Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι μαρακι μου ποιος πηγαινει για καφε και πληρωνετε???μακαρι να εβρισκα κ γω μια τετοια δουλεια!!!αληθεια ποσα θα σου δινει???εγω θα κανονιζα να παιρνω μαζι κ τον πριγκηπα...τι σοι γιαγια ειναι αν δεν θελει παιδακια στην παρεα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Marioula, όλες μας εννοούμε ως φανταστική δουλειά όχι την καθαριότητα του κρεοπωλείου, αλλά τη βόλτα με τη γιαγιά!!!! Δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά, λέμε! Και 250 ευρώ το μήνα είναι μία χαρά για τέτοια δουλειά!

Μαρμιν, ήταν το δευτερο εμβολιο που κάναμε! Αν την δεις πώς ανοιγει το στοματάκι της κάθε φορά που της μιλάμε και τι χαμόγελα κάνει, θα πάθεις πλάκα! Προσπαθώ να την τραβήξω βίντεο και να την βγάλω φώτο, αλλά σαν το καψουράκι κι αυτή, μόλις βλέπει τη φωτογρ μηχανή σοβαρεύει απότομα!

Πέπσι μου, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου περί απεργιών! Κι εγώ πέρισυ δεν έκανα καμια απεργία! Θα συμμετείχα σοβαρά σε μία απεργία διαρκείας που θα ξεσήκωνε τον κόσμο........Απεργίες μίας ώρας ή μίας μέρας είναι για αυτούς τους αλήτες που μας κυβερνούν ευλογία! Και λεφτά μένουν στα ταμεία τους και τίποτα δεν γίνεται, αφού δεν χαμπαριάζει κανείς!

Αν δεν συγκεντρωθούμε όλοι οι Ελληνες, δημόσιοι υπάλληλοι και μη, πτυχιούχοι και μη, νέοι και γέροι, ΟΛΟΙ μας, δεν θα γίνει τίποτα! Θα χαρίζουμε απλά τα λεφτά μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

γιατι μαρακι μου ποιος πηγαινει για καφε και πληρωνετε???μακαρι να εβρισκα κ γω μια τετοια δουλεια!!!αληθεια ποσα θα σου δινει???εγω θα κανονιζα να παιρνω μαζι κ τον πριγκηπα...τι σοι γιαγια ειναι αν δεν θελει παιδακια στην παρεα???

basilisa de tin rwthsa alla oute k thelw na pernw to mwraki mazi mou oxi oti den to thelw alla an kleei to mwro an peinasei an thelei ipno tha prepei na asxolithw me to mwro k tin giagia tha tin exw grammeni k isws stravwsei

χαχαχα κ μένα!
;)
Marioula, όλες μας εννοούμε ως φανταστική δουλειά όχι την καθαριότητα του κρεοπωλείου, αλλά τη βόλτα με τη γιαγιά!!!! Δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά, λέμε! Και 250 ευρώ το μήνα είναι μία χαρά για τέτοια δουλειά!

Μαρμιν, ήταν το δευτερο εμβολιο που κάναμε! Αν την δεις πώς ανοιγει το στοματάκι της κάθε φορά που της μιλάμε και τι χαμόγελα κάνει, θα πάθεις πλάκα! Προσπαθώ να την τραβήξω βίντεο και να την βγάλω φώτο, αλλά σαν το καψουράκι κι αυτή, μόλις βλέπει τη φωτογρ μηχανή σοβαρεύει απότομα!

Πέπσι μου, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου περί απεργιών! Κι εγώ πέρισυ δεν έκανα καμια απεργία! Θα συμμετείχα σοβαρά σε μία απεργία διαρκείας που θα ξεσήκωνε τον κόσμο........Απεργίες μίας ώρας ή μίας μέρας είναι για αυτούς τους αλήτες που μας κυβερνούν ευλογία! Και λεφτά μένουν στα ταμεία τους και τίποτα δεν γίνεται, αφού δεν χαμπαριάζει κανείς!

Αν δεν συγκεντρωθούμε όλοι οι Ελληνες, δημόσιοι υπάλληλοι και μη, πτυχιούχοι και μη, νέοι και γέροι, ΟΛΟΙ μας, δεν θα γίνει τίποτα! Θα χαρίζουμε απλά τα λεφτά μας!

plaka exei telika afti i douleia alla tha tin 3ekinisw se ena mina......

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

o antras m sxolase 4misi apo ta xwrafia k 5 pige sto estiatorio! ton pire til na paei gia douleia!:P ax lete na ton kratisei gia olo to mina???? makari!!! i tha ton thelei pali gia mia mera mono? psilo exw elpides gt simera den exei zwntani mousiki oute einai kapia giorti einai apli kathimerini mera k lew mipws zwirepse i douleia k ton thelei gia kathe mera?:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

o antras m sxolase 4misi apo ta xwrafia k 5 pige sto estiatorio! ton pire til na paei gia douleia!:P ax lete na ton kratisei gia olo to mina???? makari!!! i tha ton thelei pali gia mia mera mono? psilo exw elpides gt simera den exei zwntani mousiki oute einai kapia giorti einai apli kathimerini mera k lew mipws zwirepse i douleia k ton thelei gia kathe mera?:rolleyes:

Μακάρι Μαράκι (ίδια γράμματα ακριβώς!) να τον κρατήσει για όλο το μήνα! Θα περιμένουμε να μας πεις!

Μάρτζι η απομάκρυνση από τη διαδασκαλία νομίζω πως σε χαλάρωσε αρκετά! Πρόσεχε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι Μαρακι ...οσο γι αυτο εχεις ενα δικαιο...ισως ο πριγκηπας να μην εχει την ορεξη της γιαγιας...να σου πω εμενα και το κρεοπωλειο μου αρεσει ως ιδεα!!γιατι οχι???

παντως αν δεν εκανα κατι απο αυτα που σπουδασα θα ηθελα να ειχα βιβλιοπωλειο κ επειδη θελει και αυτο λεφτα για να το ανοιξεις αν δεν ειχα βιβλιοπωλειο θα ηθελα να δουλευω σε σουπερ μαρκετ αλλα οχι στα ψυγεια...να εξηγουμαστε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μακάρι Μαράκι (ίδια γράμματα ακριβώς!) να τον κρατήσει για όλο το μήνα! Θα περιμένουμε να μας πεις!

Μάρτζι η απομάκρυνση από τη διαδασκαλία νομίζω πως σε χαλάρωσε αρκετά! Πρόσεχε!!

Γιατί το λες αυτό; Δεν το κατάλαβα!:confused:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ναι Μαρακι ...οσο γι αυτο εχεις ενα δικαιο...ισως ο πριγκηπας να μην εχει την ορεξη της γιαγιας...να σου πω εμενα και το κρεοπωλειο μου αρεσει ως ιδεα!!γιατι οχι???

παντως αν δεν εκανα κατι απο αυτα που σπουδασα θα ηθελα να ειχα βιβλιοπωλειο κ επειδη θελει και αυτο λεφτα για να το ανοιξεις αν δεν ειχα βιβλιοπωλειο θα ηθελα να δουλευω σε σουπερ μαρκετ αλλα οχι στα ψυγεια...να εξηγουμαστε!!!

Εγώ θα ήθελα να έχω παιδότοπο!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γιατί το λες αυτό; Δεν το κατάλαβα!:confused:

Για τα ελληνικά με αγγλικούς χαρακτήρες λέω! χαχαχα! Θυμάσαι πέρσι που μάλωνες τα κορίτσια και τελικά έγραφαν όλες ελληνικά; Αν θυμάμαι καλά η μία ήταν η Τσέρρυ μας!:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ne agapi m tha sas pw nea avrio :)

xara m ti na kanw?afou exw anagi ta lefta doulevw opou na nai...teleiwsa nosileftiki sto epal k douleva 2misi xronia sto nosokomeio ekana apoklistika...genika exw kanei polles douleies! doulevw apo ta 14! sxolio k doulia taftoxrona

83tdp2.pngcWE4p3.png

Για τα ελληνικά με αγγλικούς χαρακτήρες λέω! χαχαχα! Θυμάσαι πέρσι που μάλωνες τα κορίτσια και τελικά έγραφαν όλες ελληνικά; Αν θυμάμαι καλά η μία ήταν η Τσέρρυ μας!:tongue::tongue:

xara m ta perisotera ta kanw epikollisi apo to fb k ta metaferw edw...afou sto fb grafw etsi ftanei pou vrika xrono k mpenw k edw pio sixna min mou tin lete twra gia to grapsimo:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...