Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

loipin den sas diavasa akoma tha sas diavasw se ligaki! molis irtha apo tin pediatroto antwniw moy einai kapws kalitera! dld perase i otitida apo to ena afto alla epimenei sto allo afti! oi amigdales einai teleiws ok apla sto erethismeno afti einai prismenos k o lemfadenas ekei sto lemo! i polu antiviwsi tou peira3e to stomaxaki k olo kanei diaroia giafto k tha sinexisw na tou dinw tis kapsoules magias pou sas eixa pei prin liges meres! aftaaaaa den ton zigisame gt prin 3 meres ton ksana zigisame! ithele i pediatros na ton zigisoume alla to kaimeno itan plantasmeno sto klama k to telefteo pou me enoiaze ekeini tin wra tha itan an pire varos! as ginei TELEIWS kala k asadinatize k ligo den me noiazei! eide to kolaraki pou logo antiviwsis-diaroias exei ginei xalia katasigaike k mou egrapse na tou vazw prwi vrady melani ston kwlo k tin ipoloipi imera se kathe alagi panas na tou vazw tin daktarin k se 2 meroules tha einai ok to kwli mas a sinexizw tin antiviwsi k ta maskakia ws tin pempti k tin pempti na paw gia epanelegxo! aftaaaaaaaaaaaa

83tdp2.pngcWE4p3.png

ta xthesinovradina mou nea! opws sas eipa me xtenise i aderfi m vaftika moni m enoite evala ena omorfo mini foremataki k piga ston gamo! mia gineka m tin eipe gia ta aftia tou mwrou "ma gt den tou evazes siloteip otan genithike?itan malaka tote k tha kolousan pisw! k esy tis eipa na valeis siloteip sto stoma sou vromiara!"tespa as min to thimame gt eknevrizome! loipon perasame wrea stin ekklisia meta afisa to mwro stin mana m k piga sto glenti me ta petherika m k kati 3aderfia k mia thia! efaga topu skasmou eixe teleia fagita k paaaaara polla! gia ton xwro????? ena tha sas pw mono xwreva oli ti nixta!!!! stis 2 sxolase k o antras m irthe k ekeinos k xwrevame sinexeia mazi! koritsia sta kritika ta edwsa ola! se mia fasi mpenei tsiftenteli k xwrevan kapou 8-9 atoma k akouw dipla mia pitsirika k leei se mia thia tis nea se ilikia thia sikw na doun ti tha pei tsiftenteli sikwnete k xwreve sa to vlima lew apo mesa m afto einai wreo tsiftenteli? molis teleiwnei stelnw ton antra m tous leei na to ksana pe3oun xwrepsa se olokliri pista tsiftenteli moni mou etsi gia na dei i pitsirika ti tha pei tsiftenteli!!! den 3erw k egw poses sampanies mou anoigan asxetoi pou den tous i3era kan!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια μου?εγω γυρισα 3 παρα απο την δουλεια και με επιασαν τα νευρα παλι με αυτη που εμπλεξα..λοιπον χθες εκανε ρεβυθια και μου λεει το βραδυ θα φας και της λεω δεν τρωω ρεβυθια δεν μου αρεσουν καθολου και το ειπα και στον πεθερο..και γυρναμε σημερα και ειχε 2 πιατα ρεβυθια να φαμε και της λεει ο αντρας μου οτι δεν τρωω και λεει αυτη εεεεε......και καθεται να φαει αυτος και ηταν τελειος αβραστα της το ειπε και λεει ετσι τα κανω και εμεινα παλι νυστικη..ολη μερα καθεται ενα φαι δεν μπορει να κανει..και μετα λεει τον αντρα μου γιατι εχεις νευρα και της λεει αμα μιλησω θα ξυπνησει μεχρι και ο μπαμπας γι αυτο ασε..και εκανε αυτη οτι δεν ακουσε και μετα πηγε και κατι ελεγε στον πεθερο μου και λεει στις μανες τους ετσι κανουν?λεω στον αντρα μου την επομενη φορα θα την βρισω ..κοριτσια θελω να σταματησω την δουλεια ..δεν μπορω να τους βλεπω..με τοσο αγχος και νευρα δεν θα πιασω ποτε παιδι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Μαρτζούλα μου εύχομαι η ευτυχία σας να κρατήσει για πάντα και γιατί όχι να αυξηθεί ;) Και εσείς το 2007 παντρευτήκατε; Και μεις αλλά Ιανουάριο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαντέψτε τι έφαγε ο γιος μου για μεσημεριανό! Τον ψιλιάστηκα και έφτιαξα τη σάλτσα μας τελείως ελαφριά! Είχαμε μακαρόνια με σάλτσα κ λουκανικάκια! Λοιπόν του έδινα το αλεσμένο του και μόνο που δεν μου το πέταξε στα μούτρα. Του έβαλα στο πιατάκι του μακαρόνια τα οποία πάτησα με το πιρουνάκι και μούγκριζε να φανταστείτε τον τάιζα με το πιρούνι και δεν προλάβαινα φώναζε! Χαχαχα! Και ότι κρεμόταν το ρουφούσε σα μεγάλος άνθρωπος! Μετά του έβαλα και λίγο από το αλεσμένο του και το ανακάτεψα και το σκατούλι μου μάλλον το κατάλαβε και έκανε κορδελάκια έβαλα κι άλλα μακαρονάκια και το έφαγε όλο! Παρεμίπτόντως τηλ την παιδίατρο και τη ρώτησα και για το καθισματάκι γιατί πλεον απλά δε χωράμε σε αυτό για νεογέννητα και πολύ το άργησα γιατί μια χαζοπωλήτρια μου είπε μετά τον δέκατο μήνα αλλά η παιδίατρος είπε οτι είμαστε έτοιμοι οπότε γυρνάω μπροστά το κάθισμα και έτοιμοι για βόλτα και πρέπει επειγόντως να βρω και ένα για το δικό μου αμαξάκι που έχουμε το αμιγώς βρεφικό και απο εκεί και να τον δέσω λύνεται και σηκώνεται όρθιος! Λίλι και εσείς αλλάξατε καθισματάκι; Απλά χρησιμοποιούμε περισσότερο και ειδικά για μακρινές αποστάσεις το μεγάλο που μπορεί να στριμώχνεται λίγο αλλά είναι ασφαλής! Αααααααα και αυτό που ήθελα να σας πω! Τη ρώτησα (την παιδίατρο) αυτό που λέγαμε για το στομαχάκι του και μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για το στομάχι του! Οπότε συνεχίζουμε όπως θέλει ο Θρασάκος μου! Αυτός θα με οδηγήσει! Όσπρια πχ θα αργήσει πολύ να ξαναφάει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ μου οπως ειπαν τα κοριτσακια αποστειρωνα πιπιλες κ μπουκαλακια κ θηλαστρα καθως επισης ...(σσου εχω πει οτι μοιαζω με τον αντρα σου???) αποστειρωνω και καποια παιχνιδακια κ ναι εχω χαλασει κ γω παιχνιδι:D:D:D

μαρτζι μου χρονια σας πολλά, να ειστε παντα μαζι αγαπημενοι κ να μην ξαναμαλωσετε ποτε ποτε ξανα για κανεναν λογο!!!

εγω οταν επαθα μαστιτιδα το βυζι μου ειχε κατι κοκκινιλες και με πονουσε οπως ποναν οι μελανιες...δες μηπως ανεβασεις κ πυρετο...να ξερεις παντως οτι κ με μαστιτιδα μια χαρα θηλαζεις κ μαλιστα σου κανει κ καλο γιατι το επαθες απο το πολύ γαλα!!!ακομη κ αν παρεις αντιβιωση παλι δεν θα εχεις προβλημα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εμεις σημερα το πρωι ξυπνησαμε στις 9 παρακαλω!!!η μιρκή ήταν μεσα στα γελια ολη μερα...την πηγαμε βολτουλα σε ενα αναψυκτηριο στο κεντρο κ της αρεσε τοσο πολυ εκει που η ευτυχια φαινοταν στο προσωπο της!!!οταν την ειχα αγκαλια χοροπηδουσε κ μιλουσε!!!σημερα το πρωι εκλεισα κ τα πρσκλητηρια...τελικα θα κανω για ολους γιατι μου ζητησε μονο 50ε για 100τεμαχια!!!ελπιζω μονο να βρω κ χρονο να τα μοιραζω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Koριτσια, ευχαριστώ για τις ευχες!

Μαρμιν, ξεκινάω από τον Θρασάκο σου και σου λέω πως σε ένα μήνα από ΄τώρα θα σου αρπάξει την μπριζόλα από το στόμα και θα την καταβροχθίσει, το πιρανχάκι!!!

Μαριούλα, τι έξαλλα πράγματα είναι αυτά που μας περιγράφεις; Το τσιφτεντελια και κοντά φορέματα, κυρία μου, σαμπάνιες και λουλούδια από αγνώστους!!!!! Αχ, τι συμπεθέρα θα κάνω....Περαστικά στον ΑΝτωνάκη σου!

Τσέρυ, Λίλι μάλλον δεν είναι μαστίτιδα, γιατί - ευτυχώς- σταμάτησε ο πόνος! Ρε κορίτσια, κάθε μέρα με πονάει και από κάτι άλλο! Τη μία ο ώμος, την αλλη το χέρι, μετά πόδια, υστερα στήθος, σήμερα πόναγε το δόντι μου....Αμάν πια! Κάνω και τις ασκήσεις για τη μέση και δεν μπορώ. Μου φαίνονται δυσκολες και χρονοβόρες!

Πάω για ύπνο.

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Koριτσια, ευχαριστώ για τις ευχες!

Μαρμιν, ξεκινάω από τον Θρασάκο σου και σου λέω πως σε ένα μήνα από ΄τώρα θα σου αρπάξει την μπριζόλα από το στόμα και θα την καταβροχθίσει, το πιρανχάκι!!!

Μαριούλα, τι έξαλλα πράγματα είναι αυτά που μας περιγράφεις; Το τσιφτεντελια και κοντά φορέματα, κυρία μου, σαμπάνιες και λουλούδια από αγνώστους!!!!! Αχ, τι συμπεθέρα θα κάνω....Περαστικά στον ΑΝτωνάκη σου!

Τσέρυ, Λίλι μάλλον δεν είναι μαστίτιδα, γιατί - ευτυχώς- σταμάτησε ο πόνος! Ρε κορίτσια, κάθε μέρα με πονάει και από κάτι άλλο! Τη μία ο ώμος, την αλλη το χέρι, μετά πόδια, υστερα στήθος, σήμερα πόναγε το δόντι μου....Αμάν πια! Κάνω και τις ασκήσεις για τη μέση και δεν μπορώ. Μου φαίνονται δυσκολες και χρονοβόρες!

Πάω για ύπνο.

Καληνύχτα!

χαχα βασιλισα λουλουδια δεν μ πεταξαν! σαμπανιες ανοιξαν πολλες μερικοι ηταν ξαδερφια του αντρα μ κ καποιοι απο το σοι της νυφης κ δεν τους ηξερα καν! ο αντρας μ καμαρωνε γτ δεν το εκαναν με κακο η πονηρο σκοπο! απλα τους αρεσε το τσιφτεντελι μου!:tongue: καληνυχτααααααααααααααααααα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ακούστε κάτι ακόμα! Από γεωγραφία είμαι σκράπας όσο δεν παίρνει! Να φανταστείτε ότι την Ελλάδα την έμαθα από τις εκδρομές που έχω πάει αλλιώς δε θα ήξερα ούτε αν η Θεσσαλονίκη είναι πιο ψηλά ή η Αθήνα! Ο άντρας μου κάθε φορά χτυπιέται και με ρωτάει πως σπούδασα και λέει ότι έβαλε μέσο η μάνα μου και ας του έχω εξηγήσει χίλιες φορές ότι δε χρειαζόταν να δώσω εξετάσεις στη γεωγραφία για το Πανεπιστήμιο (ευτυχώς)! Έβλεπε λοιπόν χθες ένα έργο και κάθισα και εγώ δίπλα του! ήταν ένα κοριτσάκι που έφυγε μικρό από τη Βουδαπέστη και όταν μεγάλωσε ήθελε να ξαναπάει και όντως πήγε και βρήκε τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν! Λοιπόν σε κάποια φάση που ήταν εκεί κατι ανέφεραν για την Ουγγαρία και τι γυρνάω και ρωτάω τον άντρα μου; " Τελικά στη Βουδαπέστη πήγε ή στην Ουγγαρία" αχαχα! Τον έστειλα;; Και μου λέει η Βουδαπέστη είναι στην Ουγγαρία και μάλιστα η Πρωτεύουσα! Και η αθεόφοβη συνεχίζω "Πόλη είναι η Βουδαπέστη; Εγώ νόμιζα χώρα! Είσαι σίγουρος" Αχαχαχα και εκείνος μουρμουρούσε "μέσο έβαλες, μέσο δεν έξηγείται αλλιώ" (εννούσε για να βγάλω τη σχολή) αχαχα μόνο που το σκέφτομαι πεθαίνω στα γέλια! Μήπως θα έπρεπε να βάλω τα κλάμματα;; :roll::roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...