Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μίλησα με τη Λίλι! Είναι πολύ καλά! Δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ίντερνετ στο κινητό αλλά όταν την πήρα δοκίμαζε μήπως κατάφερνε να μπει να μας διαβάσει! Ο μικρός καψουράκος μπουσουλάει πλέον κανονικά :P:p Έχετε όλες φιλιά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορτσακια μου,τι κανετε; ειμαι στη δουλεια αλλα ολοι λυπουν και ετσι ειπα να πω ενα γεια και να μαθω τα νεα σας. εμεις ειμαστε πολυ καλα,καναμε τα πρωτα μας μπανακια,2 δηλαδη χθες και προχθες και η γοργονα μου εχει ξετρελαθει,της αρεσει πολυ.

το σαββατο την ειχαν καλεσει και σε κατι γενεθλια και πηγαμε και κλεψαμε καρδιες,εστελνε φιλακι σε ολα τα παιδφακια και τα εβλεπε που επαιζαν με τα μπαλονια και στριγλοκοπουσε απο τη χαρα της,της δωσαμε ενα μπαλονι και ερχοταν ενα αλλο κοριτσακι και τςη τ5ο επαιρνς,χρονιαρικο περιπου γιατι περπατουσε και σε καποια φαση ερχεται κοντα να μας το ξαναπαρει ακι η δικια μου την επιασε απο το μαλλι. ΄λετε να μου γινει καβγατζου;

εγω τρεχωκαι δεν φτανω,οπως καταλαβαινετε αυτη η εποχη και στη δουλεια τυη δικη μου και του συζυγου ειναι στα φορτε της. σας υπενθιμιζω μυη ξεχασετε να κανετε το α21 για το πιδομα του παιδιου,οποια θελει βοηθεια ας με παρει τηλ.

τι αλλα νεα;

καντυ κανενα νεο για μεταθεση;

εγω δεν τη νεχω παει πολλες φορες στην εκκλησια,πειραζει;

γεια σας κορτσακια μου,τι κανετε; ειμαι στη δουλεια αλλα ολοι λυπουν και ετσι ειπα να πω ενα γεια και να μαθω τα νεα σας. εμεις ειμαστε πολυ καλα,καναμε τα πρωτα μας μπανακια,2 δηλαδη χθες και προχθες και η γοργονα μου εχει ξετρελαθει,της αρεσει πολυ.

το σαββατο την ειχαν καλεσει και σε κατι γενεθλια και πηγαμε και κλεψαμε καρδιες,εστελνε φιλακι σε ολα τα παιδφακια και τα εβλεπε που επαιζαν με τα μπαλονια και στριγλοκοπουσε απο τη χαρα της,της δωσαμε ενα μπαλονι και ερχοταν ενα αλλο κοριτσακι και τςη τ5ο επαιρνς,χρονιαρικο περιπου γιατι περπατουσε και σε καποια φαση ερχεται κοντα να μας το ξαναπαρει ακι η δικια μου την επιασε απο το μαλλι. ΄λετε να μου γινει καβγατζου;

εγω τρεχωκαι δεν φτανω,οπως καταλαβαινετε αυτη η εποχη και στη δουλεια τυη δικη μου και του συζυγου ειναι στα φορτε της. σας υπενθιμιζω μυη ξεχασετε να κανετε το α21 για το πιδομα του παιδιου,οποια θελει βοηθεια ας με παρει τηλ.

τι αλλα νεα;

μια χαρα το κοριτσακι μας!!!!!

εγω δεν τα εχω παει καμια φορα......μονο στην βαπτιση της ξαδερφουλας τους αλλα δεν το καταλαβαν η μικρη κοιμοταν στην αγκαλια του πατερα της και ο μικρος στην δικη μου.....

μεταθεση δεν εχει φετος τις εκοψαν σχεδον ολες....

ετοιμαζω βαπτιση τρεχω πανικοβλητη πολυ αγχος δεν εχω απο κανεναν βοηθεια τρεχω εγω και για τους νονους:cry::cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αγγελικούλα μου ευχαριστούμε για την προσφορά σου! Η μικρούλα σου έχει γίνει πολύ ζουζουνίτσα ε; Μπράβο το κοριτσάκι μου που διεκδικεί τα δίκια της!

Κάντυ μου όχι να τρέχεις εσύ και για τους νονούς! Αυτό πάει πολύ! Γιατί βρε κορίτσι μου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αγγελικακι περιττο να σου πω ποσο γελασα με την δικια σου!!!αχχαχα...ωστε την επιασε απο το μαλλι ε???καλα της εκανε...να μαθει να φυτρωνει εκει που δεν την σπερνουν!!!

μαρτζι πολλες φορες ο κοσμος λογο αδιαφοριας δεν γνωριζει πολλα πραγματα για την εκκλησια!!!το κακο ειναι οτι λενε χωρις να γνωριζουν...οριστε που κ στην δικη σου περιπτωση ηταν θεμα παραπληροφορισης οπως συμβαινει συνηθως!!!αλλά ακομη και αν ισχυε κατι τετοια να εισαι σιγουρη οτι παντα υπαρχουν λογοι γι αυτο!!!οι παπαδες - καποιοι πιο αυστηροι καποιιοι λιγοτερο - ειναι εκει για να υπηρετουν τον λογο του Θεου...ειναι δηλαδη υπηρετες του...το ερωτημα που θετω παντα σε οσους λεν τα γνωστα ειναι ..." αν αποφασιζες να πας καπου καλεσμενος θα σε ενοιαζε αν ο υπηρετης της οικογενειας ήταν περιεργος ή αγενης???δεν νομιζω να μην πηγαινες..." καθως επισης...λετε κ ο πατερ Παισιος να ειχε τετοια προβληματα???οπως λεει η λαικη ρηση "οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινηζει!!!" ....και τωρα που το θιξατε το θεμα εχω στεναχωρεθει παρα πολυ γιατι κ γω νομιζα οτι δεν επιτρεπεται κ δεν την εχω παει απο τον 40ντησμο της...και για να μην παρεξηγηθω...κανενας παπας δεν μου το ειπε...ετσι νομιζα!!!

`

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αγγελικάκι, φοβερή η μικρούλα σου! Μπράβο! Της βγάζω το καπέλο! Να μάθει από τώρα να διεκδικεί τα δίκια της!

Η δική μου έχει πάθει εξάρτηση από την πιπίλα τώρα! Μόνο όταν την παίρνουμε αγκαλιά, την πετάει από το στόμα γιατί κάνει χαρές! Αποτέλεσμα; Να την παίρνω συνεχεια και να με έχουν πεθάνει τα χέρια μου! Με το που την αφήνω, γκρινιάζει....Τρέχει ο πατέρας της την παίρνει αγκαλιά.....Τα απογεύματα έρχεται ο παππούς της! Αυτός πάλι και ήσυχη να κάθεται στο καριτσάκι, πάει και την σηκώνει!

Τσέρυ, κ εγώ έτσι πίστευα, πως δεν πηγαίνουν τα αβάπτιστα στην εκκλησία, λόγω προηγούμενων χρόνων που θυμάμαι ότι δεν τα πηγαινε κανείς εδώ στο χωριό! Δεν το έψαξα και δεν ρώτησα και ποτέ - για να είμαι ειλικρινής! Και τώρα μού μπήκαν ιδέες και επέμενα και ήθελα να μάθω τι γίνεται, επειδή θυμόμουν που έλεγε η Μαρμιν πως πήγαινε τον μικρό! Δεν λες καλά που το συζητήσαμε! Πραγματικά θα έμενα με την εντύπωση πως δεν πρέπει να πάμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πήγα σήμερα μία βόλτα στην αγορά! Ελεγα να πάρω κανα φορεματάκι, αλλά δεν μου άρεσε τίποτα! Τι παλιατζούρες βγάζουν στις εκπτώσεις, ρε κορίτσια! Να φανταστείτε πήγα σε ένα καλό μαγαζί και βλέπω ένα φόρεμα που το είχε φορέσει μία φίλη μου πριν 7 χρόνια σε ένα γάμο! Εχουν βγάλει όλα τα παλιά και μας τα σερβίρουν για νέα!

Τέλος! Το αποφάσισα : θα ψωνίσω μετά τις εκπτώσεις! Μεγάλη απογόητευση!

Εν τω μεταξύ, έχω κι ένα σώμα αφήστε τα! Μου έμεινε η κοιλια και σήμερα ήμουν σαν έγκυος με το φορεματάκι που φόραγα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλέ ναι εμείς πηγαίναμε κανονικότατα στην Εκκλησία και μάλιστα οι ιερείς τον έπαιρναν και τον έπαιζαν μετά τη Λειτουργία στην αυλή όταν αργούσαμε να φύγουμε γιατί μετά κάθονται όσοι θέλουν και κερνάν καφέδες και ότι καλό έχουν! Ένας ιερέας μάλιστα τον πήρε αγκαλιά και του έδινε τσάι από ποτήρι και αυτός έπινε και ήταν ούτε τριών μηνών! Ο ιερέας αυτός αν και νέος έχει πέντε ή έξι παιδιά εκ των οποίων το ένα το μεγαλύτερο είναι μοναχός! Και γενικά είναι πολύ παιχνιδιάρης! Σήμερα πήγαμε και τον κοινώνησα κι όλας το μικρούλη μου που είχα καιρό να τον κοινωνήσω! Πήγαμε και το απόγευμα στην Παράκληση και στο δρόμο έκανε κάτι χαρές το αγοράκι μου! Χαιρόταν μέσα στο καροτσάκι του και γελούσε επειδή πήγαινε βολτούλα! Και στην Εκκλησία έχει ένα παρεκκλήσι που είχε μια αγιογραφία της Παναγίας μπήκα να προσκυνήσω και ο μικρός έβλεπε την εικονα και γελούσε! Μόλις φύγαμε άρχισε να κλαίει! Τον ξαναγύρισα και γελούσε πάλι στην Παναγία! Έκανα ξανά να φύγω τα ίδια! έγινε τέσσερις φορές αυτό ώσπου στο τέλος αναγκάστηκα να τον βγάλω από το καρότσι και να τον πάω και αυτόν να προσκυνήσει την Εικόνα και το καλό μου άπλωσε το χεράκι του και τη χάιδευε και χαμογελούσε! Τι να του έκανε άραγε τόση εντύπωση; Λέτε να κατάλαβε ότι μου τον έστειλε η Παναγία μας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

molis irtha spiti imoun stin skala pou pigenw kathe apogevma k geitonevame me olous osous mazevonte ekei! meta tis 9 piga gia pitsa me tin aderfi m k alles 2 kopeles....vre vasilises m aresei na voltarw.e3alou den xalaw polla...eimaste 4 atoma k i pitsa kanei 7 evrw plirwnoume to kathe atoma ligotera apo 2 evrw gia tin pitsa e3tra to anapsiktiko pou tha pioume dld me 3 evrw trwme pinoume k meta pigenoume spiti mas! :cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

avrio pezei na me xazete gia sxedwn oli tin imera stis 8 tha doulepsw mazi me mia thia m tin fwna3an na katharisei ena spiti k tha tis dwsoun 50 evrw tha me parei gia voitheia k tha m dwsei ta 25 tha mas parei kanena 3wro sigoura gt einai polu megalo spiti kmeta stis 3 i wra doulevw sto kreopwleio an kanw 2misi wres k ekei tha parw alla 15 opote mono egw tha vgalw 40 avrio kala einai k afta...... alla tha m leipsei to mpoumpoukaki mou :cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

τι αλλα νεα;

βασιλισα μου μια χαρα βρισκω την μπουμπου σου!:P

τσερρυ μ μην στεναχωριεσαι ξεκινα να πηγαινεις τωρα την μικρη σου στην εκκλησια να παιρνει Αγιο Πνευμα!

αχ μαργκι μ κ εσυ εχεις κολλημα με την κοιλια σου ε? κ εκανες κ ενα μωρο εγω που εκανα 2 εγκυμοσυνες τι να λεω? το ιδιο θεμα συζηταγαμε κ με τα κοριτσια στο φβ τους εστειλα κ φωτο με το μπικινι γτ φοραω ολοσωμο κ ηθελα να μ πουν την γνωμη τους για να ξεκινησω αν ειναι να ξανα βαζω μπικινακι με επεισαν κ σημερα εβαλα μπικινι αλλα η ντροπη μου δεν λεγοταν!:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Τι κανετε;

Μαρμιν, έτσι ο μικρός σου, ε; Πω!πω! να θέλει να χαιδέψει την εικόνα! Λέτε τα μικρά παιδιά τόσο αθώα που είναι να μπορούν να "βλέπουν" κάτι παραπάνω από εμάς;;; Είναι υπεραπλουστευμένο αυτό που λέω, αλλά καμία φορά το σκέφτομαι! Πάντως ζήλεψα με την περιγραφή σου και πολύ θα ήθελα να βάφτιζα τώρα την μικρή μου να κοινωνούσε το πουλάκι μου σύντομα! Αλλά δεν μας βλέπω να βρίσκουμε ευκολα κουμπάρους!

Κάντυ μου, ας είχα κουμπάρο κι ας έτρεχα εγώ! Για σένα βέβαια είναι πολύ δύσκολο γιατί είσαι ολομόναχη με δύο παιδάκια! Πώς τα καταφέρνεις βρε;

Μαριούλα, μετά τη γέννα η κοιλιά μου είχε φύγει. Τις τελευταίες μέρες την αισθάνομαι ξανά φουσκωμένη! Ειδικά χθες με το φόρεμα που φόραγα ήμουν σαν 3 μηνών έγκυος! Χάλια λέμε! Εσύ που την βρήκες την κοιλιά; Στις φώτο που μου έστειλες με το μίνι και το στράπλες που είναι και πολύ αποκαλυπτικά σαν ρούχα δεν φαίνεται τίποτα απολύτως! Μάλλον υπερβάλλεις λίγο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...