Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρακι δεν τα έχασα ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης!!!είμαι 54 τώρα, δηλαδή +4. Τα ρουχα μου τα περισσότερα τα αγορασα με 48-49 κιλά που είναι κ τα σταθερά μου που ειχα παντα...ξεχειλωναν κ λιγο τα ρουχα οποτε οταν εφτασα στα 50 μετα τον γαμο ήταν οκ...στα 54 'ομως παει πολύ για να με χωρέσουν...αν και να σου πω την αληθεια εχω καιρο να το προσπαθησω ή καλυτερα για να ειμαι πιο συγκεκριμενη δεν το ξαναπροσπαθησε απο τοτε πουπ 40ντησαμε....το απογευμα ίσως κανω μια προσπαθεια...

προσπαθησε αγαπη μου ισως σου κανουν!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα περισσότερα εντομοαπωθητικά περιεχουν DEET , mia oysi που δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε απο παιδια μικρότερα των 2 μηνών. Μην χρησιμοποιειτε όνως εντομοαπωθητικά που περιεχουν deet περισσοτερο απο μια φορα την μέρα ακομη κ στα μεγαλύτερα παιδια.

Η μεγαλύτερη επιτρεπτή περιεκτικοτητα σε deet ειναι 30%. Πρεπει να επιλέγουμε προιόντα με την χαμηλότερη δυνατή συγκέντρωσηαυτης της ουσιας. Η Ακαδημια Αμερικανικής Παιδιατρικής συνιστα να φοραμαι εντομοαπωθητικά σε παιδιά πανω απο 6 μηνών μια φορα την μέρα, πριν βγουν έξω.

εγώ ευτυχως δεν χρειάστηκε να την βαλω τιποτα για φετος μιας και φαινεται να μοιαζει εμενα που δεν με πλησιαζουν ουτε τα κουνουπια!!!αλλά αν ειχα θέμα θα έψαχνα ιντερνετι για καμια σπιτική συνταγή....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!οργιάσατε ε???μαρτζουλα καλα που το καταλαβες εγκαιρως!!!και εγω ειχα φαει φασολια πριν απο καμια 20αρια μερες αν θυμαμαι καλα και την πληρωσα!!!!εκτος του οτι εκανε να κανει πρασινα κυπαρισσι κακα γιαιτ ηταν δυσκολοχονευτα εκανε κακα καθε τρις και λιγο!!!!ειχε κοκκινησει ο κωλ@ρ@κος της να τον ξεσκατώνω!!!και μάλιστα εκανε κακα και το βρα΄δύ και οχι μονο μια φορα...και 2 αλλα και 3 έτυχε!!!αυτο συνεχιστηκε μεχρι και προχθες...ευτυχως χθες το βραδυ ηταν η πρωτην μερα που δεν εκανε καθολου!!!κ κοιμηθηκαμε παρα πολυ ωραια...τοσο ωραια που δεν θυμάμαι τι έκανα το βραδυ και το πρωι που ξυπνησα ηταν διπλα μου ενω εγω θυμομουν οτι την ειχα στο κρεββατι...ουτε θυμαμαι ποσες φορες ταισα...

τώρα όσων αφορα τα τσαγια και τα νερα...ο δικος μου γιατρος μου εδωσε την άδεια να της δώσω και μάλιστα χωρίς να το βράσω, κατευθείαν απο την βρύση...ειδικά ότα του είπαοτι εχω φιλτρα άνθρακα δεν το σκέφτηκε καν...παλαιότερα μου έιχε πει να της δώσω και τσαγακι. Το τσαγακι τοτε μου ειχε πει γι ανα την ξεγελασω λίγο να της δώσω και το νερό τώρα λογων ζεστης...εγώ και απο τα 2 έδωσα αλλά ελάαχιστο...ίσα ίσα για την γευση που λέμε και αυτο γιατι αν της δώσω περισσότερο θα χαθεί γευμα με τοσο μικρό στομαχάκι που έχει κ αυτό σημαίνει οτι δεν θα πάρει την απαιτούμενη ποσοτητα χρήσιμων συστατικών...

κα΄ποια στιγμή θα σας πώ τι λέει και το βιβλίο που είναι γραμμένο απο την ακαδημία αμερικανικήσ παιδιατρικής όσων αφορα τα εντομοαποθωθητικά....

Εμάς ο γιατρός μας είπε να σταμτησουμε την αποστειρωση και μαλιστα απορρησε που αποστειρωνα γαιτι λεει "οταν την παιρνεις αγκαλια δεν σου γλυφει τους ώμους???| φυσικά και το κανει...άρα τι αποστείρωση μου λέει???εσύ αποστειρω΄μένη εισαι???" επισης προσεξα οτι στο βιβλιο πουπροανεφερα δεν λεει κατι σχετικά με τις αποστειρωσεις...μονο οταν δινεις ξενο γαλα καλο πλυσιμο στα μπουκαλια και εκει νομιζω ειπε οτι θελει κ αποστειρωση...

καντυ ναι αυτο ειναι το φορεμα αλλά να σου πω την αληθεια σκεφτομαι να βαλω ενα άλλο γιατι θα παμε σε εναν γαμο το Σαββατο που μας ερχετε και δεν ξερω τι να βαλω και εκει μιας και δεν μου κανει τιποτα...

εσυ τι αποστειρωνες?????????αφου θηλαζεις αποκλειστηκα:roll::roll:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εμενα μου ειπε πως στον 4ο σταματαει η αποστειρωση αλλα λογω καλοκαιριου θα την συνεχισουμε εως ωτου δροσισει ο καιρος οσο για το νερο εμεις πινουμε μονο εμφιαλωμενο γιατι της βρυσης δεν πινεται οποτε επιβαλεται να το βραζουμε:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να σας πω την αμαρτια μου κι εγω ημουν πολυ ''χυμα'' δηλαδη πιπιλες δεν αποστειρωνα εκτος αν επεφτε κατω στο δρομο το μπουκαλι για το νερο δεν το αποστειρωνα και το νερο ισα που επαιρνε βραση και το εσβηνα.....απο την ημερα ομως που μπηκαμε στο νοσοκομειο και εζησα ολα αυτα με την μικρη μου,ειδα και ενα μωρο 10 μηνων που το εφεραν με γαστρεντεριτιδα στα εξωτερικα το οποιο ειχε παθει αφυδατωση και απο τον υψηλο πυρετο ειχε πεσει σε κομμα εεεε ενταξη δεν χρειαζομουν κατι αλλο σκεφτηκα ποσο επικυνδυνο ειναι ενα μωρο να αρρωστησει και τι ταλαιπωρια θα υποστει και συμορφωθηκα τωρα αποστειρωνω ολες τις πιπιλες και το μπουκαλακι του νερου και φυσικα βραζω το νερο για 10 λεπτα.αν δεν το ζησεις δεν μπορεις να το καταλαβεις κι εγω μεχρι τοτε ελεγα ''σιγα μωρε και τι θα παθει'' με αυτα που περασαμε ομως και που ειδα τωρα λεω τι ανευθυνη που ημουν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Πολύ καλό!!!

Κάντυ και γω θήλαζα αποκλειστικά αλλά αποστείρωνα 1ον πιπίλες, 2ον θήλαστρο όταν ήθελα να αρμεχτώ και 2ον τα μπιμπερό για το άρμεγμα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

kalησπέρα! Χάθηκα λίγο γιατί δεν πρόλαβα καθόλου να μπω! Χθες ήμουν όλη μέρα πολύ χάλια! Πονούσε υπερβολικά η πλάτη μου! Σήμερα πονάει το αριστερό στήθος. Στην αρχή νόμισα πως είχε γάλα και το τράβηξα με το θήλαστρο, αλλά τελικά δεν είναι από αυτό. Με πονάει σαν να είναι χτυπημένο!

Κι εγώ αποστειρώνω σχολαστικά τις πιπίλες και όταν θέλω να αρμεχτώ αποστειρώνω τα του θηλάστρου!

Εγώ ήξερα ότι από τον 60 και μετά σταματά η αποστείρωση!

Μήπως κατά τύχη κάποια από εσάς γνωρίζει από φορολογικές δηλώσεις; Εχω να κάνω μία ερώτηση!

Η μπεμπούλα μου είναι καλύτερα, αλλά μου φαίνεται λίγο αδυνατισμένη. Σήμερα τα κακακια της ήταν λίγο "νερουλά". Τώρα κοιμάται και θα πάω κι εγώ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

kalησπέρα! Χάθηκα λίγο γιατί δεν πρόλαβα καθόλου να μπω! Χθες ήμουν όλη μέρα πολύ χάλια! Πονούσε υπερβολικά η πλάτη μου! Σήμερα πονάει το αριστερό στήθος. Στην αρχή νόμισα πως είχε γάλα και το τράβηξα με το θήλαστρο, αλλά τελικά δεν είναι από αυτό. Με πονάει σαν να είναι χτυπημένο!

Κι εγώ αποστειρώνω σχολαστικά τις πιπίλες και όταν θέλω να αρμεχτώ αποστειρώνω τα του θηλάστρου!

Εγώ ήξερα ότι από τον 60 και μετά σταματά η αποστείρωση!

Μήπως κατά τύχη κάποια από εσάς γνωρίζει από φορολογικές δηλώσεις; Εχω να κάνω μία ερώτηση!

Η μπεμπούλα μου είναι καλύτερα, αλλά μου φαίνεται λίγο αδυνατισμένη. Σήμερα τα κακακια της ήταν λίγο "νερουλά". Τώρα κοιμάται και θα πάω κι εγώ.....

Το Αγγελικάκι ξέρει και είπε αν χρειαστούμε κάτι να τη ρωτήσουμε αλλά επειδή δεν μπαίνει και πολύ συχνά ίσως χρειαστεί να της τηλ! Εκτός και αν γνωρίζει και κάποια άλλη! Περαστικά σας κοριτσάκι μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πολύ καλό!!!

Κάντυ και γω θήλαζα αποκλειστικά αλλά αποστείρωνα 1ον πιπίλες, 2ον θήλαστρο όταν ήθελα να αρμεχτώ και 2ον τα μπιμπερό για το άρμεγμα!

Και εγώ μια από τα ίδια αποστείρωνα κανονικότατα τα πάντα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το Αγγελικάκι ξέρει και είπε αν χρειαστούμε κάτι να τη ρωτήσουμε αλλά επειδή δεν μπαίνει και πολύ συχνά ίσως χρειαστεί να της τηλ! Εκτός και αν γνωρίζει και κάποια άλλη! Περαστικά σας κοριτσάκι μου!
Καλημέρα! Κι εγώ είχα κατά νου το Αγγελικάκι αλλά δεν θυμόμουν καλά....

Πώς είστε, κυρίες μου;

Εμείς σήμερα έχουμε επετειο γάμου! Κλέινουμε 6 χρόνια κι αυτή η επέτειος είναι η πιο ευτυχισμένη αφού έχω το κοριτσάκι μου!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Καλή Εβδομάδα κοριτσάκια μου!!!Εμείς ευτυχώς έχουμε τώρα 5 με 6 ημέρες που κοιμόμαστε σερί όλο το βράδυ και έχω ξεκουραστεί πάρα πολύ ..γιατί κακά τα ψέμματα ο βραδυνός ύπνος δεν αναπληρώνετε με τίποτα!!!Εχθές ήμασταν πάλι βολτούλα σε παιδότοπο και έβαλα μέσα το καψουράκι.....μιλάμε για πολύ χαρά το πουλάκι μου τον κράταγα από τα χεράκια και περπατούσε σε όλο το παιδότοπο κανένα μισάωρο οπότε καταλαβαίνετε τη κούραση του....!!!Το δοντάκι μας δεν λέει να σ=κάσει μύτη με αποτέλεσμα να με δαγκώνει όπου βρεί με πολύ δύναμη.....με έχει γεμίσει σημάδια ....το καλό είναι ότι σταμάτησε να δαγκώνει το βυζί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...