Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Οκ, Μαρμιν, έπαθα πλάκα με το βιντεάκι που σκαρφαλώνει! Ρε συ, τι ισορροπία είναι αυτή!!!!! Και πώς αρπάζει το μπουκάλι! Φτου! φτου! φτου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα έχουμε επέτειο πρώτου ραντεβού κ αρραβώνα! Οχτώ κ επτά χρόνια αντίστοιχα! Βρε κορίτσια πως περνούν τόσο γρήγορα τα χρόνια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μαρμινακι μου να τα εκατοστησετε!

Εμεις σκεφτηκαμε να ξεκινησουμε Σεπτεμβριο με Οκτωβριο. Βασικα τωρα το σαβκο θα παμε Αθηνα για ενα γαμο κ σκεφτηκα να επισκεφτω κ τη μονη της Αγιας Ειρηνης. Κ επειδη θα μας φυγει ενα 500αρκικο σχεδον με το γαμο ειπα να μαζεψουμε λιγα χρηματα κ να το κανω οκτ που θα εχουν ψιλοσταματησει κ οι ζεστες!

Κορίτσια τρελαίνομαι με το γιο μου! Είμαι καψουρότατη!! :oops::oops: Πλέον σηκώνεται με μεγάλη ευκολία και όχι μόνο αλλά "χορεύει" έτσι όρθιος από ζειμπέκικο μέχρι ροκ εν ρολ (αυτό του το έμαθε ο σύζυγος λέει)! Όπως βλέπετε δεν είμαι η μόνη τρελή μέσα στην οικογένεια! Και σήμερα αφήνει τα χεράκια του και στέκεται για ελάχιστα μεν χωρίς στηρίγματα δε όρθιος! Και γελάει!! Επίσης στηρίζεται μόνο στο ένα χέρι και από τη χαρά του κουνάει το άλλο και κοντεύει να το ξεριζώσει! Το καμάρι μου τι γρήγορα που μεγαλώνει!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα είχαμε και μια επικοδομητικότατη συζήτηση μεταξύ καψουρακίου και ταρζανίου!! Όπως καταλάβατε τα είπαμε στο σκάιπ! Το καψουράκι δε έτρωγε κι όλας που ξέρετε τι σημαίνει όταν πετυχαίνεις κάποιον στο φαγητό ε; Λένε πως σε αγαπάει η πεθερά σου και αφού εγώ δεν έχω άρα θα αγαπάει η πεθερούλα το ταρζανάκι μου! Ακούς Τσέρρυ;; Ζήλεψα λίγο γιατί ο δικός μου από το Σάββατο κάνει απεργία πείνας :( Λέτε να μου αδυνατίσει; :roll::roll: Τεσπα άλλο είναι το θέμα μας τώρα! Το καψουράκι πολύ γλυκό και τα μαγουλάκια του ροζούτσικα και φουσκωτά για δαγκωφιλήματα τρελά! Δώστου φιλενάδα και μη δείχνεις έλεος καθόλου :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Επίσης ο γιος μου έχει βέβαι καιρό που λέει "μπαμπα" και "μαμά" και μάλιστα το πρωί που είμασταν μόνοι μας έλεγε μόνο "μαμά" και όταν ήταν με τον μπαμπά του "μπαμπά"! Δεν έδινα σημασία παρά μόνο πείραζα τον άντρα μου ότι τον φωνάζει ο γιος του! Αλλά βρε κορίτσια πείτε με τρελή και χαζομαμά αλλά τώρα τελευταία νιώθω έντονα πως δεν το λέει τυχαία! Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς ικανός να αντιληφθεί σε αυτή την ηλικία αλλά έχω ένα παράξενο αίσθημα ότι μου μιλάει όταν λέει "μαμά"! Ειδικά όταν το λέει και έχει το παραπονιάρικο - κλαψιάρικο ύφος! Θα ρωτήσω και την παιδίατρο αν το θυμηθώ την Τετάρτη! Το πολύ πολύ να με κοροϊδέψει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Και πλέον δεν πιστεύω πως θα μπουσουλήσει! Σήμερα τον άφησα καθιστό στο πάτωμα δίπλα μου και έπαιζε με ένα ποτηράκι του! Σε κάποια στιγμή του φεύγει λίγο μακριά οπότε τον παίρνω και τον βάζω στα τέσσερα λέω θα μπουσουλήσει να το πάρει και τι έκανε;; Ξανακάθισε στον κώλο του έπιασε το πόδι μου σηκώθηκε όρθιος και πέθανε στα γέλια!! Φυσικά το ποτηράκι το ξέχασε τελείως γιατί όταν είναι όρθιος είναι η καλύτερη του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σου φάνηκε ότι αδυνάτισε ε;; :roll::roll: Νομίζω πως ψήλωσε αρκετά και για αυτό σου φαίνεται πιο αδύνατος και για να είμαι ειλικρινής ώρες ώρες και εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνει ότι δηλαδή έχει αδυνατίσει! Άντε να πάμε στην παιδίατρο να δούμε πόσο αντράκι γίναμε! :tongue:
mias k lete gia paxos tha sas pw kati...simera agorasa panes tou giou mou to 3 noumero enw toso kero forage to 4!!! enw paxine psilwse kiolas polu k fenete san na adinatise enw den exei xasei varos k oi panes to 4 noumero enw tou ekanan mia xara twra tou einai ligaki megales:rolleyes:
Πήγα σήμερα στη νευρολόγο για τα πόδια! Είπε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Προφανώς κήλη από τη μέση έχει διογκωθεί και χτυπάει κάποια νευρα του νωτιαίου μυελού τα οποία καταλήγουν στα άκρα! Καλού κακου βέβαια με έβαλε να κάνω μαγνητική στη μέση για να σιγουρευτούμε. Θα την κανω την Τετάρτη!

Ρε κορίτσια, το θέμα κουνούπια πώς το αντιμετωπίζετε; Δεν ανοίγουμε πόρτες κι όμως τρυπώνουν!Σήμερα 4.30 ξύπνησα εξαιτίας ενός παλιοκούνουπου! Ακόμη και τη μέρα βλ΄πεω από κανένα να πετάει! Θέλω να ρίξω σπρέι να τα εξοντώσω αλλά ο άντρας μου είναι ανένδοτος! Οχι τέτοια πράγματα τώρα που έχουμε το παιδί. Τι να κάνω; Χάνω τον ύπνο μου κάθε βράδυ. Τώρα είμαι πτώμα! Δεν κοιμάται και η μικρή τα μεσημέρια....Ούτε της μιλάω ούτε την πολυκοιτάω μπας και κοιμηθεί, τίποτα αυτή! Ξάπλωσα με τον άντρα μου στο κρεβάτι κι αυτή στην κούνια σχεδόν κοιμισμένη! Ε, ρε κορίτσια, ανοιγε τα μάτια συνέχεια και μας κοίταγε! Να γυρίζω να την κοιτάω κι αυτή να σπάει χαμόγελα. Να μην την κοιτάω, να γκρινιάζει! Την έφερα στο σαλόνι, την τάισα, την άλλαξα, προσπάθησα να την κοιμίσω, τίποτα! Τώρα είναι στο καρότσαι κι όπως πάντα τρώει τα δάχτυλά της! Μόλις την πλήσιάζω, τα βγάζει από το στόμα και περιμένει να της δώσω πιπίλα! Ξέρετε πόσο παμπόνηρη έχει γίνει;

vasilisa mou kala apotelesmata na exeis!
Σήμερα έχουμε επέτειο πρώτου ραντεβού κ αρραβώνα! Οχτώ κ επτά χρόνια αντίστοιχα! Βρε κορίτσια πως περνούν τόσο γρήγορα τα χρόνια!

na ta 100stisete xara mou!!!

Μαρμινακι μου να τα εκατοστησετε!

Εμεις σκεφτηκαμε να ξεκινησουμε Σεπτεμβριο με Οκτωβριο. Βασικα τωρα το σαβκο θα παμε Αθηνα για ενα γαμο κ σκεφτηκα να επισκεφτω κ τη μονη της Αγιας Ειρηνης. Κ επειδη θα μας φυγει ενα 500αρκικο σχεδον με το γαμο ειπα να μαζεψουμε λιγα χρηματα κ να το κανω οκτ που θα εχουν ψιλοσταματησει κ οι ζεστες!

vasilisa m efxome afti to fora na pane ola kala!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

polu kourastika!!!!!!! eixame k simera genethlia k oli elegan k ti omorfo mwraki k ti glikouli k oli tin wra gelaei klp klp fevgw erxome spiti 3ekina tin gkrinia ton taisa k prospathousa 2 wres na ton koimisw alla aftos ekei mono eklege k anastenaze! pira til mia theia m tou ekane to mati me pire til pisw k m leei to mwro itan poluuuuuu matiasmeno me to pou klinoume to til amesws koimithike! mou ton exoun matiasei para polles fores k me to poy ton 3ematiazoun meta einai mia xara mesa se defterolepta!twra koimate k anastenazei to mwraki mou:(

k gia na min pare3igithw den eimai fantasmeni oti kala o gios mou aresei se olous! matiasma mporei na ginei k epidi ton thewroun asximo ...oxi mono omorfo...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...