Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και έχουμε βδομαδογεννέθλια! Γινήκαμε 37!! Από Δευτέρα θα πάμε και στην παιδίατρο πρέπει να της τηλ να κλείσω ραντεβού! άντε και ανυπομονώ να δω πόσο φτάσαμε σε μπόι και πάχος!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και έχουμε βδομαδογεννέθλια! Γινήκαμε 37!! Από Δευτέρα θα πάμε και στην παιδίατρο πρέπει να της τηλ να κλείσω ραντεβού! άντε και ανυπομονώ να δω πόσο φτάσαμε σε μπόι και πάχος!

καλημεραααααααααααααα χρονια σας πολλα!!!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Η μικρή χθες κοιμήθηκε στις 10.30 και ξύπνησε 6.15!!!! Πώς μας βρίσκετε; Εν τω μεταξύ κοιμόταν τόσο βαριά που την σήκωσα εγώ! Αν την άφηνα ποιος ξέρει τι ώρα θα σηκωνόταν........

μια χαρα σας βρισκω χωρταινετε υπνο!

Μπορω να πω πως περασαμε τον καλυτερο 15αυγ. Σηκωθηκαμε το πρωι μας πηγαμε εκκλησια, κοινωνησαμε κατι που δεν ειχαμε ξανακανει γιατι παντα γυρνουσαμε ξημερωματα απ τα πανηγυρια, ηπιαμε το καφεδακι μας με θεα τη θαλασσα. Γυρισαμε σπιτακι μας ψησαμε σουβλακια κ λουκανικα μεχρι κ που χορεψαμε τα 2 μας νησιωτικα!
μπραβο χαρα μου παντα ετσι να ειστε!!!
Καλησπέρα!!

Όπως ίσως καταλάβατε γυρίσαμε!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια μας που γιορτάζουν και σε όσες έχετε δικούς σας που γιορτάζουν να τους χαίρεστε!

Περάσαμε τέλεια αλλά επειδή σε λίγο θα φύγουμε λεπτομέρειες, φώτο και βίντεο άλλη ώρα!!

Μαριουλάκι να χαίρεσαι και τον πρίγκιπα σου που σήμερα γίνεται δέκα μηνών!! Καλά μηνογεννέθλια :D

ευχαριστω μπουμπου για τις ευχες! καλως μας ηρθες!:)

καλησπερα σε ολες!!!

μαρτζι μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!και συ οτι επιθυμεςι να σου δωσει η π

Παναγιτσα οπως και σε ολα τα κοριτσακια που γιορταζουν αλλα κ σ'αυτα που δεν γιορταζουν του χρονου να εχουν αγκαλια τα μωρακια τους!!!

πεπσι πολυ χαιρομαι που περασατε επιτελους ομορφα μετα απο καιρο....οι αντρες τετοιες τσαχπινιες θελουν...ετσι να συνεχισετε!!! για το αλλο που ρωτας...δεν μου ακουγεται σαν πολυποδας...για ινομυωματα δεν ξερω...ρε συ να σου πω κατι????γιαιτ δεν κανεις μια δοκιμη να πας στην δικια μου??πιστευω οτι θα σε βοηθησει!!!

εγω χαθηκα κ απο το φεις τελευταια γιαι ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα....ηταν η γιαγια ου αρρωστη αλλα τωρα νομιζω οτι πηγαινουν ολα καλα... για την ακριβεια...

η γιαγια μου ειναι πολυ πολύ καλύτερα μετα απο πολύ καιρο!!!περιττό να σας πω οτι θα την χαναμε απο ουρολοίμωξη!!!!ηταν ενα μηνα σχεδον στο ιπποκρατειο και ειμαι σιγουρη οτι οταν πηγε εκει ειχε ηδη την ουρολοιμωξη!!!προφανως οι καλλιεργειες που της εκαναν ηταν της κακιας ωρας και γι αυτο εψαχναν κ εψαχναν μπας κ βρουν τι εχει! τελικα την εδιωξαν απο εκει με διαγνωση "αγγειιτιδα" που ειναι κι αυτο ενα απο τα αυτοανοσα αλλά με ερωτηματικό και αυτο μάλλον γιατι δεν μπορουσαν να αιτιολογησουν τον πυρετο της...τελικά της εδωσαν κορτιζονη κ το προβλημα επισκιαστηκε για μερικες μερες...μια μερα πριν σας γραψω μπηκε αρων των αρων στο αχεπα γιατι ανεβασε παλι 39,8 πυρετο κ την τρεχαμε...το επομενο πρωι που πηγα να την δω δεν με γνωρισε!!!εκει ειπα παει η γιαγια την χανουμε...τελικά της διεγνωσαν στο αχεπα λοιμωξη του ουροποιητικου και σημερα που πηγα ηταν ξανα η γιαγια που ξερω...τις πρωτες μερς απο την αντιβιωση που μαλλον την πηραξε και απο τον πυρετο δεν καταλαβαινε τιποτα!!!

σημερα επιασα και εναν ειδικευομενο εκει κ του ειπα την ολη ιστορια περιληπτικα γιατι η αληθεια ειναι οτι τις εξετασεις που της καναν στο ιπποκρατειο δεν εμπιστευομαι καθολου τα αποτελεσματα...κι αυτο οχι μονο λογω της ουρολοιμωξης αλλα επισης γιατι λιγες μερες πριν φυγει η γιγια μου απο εκει ειχε αλλαξει ο καθηγητης που την παρακολουθουσε λογω αδειας κ μπηκε ενας αλλος στην θεση του, ο μπακατσελος που σου ελεγα....ε μια μερα που περνουσε με τα γιατρουδακια απο τους ασθενεις οταν εφτασαν στην γιαγια μου τους εκανε 1000-2 παρατηρησεις γιατι εκαναν πολλα λαθη...θυμαστε που σας ελεγα...

η γιαγια ειναι ακομη εκει στο αχεπα γιατι η λοιμωξη εφτασε νεφρα και παρουσιαζουν μια ανεπαρκεια...

απο ολες τις εξετασεις που τις εκαναν βγηκαν ολες καθαρες εκτος απο το συκωτι που εχει κυρωτική ταση...βεβαια ο γιατρος που ειδε τις εξετασεις ειπε οτι σε αυτην την ηλικια δεν ειναι ανησυχητικο...για να δουμε...

δεν πιστευα στα ματια μου την ημερα που την ειδα ετσι...η γιαγια μου ειναι κοτσανατη γιαγια απο αυτες που που λες οτι σιγουρα θα πανε απο γηρατια...

αυτα απο μια συνομιλια που ειχα με τα κοριτσια...

η μικρη μου εκανε το τριτο εμβολιο!!!μεγαλωσαμε...ειμαστε 65εκ και 6200!!!μας ειπε οτι σε 1,5 μηνα περιπου θα αρχισουμε τις τροφες!!!πολυ χαρηκα γιατι η δικια μου εξακολουθει να τρωει ανα 3ωρο νυχτα μερα!!!αυτο σημαινει οτι το βραδυ ξυπναω 3 φορες για να ταισω και την τελευταια εβδομαδα εκανε και κατι ακομα...εκανε κακα επισης το βραδυ συνηθως 3 φορες κι αυτο!!!καταλαβαινεται....νυχτεψα για μια εβδομαδα για να παω να κοινωνησω και μαλλον αυτη η αλλαγη στο διαιτολογιο της ταραξε το εντερακι!!!σημερα εφαγα κρεατα...για να δουμε???θα κοιμηθουμε???παντως το κοριτσακι μου εγινε ενα αγγελουδι τελευταια...γκρινιαζει μονο οταν εχει λογο και αρχισε να γινεται λιγο πιο ανεξαρτητη στον υπνο!!!

τσερρυ μ χαιρομαι που η γιαγια σου ειναι καλυτερα! η μικρη μια χαρα μεγαλωσε πολυ:D
Μαρμιν κι εμείς έχουμε μηνογενέθλια σήμερα! Κλέισαμε τους 3!!!!

χρονια σας πολλαααααααααααα:-D

Αχ κορίτσια έχω πρόβλημα! Ο γιος μου πια σηκώνεται συνέχεια όρθιος! Πριν φύγουμε "φώναζε" το πρωί από το κρεβάτι του και τη μία φορά τον βρήκα καθιστό με τα πόδια του ανάμεσα στα κάγκελα και τη δεύτερη μισοόρθιο με πατημένη την πάντα του! Θυμάμαι και το μωράκι της Μαριούλας που έπεσε και έπαθα μια φρίκη! Θυμήθηκα την Τσέρρυ που μας είπε για την πάντα και έτσι την έβγαλα! Έλα όμως που σήμερα ώσπου να ντυθώ τον έβαλα δοκιμαστικά και χωρίς πάντα χωρίς τίποτα σηκώθηκε και χοροπηδούσε! Εν τω μεταξύ ο άντρας μου που τον είδε λέει ότι άνετα πηδάει! Τι θα κάνω; Σήμερα θα τον κοιμίσουμε μαζί μας και αύριο θα συλλέξω πληροφορίες! Πιστεύω ότι μόλις ξυπνάει με τη μαστούρα και την πείνα δεν έχει τόσο κουράγιο ώστε να πηδήξει κι όλας αλλά το ρισκάρω;
χαρα μ θελει πολυ πολυ πολυ προσοχη
Οι άντρες μου κοιμούνται και εγώ ενώ έχω ένα σκασμό δουλειές εσωτερικές και εξωτερικές δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Είμαι σκλάβα τους! Ουφ! Εσωτερικές δεν κάνω γιατί φοβάμαι μην ξυπνήσει το μπεμπέ (για τον μεγάλο δε με νοιάζει και πολύ) και εξωτερικές γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ο μεγάλος κατάλαβε ότι έφυγα και είναι μόνος με το μπεμπέ! Αν πάω να του πω θα ξυπνήσει και ο μικρός! Ξανα ούφ! :roll::roll:

ΥΓ Πολύ μου αρέσουν τα καινούρια μπαρμπαδάκια που προστέθηκαν! Καιρός ήταν :mrgreen:

αχ κ εμενα μου αρεσουν:cool:
μαρμιν οι μαιες ειχαν πει καθολου παντα, αυτο για το σκαλοπατακι μου το ειπε μια υπαλληλςο στα μαδερκερ...εγω εχω παντα αλλα δεν κοιμαται εκει η μιρκη, οταν θα αρχισω να την βαζω εκει θα την βγαλω.

εγω ειχα αγορασει παντα αλλα ποτε δεν την εβαλα δεν την βολευομουν:?

Ax, Tserry μου, δεν είναι τελικά μόνο θέμα νύφης με πεθερά αλλά γενικώς πιστεύω πως οι γιαγιάδες το έχουν λίγο χαμένο! Εγώ να δεις διαμάχες με τη μάνα μου για το μωρό! Μου σπάει τόσο τα νέυρα, ρε κορίτσια! Δεν ακούει σε τίποτα από όσα της λέω!

Αν την δείτε πως ζουλάει τη μικρή, θα πάθετε πλάκα! Λες και βάζει όλη την δύναμή της για να την τραντάξει! Της έχω πει χίλιες φορές να είναι απαλές οι κινήσεις της, τίποτα αυτή! Σήμερα είχα βάλει τη μικρή στην κούνια, στην κορυφή της, και η μάνα μου ήταν στην άλλη άκρη της κούνιας! Ρε κορίτσια, ξέρετε τι έκανε; Την τράβηξε από τα πόδια για την φέρει κοντά της! Τι νεύρα με έπιασαν! Ρε μάνα, λέω, κούκλα είναι το παιδι; πώς το τραβάς έτσι;

Το άλλο που κάνει και με έχει εκνευρίσει απίστευτα! Τη φιλάει στο πρόσωπο συνέχεια! Γενικώς την φιλάει 500 φορές όσο την έχει αγκαλιά! Στα πόδια, στα μπράτσα, στο λαιμό, την σαλιώνει, κορίτσια. Αντε, να δεχτώ τα φιλιά σε όλα τα σημεία, αλλά στο προσωπάκι δεν θέλω να την φιλάμε! Ακομη κι εμείς που είμαστε γονείς της, αποφεύγουμε να την φιλάμε στο πρόσωπο! Πόσες φορές της το είπα με χίλιους τρόπους, ευγενικά, φωναχτά, αστειευόμενη, εκνευρισμένη, οργισμένη, δεν χαμπαριάζει......Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Τα θέλει μου φαινεται να τα πάρει κρανίο ο άντρας μου να της πει αυτός καμία κουβέντα και μετά θα παρεξηγηθεί.........

Αφήστε, πολλά έχω να σας πω που με εκνευρίζουν αφάνταστα. Δεν βρίσκουμε ησυχία ώρες ώρες.....Ο πατέρας μου καθε απόγευμα είτε είμαστε σπίτι είτε όχι, έρχεται, μπαινει, κάθεται, βλέπει τηλεόραση.......Ο άντρας μου έχει σκυλοβαρεθεί....Σηκώνεται και πηγαίνει βόλτες! Λέει δεν αντέχει άλλο.....

Τι θα κάνω, δεν ξέρω.....

Τσερυ, πες μου πότε θα εκραγείς εσύ, να το προγραμματίσουμε μαζί!

βασιλισα μονο με αυτα που ειπες νευριασαααααααα:twisted: παμε καλα τραβαει το μωρο ετσι?τι θελει να του βγαλει κανα ποδι????κ οσο για τα φιλια ας το σταματησει αυτο οταν μεγαλωσει κιαλλο ας το φιλαει τωρα ειναι πολυ μικρο ακομα!αχ αυτος ο μπαμπας σου ακομα ερχεται ε? θυμαμαι που ερχοταν καθε μερα οσο ησουν εγκυος αλλα δεν ηξερα πως ακομα ερχεται:roll: εγω αφησα μια πιπιλια στον πριγκηπα πριν μια εβδομαδα κ ακομα την εχει:tongue:ρε βασιλισες εγω φταιω????καναμε διαγωνισμο φιλιου ποιος θα δωσει πιο πολλα!!! του λεω κανε μακια την μαμα κ με φιλαει εκεινη την ημερα νευριασε γιατι δεν προλαβαινε να με φιλησει τον φιλουσα συνεχεια εγω κμεεπιασε απο τα μαλλια με ακινητοποιησε κ μου εδωσε ενα τοσο μεγαλο φιλι κ ρουφηχτο που πονεσε το μαγουλο μου λεω ετσι εισαι???? του εδωσε κ εγω ενα ρουφηχτο κ του αφησα πιπιλια στο μαγουλο εδω κ μια εβδομαδα δεν λεει να φυγει:roll:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αχ Μάρτζι μου και ήθελα να σε ρωτήσω για τον μπαμπά σου! Ώστε έρχεται ακόμα ε; Και καλά όταν είστε έρχεται και όταν λείπετε; Και όταν είστε χτυπάει τουλάχιστον το κουδούνι;
Χα!χα! ποιο κουδούνι καλέ; Εχουμε το κλειδί έξω από την πόρτα και όποιος θέλει μπαίνει! Κι αν δεν το έχουμε, τότε μας χτυπάει την μπαλκονόπορτα.....Μαλιστα όταν γεννήθηκε η μικρή, τα πρωινά ερχόταν και χτύπαγε την μπαλκονόπορτα από το δωμάτιό μας :( Ασε, πολλά περιστατικά έχω να σας πω, αλλά δεν προλαβαίνω να τα γράψω! Τα απογεύματα, όταν θηλάζω στο σαλόνι, είμαι με την ψυχή στο στόμα, μην τυχόν και έρθει ο μπαμπάς! Και σου λέω, ακόμη και κλειδί να μην έχω έξω (που σημαίνει θηλάζω - το έχω πει σε όλους και μόνο ο μπαμπάς δεν το έχει εμπεδώσει) αυτός πάλι θα έρθει στο τζάμι και θα χτυπήσει! Τι να κάνουμε κι εμείς;;;Παίρνω άρον άρον την μικρή και πάω στην κρεβατοκάμαρα!

Κάνουμε μεγάλη υπομονή! Δεν μπορώ να πω και τίποτα, . Τι να πω; "μην έρχεστε τα απογεύματα;". Ερχονται υποτίθεται για επίσκεψη. Απλά ώρες ώρες καταντά πολύ κουραστικό! Απίστευτη ρουτίνα!!!!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μια χαρα σας βρισκω χωρταινετε υπνο!

μπραβο χαρα μου παντα ετσι να ειστε!!!

ευχαριστω μπουμπου για τις ευχες! καλως μας ηρθες!:)

τσερρυ μ χαιρομαι που η γιαγια σου ειναι καλυτερα! η μικρη μια χαρα μεγαλωσε πολυ:D

χρονια σας πολλαααααααααααα:-D

χαρα μ θελει πολυ πολυ πολυ προσοχη

αχ κ εμενα μου αρεσουν:cool:

εγω ειχα αγορασει παντα αλλα ποτε δεν την εβαλα δεν την βολευομουν:?

βασιλισα μονο με αυτα που ειπες νευριασαααααααα:twisted: παμε καλα τραβαει το μωρο ετσι?τι θελει να του βγαλει κανα ποδι????κ οσο για τα φιλια ας το σταματησει αυτο οταν μεγαλωσει κιαλλο ας το φιλαει τωρα ειναι πολυ μικρο ακομα!αχ αυτος ο μπαμπας σου ακομα ερχεται ε? θυμαμαι που ερχοταν καθε μερα οσο ησουν εγκυος αλλα δεν ηξερα πως ακομα ερχεται:roll: εγω αφησα μια πιπιλια στον πριγκηπα πριν μια εβδομαδα κ ακομα την εχει:tongue:ρε βασιλισες εγω φταιω????καναμε διαγωνισμο φιλιου ποιος θα δωσει πιο πολλα!!! του λεω κανε μακια την μαμα κ με φιλαει εκεινη την ημερα νευριασε γιατι δεν προλαβαινε να με φιλησει τον φιλουσα συνεχεια εγω κμεεπιασε απο τα μαλλια με ακινητοποιησε κ μου εδωσε ενα τοσο μεγαλο φιλι κ ρουφηχτο που πονεσε το μαγουλο μου λεω ετσι εισαι???? του εδωσε κ εγω ενα ρουφηχτο κ του αφησα πιπιλια στο μαγουλο εδω κ μια εβδομαδα δεν λεει να φυγει:roll:

Αχαχα και μένα κάτι φιλιά που μου δίνει λες και θέλει να με φάει! Αλλά διαγωνισμό φιλιού δε σκέφτηκα ακόμα να κάνουμε :roll::roll: Βέβαια όταν με πιάνει η μούρλα τον βάζω κάτω φωνάζω "επίθεσηηηηηη"¨και δώστου! Νευριάζει κάποια στιγμή αλλά φόνο σφαλιάρες δίνει :?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Μαρτζούλα μου τι δύσκολες καταστάσεις είναι αυτές; Πώς να μη μαλώνεις μετά με τον άντρα σου; Και τι να κάνεις όμως; Να μαλώσεις με τους γονείς σου; Γιατί η μόνη λύση για να καταλάβουν (και αν καταλάβουν) είναι να γίνει ένας μεγάλος καβγάς που χωρίς να θέλω να σε στενοχωρέσω το βλέπω να γίνεται πολύ πολύ σύντομα εάν δεν κάνεις κάτι και μάλιστα θα χεστούν άσχημα με το σύζυγο! Εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το τι στάση θα κρατήσεις! Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να πάρεις ανοιχτά το μέρος του συζύγου σου ακόμα και αν εκείνη τη στιγμή έχει άδικο! Είναι κάτι που το έχω σκεφτεί και για εμάς και μάλιστα πήγα στον πνευματικό μου για να του πω την κατάσταση και τι έχω σκοπό να κάνω αλλά δεν μπόρεσα εκείνη τη μέρα να τον βρώ! Θα ξαναπάω το συντομότερο δυνατόν για να βεβαιωθώ πως έχω δίκιο για τον τρόπο που σκέφτομαι! Απλά η δική μου λογική είναι η εξής: όταν ένα άτομο ακόμα και αν είναι η μάνα σου πετάει διάφορες "βλακείες" ή τις κάνει ανά διαστήματα και στενοχωρεί τον άλλο σε σημείο που ακόμα και το ίδιο της το παιδί να βγαίνει εκτός εαυτού και να ξενερώνει πόσο μάλλον ο άλλος (γαμπρός) που στην τελική είναι και ξένος! Οπότε κάποια στιγμή για ασήμαντη αφορμή ή για κάτι που μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην ήταν κάτι κακό ή λάθος (από τη πλευρά της μαμάς, μπαμπά) ο άλλος να φορτώσει και να τα πει για όοοοοοολα όσα έχει μαζέψει! Ε τότε τι κάνεις; Παίρνεις ή δεν παίρνεις το μέρος του ακόμα και αν εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή έχει άδικο; Μαλώνεις με τον άντρα σου που θα τον έχεις για μια ζωή ή με τους γονείς σου που έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο; Ελπίζω να μην τα είπα πολύ μπερδεμένα! :?:-?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμεις τωρα γυρισαμε απ την αγορα. ειχε αρκετο κοσμο. Πηγαμε βγαλαμε εισιτηρια τρενου για το επομενο σαβκο.εχουμε γαμο στην αθηνα. Ψωνισα κ δωρο. Τωρα μας εμεινε το ξενοδοχειο. τη ταλαιπωρια ρε κοριτσια για 1 μερα μονο! Αλλα αν δεν πας παρεξηγεισαι κιολας!

Πέπσι σοβαρά τώρα δίκιο δεν έχω; Η μάνα μου δεν ξέρω τι έχει πάθει τελευταία και πετάει τη μία χαζομάρα μετά την άλλη και ούτε σκέφτεται ότι ακούει και ο άντρας μου ενώ παλιότερα τα πρόσεχε αυτά! Τι να πω! από τότε που πήγαμε Χαλκιδική για διακοπές μαζί τους έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Οχι, απλα ζουνε στον κοσμο τους κ δεν τους ενδιαφερει πως νιωθουν οι αλλοι απ αυτα που λενε. Επισης οσο πιο κοντα μενουν στο ζευγαρι τοσο πιο θαρρος αποκτανε απο μονοι τους!

Διαφημίσεις

Οχι, απλα ζουνε στον κοσμο τους κ δεν τους ενδιαφερει πως νιωθουν οι αλλοι απ αυτα που λενε. Επισης οσο πιο κοντα μενουν στο ζευγαρι τοσο πιο θαρρος αποκτανε απο μονοι τους!

Έτσι θα γίνουμε και εμείς δηλαδή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ματζι μου εγω βρισκω οτι εχετε θεματα στα οποια ευθυνεσαι κ συ...τι θα πει το κλειδι εξω απο την πορτα και μαλιστα να πρεπει να δινεις και λογαριασμο για το τι κανεςι και τι δεν κανεις???δηλαδη δεν εισαι ανθρωπος μια μερα να μην θες κοσμο???μπορει να θελει ο αντρας σου να τριγυρναει με το βρακι...σπιτι του δεν ειναι???μπα εγω θα ειχα φυγει!!!στο λεω ανοιχτα...εδω με την πεθερα μου την ιδια αυλη μοιραζομαστε κ μου την δινει που ερχετε μολις καταλαβει οτι εχουμε βγει...εγω δεν συμφωνω με την σταση σου. Συμφωνω απολυτα με την μαρμιν...άλλωστε ειναι ο ανθρωπος σου....κ οπως λειε κ ο πνευματικος μου "να βγεις απο την γλαστρα της οικογενειαςα που σε μεγαλωσε και να μεταφυτευτεις στην γλαστρα της δικης σου οικογενειας"

οσο για το θεμα της φιλης που με ρωτησες ναι ειναι αυτη η ιδια που την ηθελα για νονα και με φωτισε ο καλος Θεούλης και δεν της το προτινα!!!για την ακριβεια εχω τσατιστει τοσο μαζι της που σκεφτομαι πολυ σοβαρα και το αν θα την καλεσω...μεχρι προχθες δηλαδη που δεν ειχα μιλησει ακομη με την φιλη μας...τωρα καπωας την λυπαμαι κ ισως υποχωρησω..........εχει τα θεματα της και αυτη....λεω να κανω υπομονη μαζι της...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

σημερα γινομαστε 4 μηνων!!!!

κ γω την φιλαω απο το πρωι που ξυπναει συνεχεια και παντου!!!μαλιστα την λεω κανε μα την μαμα και ανοιγει το στομα οταν της ακουμπαω το μαγουλο...δεν ειμαι βεβαια κ πολυ σιγουρη οτι ξεχωριζει το μαγουλο απο το βυζι...:roll:

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...