Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Korina, δεν το συζητώ. Πολύ καλή η τιμή για Τήνο! Για να πήγαινες μόνη σου τριήμερο ήθελες πάνω από 500 ευρώ. Και είναι τόσο ωραίο προσκύνημα!

Μαρμιν, την είδα χθες τη φώτο γιατί θυμόμουν που μου την έστειλες και κατάλαβα τι εννοεις. Οντως θέλει προσοχή! Η δική μου ξέρετε πως στριφογυρίζει μέσα στην κούνια; Σαν ρολόι είναι. Γυρνάει, γυρναει και στο τέλος βρίσκεται με το κεφάλι από την άλλη μεριά! Χθες μου σηκ'ωθηκε στις 1 και στις 4! Χαλασε το πρόγραμμά της! Αυτή κοιμόταν άνετα σερί ως τις 4.30 με 5. Τέσπα!

Μαρμιν, μπορώ να πάω να πάρω τα αποτελέσματα όπως λες, αλλά προτιμώ να πάω αυριο γιατί αφενός θα τα πάω κατευθείαν στη γιατρό (θα κάνω κι εκεί αρκετή ώρα) και αφετέρου θα έρθει και η μάνα μου μαζί οπότε μπορεί να πάμε καμία βόλτα στα μαγαζιά.

Κάντυ μου, τι κάνουν τα μωρά; Κι εγώ το έχω απορία αυτό με το κουτάλι που λες!

τι κανετε κοριτσια μου?

ΜΑΡΤΖΙ μου μακαρι να μαζευτει κοσμος και να γινει η εκδρομη θελω παρα πολυ να παω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tsery, σου είπε η παιδίατρος να της δώσεις νεράκι; Πώς και το αποφάσισες; Εμάς μας είπε από τον 5ο ή 6ο μήνα και μετά!

Οχι, δεν κοινωνάνε στην βαφτιση! Φανταζομαι η Καντυ ρωταει για την πρωτη κυριακή μετα την βασφτιση που θα μεταλάβουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα και απο μενα

υγιεστατη και σημερα. Προς το παρον δεν κολλησα. Να δουμε ποσο θα αντεξω. Απορία: Φανταζομαι σεξ δεν θα μπορουμε να κανουμε μεχρι να φυγει εντελώς αυτο το πραγμα σωστά? Αρα πηγε και αυτος ο μηνας χαμενος

ΠΟιο πραγμα; Τι έπαθες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα νέα της Μαριούλας μας........όπως ακριβώς μου τα έγραψε!!!

to mwraki exase 50 grammaria

molis irtha apo to giatro

mou ala3e antiviwsi k mantepse gt den ginotan kala

ekana lathos pou edina tin antiviwsi me to gala i thermokrasia(zesto to gala)

xalouse tin antiviwsi

den to i3era afto

eipe mono me pagwmenodld fresko gala na tou ti dinw

i me giaourtaki

afta

o laimos tou einai kalitera simera

ante na doume!

egw exw arxi igmoritidas

eleos?

o antras tis pediatrou einai pathologos k mikroviologos taftoxrona me eide me rwthse ta siptwmata eide k to proswpo m pou einai prismena matia k pana pana i miti k etsi m eipe.

tis eixa pei oti den pinei tin antiviwsi

k an ginete na tin dinw me to fagito k m eipe ne

fagito ekeini ennoouse soupa giaourtia k.l.p alla egw ennoousa k to gala...to gala omws einai polu zesto k xalaei tin antiviwsi tin pinei apo tin paraskevi k den ekane doulia gt einai sa na min

tin epine katholou gt tis perisoteres fores tin edwsa me gala!

twra m ala3e antiviwsi gt den kanei para panw apo 10 meres na pinei tin idia

k m edwse k kapsoules magias mpiras gia to stomaxi tou

gt ton pira3e i antiviwsi

tin agoumentin tin epine 3 fores tin mera apo 2 sese

tis eipa oti 2 meres meta tin antiviwsi m fenonte ta kaka tou kapws

k gia kali m tixei ekeini tin wra ekane kaka o prigipas tis ta edei3a

k m edwse tis kapsoules

gia na sinelthei to stomaxaki tou

k ooooooola afta apo vlakia diki m pou to edina me to gala

pfffff

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Tsery, σου είπε η παιδίατρος να της δώσεις νεράκι; Πώς και το αποφάσισες; Εμάς μας είπε από τον 5ο ή 6ο μήνα και μετά!

Οχι, δεν κοινωνάνε στην βαφτιση! Φανταζομαι η Καντυ ρωταει για την πρωτη κυριακή μετα την βασφτιση που θα μεταλάβουν!

κΑΙ ΓΩ αυτό κατάλαβα και απάντησα! Ότι λέει για την πρώτη μετάληψη μετά τη βάπτιση!! ΚΑΝΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μαριούλα μου, πάλι ταλαιπωρείται ο πρίγκιπας; Περαστικά του μωρέ! Κοίτα τώρα να δεις που από απροσεξία και άγνοια δική σου θα συνεχίσει την αντιβίωση! Αλλά κι αυτή η γιατρός δεν μπορούσε να το διευκρινίσει; Αμάν πια! Κάποια πράγματα τα θεωρούν δεδομένα. Αλλά να που δεν τα ξέρουμε όλοι μας όλα.....

Κι εμείς είχαμε περιπέτειες σήμερα! Η μικρή από το μεσημέρι και μετά έκλαιγε συνέχεια. Το βράδυ πια κι αφού δεν σταμάταγε καλέσαμε τη γιατρό! Την είδε κι είπε πως πονάει ξ κοιλίτσα και το έντερο και μάλλον εγώ έκανα την βλακεία. Εφαγα τις δυο τελευταίες μέρες σαλάτα μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι και σήμερα έφαγα χορτόπιτα που έίχε μπολικό πράσο μέσα! Ε, όλα αυτά πείραξαν την μπέμπα μου!

Μου είπε πως καλό θα είναι να πίνω μάραθο και πως υπάρχει μάραθος και για βρέφη. Μπορώ να δίνω είτε μάραθο είτε χαμομηλάκι όταν είναι ανήσυχη! Αυριο το πρωι είπε να πιω δυο κούπες μάραθο και μέχρι το απόγευμα θα έχει περάσει στο γάλα μου. Χάρηκα που μου έδωσε το οκ να πίνει χαμομηλάκι. Να μάθει και σε άλλες γεύσεις......Ο άντρας μου επιμένει να μην της δώσω τίποτα, να τα πίνω εγώ και να περνάνε στο παιδί από μένα, αλλα εγώ σας είπα πως θέλω να πιει και κάτι διαφορετικό.

Τώρα κοιμήθηκε το πουλάκι μου! Τι ταλαιπωρία πέρασε. Να κλαει ασταμάτητα, να μην μπορεί να κοιμηθεί, να έχουν κοκκινίσει τα ματάκια της από το κλάμα! Η καημένούλα μου!

Καληνύχτα κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βλέπουμε ένα πολύ ωραίο έργο στο σταρ με το σύζυγο! Τώρα έβαλε διαφημίσεις! Καληνύχτα όμορφες και περαστικά στα ζουζούνια μας και τις μανούλες και στους άντρες γενικά σε όλους τους άρρωστους της παρέας μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

για να δουμε θα καταφερω να γραψω 2 λεξεις αποψε.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εννοω τις 3 επομενες Κυριακες απο την βαπτιση

νερακι δινω κι εγω εδω και 3 εβδομαδες περιπου απο τοτε με τον καυσωνα μου ειπε να το βραζω για 10 λεπτα και φυσικα σε αποστειρωμενο μπιμπερο αλλα οχι σε αυτα που δινω το γαλα ο μικρουλης μου τρελενεται πινει πινει και καποια στιγμη σταματαει και κανει ''ααααααααααχχχχ''εχει πολυ γελιο...η μικρη μολις το δοκιμαζει κανει μια γκριματσα αηδιας........

κρεμα θα ξεκινησουμε αφου κλεισουμε τον 6ο

ΜΑΡΤΖΙ μην δωσεις χαμομηλι και αλλα τετοια στο μωρο εγω ειχα ρωτησει την Ντουρ.....και μου ειπε οχι απαγορευεται οτιδηποτε αλλο εκτος απο γαλα εως τον 6ο μηνα και γενικα την συγκεκριμενη την συμβουλευομαι συχνα και την εμπιστευομαι πολυ με εχει βοηθησει και στον θηλασμο!!!επισσης την ειχα ρωτησει και για τα κουνουπια και μου ειχε πει μονο καθαρη σιτρονελλα χαμηλα στο φορμακι του το crillen απαγορευεται σε βρεφη το γραφει και η συσκευασια ειναι για πανω απο 1-2 ετη.

παντα εχω κι εγω και επειδη εχω και τα 2 στην ιδια κουνια εχω 3 παντες το ειχα διαβασει κι εγω οτι απαγορευοντε μαλιστα σας ειχα πει και για το σκαλοπατακι μετα τον 6ο......αλλα......πλεον τα δικα μου και τα 2 κοιμουντε στριμοχνωντας την μουρη τους στις παντες ο μπεμπης εδω και 1 μηνα κοιμαται μπρουμυτα ρωταω κι εγω τον γιατρο μου λεει οχι να τον εχεις στο νου σου οταν γυριζει μπρουμυτα να τον γυρνας ανασκελα το εκανα 1 2 3.......αφου τον γυρνουσα επιτοπου εκανε τουμπα εεε την 4η τσαντιστηκε τοσο πολυ που κοιμησμενος ουρλιαζε απ τα νευρα του δεν ηρεμουσε με τιποτα φαγαμε 2,5 ωρες μεσα στη νυχτα να τον ηρεμησουμε εεεε ειπα κι εγω τελος μωρο ειναι δεν εινα χαζο αν καταλαβει οτι δεν μπορει ν αναπνευσει θα ξυπνησει η δε μικρη κοιμαται με το μαξιλαρι μου στο προσωπο της γρινιαζει γκρινιαζει και μολις βρει το μαξιλαρι μου χωνει το προσωπακι της απο κατω και κοιμαται απευθειας εχεις 2,5 μηνες που το κανει αυτο στις αρχες αγχωνομουν και καθομουν και τα κοιτουσα αν αναπνεουν τωρα συνηθησα αφου ετσι τα βολευει δεν μπορω να τους αλλαξω συνηθειες μεγαλωσαν πια δεν ειναι νεογεννητα να καθοντε οπως τα βαζω αφου κανουν βαρελακια στην κουνια :-D:-D

μμμμμ τι αλλο........κι εμενα με εχει πιασει καταναλωτικη μανια.....πηρα φορεμα παπουτσια δευτερα παπουτσια φλατ για τον χορο πηρε ο αντρας μου παντελονι πουκαμισο (δεν ηθελε κουστουμι)του πηρα σημερα παπουτσια ζωνη....εχω κλεισει για οταν κατεβουμε να φτιαξω νυχια και μαλλια...

ΤΣΕΡΡΥ ειδα φωτο με το φορεμα αυτο θα φορεσεις στην βαπτιση????εχω το ιδιο ειναι πολυ δροσερο αλλα μου την δινει γιατι με φλατ παπουτσι το παταω δεν ειχα σκεφτει να το κοντυνω η χαζη:mrgreen::mrgreen:

ΛΙΛΙ το φορεμα σου ειναι υπεροχο!!!!μου αρεσε πολυ το χρωμα!!!!

φωτο και βιντεο δεν εχω δει:(:(

ΜΑΡΙΟΥΛΑ περαστικα σας...μα τι παθατε βρε κοριτσι οικογενειακως καλοκαιριατικα????

ΠΕΠΣΙ ειχε κι ο πατερας μου ακριβως το ιδιο και μαλιστα εγω ημουν πολυ μικρη αλλα δεν κολησε κανεις μας τιποτα το ιδιο δεν κολαει σιγουρα αλλα μπορει να κανεις ανεμοβλογια επισσης ξερω οτι υπεφερε απο πονο αλλα δεν ειχε πυρετο και ξερω οτι δεν δινουν αντιβιωση αλλα μονο βιταμινες μηπως ειναι κατι αλλο???

δεν θυμαμαι κατι αλλο συγχωρεστε με........τα μωρα μου καλα ειναι φωτο δεν εχω οποτε τι να σας στειλω.....φιλια πολλα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες!!! Το καψουρακι κοιμήθηκε σερί από τις δέκα έως τις έξι και από εκείνη την ώρα είχε κέφια τρελά αλλά στις 8 κοιμήθηκε το πουλάκι μου και εγώ αμέσως άρχισα το σκουποσφουγγάρισμα!!!!Μάρτζη εγώ έτρωγα και τρώω τα πάντα και τίποτα δεν πείραξε το καψουράκι απλά θέλει μέτρο εσύ τα πήρες μονότερμα και βασανίστηκε η μπαλαρίνα μας!!!Αφού όμως το κατάλαβες μια χαρά!!!Όσοι για το χαμομήλάκι εγώ του είχα δώσει 2 3 φορές και μια χαρά δεν είχαμε θέμα!!!Κάντυ μου ευχαριστώ και εμένα είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα!!!Μπές φέις να δείς και το παπούτσι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα και απο μενα,

απο μια ταλαιπωρημενη σύζυγο. Μαρτζι ο συζυγος εβγαλε ερπητα ζωστηρα στο πόδι(μπουτι). Που σημαινει σπυρια κοκκινιλες με υγρο μεσα (πως λεμε φουλτακες) που τον τσουζουν και τον ξυνουν και αφορητους πονουσε σε ολο το κορμι μαζι με πυρετο. Οποτε καταλαβαινεις περναμε τελεια.

Σημερα κοιμηθηκε καλουτσικα αν και ολο το βραδυ ιδρωνε απο τον πυρετο. Θα παμε πάλι στο γιατρό να δουμε τι θα του πει σημερα αφου συνεχιζει και εχει πυρετο

καλημερα,δεν εχω διαβασει καθολου νεα,δεν προλαβαινω. δεν σας ξεχνω μου λυπετε πολυ. τι νεα; ας μου τα γραψει καποια περιληπτικα,θα μπαω ισως το απογευμα.μη με παρεξηγητε....φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...