Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια

Μαρμιν με εκανες και γελασα αλλα μου θυμισες και τον εαυτο μου. Και εγω ετσι ειμαι ασχετη. Ιστορία και γεωγραφία δεν θυμαμαι τίποτα. Συνεχεια ρωτάω και μου απαντανε καλα το δημοτικο δεν το τελειωσες? Για να μη μιλησω και για τα μαθηματικά.

Kαλημέρα! Μαρμιν κι εγώ είμαι ολίγον τι αγεωγράφητη! Μολονότι τα κοιτάζω και προσπαθώ τουλάχιστον να θυμάμαι τα της Ευρώπης, συνέχεια τα ξεχνάω. Ο άντρας μου πώς τα θυμάται, ρε γμτ! Γενικώς όμως λέγεται πως οι άντρες είναι καλύτεροι σε γρωγραφία και ιστορία, ενώ τα κορίτσια διαπρέπουν σε γλωσσικά κυρίως μαθήματα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα.....τα νευρα μου......αυριο φευγουμε προσπαθω να μαζεψω και δεν μπορω το φορεμα ακομα στην μοδιστρα μπομπο δεν πηρα ακομα και οι βαλιτσες μισοαδειες αχχχχχ ποτε θα προλαβω.......

συν της αλλης ερχεται και μια φιλη σημερα διακοπες που εχω να την δω απο τον γαμο μου ..........ειπα οτι ετοιμαζομαστε να φυγουμε και η απαντηση της ηταν ''εε καθυστερηστε λιγο το ταξιδι σας για να σας δω''

αααα σημερα εχουμε επετειο γαμου

ΜΑΡΤΖΙ να τα εκατοστησετε παντα ευτυχισμενη να ειστε και του χρονου να ειστε 4 εκει να δεις ευτυχια!!!!!!αν ειναι και γιος..........ερωτας.....θα διαγραψεις αυτοματως και αντρα και γονεις!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντούλα μου να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι!! Όσο για τα υπόλοιπα θα τα προλάβεις δε σε φοβάμαι εσένα!

Ε λοιπόν ο μπαμπάς μου έβγαλε μόνο το δημοτικό και ξέρει μέχρι και το κουτσοχώρι στους μάου μαου τους ανθρωποφάγους το πιστεύετε;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα.....τα νευρα μου......αυριο φευγουμε προσπαθω να μαζεψω και δεν μπορω το φορεμα ακομα στην μοδιστρα μπομπο δεν πηρα ακομα και οι βαλιτσες μισοαδειες αχχχχχ ποτε θα προλαβω.......

συν της αλλης ερχεται και μια φιλη σημερα διακοπες που εχω να την δω απο τον γαμο μου ..........ειπα οτι ετοιμαζομαστε να φυγουμε και η απαντηση της ηταν ''εε καθυστερηστε λιγο το ταξιδι σας για να σας δω''

αααα σημερα εχουμε επετειο γαμου

ΜΑΡΤΖΙ να τα εκατοστησετε παντα ευτυχισμενη να ειστε και του χρονου να ειστε 4 εκει να δεις ευτυχια!!!!!!αν ειναι και γιος..........ερωτας.....θα διαγραψεις αυτοματως και αντρα και γονεις!!!

Να τα εκατοστίσετε κοριτσάκι μου πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερούδια!!!!!!Φανουρόπιτα φτιάξατε κόρες???Εγώ έκανα εχθές το βράδυ και μου βγήκε πάρα πολύ ωραία!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κάντυ μου, να τα εκατοστίσετε! Πάντα να είστε γεροί και ευτυχισμένοι! Να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας!

Εχεις τρέξιμο, βρε κορίτσι! Φτου σου που τα προλαβαίνεις όλα! Να έχετε ένα όμορφο ταξίδι και να περάσετε τέλεια στη βάφτιση!

Κορίνα, ξέχασα να σχολιάσω! Δουλέυεις κι εσύ στου πεθερού σου; Και μένετε στην πεθερά; Πόσες μέρες την εβδομάδα; Σου κάνει τη ζωή δύσκολη η μέγαιρα,ε; Να σου πω. Γιατί δεν της την σπας φτιάχνοντας εσύ δικό σου φαγητό;

Τρεχω να δω mail!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Tα είδα τα μειλ!!!

Καλά, για τα δύο συνομήλικα αγοράκια της παρέας δεν έχω λόγια!!!! Είναι κουκλιά, είναι αστεράκια!!!

Λίλι, υπέροχη εκκλησία και πολύ ιδιαίτερη η κολυμπήθρα! Τι όμορφη!!! Αυτή δεν χρειάζεται στόλισμα! Είναι απο μόνη της μοναδικό στολίδι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η μπεμπούλα μου έχει μια εβδομάδα τώρα που ξυπνάει ανα 2,5 ώρες το βράδυ για φαι κι έχω ξεπατωθει! Πάνε οι ωραίες βραδιές του συνεχόμενου 7ωρου ή και 8 ωρου!!!!

Αλλά και την μέρα τρώει αρκετά! Πλέον γυρίσαμε στον 20λεπτο θηλασμό, ενώ τελειώναμε στο 10λεπτο πριν λίγες μέρες! Α, και πολλές φορές θέλει και από το άλλο στήθος! Αλμα, ε;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...