Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

σημερα στη δουλεια αν και περασα ενα εφιαλτικο βραδυ. Δεν μπορουσα να κοιμηθω καθολου και σημερα ολη μερα στη δουλεια θα σερνομαι.Ζητημα αν κοιμηθηκα ολο το βραδυ κανα μισαωρο!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια

σημερα στη δουλεια αν και περασα ενα εφιαλτικο βραδυ. Δεν μπορουσα να κοιμηθω καθολου και σημερα ολη μερα στη δουλεια θα σερνομαι.Ζητημα αν κοιμηθηκα ολο το βραδυ κανα μισαωρο!!!!!!!!!

Γιατί έτσι Πεπσούλα μου; Έφαγες κάτι και σε πείραξε;

Καλημέραααααααααααααα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Οι άντρες μου κοιμούνται και εγώ ενώ έχω ένα σκασμό δουλειές εσωτερικές και εξωτερικές δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Είμαι σκλάβα τους! Ουφ! Εσωτερικές δεν κάνω γιατί φοβάμαι μην ξυπνήσει το μπεμπέ (για τον μεγάλο δε με νοιάζει και πολύ) και εξωτερικές γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ο μεγάλος κατάλαβε ότι έφυγα και είναι μόνος με το μπεμπέ! Αν πάω να του πω θα ξυπνήσει και ο μικρός! Ξανα ούφ! :roll::roll:

ΥΓ Πολύ μου αρέσουν τα καινούρια μπαρμπαδάκια που προστέθηκαν! Καιρός ήταν :mrgreen:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ποια μπαρμπαδακια προστεθηκανε?

Μαρμιν δεν εφαγα κατι αλλα μαλλον απο υπερενταση λες και ειχα βαλει οδοντογλυφιδες στα ματια

Aυτά :mrgreen::roll::twisted:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μαρμιν, έτσι ο γιοκας σου, ε; Τουρλώνει τον πωπό και κοιμάται μπρούμυτα!!!! Χα,χα!!

Το βλαστάρι μου!

Να σου πω την αλήθεια εγώ την βάζω την πάντα και αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής! Τον τελευταίο καιρό βάζω την μικρή από την μία μεριά της κούνιας και όταν ξυπνάω την βλέπω να έχει γυρίσει από την άλλη! Κάνει και κάτι τινάγματα που αν δεν είχα την πάντα, θα φοβόμουν μην χτυπήσει στα κάγκελα! Η τσερυ δεν έχει παντα στην κούνια της μικρής της; Τι παραπάνω διάβασε; Θυμάμαι που έλεγε για κάτι μελέτες που έλεγαν για ασφυξία κτλ. Τι να πω; Δεν ξέρω τελικά ποιο είναι το πιο σωστό!

Η μικρή κοιμήθηκε χθες στις 10,30 και ξύπνησε μία φορά στις 4.50! Μετά ξύπνησε στις 8.40. Καλά δεν είναι;

Τώρα κοιμάται και πάω κι εγώ να ξαπλώσω! Εκανα πολλές δουλειές και κουράστηκα!

Πέπσι, περαστικούλια! Αφού πέρασες καλά χθες, δεν πειράζει που σήμερα είσαι λίγο χάλια! Ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο και θα ξεκουραστείς!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αααααααααα ώστε έτσι ε; Ευχαριστούμε! Τελικά Τσερρούλα εσύ έχεις πάντα στην κούνια ή όχι; Εγώ πάντως είχα και ένιωθα και εγώ μεγαλύτερη ασφάλεια αν και εμένα σπανίως κοιμόταν εκεί τους πρώτους μήνες! Εγώ όμως Τσέρρυ θυμόμουν πως είπες ότι οι μαίες είπαν πως μετά τους έξι μήνες γίνονται (οι πάντες) σκαλοπατάκι για να σκαρφαλώνει το μωρό και όταν είδα και τον δικό μου να το κάνει αυτό την έβγαλα! Μας το είπες και αυτό σωστά δε θυμάμαι; :roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν οι μαιες ειχαν πει καθολου παντα, αυτο για το σκαλοπατακι μου το ειπε μια υπαλληλςο στα μαδερκερ...εγω εχω παντα αλλα δεν κοιμαται εκει η μιρκη, οταν θα αρχισω να την βαζω εκει θα την βγαλω.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Λοιπον εχω θεματα να σας πω...

καταρχην χθες μας καλεσε ο θειος του αντρα μου να ψησουμε κ να φαμε σπιτι του...προχθες μου λεει ο θειος οτι η θεια ειναι ψιλοχαλια κι οτι κατι την πειραξε κ ειναι στην τουαλετα ολη μερα...λεω στον αντρα μου...ας τ'αφησουμε καλυτερα μην εχει η θεια καμια γαστρεντεριτιδα και ψαχνομαστε...τελικα με περνει η θεια κ μου επιβεβαιωνει οτι την πειραξαν κατι συκα που εφαγε κ οτι τα συμπωματα τα ειχε μονο τα ξημερωματα οποτε αποφασιζω να παω αλλα λεω σε ολους οτι θα ειμαστε απο μακρια...

με το που φτανουμε στο σπιτι ειναι ολοι καθισμενοι, η πεθερα μου ειναι διπλα στον εγγονο της και απεναντι ακριβως ειναι ο αντρας της κ εχει 2 κενες θεσεις διπλα του που ηταν για μενα κ τον αντρα μου και με το που μας βλεπει να πηγαινουμε αντιλαμβανεται οτι εκει που καθεται δεν θα ειναι διπλα του και τι κανει???ανταλλαζει τα πιατα και λεει..."θα παω να κατσω διπλα στον αντρα μου!!!" την κοιταω μια κ της λεω τι κανεις???παρτο πισω το πιατο, διπλα στον αντρα μου θα κατσω εγω!!!κ το παιρνει διακριτικα διακριτικα για να μην πω μουλωχτά μουλωχτα.....φυσικα ολο αυτο εγινε τοσο χαμηλοφωνα και ησυχα που ειμαι σιγουρη οτι μονο εγω το ειδα!!! καθομαστε τρωμε κ ειναι ξεκαθαρισμενο σε ολους οτι απο την στιγμη που ειναι ολη μερα σουρτ φουρτ με την θεια δεν αγγιζει κανεςι το μωρο κ το εχω διπλα μου...καποια στιγμη σηκωνομαι να την κοιμησω με το καροτσι και αρχιζω τις βολτες στην αυλη...μου λεει θες να την κοιμησω εγω???λεω ναι βεβαια, κανενα προβλημα...κ σε ενα δεκαλεπτο ηταν απο πισω μου με το μωρο αγκαλια!!!οταν την ειδα μου ανεβηκε η πιεση...λεω διακριτικα στον αντρα μπυ να την μαζεψει...κ μετα την βλεπω κ πηγαινει σε μια καρεκλα που ηταν διπλα μας κ φαινοταν για να μην μπορω να πω οτι το εκανε κρυφα...μιλαμε για πολυ μουλοχτο ατομο και οσο παιρναει ο καιρος μου αναβουν τα λαμπακια κ δεν το βλεπω να κρατιεμαι για πολυ ακομα...αυτο πουσκεφτομαι θα της το κοπαναω στο κεφαλι κι οποιον παρει ο χαρος!!!και μετα ας πει οποιος θελει οτι φταινε οι νυφες για τις σχεσεις με τις πεθερες...χθες απο την τσατιλα μου δεν μπορουσα να κοιμηθω κ μολις κοιμηθηκα αρχισε να στριφογυρναει το μαιμουδακι μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Ax, Tserry μου, δεν είναι τελικά μόνο θέμα νύφης με πεθερά αλλά γενικώς πιστεύω πως οι γιαγιάδες το έχουν λίγο χαμένο! Εγώ να δεις διαμάχες με τη μάνα μου για το μωρό! Μου σπάει τόσο τα νέυρα, ρε κορίτσια! Δεν ακούει σε τίποτα από όσα της λέω!

Αν την δείτε πως ζουλάει τη μικρή, θα πάθετε πλάκα! Λες και βάζει όλη την δύναμή της για να την τραντάξει! Της έχω πει χίλιες φορές να είναι απαλές οι κινήσεις της, τίποτα αυτή! Σήμερα είχα βάλει τη μικρή στην κούνια, στην κορυφή της, και η μάνα μου ήταν στην άλλη άκρη της κούνιας! Ρε κορίτσια, ξέρετε τι έκανε; Την τράβηξε από τα πόδια για την φέρει κοντά της! Τι νεύρα με έπιασαν! Ρε μάνα, λέω, κούκλα είναι το παιδι; πώς το τραβάς έτσι;

Το άλλο που κάνει και με έχει εκνευρίσει απίστευτα! Τη φιλάει στο πρόσωπο συνέχεια! Γενικώς την φιλάει 500 φορές όσο την έχει αγκαλιά! Στα πόδια, στα μπράτσα, στο λαιμό, την σαλιώνει, κορίτσια. Αντε, να δεχτώ τα φιλιά σε όλα τα σημεία, αλλά στο προσωπάκι δεν θέλω να την φιλάμε! Ακομη κι εμείς που είμαστε γονείς της, αποφεύγουμε να την φιλάμε στο πρόσωπο! Πόσες φορές της το είπα με χίλιους τρόπους, ευγενικά, φωναχτά, αστειευόμενη, εκνευρισμένη, οργισμένη, δεν χαμπαριάζει......Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Τα θέλει μου φαινεται να τα πάρει κρανίο ο άντρας μου να της πει αυτός καμία κουβέντα και μετά θα παρεξηγηθεί.........

Αφήστε, πολλά έχω να σας πω που με εκνευρίζουν αφάνταστα. Δεν βρίσκουμε ησυχία ώρες ώρες.....Ο πατέρας μου καθε απόγευμα είτε είμαστε σπίτι είτε όχι, έρχεται, μπαινει, κάθεται, βλέπει τηλεόραση.......Ο άντρας μου έχει σκυλοβαρεθεί....Σηκώνεται και πηγαίνει βόλτες! Λέει δεν αντέχει άλλο.....

Τι θα κάνω, δεν ξέρω.....

Τσερυ, πες μου πότε θα εκραγείς εσύ, να το προγραμματίσουμε μαζί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οσο για την πάντα πολύ προβληματίστηκα. Και να την β΄γαλω όμως πάλι δεν αισθάνομαι ασφαλής, γιατί η μπέμπα κάνει απότομε κινήσεις πολλές φορές και φοβάμαι μην χτυπήσει στα κάγκελα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ Μάρτζι μου και ήθελα να σε ρωτήσω για τον μπαμπά σου! Ώστε έρχεται ακόμα ε; Και καλά όταν είστε έρχεται και όταν λείπετε; Και όταν είστε χτυπάει τουλάχιστον το κουδούνι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...