Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λιλι, με γεια! Πολύ όμορφα και τα παπούτσια και το φόρεμα! Με το καλό η βάφτιση του παιδιού σας! Είμαισίγουρη πως θα είστε και οι 3 σας πανέμορφοι εκείνη τη μέρα!

Σε ευχαριστώ μάρτζη να είσαι καλά!!!Όσο για τη καταναλωτική μανία και εμένα με έπιασε τώρα που πήγα στα μαγαζιά είναι και οι εκπτώσεις και έχω ξεσηκωθεί αλλά........κάνω τη κινέζα και κοιτάω αλλού γιατί ώς γνωστών NO MONEY NO FUNNY!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ μάρτζη να είσαι καλά!!!Όσο για τη καταναλωτική μανία και εμένα με έπιασε τώρα που πήγα στα μαγαζιά είναι και οι εκπτώσεις και έχω ξεσηκωθεί αλλά........κάνω τη κινέζα και κοιτάω αλλού γιατί ώς γνωστών NO MONEY NO FUNNY!!!
Εγώ καλά είχα πει πως δεν θα ψωνίσω τίποτα γιατί μου φάνηκαν παλιατζούρες......Τι το ήθελα και πήγα προχθες....Ανακάλυψα ένα μαγαζάκι που δεν το ήξερα και μου άρεσαν αρκετά πράγματα! Ακριβό μεν, αλλά με 50% έκπτωση! Το φόρεμα έκανε 80 και το πήρα 40! Είχε πολύ στυλάτα ρούχα!

Α, Κάντυ, το μαγαζί με τα next έχει φοβερες εκπτώσεις! Πήρα 2 κολάν στη μικρή, μάντεψε πόσο.......4,5 ευρώ....Θα ξαναπώ να πάρω για ηλικία 6-9 μηνών για να τα βάλει από τον Οκτώβρη και μετά.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εν τροχάδη τα νέα μας! Πήγαμε παιδίατρο! Όλα τέλεια! Έπεσα μέσα σε όλα! 10,800κιλάκια, 78εκ ύψος και σκάει όπου ναναι το δοντάκι μας το πάνω μπορεί και αύριο! :D Πάντως θα είναι τα πλαινά δηλαδή όχι ακριβώς πάνω από τα δύο κάτω που βγάλαμε ήδη αλλά εκατέρωθεν! Καταλάβατε ε; :roll::roll: Μας είπε και η γιατρός πως είναι επικίνδυνο έτσι όπως είναι τώρα το κρεβάτι γιατί δε θα σκαρφαλώσει για να κατέβει αλλά θα πέσει με το κεφάλι! Ας ελπίσουμε να έρθει σύντομα ο φίλος μας απλά επειδή έχει και αυτός τα θέματα του δεν θέλω να τους πιέσω! Αααααα επίσης μας είπε ότι μπορεί να φάει από όλα εκτός ψάρι, αυγό και μέλι! Τα δύο πρώτα θα μπουν με το που πατήσουμε τον δέκατο απλά μια εβδομάδα ψάρι και τη δεύτερη το αβγό και αφού το φάει μια ολόκληρη εβδομάδα λίγο κάθε μέρα τότε θα μπορούμε είτε να το δίνουμε ως ενδιάμεσο φρούτο και μεσημεριανού είτε με λίγο τυράκι ως απογευματινό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζι μου μεγεια τα πραγματάκια σας!! Άντε να μας πεις και αποτελέσματα της μαγνητικής αύριο αλλά πως και δε σας τα έδωσαν αμέσως; Εγώ όσες φορές έκανα τα περίμενα! Μέσω εοπυυ την έκανες ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, πώς μεγαλωσε το Θρασυβουλάκι! Ολόκληρος αντρας εγινε!

Γιατι είναι επικίνδυνο το κρεβατακι του;

Ναι, μέσω ΕΟΠΥΥ την έκανα και πλήρωσα 36 ευρώ! Δεν ξέρω γιατί καθυστερουν τόσο τα αποτελέσματα! Την Παρασκευη θα πάω να τα πάρω γιατί για αύριο δεν έχω ποιος να μου κρατήσει την μικρή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γιατί Μαρτζούλα μου αν και έχω βάλει το στρώμα στο τελευταίο προς τα κάτω επίπεδο και το κάγκελο τέρμα πάνω σηκώνεται όρθιος και του έρχεται μέχρι τα βυζάκια του και πιάνει από τα κάγκελα και κουνιέται ολόκληρος! Η παιδίατρος είπε οτι όντως δεν είναι ασφαλές γιατί να σκαρφαλώσει δεν μπορεί αλλά είναι χειρότερο διότι αν το επιχειρήσει να κατέβει θα το κάνει με το κεφάλι! Κατάλαβες; Μέσα στις φωτο που σου έστειλα είναι και μια με το ταρζανάκι μου όρθιο στο κρεβάτι του! Νομίζω στην έστειλα οπότε θα καταλάβεις αν την ξαναδεις! Αν όχι πες μου να στη στείλω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, πώς μεγαλωσε το Θρασυβουλάκι! Ολόκληρος αντρας εγινε!

Γιατι είναι επικίνδυνο το κρεβατακι του;

Ναι, μέσω ΕΟΠΥΥ την έκανα και πλήρωσα 36 ευρώ! Δεν ξέρω γιατί καθυστερουν τόσο τα αποτελέσματα! Την Παρασκευη θα πάω να τα πάρω γιατί για αύριο δεν έχω ποιος να μου κρατήσει την μικρή!

Πού την έκανες; Δεν μπορείτε να πάτε όλοι μαζί και να βγεις μόνο να τα πάρεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Να σας πω και τα σημερινά μας και να πάω για νάνι γιατί κουτουλάω! Το νινάκι μου έφαγε σχεδόνο όλο το φρουτάκι του, μεσημεριανό όχι όσο τρώγαμε αλλά περισσότερο από τις τρεις προηγούμενες μέρες! Σχεδόν το μισό από αυτό που τρώγαμε πριν! Και βρώμη με μήλο, κανέλα και μπανανούλα και λίγη έξτρα μπανανούλα στο χεράκι που τρελαίνεται! Επίσης βραδυνό έκανα πατατόπιτα για το σύζυγο και εμένα και του έβαλα λίγες πατατούλες "τηγανιτές" δηλαδή στο φούρνο κομμένες τηγανιτές αλλά με ελάααααααχιστο λαδάκι! Καταλάβατε πως έ; Λοιπόν του έβαλα μέσα στο πιατάκι του τέτοιες και τυράκι που το έτριψα με το χέρι μου και να δείτε πως τα έπιανε με το χεράκι του και τα έτρωγε! Και φυσικά το μαμόγαλα πρωί, μεσημέρι, βράδυ και όποτε γουστάρει! Καλά τα πήγαμε σήμερα δε νομίζετε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πάω και εγώ για νάνι! Να πάρει! Πόσο στενοχωριέμαι που χαλάω τη βόλεψη και τον ύπνο του γιου μου για να τον πάρω μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω να τον αφήσω στο κρεβάτι του! Είπα να κοιμηθώ στο δωμάτιο του σε ξεχωριστό κρεβάτι αλλά είπε και η παιδίατρος πως δεν μπορούμε να βασιστούμε στο ότι θα κλάψει όταν ξυπνήσει ή θα "φωνάξει" και θα σηκωθεί κατευθείαν να βουτήξει και δεν εμπιστεύομαι ούτε στο ίδιο δωμάτιο να κοιμηθώ και να είναι στο κρεβατάκι του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας γεια σας!!!!!!

επεστρεψα κι ετοιμαζομαι να ξαναφυγω ενταξη καλα περασαμε αλλα οταν φευγεις απ το σπιτι σου ειδικα με 2 μωρα χανουν την σειρα τους....

ΛΙΛΙ ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!

ΝΕΝΑΚΙ μου χρονια σου πολλα!!!σε επαιρνα αλλα μιλουσε συνεχεια!!!!

ΤΣΕΡΡΥ μηπως γιορταζες κι εσυ????αν ναι χρονια σου πολλα!!!

ΜΑΡΜΙΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΥΛΑ οταν βαφτησατε τα μωρακια σας ετρωγαν????εχω απορια πως θα ανοιξουν στον παπα το στομα αφου δεν τους εχω δωσει ποτε κουταλι:roll::roll:

καταλαβαινετε οτι δεν μπορω να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει:oops::oops:

θα σχολιασω ομως οτι πηρε το ματι μου.....

μηνυμα που ξεκινησε στις 5 το απογευμα.....:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια μου?

ο συλλογος γυναικων διοργανωνει εκδρομη για το σεπτεμβριο για τηνο..αν μαζευτουν ατομα ..αλλιως καπου πιο κοντα στο πηλιο..για 3 μερες τηνο βγαινει 120 ευρο μαζι με λεοφορειο καραβι ,ξενοδοχειο απο 2 πρακτορια πηραν τιμες θα παρουν και απο αλλα να δουμε....θελω πολυ να παω στην παναγια της τηνου..

ΜΑΡΤΖΙ μου μεγεια το φορεμα..ειδα και εγω ενα με 50ε που μου αρεσε πολυ αλλα τωρα δεν τα εχω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Korina, δεν το συζητώ. Πολύ καλή η τιμή για Τήνο! Για να πήγαινες μόνη σου τριήμερο ήθελες πάνω από 500 ευρώ. Και είναι τόσο ωραίο προσκύνημα!

Μαρμιν, την είδα χθες τη φώτο γιατί θυμόμουν που μου την έστειλες και κατάλαβα τι εννοεις. Οντως θέλει προσοχή! Η δική μου ξέρετε πως στριφογυρίζει μέσα στην κούνια; Σαν ρολόι είναι. Γυρνάει, γυρναει και στο τέλος βρίσκεται με το κεφάλι από την άλλη μεριά! Χθες μου σηκ'ωθηκε στις 1 και στις 4! Χαλασε το πρόγραμμά της! Αυτή κοιμόταν άνετα σερί ως τις 4.30 με 5. Τέσπα!

Μαρμιν, μπορώ να πάω να πάρω τα αποτελέσματα όπως λες, αλλά προτιμώ να πάω αυριο γιατί αφενός θα τα πάω κατευθείαν στη γιατρό (θα κάνω κι εκεί αρκετή ώρα) και αφετέρου θα έρθει και η μάνα μου μαζί οπότε μπορεί να πάμε καμία βόλτα στα μαγαζιά.

Κάντυ μου, τι κάνουν τα μωρά; Κι εγώ το έχω απορία αυτό με το κουτάλι που λες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα και απο μενα

υγιεστατη και σημερα. Προς το παρον δεν κολλησα. Να δουμε ποσο θα αντεξω. Απορία: Φανταζομαι σεξ δεν θα μπορουμε να κανουμε μεχρι να φυγει εντελώς αυτο το πραγμα σωστά? Αρα πηγε και αυτος ο μηνας χαμενος

Και μένα δεν έτρωγε αλλά μια χαρά άνοιξε το στοματάκι του στη Θ. Κοινωνία από την πρώτη ώρα! Εγώ όμως τον πήγαινα συνέχεια στην Εκκλησία!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω κοριτσακια αρχισα να της δινω νερακι (ελαχιστο) κ το πρωτο νερο που ηπιε ηταν αγιασμος της αγιας παρασκευης!!! απο τοτε δινω στην μικρη κανα 2 γουλιτσες απο το ποτηρι μου οταν πινω το οποιο οταν το βλεπει τεντωνει τα χερακια της και το πιανει να της το δωσω!!!

αλλα εγω εχω αλλη απορια...γιατι να ανοιξει το στομα του στην βαφτιση το μωρο???εχει κ κοινωνια μετα?γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...