Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Μαρμιν, μεγαλώνετε γρήγορα! Ο μικρός είναι άπαιχτος!

Κορίτσια μου, εγώ τα περνάω πολύ ήσυχα! Οι βολτες μας έχουν περιορισστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού, μιας και τα πρωινά αργούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι και τα απογεύματα μας παίρνει ο ύπνος! Ετσι, την βγάζω κι εγώ στο μπαλκόνι και απολαμβάνει εκεί τον υπνάκο της! Μετά ξυπνάει, την κάνω μπανιο, τρωει και ξανακοιμάται!Χθες έφαγε στις 10.30 και ξύπνησε σήμερα 5.45!

Εφαγε και ξαναξύπνησε 8! Ξανάφαγε, ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε μια και καλή στις 9.30! Εννοείται πως τις ίδιες ώρες κοιμάμαι και εγώ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!

Κορίτσια μου, εγώ τα περνάω πολύ ήσυχα! Οι βολτες μας έχουν περιορισστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού, μιας και τα πρωινά αργούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι και τα απογεύματα μας παίρνει ο ύπνος! Ετσι, την βγάζω κι εγώ στο μπαλκόνι και απολαμβάνει εκεί τον υπνάκο της! Μετά ξυπνάει, την κάνω μπανιο, τρωει και ξανακοιμάται!Χθες έφαγε στις 10.30 και ξύπνησε σήμερα 5.45!

Εφαγε και ξαναξύπνησε 8! Ξανάφαγε, ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε μια και καλή στις 9.30! Εννοείται πως τις ίδιες ώρες κοιμάμαι και εγώ!!!

τα αποτελεσματα της καλλιεργειας ηταν τελεια!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο!!!!

Τσαμπα ταλαιπωρία, αλλά αφού όλα είναι καλά, δεν πειράζει!

Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα!

Πέπσι μου, εγώ καλά είμαι! Τα πόδια μου μόνο μουδιάζουν συνέχεια και θέλω να πάω να με δει ένας νευρολόγος! Η μικρή καλά είναι! Ησυχη και καλή! Της αρέσει πολύ να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη, της αρέσει να της μιλάμε και να της πειράζουμε την μυτούλα! Ωρες- ώρες όμως είναι τόσο σοβαρή που ό,τι και να κάνουμε, δεν της παίρνουμε ούτε χαμόγελο!

Πάει η λίστα μας........ερήμωσε πια! Εβλεπα χθες παλιότερα μηνύματά μας! Ποσα λέγαμε..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα!

Πέπσι μου, εγώ καλά είμαι! Τα πόδια μου μόνο μουδιάζουν συνέχεια και θέλω να πάω να με δει ένας νευρολόγος! Η μικρή καλά είναι! Ησυχη και καλή! Της αρέσει πολύ να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη, της αρέσει να της μιλάμε και να της πειράζουμε την μυτούλα! Ωρες- ώρες όμως είναι τόσο σοβαρή που ό,τι και να κάνουμε, δεν της παίρνουμε ούτε χαμόγελο!

Πάει η λίστα μας........ερήμωσε πια! Εβλεπα χθες παλιότερα μηνύματά μας! Ποσα λέγαμε..........

Να πας Μάρτζι μου κ να μας πεις κ ελπίζω να μην είναι τίποτα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μαρτζι τα ποδια μουδιαζουν κ απο τη μεση. Κ εσυ σιγουρα με το θηλασμο θα την επιβαρυνεις περισσοτερο.οποτε μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.

Κ εγω στενοχωριεμαι για τη λιστα μας!

Εσυ μαρμιν δεν εφυγες?

Ρε κοριτσια εμενα με εχει φαει η στενοχωρια. πλεον κανουμε σεξ μονο για το παιδι κ βλεπω οτι το κανω με αγγαρεια. Πως θα μου φυγει αυτο?

Καλημέρα! Τι κανετε;

Μαρμιν, έτσι ο μικρός σου, ε; Πω!πω! να θέλει να χαιδέψει την εικόνα! Λέτε τα μικρά παιδιά τόσο αθώα που είναι να μπορούν να "βλέπουν" κάτι παραπάνω από εμάς;;; Είναι υπεραπλουστευμένο αυτό που λέω, αλλά καμία φορά το σκέφτομαι! Πάντως ζήλεψα με την περιγραφή σου και πολύ θα ήθελα να βάφτιζα τώρα την μικρή μου να κοινωνούσε το πουλάκι μου σύντομα! Αλλά δεν μας βλέπω να βρίσκουμε ευκολα κουμπάρους!

Κάντυ μου, ας είχα κουμπάρο κι ας έτρεχα εγώ! Για σένα βέβαια είναι πολύ δύσκολο γιατί είσαι ολομόναχη με δύο παιδάκια! Πώς τα καταφέρνεις βρε;

Μαριούλα, μετά τη γέννα η κοιλιά μου είχε φύγει. Τις τελευταίες μέρες την αισθάνομαι ξανά φουσκωμένη! Ειδικά χθες με το φόρεμα που φόραγα ήμουν σαν 3 μηνών έγκυος! Χάλια λέμε! Εσύ που την βρήκες την κοιλιά; Στις φώτο που μου έστειλες με το μίνι και το στράπλες που είναι και πολύ αποκαλυπτικά σαν ρούχα δεν φαίνεται τίποτα απολύτως! Μάλλον υπερβάλλεις λίγο!

κ ομως χαρα μ εχω κοιλιτσα

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

περναμε παλι δυσκολη περιοδο. Εχτες ηταν ολη μερα χαλια και στενοχωρεμεοσ ο συζυγοςκαι ειμαι αχρηστος και δεν δουλευω και με συντηρεις εσυ και και και.......... Σημερα εμαθε οτι εχει και οζους στον θυροειδεη και νιωθει ακομη πιο πολυ στενοχωρενος και φοβισμενος οτι εχω κατι και θα πεθανω. Τα νευρα μου...... Να μην αρρωσταινουν οι αντρες μονο αυτο λεω!!!!!!!!

χαρα μ κ εγω εχω οζους στο θυροειδη λες να πεθανω?????/:tongue:

Το μωρό μου ψες βράδυ ξυπνούσε ανά μισάωρο! Τον έπαιρνα τον κοίμιζα σε μισή ώρα τα ίδια ώσπου στο τέλος δεν ήθελε ούτε πιπίλα οπότε κατά τις δύο εγκαταστάθηκε δίπλα μου και έμεινε ως τις εξίμιση το πρωί όπου και τον έβαλα στο κρεβάτι του! Όπως καταλαβαίνετε δεν πολυκοιμήθηκα χθες αλλά και τώρα που κοιμάται ακόμα δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έτσι άνοιξα το ίντερνετ! Τώρα τον είδα που κουνήθηκε λέτε να ξυπνάει; Άντε να δούμε! Επίσης ζυγίστηκα και έχω κολλήσει στα 70,400 πότε θα ξεκουνηθεί να κατέβει έστω και μισό γραμμάριο κάτω από τα 70; Εν τω μεταξύ τα πανταλόνια μου πέφτουν και σφίγγω το ζωνάρι όπως ο "Ζήκος" αν το θυμάστε στην ταινία με το Χατζηχρήστο! Αλλά η ζυγαριά εκεί! Ακούνητη από καιρό!

γτ το εκανε αυτο το μπουμπουκακι τι το επιασε??? χαρα μ μπορει να εισαι 70 αλλα δεν φαινεσαι για 70 κ αυτο εχει σημασια!;)

Γεια σας κοριτσαια μου,μονιζω αυτη η ωρα θα με βολεψει πολυ γιατι τα αφεντικα πανε σπιτι τους για μεσημεριαο οποτε αλωνιζουμε λιγο εδω.

μαρτζι ουτ εεμεις εχουμε νονο αλλα που θα παει θα βρουμε.....

καντυ γιατι τρεχεις εσυ; τοσο απασχολημενοι ειναι; γιατι δεν πατε τουλαχιστον μαζι; αμα απο τωρα δεν ασχολουνται τι θα γινει πιο μετα; συγνωμη που το γραφω εστι ωμα αλλα αμα δεν εχουν και τωαρ λιγο ενθουσιασμο ποτε θα εχουν;

τσερυ η κορη σου ειναι μια κουκλα....

λιλικα τι κανες;

μαρμιν ο γιος σου εχει τα ιδια φυσικα με την κορη μου και μενα ξυπναει και θελει να κοιμηθουμε αγκαλια το βραδυ και οταν το κανουμε αυτο κοιμαται και ολη της η μουριτσα λαμπει.

μαρακι πες μας εντυπωσες απο κρεοπωλειο....

εγω μια φορα που την πηρα στην εκκλησια,τωρα στα 9μερα του παππου μου,μολις εβλεπετον παπας εξω απο το ιερο,εβαζε και κεινη τις φωνες και ψελνανε μαζι

αγαπη μ τι κανεις εισαι καλα????? μας λειπεις! το κρεοπωλειο μια χαρα δοξα το Θεο!:P κουραζομαι καθε φορα που παω αλλα τι να κανουμε?

Και να σας ενημερώσω οτι έχουμε βδομαδογεννέθλια! Γινήκαμε 36!!

χρονια σας πολλαααααααααααααααα

Καλημέρα!

πω πω βασιλισα κοιμαται πολυ η μπουμπου σου!
τα αποτελεσματα της καλλιεργειας ηταν τελεια!!!!!!!
μια χαρα βασιλισα μου τα παμε κ στο φβ :Pακομα περιμενω το τηλ:cool:
Καλησπέρα!

χαρα μ μονο με εσενα δεν λεμε πολλα κ πολυ λυπαμαι γιαυτο!:cry: μιλαμε πολυ στο φβ κ λεμε τα παντα! τωρα εχει 2-3 μερες που δεν πολυ μιλαμε στο φβ γτ δεν εχει σημα η μαρμιν κ το λιλιτακι λογω διακοπως δεν πολυ μπαινει αλλιως γραφουμε κατι κατεβατα τεραστια...ανεβαζουν τα κοριτσια φωτο απο μπομπο κ προσκλητηρια απο αυτα που θελουν να βαλουν στα βαφτισια των μωρων τους κ πολλα αλλα οτι μας περασει απο το μυαλο εκει το λεμε...συγνωμη τωρα γιαυτο που θα πω ισως κ να θυμωσεις αλλα μ φαινεται δικαιολογια κ εγωιστικο που δεν θες να κανεις φβ, το αν θα εθιστεις η οχι αυτο εξαρταται απο εσενα την ιδια! η παρεα ειναι ενωμενη κ εκει λεμε τα παντα απο ασημαντα εως κ πολυ σημαντικα αν κανεις θα καταλαβεις τι εννοω!να ξερεις οτι μπορεις να ειμαστε οπως παλια κ να παρακολουθεις τις συζητησεις μας ολοι σε θελουμε εκει,αλλα εσυ επιλεγεις να εισαι μακρια μας:cry:
Μαρτζι τα ποδια μουδιαζουν κ απο τη μεση. Κ εσυ σιγουρα με το θηλασμο θα την επιβαρυνεις περισσοτερο.οποτε μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.

Κ εγω στενοχωριεμαι για τη λιστα μας!

Εσυ μαρμιν δεν εφυγες?

Ρε κοριτσια εμενα με εχει φαει η στενοχωρια. πλεον κανουμε σεξ μονο για το παιδι κ βλεπω οτι το κανω με αγγαρεια. Πως θα μου φυγει αυτο?

βασιλισα μην κανεις σεξ μονο τις γονιμες μερες κανε κ μερες ασχετες...επεισης καντε κατι να γινει πιο ενδιαφερον για να μην το βλεπεις βαρετο κ αγγαρεια;) (αλλαξτε πολλες στασεις,καντε ανωμαλιτσες κ θα δεις θα σου αρεσει περισσοτερο!)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Οπως βλέπετε είμαι πολύ πρωινή σήμερα! Ξύπνησε η μπέμπα για φαί, την τάισα, την άλλαξα, την κοίμισα και τώρα δεν έχω καθόλου ύπνο!

Πέπσι μου, ξέχνα επιτέλους τις γόνιμες! Δεν ξέρω τι θα κάνεις και πώς θα το πετύχεις αυτό, αλλά να είσαι σίγουρη πώς, αν τα καταφέρεις να μην σκέφτεσαι γόνιμες και μη, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος!

Μαριούλα, δεν θυμώνω με αυτά που λες! Μπορεί να το βλέπετε εγωιστικό που δεν κάνω φέις, αλλά δεν είναι θέμα εγωισμού. Εχω φτάσει πολλές φορές να δηλώνω τα στοιχεία μου στο φέις, αλλά δεν αποφασίζω να κάνω εγγραφή! Δεν ξέρω γιατί, αλλά με απωθεί σαν σκέψη........Εχεις δίκιο πως όλα όσα λέω περί εθισμού ακούγονται φτηνές δικαιολογίες......Νια, ίσως να μην ειναι αυτός ο λόγος που δεν κάνω! Δεν μου αρέσει να κάνω........ΑΝεκαθεν άκουγα για φεις και δεν με τραβούσε σαν ιδέα.......

Θα μου πεις, κάνε για να μιλάμε όλες μαζί ή κάνε ένα ψευτικό ή δεν ξέρω τι άλλο. Κι εγώ σου απαντώ: κι η λίστα μας; Να την διαγράψουμε τελείως; Οσο είμαι εγώ εδώ, να φυλάω Θερμοπύλες, όλο και κάποια κίνηση γίνεται! Αραιή μεν, αλλά γίνεται! Αν φύγω κι εγώ, τέλος........Είμαι ρομαντική; είμαι χαζή; Δεν ξέρω......Δώστε ό,τι χαρακτηρισμό θέλετε, αλλά εδώ γνωριστήκαμε και μέσω της ανωνυμίας, γίναμε γνωστές! Μάθαμε τα ονοματά μας, είδαμε πως είμαστε, είδαμε η μία τα μωρά της άλλης, μοιραστήκαμε το άγχος και τη στενοχώρια μας, χαρήκαμε, κλάψαμε, όλα εδώ!

Γιατί δηλαδή; Επειδή δεν μπορούμε να πούμε κάτι πιο προσωπικό; Ας μην πούμε....Η ας το πει το προσωπικό της όποια θέλει. Οποια δεν θέλει, ας το κοινοποιήσει μόνο στο φεις.Ας μιλήσουμε για τις απορίες μας, για την καθημερινότητά μας, για τις αγορές μας, ας συμφωνήσουμε ή ας διαφωνήσουμε πάνω σε διάφορα θέματα όπως κάναμε παλιά!

Δεν αισθάνομαι πως σας πέταξα ή πως σνομπάρω την παρέα! Γιατί εγώ είμαι εδώ κάθε μέρα ακόμη κι αν δεν είμαι καλά! Η μαρμιν και η Λίλι μπορεί να έχουν φέις αλλά μπαίνουν κι εδώ, λένε μια καλημέρα,λένε τα νέα τους και δεν νομίζω πως όλοι οι γνωστοί τους τρέχουν να δουν τι πόσταραν........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εδώ και μέρες πονάει η κοιλιά μου. Πόνοι περιόδου είναι, αλλά περίοδος γιοκ!

Χθες πήγα κι αγόρασα ένα φορεματάκι! Πάμφθηνο, 7 ευρώ ........Το πήρα για βόλτες εδώ στη γειτονιά αλλά σε όσους το έδειξα, ενθουσιάστηκαν......Καμία φορά παίνρεις κα΄τι ακριβό και δεν αρέσει σε κανέναν κι άλλες το φθηνό μοιάζει ακριβό, αν και στο πλύσιμο με τόσο χρώμα που φεύγει, σου θυμίζει πόσο το αγόρασες!

Να ρωτήσω και όσες ξέρουν να μου πουν! Εβγαλα γάλα από την κατάψυξη για την μικρή. Το έβγαλα Δευτέρα βράδυ! Είναι ακόμη στη συντήρηση μιας και η μικρή δεν το ήπιε! Πόσο διατηρείται στη συντήρηση; Μήπως να το πετάξω ή σήμερα κάποια στιγμή μπορώ να το δώσω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το έψαξα κι είδα ότι το γάλα διατηρείται ένα 24ωρο μετά την απόψυξη! Αρα είναι για πέταμα! Φτου! Πολύ στενοχωρήθηκα.....Κρίμα.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...