Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ρε μαριουλα εφοσον ουτως η αλλως θα γεννγησεις προωρα δεν πρεπει να ξεκουραζεσαι μην ερθει ακομη πιο νωρις?στο εχω ξαναρωτησει νομιζω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες πριν λιγο καιρο την σαλτσα δεν ήθελα ουτε να την δω μπροστα μου και τώρα τρώω με τοσηε υχαριστηση και χαρα μαζι!!!άλλο να σας το περιγράφω...νομιζα οτι αυτη η στιγμη δεν θα ερθει ποτε!!!και άρχισα και να πειναω παλι οπως τις παλιες καλες μερες!!!

μονο που τώρα δεν νιώθω και πολύ έγκυος:rolleyes:

28xYp3.png

πιο καλα τσερυ μου. α τρως υγειια και σωστα για α μεγαλωει και το μωρακι. αν και αυτο θα μεγαλωσει ετσι κι αλλιως και θα αδειασει και σενα. εγω που αλλαζω μηνα σε λιγες μερες ηδη 2 μερες τωρα καω το εμετο ή τη αναγουλα μου.

αχ μαριουλα αυτο με τα χειμωιατικα μου φαιεται βουο. εγω απο τη αλλα βδομαδα θ αρχισω α πλεω τα καλοκαιρια σιγα σιγα και α τα κρυβω να αδειασου οι ντουλαπες α τακτοποιησω τα χειμωβιατικα.

κοριτσαρες πριν λιγο καιρο την σαλτσα δεν ήθελα ουτε να την δω μπροστα μου και τώρα τρώω με τοσηε υχαριστηση και χαρα μαζι!!!άλλο να σας το περιγράφω...νομιζα οτι αυτη η στιγμη δεν θα ερθει ποτε!!!και άρχισα και να πειναω παλι οπως τις παλιες καλες μερες!!!

μην αγχωνεσαι ουτε εγω νιωθω εγκυος καθολου μα καθολου...μονο που με πιανουν καουρες μετα το φαγητο!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια εγω παντως τα κανω μια φορα...δηλαδη τωρα που θα μαζεψω τα καλοκαιρινα θα φροντισω να ειναι ολα πλυμενα σιδερωμενα...δεν θα τα ξαπλυνω ολα απο την αρχη αλλά κ ουτε οταν τα βγαλω του χρονου...τι θα παθουνε μεσαα στην ντουλαπα?

αγγελικακι λες να ειναι οι αναγουλες σου απο αυτο που επαθες τελευταια???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ρε μαριουλα εφοσον ουτως η αλλως θα γεννγησεις προωρα δεν πρεπει να ξεκουραζεσαι μην ερθει ακομη πιο νωρις?στο εχω ξαναρωτησει νομιζω...

τσερρυ μ μην φανταστεις δεν κανω κ πολλα πολλα... βαζω πλυντηρια απλωνω τα ρουχα τα διπλωνω κ τα βαζω στα συρταρια ουτε καν τα σιδερωνω τα χειμωνιατικα θα τα σιδερωσω οταν με το καλο ερθω απο την ροδο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ειδες δεν κρατησαν πολυ τα συμπτωματα κοιτα να το ευχαριστηθεις τωρα και να τρως:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

cherry μου και γω το ιδιο κανω,τα πλεω τα σιδερωω και τα βαζω μεσα στηις θηκες φυλαξης. και ειαι μια χαρα,βαζω μεσα και μοσχοσαπουα ή αρωματικα σακουλακια και μυριζου πολυ ωραια.

οχι τα εχω καθε φορα που αλλαζω μηνα αυτα τα συμπτωματα

πιο καλα τσερυ μου. α τρως υγειια και σωστα για α μεγαλωει και το μωρακι. αν και αυτο θα μεγαλωσει ετσι κι αλλιως και θα αδειασει και σενα. εγω που αλλαζω μηνα σε λιγες μερες ηδη 2 μερες τωρα καω το εμετο ή τη αναγουλα μου.

αχ μαριουλα αυτο με τα χειμωιατικα μου φαιεται βουο. εγω απο τη αλλα βδομαδα θ αρχισω α πλεω τα καλοκαιρια σιγα σιγα και α τα κρυβω να αδειασου οι ντουλαπες α τακτοποιησω τα χειμωβιατικα.

αγγελικακι μ κ εμενα βουνο μ φαινεται:|αλλα τι να κανω δεν μπορω να τα αφησω για μετα θα ειμαι φρεσκοχειρουργημενη κ με το να γεννησω σε αλλο νησι οταν με το καλο ερθω θα εχω πολλες επισκεψεις τον πρωτο καιρο....οποτε δεν με παιρνει αλλο και ξεκινησα απο σημερα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

εγω βαζω και πολλα στο στεγωτηριο και ετσι γλιτωω πολυ σιδερο.

πως το καταφερνεις αυτο???κι εγω βαζω πολλα στεγνωτηρια αλλαμετα τα ρουχα ειναι πολυ τσαλακωμενα μηπως κανω κατι λαθος?βεβαια τα εσωρουχα και οι πετσετες μια χαρα ειναι ασε που με τοσο υψηλη θερμοκρασια μεσα στο στεγνωτηριο δεν ειναι απαραιτητο να σιδερωθουν αλλα σεντονια και ρουχα δεν μπορω να ατα φησω ασιδερωτα ειναι που τσαλακωμενα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

06-05-0018-1z.jpg

Mεχρι στιγμης αυτο μου αρεσε πιο πολυ απο όλα. Μου αρεσουν οι αυστηρες γραμμες!!!! Κουνια που μετατρεπετε σε προεφηβικο κρεβατι- συρταριερα και στρωμα 800 ευρω!!!! Εχει βεβαια και πιο οικονομικά αλλα εμενα μου αρεσε παρα πολυ αυτο, πιο πολυ απο οτιδηποτε μεχρι τωρα!!!!! Ειναι και Θεσσαλονικη θα παω να το δω!!!:-P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

06-05-0018-1z.jpg

Mεχρι στιγμης αυτο μου αρεσε πιο πολυ απο όλα. Μου αρεσουν οι αυστηρες γραμμες!!!! Κουνια που μετατρεπετε σε προεφηβικο κρεβατι- συρταριερα και στρωμα 800 ευρω!!!! Εχει βεβαια και πιο οικονομικά αλλα εμενα μου αρεσε παρα πολυ αυτο, πιο πολυ απο οτιδηποτε μεχρι τωρα!!!!! Ειναι και Θεσσαλονικη θα παω να το δω!!!:-P

οντως τελειο!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...