Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

153? και εχει την παντα με θηκη που βγαινει και πλενεται,παπλωμα παπλωματοθηκη μαξιλαρι μαξιλαροθηκη κατωσεντονο και την κουνουπιερα

τελειο ειναι, η τιμη όμως δεν πρεπει να περιλαμβανει και το στρωμα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτσε, γιατί δεν το πολυκατάλαβα. Δηλαδή έτσι όπως την βλέπω κοστίζει 153 ευρώ;;[/QUO

αυτο που βλεπεις γυρω γυρω ειναι η παντα και κατω ειναι το παλωμα επισσης εχει παπλωματοθηκη κατωσεντονο μαξιλαρι και μαξιλαροθηκη και το υφασμα της παντας βγαινει και πλενεται

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

medscaleSkyline_Red_Nursery_Roomset%5B1%5D.gif deppa κοκκινο ειπες?????

χαχαχα πολυ μου αρεσεις!!!!βρε για προικα εννουσα κουνια ειπαμε εχω.

το στρωμα δεν παει μαζι με την προικα μερικες φορες το πουλανε μαζι με την κουνια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Nena, ωραίο αλλά πολύ χτυπητό!!! Εμένα μ' αρέσουν τα άσπρα και τα μπεζ πάρα πολύ. Το δωματιο όμως έχει καφέ ντουλάπα και καφέ παντζούρια και για αυτό όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξω να βρω κάτι που να ταιριάζει στις αποχρώσεις. Εγώ κορίτσια, δεν θα κάνω πολλά στο δωμάτιο. Θα αφήσω το ημίδιπλο κρεβάτι και στην άκρη θα βάλω την κούνια του μωρού. Θα πάρω και αυτοκόλητα από τα τζαμπο και είμαι έτοιμη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ντέπα, για την προικα μιλούσες; Νομιζα για όλη την κούνια μαζί με την προίκα γι' αυτό απόρησα με την τιμή! Πάντως για την προικα είναι καλή η τιμή για τόσα πραγματάκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ααα Νενα μηπως νομισες οτι σας εδειχνα την κουνια????την προικα ηθελα να σας δειξω οχι το κρεββατακι.....

χαχαχα ειδες ομως τι σου βρηκα:P:p???????

παντως εχει τοσες προικες και φρου φρου που μπορεις να τις μεταμορφώσεις τις κουνιες και να μοιαζουν και ιδιες!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Ντέπα, για την προικα μιλούσες; Νομιζα για όλη την κούνια μαζί με την προίκα γι' αυτό απόρησα με την τιμή! Πάντως για την προικα είναι καλή η τιμή για τόσα πραγματάκια!

καλα για τη Νενα αργησα λιγο αλλα το καταλαβα πως αυτο καταλαβε αλλα για σενα δεν το περιμενα!!!βρε 153? ηταν πολυ η καλη τιμη μονο για το σετ της προικας αυτο λειπε να ηταν και το κρεββατι σ αυτη την τιμη κατι δεν θα πηγαινε καλα.....σιγα μην σας εβαζα σιδερενια κουνια για το μωρο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχαχα ειδες ομως τι σου βρηκα:P:p???????

παντως εχει τοσες προικες και φρου φρου που μπορεις να τις μεταμορφώσεις τις κουνιες και να μοιαζουν και ιδιες!!!

εχει πολλα αλλα ειναι τα περισσοτερα η ροζ η γαλαζια η πολυ εντονα εγω θελω κατι διακριτικο αλλα με μια πινελια κοκκινο μεσα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια εγω τωρα συζητουσα με τη μαμα μου και της λεω ε α σκετομαι α παω α παρω κανα ρουχαλακι για το μωρο σιγα σιγα α αρχιζω α μαζευω οτι χριαζομαι και με αποπηρε. μου λεει ειαι ωρις ακομα α κατσεις στα αυγα σου. αστο καλο....ολο περιμεω περιμεω.....

μαρμι μου δυστυχως σχεδο το ενα τελευταιο χρονο παλευουμε με ασχημα πραγματα. τωρα ειναι σε καλη κατασταση αλλα ποτε θα ξαακυλησει κανεις δε ξερει....συεχεια εξετασεις,αγωια και αγχος αλλα ελπιζω α το ικησει γιατι ειαι πολυ νεος.

πολυ ωραια τα ασπρα δωματιακια που βαλατε. και μενα εχει μεσα κρεβατι και ντουλαπα και ενα ασπρο επιπλο. το χρωμα ειναι απαλο φυστικι.πολυθ ωραιο. επειτηδες το ειχα βαψει ετσι. θα παρω και γω αυτοκολητα και θα το διακοσμησω.και θα προσπαθησω α ταιριαξω ασπρα-καφε επιπλα γιατι σε αυτες τις αποχρωσεις ειναι τα υπολοιπα.

μαρμι μου δυστυχως σχεδο το ενα τελευταιο χρονο παλευουμε με ασχημα πραγματα. τωρα ειναι σε καλη κατασταση αλλα ποτε θα ξαακυλησει κανεις δε ξερει....συεχεια εξετασεις,αγωια και αγχος αλλα ελπιζω α το ικησει γιατι ειαι πολυ νεος.

πολυ ωραια τα ασπρα δωματιακια που βαλατε. και μενα εχει μεσα κρεβατι και ντουλαπα και ενα ασπρο επιπλο. το χρωμα ειναι απαλο φυστικι.πολυθ ωραιο. επειτηδες το ειχα βαψει ετσι. θα παρω και γω αυτοκολητα και θα το διακοσμησω.και θα προσπαθησω α ταιριαξω ασπρα-καφε επιπλα γιατι σε αυτες τις αποχρωσεις ειναι τα υπολοιπα.

ποτε κανεις την β επιπεδου???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...