Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Κορίτσια μας τρέλανε η κόρη μας με τα χαμόγελα και τα νάζια της! Εχει αρχίσει να καταλαβαίνει πολλά! Μας "μιλάει", μας φωνάζει, άρχισε να πιάνει παιγχιδάκια με τα χεράκια της! Σκέτη γλύκα!

Μαρμιν, δεν είδα ακόμη μειλ!

Μαριούλα, να την κρατήσεις τη δουλεια στο κρεοπωλείο! Δύο φορές την εβδομάδα δεν είναι; Μαζέψτε τώρα, κοπέλα μου, όσα μπορείτε, γιατί ερχεται δυσκολος χειμώνας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mamrin, ωραίος ο μικρός σου Όπως πάντα, τον απόλαυσα!

Λίλι, περιμένω να δω και τον δικό σου! Καιρό έχεις να μας βάλει κάτι! Θα μεγάλωσε κι αυτός πολυ΄!

Πάντως Μαρμιν, ο δικός σου πρέπει να έχει αδυνατίσει. Ετσι μου φάνηκε! Καλά, μέσα στην κούνια έχει πολλή πλάκα έτσι όπως κοιτάζει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα!

Κορίτσια μας τρέλανε η κόρη μας με τα χαμόγελα και τα νάζια της! Εχει αρχίσει να καταλαβαίνει πολλά! Μας "μιλάει", μας φωνάζει, άρχισε να πιάνει παιγχιδάκια με τα χεράκια της! Σκέτη γλύκα!

Μαρμιν, δεν είδα ακόμη μειλ!

Μαριούλα, να την κρατήσεις τη δουλεια στο κρεοπωλείο! Δύο φορές την εβδομάδα δεν είναι; Μαζέψτε τώρα, κοπέλα μου, όσα μπορείτε, γιατί ερχεται δυσκολος χειμώνας!

Λίλι, περιμένω να δω και τον δικό σου! Καιρό έχεις να μας βάλει κάτι! Θα μεγάλωσε κι αυτός πολυ΄!

Πάντως Μαρμιν, ο δικός σου πρέπει να έχει αδυνατίσει. Ετσι μου φάνηκε! Καλά, μέσα στην κούνια έχει πολλή πλάκα έτσι όπως κοιτάζει!

Σωστά τα λέει η Μάρτζι μας Μαριούλα αλλά όπως τα είπαμε και στο φέις τουλάχιστον ξεκίνα έστω δοκιμαστικά!!

Μάρτζι μου έτσι η μικρούλα σας ε; Και που είσαι ακόμα! Φαντάζομαι θα είναι σκέτη γλύκα!!

Χαιρομαι που απόλαυσε το γιόκα μου! Και μένα με τρελαινει όλο και περισσότερο! Καθημερινά για να μην πω από τη μια στιγμή στην άλλη και ένα καινούριο κατόρθωμα, μια καινούρια έκπληξη!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σου φάνηκε ότι αδυνάτισε ε;; :roll::roll: Νομίζω πως ψήλωσε αρκετά και για αυτό σου φαίνεται πιο αδύνατος και για να είμαι ειλικρινής ώρες ώρες και εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνει ότι δηλαδή έχει αδυνατίσει! Άντε να πάμε στην παιδίατρο να δούμε πόσο αντράκι γίναμε! :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζη μου έστειλα μέιλ με καψουράκι από τις διακοπές μας!!!Είδα και τις δικές σας φωτό και είστε πανέμορφες μαμά και κόρη συμβουλή Σταμάτα να ασχολείσαι με τους γύρω σου (άντρα ,μάνα και πατέρα)και ζήσε τις ωραιότερες στογμές της ζωής σου με την μπαλαρίνα σου γιατί περνάνε πολύ γρήγορα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα και απο μενα ή καλησπερα μάλλον τετοια ώρα.

Ειμαι στη δουλεια και ειμαι τοσο αγχωμενη που ουτε να ανασανω δεν μπορώ. Αχ τρομαρά μου θέλω και παιδί. Η πρπει να φύγω από εδώ μεσα ή θα πρπει να διωξω την ηλίθια απο εδω μέσα!!!!

Φιλακια

Πέπσι μου είπαμε να έρθετε Θεσσαλονίκη για καλύτερα αγνόησε την τη χαζιάρα! Περιμένουμε να μας πεις και νεότερα από τις κινήσεις σου! Πας δυναμικά το Σεπτέμβρη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ακούστε ψες τι έπαθα η έρμη! Είπα και εγώ μετά από οχτώμιση μήνες να κάνω την "επανάσταση" μου να κοιμίσω το μωρό το μεσημέρι και να το αφήσω στον άντρα μου για να πάω στη δουλειά μου (που έχω άδεια) να πιω καφέ με μια φιλενάδα μου! Πάω λοιπόν και σε μια ωρίτσα με τηλ ο άντρας μου! Έλα μου λέει γιατί το μωρό πλάνταξε στο κλάμα! Εν τω μεταξύ εγώ του είπα πριν φύγω να μου τηλ μόλις ξυπνήσει το νινί! Πηγαίνω σπίτι και μου λέει ο σύζυξ "ξύπνησε στις πέντε παρά δέκα (το κοίμισα 4:10) αλλά γελούσε και έπαιζε και μάλιστα "σκαρφάλωνε" στην πλάτη του κρεβατιού και ξαφνικά πατάει ένα κλάμε με λυγμούς και δάκρυα! Πρώτη φορά τέτοιο!Τρόμαξα! Το πήρα και το έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι!" Καλά του λέω αφού σε είπα να με τηλεφωνήσεις μόλις ξυπνήσει (με πήρε στις πεντέμιση)! Ε μου λέει ήταν ήσυχος! Όντως κορίτσια όταν μπήκα ο άντρας μου είχε αγκαλίτσα το μωράκι μου το οποίο ήταν ήσυχο με τα ματάκια του δακρυσμένα και μόλις με είδε πάτησε ένα χαμόγελο! Μετά τον πήρα τον πήγα στην κρεβατοκάμαρα ξαπλώσαμε και οι τρεις και έπαιζε ο ζουζουνάκος μου! Σε κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω να πάρω κάτι από το παιδικό και μόλις έστριψα από την πόρτα άρχισε το κλάμα! Φαντάζομαι πως ετοιμάζεται για δοντάκια λίαν συντόμως γιατί και τα ούλα του τα επάνω είναι πολύ πρησμένα και άσπρα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και έχω κι άλλο περιστατικό που με κανει να πιστεύω πως είναι δόντι εκτός από τα ούλα, τα πολλά σάλια, που δεν πολυτρώει εδώ και δυο τρεις μέρες! Χθες βράδυ ξαπλώναμε με τον άντρα μου στην κρεβατοκάμαρα και καθιστός ανάμεσα μας ο ταρζανάκος μας! Αρχίζουμε να δίνουμε φιλάκια και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε από πάνω μας να μας πιάνει τα κεφάλια! Λέω στον άντρα μου να κάνουμε ότι κλαίμε και αρχίζουμε και οι δύο! Αμέσως ορμάει ο γλυκούλης μπουμπούκος μου και με φιλάει!! Ο άντρας μου τον έφτυνε "φτου σου προδότη" χαχαχα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Και έχω κι άλλο περιστατικό που με κανει να πιστεύω πως είναι δόντι εκτός από τα ούλα, τα πολλά σάλια, που δεν πολυτρώει εδώ και δυο τρεις μέρες! Χθες βράδυ ξαπλώναμε με τον άντρα μου στην κρεβατοκάμαρα και καθιστός ανάμεσα μας ο ταρζανάκος μας! Αρχίζουμε να δίνουμε φιλάκια και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε από πάνω μας να μας πιάνει τα κεφάλια! Λέω στον άντρα μου να κάνουμε ότι κλαίμε και αρχίζουμε και οι δύο! Αμέσως ορμάει ο γλυκούλης μπουμπούκος μου και με φιλάει!! Ο άντρας μου τον έφτυνε "φτου σου προδότη" χαχαχα!!

Ρε οι γιοί μας είναι οι άντρες της ζωής μας τώρα ας το καταλάβουν οι σύζυγοι χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δόντι ετοιμάζουμε και εμείς το επάνω δεξιά είναι κάτασπρο και έχει κατέβει πολύ!!!Άντε να δούμε πότε θα μας χαιρετήσει!!!Εγώ πάντως νομίζω το κλάμα είναι που σε έχασε και όχι από το δόντι γιατί και εμένα το καψουράκι μόλις με χάσει από το οπτικό του πεδίο κλαίει.......!!!Όσο για τις αγκαλιές και τα φιλιά θέλει αποκληστικότητα άν με φιλήσει ο σύζυγος τον σπρώχνει και τον μαλώνει με έντονο ύφος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ρε κορίτσια, κάνουν τόσα πράγματα τα παιδάκια σας; Αχ, δεν μπορώ να πιστέψω πως σε λίγους μήνες θα με φιλάει η ζουζούνα και θα ζηλεύει κτλ!

Αλλά τι λέω; Από τώρα κάνει του κόσμου τις ζουζουνιές! Μας φωνάζει, μας κοιτάζει και μας περιεργάζεται! Το ωραιότερο είναι όταν ξυπνάει τα βράδια και πάω να την σηκώσω: με κοιτά σοβαρή και μόλις της χαμογελάω, αρχίζει κι αυτή κάτι χαμόγελα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πήγα σήμερα στη νευρολόγο για τα πόδια! Είπε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Προφανώς κήλη από τη μέση έχει διογκωθεί και χτυπάει κάποια νευρα του νωτιαίου μυελού τα οποία καταλήγουν στα άκρα! Καλού κακου βέβαια με έβαλε να κάνω μαγνητική στη μέση για να σιγουρευτούμε. Θα την κανω την Τετάρτη!

Ρε κορίτσια, το θέμα κουνούπια πώς το αντιμετωπίζετε; Δεν ανοίγουμε πόρτες κι όμως τρυπώνουν!Σήμερα 4.30 ξύπνησα εξαιτίας ενός παλιοκούνουπου! Ακόμη και τη μέρα βλ΄πεω από κανένα να πετάει! Θέλω να ρίξω σπρέι να τα εξοντώσω αλλά ο άντρας μου είναι ανένδοτος! Οχι τέτοια πράγματα τώρα που έχουμε το παιδί. Τι να κάνω; Χάνω τον ύπνο μου κάθε βράδυ. Τώρα είμαι πτώμα! Δεν κοιμάται και η μικρή τα μεσημέρια....Ούτε της μιλάω ούτε την πολυκοιτάω μπας και κοιμηθεί, τίποτα αυτή! Ξάπλωσα με τον άντρα μου στο κρεβάτι κι αυτή στην κούνια σχεδόν κοιμισμένη! Ε, ρε κορίτσια, ανοιγε τα μάτια συνέχεια και μας κοίταγε! Να γυρίζω να την κοιτάω κι αυτή να σπάει χαμόγελα. Να μην την κοιτάω, να γκρινιάζει! Την έφερα στο σαλόνι, την τάισα, την άλλαξα, προσπάθησα να την κοιμίσω, τίποτα! Τώρα είναι στο καρότσαι κι όπως πάντα τρώει τα δάχτυλά της! Μόλις την πλήσιάζω, τα βγάζει από το στόμα και περιμένει να της δώσω πιπίλα! Ξέρετε πόσο παμπόνηρη έχει γίνει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι, υπέροχες φωτογραφίες! Μου αρέσατε πολύ. Ειδικά αυτή που τον σηκώνεις ψηλά είναι όλα τα λεφτά! Να την κάνεις κορνίζα!!!!

Τι ωραία που πηγαίνετε θάλασσα! Εμείς του χρόνου να είμαστε καλα!

Μαρμιν ,παω να δω και τον δικό σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...