Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Εστω και αργά μπήκα να σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα της μαγνητικής! Τελικά έχω μια μικρή κήλη! Δεν θα πάρω αγωγή. θα κάνω κάποιες ασκησούλες και αν συνεχιστούν τα συμπτώματα στην μέση, τότε να ξαναπάω να το ψάξουμε και περαιτέρω.

Αφού λοιπόν πήγα στην γιατρό, κάναμε με τη μάνα μου μία βόλτα στην αγορά. Δεν πήρα τίποτα όμως! Μου άρεσε πολύ ένα τζιν παντελόνι που μου πήγαινε τέλεια, αλλά έκανε με την έκπτωση 70 ευρώ κι έτσι με βαριά καρδιά το άφησα! Το ωραίο είναι πως εγώ νόμισα πως κάνει 30 ευρώ και πολύ χάρηκα, αλλά όταν στο ταμείο μου είπαν 70, το άφησα με πολύ βαρια καρδιά........

Με το που γύρισα σπίτι, με έπιασε ένας πονοκέφαλος, αφήστε.......Εκλαιγα από τους πόνους! Τελικά με άφησε αργά το απόγευμα, αφού πρώτα πήρα apotel.....

H μικρή είναι λίγο καλύτερα τώρα! Ηπια μάραθο σήμερα. Ωραίο είναι. Μου άρεσε πολυ΄.

Λίλι, πολύ όμορφο προσκλητήριο και πολύ ωραίος σταυρός!

Κάντυ μου, λες να μην δώσω χαμομήλι; Γιατί μωρέ; Σε τι θα πειράξει; Αν την βλέπω ανήσυχη, εγώ λέω να της δώσω......

Γέλασα με την αντίδραση του γιόκα σου όταν πίνει νερό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα και απο μενα,

απο μια ταλαιπωρημενη σύζυγο. Μαρτζι ο συζυγος εβγαλε ερπητα ζωστηρα στο πόδι(μπουτι). Που σημαινει σπυρια κοκκινιλες με υγρο μεσα (πως λεμε φουλτακες) που τον τσουζουν και τον ξυνουν και αφορητους πονουσε σε ολο το κορμι μαζι με πυρετο. Οποτε καταλαβαινεις περναμε τελεια.

Σημερα κοιμηθηκε καλουτσικα αν και ολο το βραδυ ιδρωνε απο τον πυρετο. Θα παμε πάλι στο γιατρό να δουμε τι θα του πει σημερα αφου συνεχιζει και εχει πυρετο

Περαστικά του βρε κορίτσι! Πω! πω! θα υποφέρει ο άνθρωπος! Το είχες αναφέρει αλλά το ξέχασα :oops: ΚΑι τι λέει ο γιατρός; Πότε θα περάσει αυτό το πράγμα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα,δεν εχω διαβασει καθολου νεα,δεν προλαβαινω. δεν σας ξεχνω μου λυπετε πολυ. τι νεα; ας μου τα γραψει καποια περιληπτικα,θα μπαω ισως το απογευμα.μη με παρεξηγητε....φιλια σε ολες
Αγγελικάκι μου, εσέις καλά είστε; Η Αργυρένια τι κάνει;

Τα δικά μοας νέα έν συντομία:

Κάντυ, Τσέρυ και Λίλι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα βαφτίσια των μωρών τους!

Η Πέπσι ταλαιπωρείται γιατί ο άντρας της είναι αρρωστούλης!

Η Μαρμιν αγχώνεται με την κούνια του ταρζανάκου της αφού πλέον ο μικρός έχει μεγαλώσει και σκαρφαλώνει παντού! Γύρισε από τις διακοπές της όπου πέρασε καλά!

Η Μαριούλα ταλαιπωρείται κι αυτή από συνάχι, αφού αρρώστησαν όλοι μαζί. Δουλευει τώρα σε ένα κρεοπωλείο!

Για Νένα δεν ξέρω τίποτα παρά μόνο ότι δουλεύει κι αυτή πολυ!

Εγώ και η μπαλαρίνα μου τώρα είμαστε καλά. Χθες όμως είχαμε την κοιλίτσα μας, γιατί εγώ η έξυπνη το παράκανα τρώγοντας μαρούλι και την πείραξε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τα νέα μου εν τροχάδη γιατί έχουμε βραδινά σχέδια με το σύζυγο τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός μας! Επίσης πρέπει πρώτα να βάλω τα γεμιστά στο φούρνο αφού αποτελειώσω τη γέμιση άρα τρέχωωωωωω! Λοιπόν σήμερα ο υιός μου ένας άγγελος οπότε έκανα πολλές δουλίτσες και για αυτό χάθηκα και μάλλον θα χαθώ και άλλες μέρες γιατί θέλω να τελειώσω μια γενική καλοκαιρινή! Ο σύζυγος έφτιαξε το κρεβάτι του μικρού και το πηγε όσο κάτω γινόταν και τώρα είμαστε σούπερ! Φώτο μάλλον αύριο για να δείτε το ταρζανάκι μου "περιορισμένο" αλλά και βίντεο για να δείτε ότι δεν πτοήθηκε και πολύ πάλι σηκώνεται και κάνει γύρους στο κρεβάτι αλλά τουλάχιστον είναι κάτω από τα κάγκελα! Τα σχέδια περιλαμβάνουν ποτάκι στο μπαλκόνι με ξηροκάρπια και πατατάκια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πωπωπω Μαρία και θα έπεφτα στη φωτιά ότι το σπίτι σου είναι δίπλα στη θάλασσα! Μα όταν γύρισες το λαπτοπ φαινόταν σαν να είναι έξω από το μπαλκόνι σου! Και τι υπέροχο μέρος! Ζηλεύωωωωωωωωω!!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Να σας πω και τα υπόλοιπα νέα και να πηγαίνω και εγώ για νάνι σιγά σιγά!!

Μίλησα με το Αγγελικάκι! Είναι καλά αλλά έπεσε πολύ δουλειά κ ο σύζυγος επίσης πολύ δουλειά και άγχος! Μας σκέφτεται και στέλνει χαιρετίσματα σε όλες! Βλέπω μπήκε κ εδώ και έδωσε το παρών! Της είπα ότι νέα θυμόμουν έγραψε και η Μάρτζι μας περίληψη οπότε πιστεύω να την καλύψαμε!!

Μάρτζι μου καλά τα νέα από τη μαγνητική ε; Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί τίποτα άλλο από εδώ και πέρα!!

Επίσης ξέχασα να σας πω ότι η παιδίατρος μας είπε πως όταν μαγειρεύουμε άν φαγάκι για εμάς που ο Θρασυβουλάκος έχει φάει όλα τα συστατικά του μπορεί να τρώει και από το μεσημεριανό μας αρκεί να μην έχω τσιγαρίσει το κρεμμύδι!! Επίσης σήμερα του έβαλα μπαρμουνοφάσουλα στο μεσημεριανό του αλλά επειδή έφαγε λίγο και μετά μου έκλεινε το στόμα του έτριψα λίγη φέτα μέσα και το καταβρόχθησε όοοοοοολο! Και όσπρια μου είπε μπορεί να φάει σκέτα αλλά πρώτα στη σούπα του και εγώ η χαζή μέχρι σήμερα δεν του είχα βάλει οπότε τα ξεκινήσαμε και την επόμενη φορά που θα μαγειρέψω για εμάς θα του δώσω από το δικό μας αν και δε σας κρύβω με κάποιο φόβο μην του πέσουν βαριά! Βρε κορίτσια διάβασα και στη σελίδα άλλου παιδίατρου στο ίντερνετ που έλεγε το ίδιο πράγμα ότι δηλαδή μπορεί να τρώει όσπρια για μεσημεριανό αλλά δε του πέσει βαρύ να φάει πχ ρεβύθια; ή φασολάδα; Εννοείται πως θα το φάει μία μόνο μέρα αλλά φοβούμαι λίγο!

Η παιδίατρος είπε επίσης ότι αφού μασάει μια χαρά (μας ρώτησε και της είπα ότι του δίνω και μασάει) μπορώ αντί να το αλέθω να το λιώνω με το πιρουνάκι και να το τρώει και για να πάρει όλη την ποσότητα ότι αφήσει να του το αλέσω και να του το ταίσω! Και αυτό το είχα διαβάσει και το έχω ξεκινήσει αλλά όχι στο κυρίως γεύμα του αλλά στο άσχετο! Για παράδειγμα μπορεί να έχει ήδη φάει αλλά να τρώμε και να ζηλεύει οπότε του δίνω! Επειδή μας έτυχαν τώρα τα δοντάκια που δεν έτρωγε το καθυστερώ λίγο αλλά θα το κάνω οπωσδήποτε μόλις ξαναμπεί στους κανονικούς ρυθμούς φαγητού!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Και μη νομίζετε πως είμαι και εγώ καλά στην υγεία μου! όχι κάτι σοβαρό αλλά από χθες έχω κάτι απροσδιόριστες βλακείες! Καταρχήν πονούσε το κεφάλι μου και πίσω αυχένας, ώμοι κτλ μάλλον ψύξη! Πήρα τα ντεπά μου με έτριψε και ο συζυγούλης και έστρωσα κάπως! Επίσης με ενοχλεί η κοιλιά και έντερο από χθες και από εκεί που ήμουν με δυσκοιλιότητα μη σας πω πόσες φορές πήγα! Ειδικά από το απόγευμα και μετά! όχι διάρροιες αλλά έχω πεθάνει! Και επίσης είχα και μια αδυναμία χθες! Κατά τα άλλα καλά! Αλλά τις βόλτες μας και τις δουλίτσες δεν τα κόβω! Αααααααα και τις μάσες! Και τη γυμναστική ξέρετε εσείς :wink::wink:

Αλήθεια Μαριούλα μου εσείς πώς είστε σήμερα;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...