Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσέρυ μου, χρόνια πολλά για τη μικρούλα. Μαρμιν, το ίδιο και για τον δικό σου!

Εχετε δίκιο σε όλα όσα λέτε! Αλλα, ρε κορίτσια, το προσπαθώ πάρα πολύ και δεν καταλαβαινουν τίποτα!

Οσον αφορα το κλειδί στην πόρτα! Το εχω στην πόρτα μονο όταν δεχόμαστε επισκέψεις. Οταν δεν είναι στην πόρτα σημαίνει ότι δεν μπορούμε εκείνη τη στιγμή να δεχτούμε κόσμο. Ε, ο πατερας μου δεν λέει να το καταλάβει.....Χτυπάει και, όταν ανοίξουμε, μας την λέει κι από πάνω. Να φανταστείτε μετά τη γέννα που πολλές φορές δεν ανοίγαμε γιατί τυχαινε να κάνουμε μπάνιο τη μικρή, ήρθε θιγμένη η μάνα μου να μου πει πως είναι ντροπή να χτυπάμε και να μην ανοίγουμε, να βλέπουν οι γείτονες και να σχολιαζουν, να λένε δεν τους θέλουμε. Εγώ είπα πως δεν με νοιάζει και να το πάρουν απόφαση! Ε, μετά ξέρετε τι έκαναν; Οταν τύχαινε να είναι κανένας γείτονας στο μπαλκόνι, βρόνταγαν την πόρτα μέχρι να ανοίξουμε........

Μια αλλη φορα εγώ θήλαζα κι ο αντρας μου ήταν εξω! Ερχόταν ο πατερας μου και του είπε ο άντρας μου να μην μπει γιατί θηλάζω! "Ε, όποτε έρχομαι εγώ θηλάζει;" λέει ο πατέρας μου και φεύγει! Ο άντρας μου έμεινε κάγκελο........Μου λέει "εξήγησέ του για να μην νομίζει κιόλας πως λέω ψέματα για να μην έρχεται!"........Να απολογηθεί κιόλας ο καημένος!

Γ'ιαυτό κι αυτός τσαντίζεται πλέον με το παραμικρό! Λογικό είναι! Εδώ τσαντίζομαι εγώ που τους έχω γονείς, δεν θα τσαντιστεί αυτός;

Ποσο θα ήθελα να είμαστε πιο μακριά! Θα τους περίμενα με ανυπομονησία να έρθουν....Κι ο άντρας μου θα ήταν μια χαρά......δεν θα είχε τόσα νεύρα! Τώρα όποτε τσακωνόμαστε για θέματα δικά μας, πάντα μπλέκει τους γονείς μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και για να φύγω από αυτό το άλυτο και δύσκολο θέμα, να σας πω ότι η μικρή μου ό,τι πλέον βρίσκει το βάζει στο στόμα! Βάζει τα χεράκια της συνέχεια, βάζει το σεντόνι, την πάνα, το πανάκι που έχω στον ώμο για να την ρεύω......Επίσης κάνει και το άλλο τώρα τελευταία. Μαζεύει τα χειλάκια της και τα τρώει σχεδον......Πιπίλα δέχεται αλλά όταν της φεύγει, το χεράκι το έχει έτοιμο......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τέλος και οι δικές μας διακοπές περάσαμε πολύ ωραία και το καψουράκι ευχαρηστήθηκε μπάνια , ακόμα δεν έχω δεί φωτό και βιντεάκια θα δώ όμως και θα σας βάλω και δικές μας φωτό!!!Από εχθές το βράδυ που επιστρέψαμε πλένω καθαρίζω σφουγγαρίζω κλπ κλπ κλπ.......ξέρετε εσείς..........χιχιιχχιχιχι!!Μάρτζη μου να μου φιλήσεις τη μπαλαρίνα που μεγάλωσε όσο για τη σοβαρότητα στις φωτό μη φοβάσαι τώρα πια το καψουράκι παίρνει πόζα μόλις δεί κάμερα χαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τέλος και οι δικές μας διακοπές περάσαμε πολύ ωραία και το καψουράκι ευχαρηστήθηκε μπάνια , ακόμα δεν έχω δεί φωτό και βιντεάκια θα δώ όμως και θα σας βάλω και δικές μας φωτό!!!Από εχθές το βράδυ που επιστρέψαμε πλένω καθαρίζω σφουγγαρίζω κλπ κλπ κλπ.......ξέρετε εσείς..........χιχιιχχιχιχι!!Μάρτζη μου να μου φιλήσεις τη μπαλαρίνα που μεγάλωσε όσο για τη σοβαρότητα στις φωτό μη φοβάσαι τώρα πια το καψουράκι παίρνει πόζα μόλις δεί κάμερα χαχαχαχα!!!

Αχαχα αυτό θέλω πραγματικά να το δω!!

Μάρτζι τρέχω για το μειλ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου και εμένα το κάνει αυτό ο άντρας μου και μετά μου λέει "πώς γίνεται κάθε φορά να μαλώνουμε για τη μάνα σου;":confused::confused: Τι του λες μετά;; :roll::roll: Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δε γίνεται σε κάθε άσχετη κουβέντα μας να ανακατεύει τη μάνα μου αλλά το ξανακάνει! Ε μετά απλά κάνω πως δεν ακούω! Και όταν δεν έχω και όρεξη για πολλά πολλά βάζω τις φωνές και μετά ησυχάζει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ κορίτσια ο γιος μου όσο περνάν οι μέρες δεν κάθεται σχεδόν καθόλου στον κ@λο του! Συνέχεια μα συνέχεια πιάνει από όπου βρει και σηκώνεται όρθιος και δεν φτάνει αυτό αλλά ανεβαίνει και όπου βρει και θέλει να πάει και ακόμα πιο πέρα! Χοροπηδάει, κάνει βήματα δεξιά αριστερά και φοβάμαι πως θα μου φύγει καμιά ώρα και χαμπάρι δε θα πάρω! Μα ξέρετε πόσες φορές τον έχω πιάσει στον άερα; Και στην κρεβατοκάμαρα που κάνει στο τσακ σάλτο προς το πάτωμα; Και στον άντρα μου τα ίδια! Πάλη κανονική σας λέω! Λέτε να μου βγει παλαιστής; Θα τον πνίξω!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

τσερουλα ξεκινησε κ εσενα να σε φιλαει η μπουμπου?αχ δεν ειναι τελεια???????

μαργκι μ μηπως να μετακομιζατε για να βρειτε την ησυχια σας????

αχ μαρμιν μ απο εδω κ περα θελουν προσοχη σε λιγο που θα τρεχουν κ θα τα κηνυγαμε θελω να μας δω!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

loipon molis me pire til i 3aderfi mou! afti pou prosexei tin grioula k tha tin afisei se ena mina gia na tin analavw egw thimaste????? e me rwthse an thelw na tin analavw apo avrio....tis eipa apo methavrio an einai gt avrio exw na paw se kati genethlia k den thelw na ta xasw...loipon erwthsi krisews!!! eseis an isastan stin thesi m tha pigenate stin gria tha kratagate k to kreopwleio??? to lew gt tis meres pou tha exw to kreopwleio tha pigenw stin grioula amesws molis teleiwnw to kreopwleio k tha kanw polles wres makria apo ton prigipa mou!!! peripou apo tis 3 ews tis 10!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...