Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,ναι μαρμιν τα τρω με ολα αυτα αλλα με πολυ ζορι. το μονο που της αρεσει ειναι το μεσημεριανο.θα το φαει ολο γυρω στα 200 γρ που ειναι υπεραρκετο. στην ηλικια της 120-150γρ ειναι αρκετα. την κρεμα και το φρουτο δεν τα θελει με τιποτα. της ανοιγω το στομα και της βαζω με το ζορι μεσα,μεχρι που μουλαρωνει και θυμωνει και τα φτυνει και κλαει ψεματα και πνιγετε ψεματα και αμα τα καταφερει πεταει και ο ποιατο. δραμα. δεν ξερω τι να την κανω,στεναχωριεμ;αι που δεν θελει να τα φαει αυτα. εσας τα τρωνε με ορεξη; εμεις οπως ειπα μονο το μεσημεριανο.οτι και να εινια θα το φαει,μπορει να μην μας πεσει ουτε σταγονα εξω μερικες φορες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marmin, μάλλον αναφερόσουν στην Μαριούλα και μπερδευτηκες λίγο, ε; Γιατί εγώ δεν γράφω ποτέ greeklish! Γυρισα πίσω να δω μηνύματά μου, γιατί σκέφτηκα μηπως και μου ξέφυγε κάτι, αλλα στη συνέχεια κατάλαβα!

Μαριούλα μου, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και μπράβο σου που είσαι δουλευταρού και συνεισφέρεις στο σπίτι σου όπως μπορείς! Φτου σου!

Η μικρή μου κοιμήθηκε! Κοιμάται σχετικά νωρίς και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε βολτίτσες! Κάτσαμε σήμερα λίγο στη βεραντα, την πηρε ο ύπνος! Με το που μπήκαμε μέσα ξύπνησε και γκρίνιαζε! Μπανακι λοιπον, φαγάκι κι αυτό ήταν! Αποκοιμήθηκε το αγγελουδάκι μου! Πάω κι εγώ για μπάνιο και θα την αράξω! 'Καληνύχτα!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλά Μαράκι μου δε σε μαλώνω αφού έτσι σε βολεύει καλύτερα τι να κάνουμε από το να σε χάσουμε γράφε όπως γουστάρεις!! ;);)

;)

καλησπερα κοριτσια,ναι μαρμιν τα τρω με ολα αυτα αλλα με πολυ ζορι. το μονο που της αρεσει ειναι το μεσημεριανο.θα το φαει ολο γυρω στα 200 γρ που ειναι υπεραρκετο. στην ηλικια της 120-150γρ ειναι αρκετα. την κρεμα και το φρουτο δεν τα θελει με τιποτα. της ανοιγω το στομα και της βαζω με το ζορι μεσα,μεχρι που μουλαρωνει και θυμωνει και τα φτυνει και κλαει ψεματα και πνιγετε ψεματα και αμα τα καταφερει πεταει και ο ποιατο. δραμα. δεν ξερω τι να την κανω,στεναχωριεμ;αι που δεν θελει να τα φαει αυτα. εσας τα τρωνε με ορεξη; εμεις οπως ειπα μονο το μεσημεριανο.οτι και να εινια θα το φαει,μπορει να μην μας πεσει ουτε σταγονα εξω μερικες φορες.

basilisa m emena ta trwei ola me ore3i :P

Marmin, μάλλον αναφερόσουν στην Μαριούλα και μπερδευτηκες λίγο, ε; Γιατί εγώ δεν γράφω ποτέ greeklish! Γυρισα πίσω να δω μηνύματά μου, γιατί σκέφτηκα μηπως και μου ξέφυγε κάτι, αλλα στη συνέχεια κατάλαβα!

Μαριούλα μου, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και μπράβο σου που είσαι δουλευταρού και συνεισφέρεις στο σπίτι σου όπως μπορείς! Φτου σου!

Η μικρή μου κοιμήθηκε! Κοιμάται σχετικά νωρίς και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε βολτίτσες! Κάτσαμε σήμερα λίγο στη βεραντα, την πηρε ο ύπνος! Με το που μπήκαμε μέσα ξύπνησε και γκρίνιαζε! Μπανακι λοιπον, φαγάκι κι αυτό ήταν! Αποκοιμήθηκε το αγγελουδάκι μου! Πάω κι εγώ για μπάνιο και θα την αράξω! 'Καληνύχτα!!

efxaristw margki m gia ta kala sou logia!kalo saw brady glikia mou!

83tdp2.pngcWE4p3.png

emeis koimomaste ston panw orofo k o timon ston katw orofo tou spitiou simera omws opws k alles fores pou eimai moni m ta vradia enoite k efera ton timouli mou sto dwmatio mou! gia ton filaka lemeeeeeeeee koritsia oso k an sas fenete asteio to ennow oti einai polu kalos filakas!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα μου εμενα η γνώμη μου είναι να την αφήνεις να πίνει μαμίσιο γαλατάκι όποτε θέλει και αφού τρώει το μεσημεριανό δίνε της και τα άλλα όσο θέλει μην ξεχνάμε ότι και μικρή πολύ ειναι και καλοκαίρι είναι και δεν υπάρχει λόγος να την ταίζεις με το ζόρι θα βρει τους ρυθμούς της μόνη της και θα μπει σε πρόγραμμα κρίμα να την ταλαιπωρείς και να στενοχωριέσαι άδικα! Εμείς στην ηλικία σας τρώγαμε το πρωινό μας φρουτάκι και το μεσημεριανό! Απογευματινό από επιλογή δεν του έδινα αλλά έπινε γαλατάκι μαμάς! Αργήσαμε για τρίτο γεύμα γιατί δεν ήθελα καθόλου τις κρέμες! Αλλά φυσικά ότι σου πει ο παιδίατρος πάντα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλησπέρα! Τι κάνετε;

Μαριούλα, καλή αρχή στο κρεοπωλείο! Καλά θα είναι να πηγαίνει κι όποτε τον φωνάζουν τον άντρα σου! Κάτι είναι και αυτό! Από το τίποτα.....

Η μικρή μου κοιμάται! Κι εκεί που θέλω να πηγαίνουμε βολτίτσες το απόγευμα, αυτή έχει τώρα πόσες μέρες που κοιμάται με τις ώρες! Τη λυπάμαι να την ξυπνήσω....

Μαρμιν, να σε ρωτήσω! Εσύ που πήγαινες το μωράκι στην εκκλησία, τι έκανες με το θέμα του φαγητού; Εγώ θέλω να την πάω ένα απόγευμα, αλλά σκέφτομαι πως μέχρι να φτάσουμε (είναι λίγο μακριά και θέλω να πάμε με το καρότσι κι όχι με το αυτοκίνητο, γιατί με το άμάξι δεν καταλαβαίνω βόλτα), να κάτσουμε λίγο, να γυρίσουμε, αυτή θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο! Σκέφτομαι λοιπόν να αντλήσω λίγο γάλα πριν φύγουμε και να έχω μαζί μου το μπιμπερό καλού κακού!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!

Μάρτζι μου κάντο έτσι! Εγώ τον τάιζα πριν φύγουμε και αν πεινούσε με έβαζαν οι κυρίες στο γραφείο του παπά και θήλαζα ήμουν μόνη σε μια γωνία και αυτές φύλαγαν τσίλιες! ΣΤην Παράκληση που πήγα την Πέμπτη μια κοπέλα που η μικρή της έδειχνε να πεινάει (ένα μήνα μεγαλύτερη) μου είπε ότι θα ανέβει στο γυναικονίτη γιατί μάλλον θα θελήσει να φάει! Δε ρώτησα περισσότερα αλλά από ότι κατάλαβα θα θήλαζε εκεί! Και αν θυμάμαι καλά και η Μαριούλα μας τον θήλαζε μέσα στην Εκκλησία!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλησπερα κορίτσια!

Μαριούλα μου, πολύ χαίρομαι που θα δουλέψει ο άντρας σου έστω για ένα μήνα! Κάτι θα καταφέρετε να μαζέψετε!

Μαμριν μου, εγώ δεν θα βάλω τη μικρή στην εκκλησία! Δεν επιτρέπει ο παπάς να μπαίνουν αβάπτιστα μέσα! ΑΝ πάω, θα κατσουμε έξω στο προαύλιο!

Η μικρή με το ζόρι κρατάει την πιπίλα! Της την δίνω, τη φτύνει και χαμογελάει! Την ξαναβάζω και πάλι τα ίδια! Αποκοιμιέται με το δάχτυλο στο στόμα! Της το βγάζω, ξυπνάει.......Τι να κάνω δεν ξέρω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...