Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μεγάλη η χάρη σας είμαι από τον οφθαλμίατρο με πονοκέφαλο πονόματο διεσταλμένη κόρη και πάλι κάθησα και σας διάβασα περιττό να πω ότι μου πετάχτηκαν τα μάτια με τόσα που γράψατε:shock: Ευτυχώς ο οφθαλμίατρος είπε πως αν κι έχω αλλοιώσεις στο οπτικό νεύρο μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά (χωρίς επισκληρίδιο) εκτός κι αν αρχίσω να βλέπω λάμψεις ή μυγάκια ακόμη και την τελευταία στιγμή. Φαντάζεστε να είμαι έτοιμη να γεννήσω να μου λένε σπρώξε κι εγώ να βλέπω αστραπές ενώ έξω έχει λιακάδα; τι θα κάνω τότε θα τους πως στοπ ετοιμάστε χειρουργείο βλέπω λάμψεις;

Λιλιτακι η σελίδα της μαριουλας είναι αυτή http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1 και μάλιστα εσύ μπορείς να πας να πάρεις και το δωράκι σου:tongue:

Καποια είπε για μικρό ροζ χαπάκι για το σίδερο είναι ή το tardyferon ή το gyno-tardyferon

Margi υπομονή δύο μέρες έμειναν και μετά θα πάει η καρδιά στη θέση της μέχρι τότε ξάπλα και ήσυχα

Αγγελικάκι περαστικά στο μπαμπά ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό

εγώ αιματοκρίτη 32,1

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

cherry εχω δυο υποψηφια αλλα αυτο με τρελανε αυτο ειναι καπου στη γιανιτσών πισω απο τον παλιο σταθμο και το αλλο καπου στην καλαμαρια!!! Στο καταστημα στην καλαμαρια ειναι και το καροτσακι που θελ!!! σηκω να παμε να τα δουμε μαζι!!!!!

σου στελνω και το αλλο κρεβατι κι αυτο γινεται προεφηβικο αλλα..... καμια σχεση!! αυτό κανει 200 μονο το κρεββατι!bebe-1913297460774f42509dcea7e.jpg

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΝΕΝΑ οντως ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!ποτε εχεις β επιπεδου??αληθεια εσυ ποτε θα ξεκινησεις να ψωνιζεις?

εχω κλεισει ενα υπέρυχο σε 3 εβδομαδες που μου ειπε ο γιατρος ότι θα δουμε το 90% από αυτό που βλέπουμε στην β' επιπέδου εκεινη την ημέρα θα κλεινω την 19η εβδομαδα θα είμαι στα μεσα του 5ου.

Οσο αφορα τα ψωνια λέω να τα κανω μόλις μπω στον 8ο που ειναι αρχες Ιανουαρίου και θα εχει και εκπτώσεις ή μηπως δεν κανουν εκπτώσεις σε αυτά?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εχω κλεισει ενα υπέρυχο σε 3 εβδομαδες που μου ειπε ο γιατρος ότι θα δουμε το 90% από αυτό που βλέπουμε στην β' επιπέδου εκεινη την ημέρα θα κλεινω την 19η εβδομαδα θα είμαι στα μεσα του 5ου.

Οσο αφορα τα ψωνια λέω να τα κανω μόλις μπω στον 8ο που ειναι αρχες Ιανουαρίου και θα εχει και εκπτώσεις ή μηπως δεν κανουν εκπτώσεις σε αυτά?

μια ωρα εγραφα και τα εχασα ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

λοιπον οτι και να σου πω για το θεμα εκπτωσεις στα βρεφικα θα ειναι ψεματα....τελος Αυγουστου πηγαμε σε ενα mothercare και χαζευαμε μας εδειξε η πωλητρια διαφορα ωραια πραγματα και μας λεει αν θελετα να τα κλεισετε τωρα που εχουμε προσφορες και να σας τα φερουμε οταν εσεις τα χρειαζεστε αλλα εγω σκεφτομαι τωρα γιατι το χειμωνα θα εχει φερει αλλη κουνια συρταριερα η καροτσι???τα ιδια θα εχει και το χειμωνα οποτε ποιος ο λογος να βαλουν εκπτωσεις σ αυτα τα ειδη???εγω λογικα δεν θα χρειαστω κουνια...αν χρειαζοταν να εχετε 2 κουνιες σε ενα δωματιο θα παιρνατε 2 ιδιες η δεν θα σας πειραζε αν ηταν και διαφορετικες αφου ετσι κι αλλιως δεν θα τις ειχατε αγορασει?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μια ωρα εγραφα και τα εχασα ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

λοιπον οτι και να σου πω για το θεμα εκπτωσεις στα βρεφικα θα ειναι ψεματα....τελος Αυγουστου πηγαμε σε ενα mothercare και χαζευαμε μας εδειξε η πωλητρια διαφορα ωραια πραγματα και μας λεει αν θελετα να τα κλεισετε τωρα που εχουμε προσφορες και να σας τα φερουμε οταν εσεις τα χρειαζεστε αλλα εγω σκεφτομαι τωρα γιατι το χειμωνα θα εχει φερει αλλη κουνια συρταριερα η καροτσι???τα ιδια θα εχει και το χειμωνα οποτε ποιος ο λογος να βαλουν εκπτωσεις σ αυτα τα ειδη???εγω λογικα δεν θα χρειαστω κουνια...αν χρειαζοταν να εχετε 2 κουνιες σε ενα δωματιο θα παιρνατε 2 ιδιες η δεν θα σας πειραζε αν ηταν και διαφορετικες αφου ετσι κι αλλιως δεν θα τις ειχατε αγορασει?

εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε να ήταν και διαφορετικές ειδικά αν δεν τις είχα αγοράσει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε να ήταν και διαφορετικές ειδικά αν δεν τις είχα αγοράσει

ε ναι πολλα τα εξοδα αν μπορεις να γλιτωσεις κατι θα κοιταξεις την φιγουρα???αλλωστε ποσοι θα τις δουν μεσα στο δωματιο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ε ναι πολλα τα εξοδα αν μπορεις να γλιτωσεις κατι θα κοιταξεις την φιγουρα???αλλωστε ποσοι θα τις δουν μεσα στο δωματιο??

και να τις έβλεπαν σκασίλα μου όποιος με αγαπάει θα καταλάβει γιατί εγώ που θα έχω κανονικό δωμάτιο με βιβλιοθήκη κρεβάτι ντουλάπα ακριβώς όπως τα είχα και σε μια γωνιά θα έχω το κρεβατάκι του μωρού με τη κουνουπιέρα του το κρεμαστό παιχνιδάκι του την κουρτινούλα του καλύτερα θα είναι αλλά ούτε που με νοιάζει τι θα πουν μόνο το μωράκι μου με ενδιαφέρει να είναι καλα και να μπορώ να του προσφέρω αυτά που έχει πραγματικά ανάγκη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Depoula ας ειναι διαφορετικές δεν τρέχει τίποτα ρε κοριτσακι

πριν 12 χρόνια έλεγα όλα καινούρια θα τά πάρω για το μωρο μου

αλλά άλλες εποχές δουλεύαμε και οι δύο και καθαρίζαμε 4000 ωραιότατα χιλιαρικακια

αλλά τώρα ότι μπορούμε να γλιτώσουμε καλό ειναι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια θα με πειτε παραξενη αλλα δεν μου πολυαρεσουν αυτα τα πολυ ροζ η τα πολυ γαλαζια μ αρεσει κατι πιο ουδετερο και απαλο αλλα να εχει και λιγο κοκκινο μεσα τωρα τι σχεση εχει το ουδετερο και απαλο με το κοκκινο αυτο ειναι αλλο θεμα....αυτο το σχεδιο μου αρεσε ειναι σε πολυ καλη τιμη και εχει πολλα κοματια αλλα με χαλαει λιγο η κουνουπιερα θα ηθελα να εχει και υφασμα να μην ειναι σκετο τουλι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Φανταστική!!!! Μ' αρέσει πάρα πολύ. Πόσο κάνει;

153? και εχει την παντα με θηκη που βγαινει και πλενεται,παπλωμα παπλωματοθηκη μαξιλαρι μαξιλαροθηκη κατωσεντονο και την κουνουπιερα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

153? και εχει την παντα με θηκη που βγαινει και πλενεται,παπλωμα παπλωματοθηκη μαξιλαρι μαξιλαροθηκη κατωσεντονο και την κουνουπιερα

Κάτσε, γιατί δεν το πολυκατάλαβα. Δηλαδή έτσι όπως την βλέπω κοστίζει 153 ευρώ;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...