Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω εστειλα το προσκλητηριο μαρμινομουτρο!!

μαλλον αλμα θα ειναι μαρτζι μου εφοσον δεν ειναι η συνηθισμενη της συμπεριφαορα υπνου αυτη....εμεις παλι ξυπναμε μονιμα 2 φορες κ το βραδυ για φαι και αν ξυπνησουμε μονο αυτες τις 2 κοιμηθουμε ολο το υπολοιπο βραδυ ειμαστε τελεια!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εστειλα το προσκλητηριο μαρμινομουτρο!!

μαλλον αλμα θα ειναι μαρτζι μου εφοσον δεν ειναι η συνηθισμενη της συμπεριφαορα υπνου αυτη....εμεις παλι ξυπναμε μονιμα 2 φορες κ το βραδυ για φαι και αν ξυπνησουμε μονο αυτες τις 2 κοιμηθουμε ολο το υπολοιπο βραδυ ειμαστε τελεια!!!!

Μαρμινόμουτρο ε;; Καλό :tongue::tongue: Καμια Μαρκελλίτσα πότε ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;; Ε;;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρμινόμουτρο ε;; Καλό :tongue::tongue: Καμια Μαρκελλίτσα πότε ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;; Ε;;;;
Συμφωνώ με το Μαρμινόμουτρο! Πότε θα δούμε Μαρκελλάκι οεο;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τα νευρα μου, τα χάπια μου........Κορίτσια είμαι τόσο νευριασμένη! Ο πατέρας μου έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι από τις 9.30 η ώρα! Θέλει να δει αγώνα και τώρα έχει ημίχρονο και βγήκε στη βεράντα! Ελεος!!! Είπα "μα τι πράγματα είναι αυτά. Αντε πάτε για ύπνο. Θέλω να δω κάτι στην τηλεόραση." Σημασία δεν έδωσε.....Ρε κορίτσια, τι να κάνω; Ξέρετε πόσο εγκλωβισμένη αισθάνομαι; Είπα και στη μάνα μου κάποια πράγματα και λέει "Α, δεν ξέρω...κάνε ό,τι θες! Στο κάτω κάτω πήγαινε και κάτσε στην κρεβατοκάμαρα αφού αυτοί βλέπουν αγώνες........". Στον άντρα μου έχω πει χίλιες φορές να αποσυνδέσει το δορυφόρο και να πει πως χάλασε.....Δεν ακούει κι αυτός!!!! Μετά παραπονιέται. Τι παραπονιέται; Αυτός τον έμαθε έτσι τον πατέρα μου "Ελα, πεθερε, να δούμε κανένα αγώνα", "έλα πεθερέ να δούμε ψαρέματα". Τώρα που μας μπαστακώθηκε, παραπονιέται.........Εγώ δήλωσα σε όλους πως δεν είμαι διατεθειμένη να περάσω το χειμώνα όπως πέρισυ βλέποντας αγώνες αλλά όλοι με έχουν γραμμένη! Τι, δεν θα μπορουσα τώρα που έχει πόση ώρα που κοιμήθηκε το παιδάκι μου να κάτσω με τον άντρούλη μου να χαλαρώσω λίγο;;;

Αισθάνομαι πολύ πιεσμένη και βγάζω πολλά νεύρα! Θέλω την ησυχία μου. Θέλω να έρχονται για λίγο και να φεύγουν!

Θα εκραγώ.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μα να είναι 11 η ώρα και να μην καταλαβαίνει να φύγει; Είμαι με κάτι μούτρα μέχρι κάτω! Αγριοκοιτάζω, κάνω σχόλια, τίποτα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα νευρα μου, τα χάπια μου........Κορίτσια είμαι τόσο νευριασμένη! Ο πατέρας μου έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι από τις 9.30 η ώρα! Θέλει να δει αγώνα και τώρα έχει ημίχρονο και βγήκε στη βεράντα! Ελεος!!! Είπα "μα τι πράγματα είναι αυτά. Αντε πάτε για ύπνο. Θέλω να δω κάτι στην τηλεόραση." Σημασία δεν έδωσε.....Ρε κορίτσια, τι να κάνω; Ξέρετε πόσο εγκλωβισμένη αισθάνομαι; Είπα και στη μάνα μου κάποια πράγματα και λέει "Α, δεν ξέρω...κάνε ό,τι θες! Στο κάτω κάτω πήγαινε και κάτσε στην κρεβατοκάμαρα αφού αυτοί βλέπουν αγώνες........". Στον άντρα μου έχω πει χίλιες φορές να αποσυνδέσει το δορυφόρο και να πει πως χάλασε.....Δεν ακούει κι αυτός!!!! Μετά παραπονιέται. Τι παραπονιέται; Αυτός τον έμαθε έτσι τον πατέρα μου "Ελα, πεθερε, να δούμε κανένα αγώνα", "έλα πεθερέ να δούμε ψαρέματα". Τώρα που μας μπαστακώθηκε, παραπονιέται.........Εγώ δήλωσα σε όλους πως δεν είμαι διατεθειμένη να περάσω το χειμώνα όπως πέρισυ βλέποντας αγώνες αλλά όλοι με έχουν γραμμένη! Τι, δεν θα μπορουσα τώρα που έχει πόση ώρα που κοιμήθηκε το παιδάκι μου να κάτσω με τον άντρούλη μου να χαλαρώσω λίγο;;;

Αισθάνομαι πολύ πιεσμένη και βγάζω πολλά νεύρα! Θέλω την ησυχία μου. Θέλω να έρχονται για λίγο και να φεύγουν!

Θα εκραγώ.........

Μάρτζη βάλε φωνή ,κλείσε τη τηλεόραση στην ανάγκη σπάσε τον γ@μημ@@@νο το δορυφόρο και ας παρεξηγηθεί ο μπαμπάς σου κάποια στιγμή θα του περάσει άν εσύ χωρίσεις με τον άντρα σου όμως λόγο της πίεσης που νιώθεις και βγάζεις νεύρα δεν θα περάσει αγάπη!!!Δεν υπάρχει άλλη λύση αφού δεν καταλαβαίνει με το καλό ξεκίνα το άγριο να τελειώνεις μια και καλή!!!Όσο για τη Μαριούλα σαν σήμερα έμαθε για το πρώτο της παιδάκι ότι πέθανε ...... :(:(:(:(:(

Καληνύχτα και από εμένα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ μου, να τα εκατοστίσετε! Πάντα να είστε γεροί και ευτυχισμένοι! Να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας!

Εχεις τρέξιμο, βρε κορίτσι! Φτου σου που τα προλαβαίνεις όλα! Να έχετε ένα όμορφο ταξίδι και να περάσετε τέλεια στη βάφτιση!

Κορίνα, ξέχασα να σχολιάσω! Δουλέυεις κι εσύ στου πεθερού σου; Και μένετε στην πεθερά; Πόσες μέρες την εβδομάδα; Σου κάνει τη ζωή δύσκολη η μέγαιρα,ε; Να σου πω. Γιατί δεν της την σπας φτιάχνοντας εσύ δικό σου φαγητό;

Τρεχω να δω mail!

μαρτζι ναι και εγω δουλευω και μενουμε στο σπιτι τους 2 η 3 μερες την εβδομαδα..με εχει σπασει τα νευρα ..ολη την ωρα κατι λεει για μενα και τα βαζει και με τους γονεις μου..δεν μαγειρευω γιατι καθεται και τρωει και αυτη και οταν εφερνα απο το σπιτι μου γλυκα ενα κομματι δεν προλαβαινα να φαω την αλλη μερα δεν ειχε τιποτα τα ετρωγε ολα χωρις να ρωτησει αυτη καθεται ολη μερα δεν μπορει να κανει μια μακαροναδα αφου ειναι σπιτι εμεις γυρναμε 3 το μεσημερι..μου εχει κανει πολλα τελευταια..θελω να φυγω απο το σπιτι της ..σκεφτομαι να σταματησω την δουλεια να ερχεται μονο ο αντρας μου..την βαρεθηκα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Μπαινω μονο και μονο για να δωσω ενα πεταχτο φιλακι στη margi γιατι τα νεα των υπολοιπων κοριτσιων τα διαβαζω απο το face και ξερω πανω κατω τι κανουν. Ειμαι καλα βεβαια ακομη χρονο δεν εχω για να αραξω σπιτι αλλα που θα παει θα χαλαρωσω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες όμορφες!!!Τι κάνετε?Εμείς πήγαμε πρωί πρωί με τη δροσιά στο χασάπη και στον φούρνο με το καψουράκι και τώρα κοιμάται το παλικάρι μου!!!Εσείς τι κάνετε που είστε εξαφανισμένες???Νένα και εμάς μας λείπεις άντε να χαλαρώσεις να τα λέμε συχνότερα φιλιά στο παλικαράκι σου που μας έχει λείψει πολύ πολύ θέλουμε φωτό!!!Πέπση καλά τα λές στη Μάρτζη ας ελπίσουμε να μας ακούσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Είναι δύο άγγελοι που συζητούν για την ζωή τους στον ουρανό.

Ο ένας βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Από την γη στον ουρανό. Πάνω κάτω. Συνέχεια.

“Τι κάνεις” τον ρώτησε ο δεύτερος άγγελος.

“Εννοείς την αποστολή μου;”

“Ναι! Σε βλέπω και κουράζομαι!”

“Α! Μεταφέρω τα αιτήματα των ανθρώπων στον Θεό. Δεν σταματάω ούτε στιγμή”

“Τι κούραση!”

“Κι εσύ; Ποια αποστολή έχεις; Σε βλέπω συνεχώς πάνω σε αυτό το σύννεφο, να κάθεσαι, να τραγουδάς και να κοιτάς εμένα που τρέχω..”

“Εμένα μου έχει αναθέσει ο Θεός να του μεταφέρω τα ευχαριστώ των ανθρώπων…"

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εννέα μήνες σε είχα στη κοιλιά μου και σήμερα κλείνουν εννέα μήνες που σε έχω στην αγκαλιά μου........ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω...........δεν ξέρω πόσα ευχαριστώ πρέπει να πώ Στο Χριστό και Τη Παναγιά που σε έστειλαν σε εμένα!!!ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μπαινω μονο και μονο για να δωσω ενα πεταχτο φιλακι στη margi γιατι τα νεα των υπολοιπων κοριτσιων τα διαβαζω απο το face και ξερω πανω κατω τι κανουν. Ειμαι καλα βεβαια ακομη χρονο δεν εχω για να αραξω σπιτι αλλα που θα παει θα χαλαρωσω.

Ανταποδίδω τα φιλιά, Νένα μου! Μάτς μουτς, μάτσ, μουτς!!!! Φιλια σε σένα και στον μπέμπη σου! Μου έλειψες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...