Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια!

Μαριούλα μου, πολύ χαίρομαι που θα δουλέψει ο άντρας σου έστω για ένα μήνα! Κάτι θα καταφέρετε να μαζέψετε!

Μαμριν μου, εγώ δεν θα βάλω τη μικρή στην εκκλησία! Δεν επιτρέπει ο παπάς να μπαίνουν αβάπτιστα μέσα! ΑΝ πάω, θα κατσουμε έξω στο προαύλιο!

Η μικρή με το ζόρι κρατάει την πιπίλα! Της την δίνω, τη φτύνει και χαμογελάει! Την ξαναβάζω και πάλι τα ίδια! Αποκοιμιέται με το δάχτυλο στο στόμα! Της το βγάζω, ξυπνάει.......Τι να κάνω δεν ξέρω!

αυτο εκτος απο παρανομο ειναι και εξοργηστικο δικη του ειναι η εκκλησια η την βρηκε απ τον πατερα του που θα αποφασιζει ποιος θα μπει και ποιος οχι?????κατι τετοια λαμογια υπαρχουν και εχει σιχαθει ο κοσμος και δεν παταει σε εκκλησιες ......ας το καλο πια.........και μετα τους φταινε οι πολιτικοι γαμοι ας ηταν σωστοι να τραβηξουν τον κοσμο κοντα τους και οχι να τον διωχνουν....:evil::evil::evil::evil:η θρησκια μας δεν λεει κατι τετοιο

δηλαδη οταν πηγες να παρεις ευχες που σας ειχε στο προαυλιο??????

εμεις πηγαμε και σαραντησαμε σε μοναστηρι γιατι ο πνευματικος μας ειναι ηγουμενος εκει και αρχιμανδριτης που υποτιθεται και πιο αυστηρα τα πραγματα και ομως μου ειπε

''κοιτα τωρα να τα εκκλησιαζεις τα μωρα μην τα ξαναπας στην εκκλησια την ημερα της βαφτισης να τα πηγαινεις συχνα για να μαθουν και να εξοικιωθουν γιατι αν τα πας ξαφνικα την ημερα της βαπτισης ειναι λογικο να τρομαξουν και να κλαινε''

να του ζητησεις να σου το δωσει γραμμενο αυτο να δουμε και ποιος το γραψει ειπε ο Χριστος κατι τετοιο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Για το θέμα της Μάρτζι έχω να πω το εξής! Όταν γέννησα αναρωτιόμουν αν θα μπορώ να πηγαίνω με το μωρό στην Εκκλησία ώσπου να βαπτιστεί σε Θ. Λειτουργία δηλαδή! Ήξερα πως στην πρώτη Εκκλησία που βαπτίζονταν μεγάλοι υπήρχαν οι "κατηχούμενοι" που έμεναν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο στη Θ. Λειτουργία και μετά έφευγαν επειδή ήταν αβάπτιστοι! Κατόπιν έμαθα ότι μετά το σαραντισμό μπορώ να το παίρνω και στη Θ. Λειτουργία και έτσι πηγαίναμε μαζί! Τώρα ο ιερέας αν την απέκλεισε από τη Θ. Λειτουργία μπορώ να σκεφτώ ή ότι είχε άγνοια ή ότι μπορεί κάτι να ερμήνευσε διαφορετικά ή δεν ξέρω κάτι αν όμως γενικά απαγορεύει στο αβάπτιστο μωρό να μπει στην Εκκλησία ακόμα και για Παράκληση τότε τι να πω το καλύτερο είναι να ρωτήσεις Μαρτζούλα μου τον ίδιο για πιο λόγο δεν επιτρέπονται τα αβάπτιστα! Όχι με ύφος και νεύρα φυσικά αλλά για να μάθουμε και μεις βρε αδελφέ! Επίσης στο είπε ο ίδιος ο ιερέας όταν σαράντησες ή το έμαθες από άλλες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Βέβαια Μάρτζι μου έτσι όπως το έγραψες φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν επιτρέπει να μπαίνουν αβάπτιστα γενικά στην Εκκλησία! Δηλαδή ακόμα και όταν είναι άδεια; :shock: και θα ρωτήσω πάλι! ΣΤο είπε αυτό ο ιερέας όταν σε σαράντισε ή το άκουσες από αλλού;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια, επιτρέπεται λέτε να φάω μύδια κατεψυγμένα; Για τον παπά θα σας πω μετά! Λάθος πληροφόρίες μου έδωσαν............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λοιπόν, από παλιά εδώ στο χωριό, όταν είχαμε άλλο παπά, δεν πήγαιναν τα αβάπτιστα στην εκκλησία! Δεν άφηνε ο παπάς...... Η έξυπνη η μάνα μου μού είπε πως και ο καινούργιος παπάς δεν αφήνει! Ηταν 100% σίγουρη....Λέω "θα ρωτήσω", "τι να ρωτήσεις, λέει, αφού το ξέρω σίγουρα". Τελος πάντων, χθες βρήκα τυχαία έναν από τους ψάλτες της εκκλησίας και τον ρώτησα! Και μου είπε ο άνθρωπος πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν, από παλιά εδώ στο χωριό, όταν είχαμε άλλο παπά, δεν πήγαιναν τα αβάπτιστα στην εκκλησία! Δεν άφηνε ο παπάς...... Η έξυπνη η μάνα μου μού είπε πως και ο καινούργιος παπάς δεν αφήνει! Ηταν 100% σίγουρη....Λέω "θα ρωτήσω", "τι να ρωτήσεις, λέει, αφού το ξέρω σίγουρα". Τελος πάντων, χθες βρήκα τυχαία έναν από τους ψάλτες της εκκλησίας και τον ρώτησα! Και μου είπε ο άνθρωπος πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα......

Έτσι μπράβο! Τώρα τα παλιά δε μας πολυενδιαφέρουν αλλά τώρα επιτρέπεται οπότε όλα καλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Έτσι μπράβο! Τώρα τα παλιά δε μας πολυενδιαφέρουν αλλά τώρα επιτρέπεται οπότε όλα καλά!

Μα σου λέω, πως οι μισοί από όσους ρώτησα έλεγαν μην τύχει και πάω το παιδί στην εκκλησία, αφού δεν έχει βαφτιστεί! Οι άλλοι μισοί δεν ήξεραν...Λέω κι εγω θα πάρω τηλ τον παπά. Η μάνα μου ανένδοτη "μην τυχόν και τον πάρεις, θα σε περάσει για χαζή που δεν ξέρεις....." :evil:¨"αφού σου λέω εγώ, δεν κάνει".

Καλά που ρώτησα τελικά............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα κορίτσια!

Μαριούλα μου, πολύ χαίρομαι που θα δουλέψει ο άντρας σου έστω για ένα μήνα! Κάτι θα καταφέρετε να μαζέψετε!

Μαμριν μου, εγώ δεν θα βάλω τη μικρή στην εκκλησία! Δεν επιτρέπει ο παπάς να μπαίνουν αβάπτιστα μέσα! ΑΝ πάω, θα κατσουμε έξω στο προαύλιο!

Η μικρή με το ζόρι κρατάει την πιπίλα! Της την δίνω, τη φτύνει και χαμογελάει! Την ξαναβάζω και πάλι τα ίδια! Αποκοιμιέται με το δάχτυλο στο στόμα! Της το βγάζω, ξυπνάει.......Τι να κάνω δεν ξέρω!

μαργκι μ πρωτη φορα το ακουω αυτο!

αυτο εκτος απο παρανομο ειναι και εξοργηστικο δικη του ειναι η εκκλησια η την βρηκε απ τον πατερα του που θα αποφασιζει ποιος θα μπει και ποιος οχι?????κατι τετοια λαμογια υπαρχουν και εχει σιχαθει ο κοσμος και δεν παταει σε εκκλησιες ......ας το καλο πια.........και μετα τους φταινε οι πολιτικοι γαμοι ας ηταν σωστοι να τραβηξουν τον κοσμο κοντα τους και οχι να τον διωχνουν....:evil::evil::evil::evil:η θρησκια μας δεν λεει κατι τετοιο

δηλαδη οταν πηγες να παρεις ευχες που σας ειχε στο προαυλιο??????

εμεις πηγαμε και σαραντησαμε σε μοναστηρι γιατι ο πνευματικος μας ειναι ηγουμενος εκει και αρχιμανδριτης που υποτιθεται και πιο αυστηρα τα πραγματα και ομως μου ειπε

''κοιτα τωρα να τα εκκλησιαζεις τα μωρα μην τα ξαναπας στην εκκλησια την ημερα της βαφτισης να τα πηγαινεις συχνα για να μαθουν και να εξοικιωθουν γιατι αν τα πας ξαφνικα την ημερα της βαπτισης ειναι λογικο να τρομαξουν και να κλαινε''

να του ζητησεις να σου το δωσει γραμμενο αυτο να δουμε και ποιος το γραψει ειπε ο Χριστος κατι τετοιο??

συμφωνω σε ολα!!!!!!!!!

Καλησπέρα!!

Πέπσι μπερδεύτηκες με το φέις :tongue::tongue: Και πόσες φορές ευχήθηκα να είχε λικε και εδώ! :rolleyes::rolleyes:

:tongue:

Επειδη δεν εχει γι αυτο το εγραψα μαρμινουλα!

;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκουλα καλα που ρωτησες χαρα μου! ελεος τι παπα ειχατε τοσα χρονια???????? εγω πριν βαφτιστει το μωρακι το πηγαινα καθε κυριακη στην εκκλησια κ γενικα εδω οι κοπελες δεν ακους που καθε τρεις κ λιγο ολο λεμε οτι πηγαμε τα μωρα μας στην εκκλησια?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...