Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν ανατριχιαστικη περιγραφη!!!κ μενα οταν την πηγαινω στο καντιλακι καμια φορα που γκρινιαζει ησυχαζει αμεσως!!!

μαρτζι λες να σου ερθει περιοδος?εμενα μου ηρθε στις 24-7...εγω πηρα φορεμα πριν λιγες μερες...θα σας το βαλω οταν μπορεσω...

υπομονη με τους κουμπαρους, κατι θα βρεθει!

κ επίσης θελω να σου πω οτι πολυ μου ελειψες... :oops::(

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

περναμε παλι δυσκολη περιοδο. Εχτες ηταν ολη μερα χαλια και στενοχωρεμεοσ ο συζυγοςκαι ειμαι αχρηστος και δεν δουλευω και με συντηρεις εσυ και και και.......... Σημερα εμαθε οτι εχει και οζους στον θυροειδεη και νιωθει ακομη πιο πολυ στενοχωρενος και φοβισμενος οτι εχω κατι και θα πεθανω. Τα νευρα μου...... Να μην αρρωσταινουν οι αντρες μονο αυτο λεω!!!!!!!!

Πέπσι μου έχει δίκιο ο αντρούλης σου που νιώθει έτσι δεν είναι καθόλου εύκολο να βλέπει τη γυναίκα του να δουλεύει και αυτός όχι! Και οικονομικά τέλεια να ήσασταν είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα! Υπομονή και αγάπη! Όσο για τους όζους πριν λίγες μέρες βρήκαμε και στον δικό μου και στο γιατρό που τα έδειξε του είπε ότι δεν είναι τίποτα και απλά στον επόμενο έλεγχο που θα κάνει για χοληστερίνη θα γράψουν και εξετάσεις για θυρεοειδή!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι κοριτσάκια είδατε ο γλυκούλης μου; Και γω πολλές φορές σκέφτηκα τι να βλέπουν άραγε; Μα δεν μπορούσα με τίποτα να τον πάρω από εκεί! Και να δείτε πως της γελούσε! Και μη φανταστείτε ότι ήταν καμία φανταχτερή και ωραία εικόνα! Ήταν σε βαθούλωμα η Παναγία η Πλατυτέρα (που έχει στον τρούλο πάνω από το ιερό αν την ξέρετε) και ήταν αγιογραφία και μάλιστα όχι πολύ φωτεινή γιατί ήταν και οχτώ η ώρα και όμως γέλια να δείτε! Και σας είπα που στα Μουδανιά έβλεπε το Χριστούλη και έλεγε "μπαμπα". Αχαχα! Ο γλυκός μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

Πεπσι περαστικα στον αντρα σου..οι αντρες με το παραμικρο που θα παθουν κανουν χειροτερα και απο μωρα..εμενα ο δικος μου και το κεφαλι να τον ποναει λεει οτι θα πεθανει..

Αγγελικακι μαγκακι η μπεμπα....

Μαρτζι μου υπομονη θα βρεθουν νονοι..

Μαρμιν μου ανατριχιασα με την περιγραφη σου ....

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Αχ Μάρτζι μου εύχομαι σύντομα να βρεθεί νονός/α για τη μικρούλα μας! Θέλω να πιστεύω πως θα βρεθεί ξαφνικά και από το πουθενά! Και το Λιλιτάκι μας δεν είχε και να που βρέθηκε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το μωρό μου ψες βράδυ ξυπνούσε ανά μισάωρο! Τον έπαιρνα τον κοίμιζα σε μισή ώρα τα ίδια ώσπου στο τέλος δεν ήθελε ούτε πιπίλα οπότε κατά τις δύο εγκαταστάθηκε δίπλα μου και έμεινε ως τις εξίμιση το πρωί όπου και τον έβαλα στο κρεβάτι του! Όπως καταλαβαίνετε δεν πολυκοιμήθηκα χθες αλλά και τώρα που κοιμάται ακόμα δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έτσι άνοιξα το ίντερνετ! Τώρα τον είδα που κουνήθηκε λέτε να ξυπνάει; Άντε να δούμε! Επίσης ζυγίστηκα και έχω κολλήσει στα 70,400 πότε θα ξεκουνηθεί να κατέβει έστω και μισό γραμμάριο κάτω από τα 70; Εν τω μεταξύ τα πανταλόνια μου πέφτουν και σφίγγω το ζωνάρι όπως ο "Ζήκος" αν το θυμάστε στην ταινία με το Χατζηχρήστο! Αλλά η ζυγαριά εκεί! Ακούνητη από καιρό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τσέρυ, κι εμένα μου λέιψατε, αλλά δεν θα κάνω face........Με απωθεί σαν ιδέα παντελώς! Ισως φταιει το ότι βλέπω άτομα του στενού κύκλου μου που έχουν να είναι απίστευτα εθισμένα με αυτό! Να σου δώσω να καταλάβεις, μια φίλη μου, κάθε που βρισκόμαστε, έχει το κινητό της και εγώ μιλάω κι αυτή βλέπει μηνύματα στο face! Δεν θέλω να έχω κολημένο το μυαλό μου εκεί!

Λες, ρε κοπελιά, να φούσκωσε η κοιλιά μου γιατί θα μου έρθει περίοδος; Μακάρι να είναι απο αυτό. Πολύ φουσκωμα μιλάμε....Κι όχι τίποτα άλλο, είχα επανέλθει πλήρως και τώρα φαίνομαι σαν εγκυούλα!

Πέπσι μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ετσι είναι και ο δικός μου άντρας. Τη μία καλά, την άλλη χάλια! Λογικό είναι......Μεγάλοι άντρες είναι και δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα ευρώ στην οικογένειά τους! Πώς να μην αισθάνονται άχρηστοι;

Μαρμιν, εγώ πιστεύω πως τα μωρά "κάτι" βλέπουν! Είναι αθώες ψυχούλες....

Η μικρούλα μου δεν πολυκοιμάται την μέρα, με αποτέλεσμα τα απογέυματα να βγάζει τέτοια γκρίνια! Χθες είδα κι έπαθα να την ηρεμήσω! Εκλαιγε γοερά. Ουτε να φάει ήθελε, ούτε άλλαγμα ήθελε! Την είχα βγάλει στο μπαλκόνι να πάρει λίγο αέρα και στα καλα καθούμενα άρχισε να ουρλιάζει! Με τα χίλια ζόρια την ηρέμησα! Την έβαλα αρον άρον μέσα της είπα ένα νανούρισμα και αποκοιμήθηκε το πουλάκι μου!

Τώρα καθόμαστε στο μπαλκόνι! Ο μπαμπάς ποτίζει, η μαμά σερφάρει, η μικρή έχει αποκοιμηθεί στο καροτσάκι της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου μήπως ζεσταίνεται η μικρούλα σου; Εγώ έχει λίγες μέρες που κατά τις δώδεκα το μεσημέρι που κοιμάται τον βγάζω με το καρότσι του στο μπαλκόνι που εκείνη την ώρα έχει δροσούλα και κοιμάται μιάμιση ώρα κάθε μέρα! Όσο για το φέις αφού δε θες ... :( Πάντως επειδή και εγώ ήμουν αρνητική να ξέρεις ότι έχει και τα καλά του! Προσφάτως να σκεφτείς βρήκα μια ομάδα που μιλάνε για τη βρεφική διατροφή και έτσι κατευθείαν λύνω τις απορίες μου! Φυσικά τα λέμε και με τα κορίτσια εδώ μέσα και στο φέις αλλά είναι μια επιπλέον χρήσιμη πηγή! Και αν δε θες να κολλήσεις απλά δεν ανοίγεις τον υπολογιστή! Εγώ τουλάχιστον όταν έχω δουλειές αυτό κάνω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας κοριτσαια μου,μονιζω αυτη η ωρα θα με βολεψει πολυ γιατι τα αφεντικα πανε σπιτι τους για μεσημεριαο οποτε αλωνιζουμε λιγο εδω.

μαρτζι ουτ εεμεις εχουμε νονο αλλα που θα παει θα βρουμε.....

καντυ γιατι τρεχεις εσυ; τοσο απασχολημενοι ειναι; γιατι δεν πατε τουλαχιστον μαζι; αμα απο τωρα δεν ασχολουνται τι θα γινει πιο μετα; συγνωμη που το γραφω εστι ωμα αλλα αμα δεν εχουν και τωαρ λιγο ενθουσιασμο ποτε θα εχουν;

τσερυ η κορη σου ειναι μια κουκλα....

λιλικα τι κανες;

μαρμιν ο γιος σου εχει τα ιδια φυσικα με την κορη μου και μενα ξυπναει και θελει να κοιμηθουμε αγκαλια το βραδυ και οταν το κανουμε αυτο κοιμαται και ολη της η μουριτσα λαμπει.

μαρακι πες μας εντυπωσες απο κρεοπωλειο....

εγω μια φορα που την πηρα στην εκκλησια,τωρα στα 9μερα του παππου μου,μολις εβλεπετον παπας εξω απο το ιερο,εβαζε και κεινη τις φωνες και ψελνανε μαζι

Αγγελικούλα ώστε έτσι το κοριτσάκι μας ε; Θα είχε πολύ πλάκα φαντάζομαι γιατί αυτό το έκανε και μια ανηψιά μου και είχε πολύ γέλιο! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου αφού σε βολεύει αυτή τη ώρα!

Να πω και εδώ πως από αύριο μέχρι και το Δεκαπενταύγοστο θα είμαστε Χαλκιδική σε κάτι φίλους άνευ ίντερνετ οπότε πάλι θα σας χάσω :(:( Εκπληξούλα - δωράκι από το σύζυγο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δεν θα μας χασεις μονο εσυ θα σε χασουμε και μεις.κακα τα ψεματα γραφεις τα περισσοτερα.

καντυ μου μη με περεξηγησεις για αυτα που εγραψα για τους νονους,μπορει να παιζει κατι που δεν ξερω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...