Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

μαρμινομουτρο κανονισε να το κανεις αυτο που λες γιατι σου εχω ταξει κ την δικια μου κ δεν θελω κολπα...θα του βγαλουμε το μαλλι τριχα τριχα...κ μπορει τωρα να μην εχει κ πολλά κ να μην τον νοιαζει η απειλη αλλα αυριο μαθαυριο θα εχει περισσοτερα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλως το αγγελικάκι...πολυ καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα σου!!!εμεις ειμαστε καλα, μεγαλωνουμε και ισως βγαζουμε και δοντακι γιατι τα ουλα μας μας τρωνε απεριγραπτα...

ειμαστε συνεχεια στις βολτες γιατι ετσι ησυχαζουμε καλυτερα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημερούδια!!!

Τσέρυ, να βγάζει λες η δική σου τόσο νωρίς δοντάκια;

Η δική μου όλη μέρα χθες από το εμβόλιο κοιμόταν! Ξύπναγε πού και πού, έτρωγε και ξανάπεφτε για ύπνο! Ούτε γέλια ούτε παιγχιδια, τίποτα! Μόνο αργά το βράδυ πλέον, αφού ξύπνησε, μπανιαρίστηκε κι έφαγε, την έπιασε μία όρεξη!!! Χαμόγελα, γελάκια και ναζάκια, άλλο πράγμα, ρε κορίτσια! Να της μιλάω και να κάνει "αου" και "αγκού".....Τώρα κοιμάται! Εμαθε και την πιπίλα, ευτυχώς και κάτι μου λέει πως ψιλοξέχασε το δάχτυλο! Βέβαια κλασικά, αν της βγει η πιπίλα, βάζει δάχτυλο, αλλά αυτό γίνεται πιο σπάνια πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

σημερα ενας πανικος στη δουλεια. Μιση απεργια μιση δουλεια. Ειπα και εγω να δουλεψω γιατι αλλιώς θα μεινουμε και χωρις ψωμι. Βεβαια τσακωθηκα με πολλα ατομα οταν ακουσαν οτι θα παω για δουλεια. Απλα κανουμε απεργιες, τους χαριζουμε τα λεφτα μας και αυτο που ειναι να γινει θα γινει ετσι και αλλιώς. Αυτες τις μερες ημουν πολυ πτωμα. Εβγαινα συνεχεια εξω, εχτες ειπα να καθαρισω το σπιτι και απο σημερα πιστευα οτι θα ηρεμουσα αλλα παλι συγχισμενη νιωθω.

Ευτυχως ερχεται σαβκο.

Καλημέρα!!!Και εμείς μια παρόμοια νύχτα με τη δική σας Μαρμιν περάσαμε και αφού στις 5 κατάφερα και τον κοίμησα στο κρεβατάκι του η από κάτω θυμήθηκε να πλύνει τη βεράντα και με το που άνοιξε η βρύση πετάχτηκε οπότε καταλήξαμε να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου εώς τος 8......!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Koρίτσια μου, καλήσπέρα!

Μαριούλα είχαμε καιρό να τα πούμε! Καλά, πρέπει να έπαθες σοβαρή ζημία όταν είδες το παιδί να πέφτει από την κούνια; Μα πώς έπεσε; Σκαρφάλωσε στα καγκελα; Πώ! πω! βρε παιδάκι μου! Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα!

Φοβερή η δουλεια που θα βρεις! Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη δουλειά από αυτήν! Τα ρούχα σου δεν τα είδα ακόμη!

Λίλι, προσοχή με τα απορρυπαντικά! Οσο για τους ¨φιλους" του υιού μην χολοσκάς! Ξέρεις πόσοι τέτοιοι φίλοι υπάρχουν;;;

Κορίνα, απορώ κι εγώ πώς αντέχεις να πηγαίνεις στα πεθερικά σου!

Μαρμιν, ο γιος σου γίνεται κλασικός άντρας! Παίρνει αυτό που θέλει και φεύγει! Κοιτα να τον μάθεια τρόπους!!!!!!!!

ναι χαρα μου σκαρφαλωσε τα καγκελα:( χαρα μ ποια απο τις 2 δουλειες σου αρεσει?
Τα νέα μας! Κάναμε εμβόλιο! Κλάψαμε αλλά πολύ γρήγορα ηρεμήσαμε και κοιμηθήκαμε!!!!

Εφτασε στους 60 πόντους και 5215 κιλάκια! Καλή είναι!!!!

Το κοριτσάκι μου δίνει πολύ χαρά! Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μας τα χαλάει λίγο! Προσπαθώ να μην δίνω σημασία αλλά με μάθατε τώρα! Αγχώνομαι πολύ!

Από χθες με έπιασε μία φαγούρα - ξέρετε που!

Ελπίζω να περάσει, γιατί μισώ τις θεραπειίες!

Η πολλή ζέστη με έχει αποβλακώσει πλήρως! Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Λυκλοφορούσαν και τρία κουνούπια. Είπα αμάν να τα σκοτώσω!

μια χαρα η μπουμπου σου μεγαλωσε χαρα μου! παλι φαγουρα εχεις ε? σημερα εισαι καλυτερα?περαστικουλια!

Μαριούλα πολύ ωραία τα ρουχαλάκια σου! Βέβαια, εσύ ό,τι και να βάλεις, ωραίο θα είναι πάνω σου, γιατί έχεις φοβερό σώμα! Το μωρό είναι επίσης ένα κουκλάκι!

Να είστε πάντα καλά!

ευχαριστω πολυ βασιλισα μου!

τσα,να μαστε και μεις....τι κανετε κοριτσια; εμεις τρεξιμο πολυ,δουλεια πολυ και κουραση πολυ...ελπιζω να ηρεμησουμε καποια στιγμη,οχι μονο για να εχω χρονο να μπαινω στο καφεδακι μας αλλα και για να με ξαναβρω αλλα και για να χαρω και την μικρουλα μου.

τι κανετε; πως τα περνατε; τα μωρακια σας; (περιμενω απο ολες απαντηση)

εμεις καλα,προχθες βαλαμε παλι τα εμβολιακια μας,την κρατουσα αγκαλιτσα και δεν εβγαλε κιχ η μικρουλα μου. ειματσε 6.500 και 64 ποντοι. πολυ6 καλες ειπε ο γιατρος. τωρα τρωμε απο ολα,φρουτα,σουπιτσες και κρεμα. απο κρεμες κουακερ και ρυζογαλο και που και που καμια ξενη. στη σουπα βαζουμε και κρεατακι και ρυζακι. πινουμε πορτοκαλαδα. ειμαστε μεγαλες κοπελες πια.

παω να σας διαβασω...

χαρα μ πολυ ομορφα κ εσας τα νεα σας μεγαλωσε η κουκλιτσα σου!:P

πω πω...εδω ειδα κ γω νεα ου δεν ηξερα!!!

μαρτι σου απαντησε η γιατρος για το θεμα με τα τσισακια!!!

μαρακι υπερφανταστικη η δουλεια σου!!!μπορεις να περνεις μαζι κ το μωρο???

μαρμιν να τα εκατομμυροστησετε τα μηνογεννεθλια...

βασιλισα οχι δεν μπορω να περνω κ το μωρο μαζι:| μα καλα γτ σου φαινεται υπερφανταστικη??

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

vasilises ti kanete? emeis xthes pigame gia kafe me tin aderfi m mia 3aderfi m k tton antra m meta tin kafeteria pigame gia krepoula! giafto den mpika to vrady gt irtha spiti mia k misi to vrady meta eixa na kanw mpanio k na skoupisw-sfouggarisw ton katw orofo gia na min ta exw to prwi...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Και τώρα τα νέα μας αναλυτικά αφού πρώτα σας πω ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! χθες το βράδυ τον κουνούσα πόση ώρα στο καρότσι όπως σας τα είπα! Τον έβαλα κατά τις 12 στο κρεβάτι του όπου αφού στριφογύρισε ξύπνησε στις τέσσερις και που τον βρήκα βρε κορίτσια; κάτω κάτω και στριμωγμένο δηλαδή και πλευρό να ήθελε να αλλάξει δεν μπορούσε ούτε τα πόδια του να απλώσει μπορούσε! Τεσπα έφαγε και ξανακοιμήθηκε ξύπνιος στο κρεβάτι του το οποίο κουνούσα και είχα βάλει το γυριστρούλι! Ξύπνησε στις 8 και δέκα! Τεσπα! Καλούτσικα χθες! Δε σας είπα και το άλλο μας κατόρθωμα από καιρού! Σηκώνεται από ξαπλωτός και κάθεται μόνος του! Το είχε ξεκινήσει στα Ν. Μουδανιά αλλά τώρα πια το κάνει συνέχεια! Επίσης μόλις τον ξαπλώσω να τον αλλάξω κλαίει εκτός και αν του αποσπάσω την προσοχή! Βγάζω την πάνα και ώσπου να πάρω την καινούρια κάθεται στον πωπό του και γελάει! Άντε μετά από την αρχή για να του βάλω την καθαρή! Πάλη κανονική κάθε φορά! Τεσπα! Επίσης απλώνει τα χεράκια του για να τον πάρω αγκαλιά και τρελαίνομαι η μάνα! Πολύ ωραία στιγμή!

ΥΓ. Μετρήσατε τα τεσπα; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρτζούλα μου νόμιζα πως είχα σχολιάσει για τα νέα της μικρής μας! Το πρώτο της εμβολιάκι ήταν ε; Πάντως και σένα μεγαλώνει πολύ και άρχισε και τα λογάκια; Τι γλυκούλα που θα είναι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Επίσης το μωράκι μου όλο το πρωί που είμαστε μαζί και όταν με κοιτάει εμένα λέει μόνο "μαμά" ή μα, μα, μα ή κλαψουριστικά μαααα μααα μαααα καταλαβαίνετε όσες έχετε μωρά στη δική μου ηλικία και μεγαλύτερα και αντιστοίχως όταν είναι με τον μπαμπά του λέει μπαμπα, μπα, μπα μπα και μπααα μπαααα μπααααα! Αλλά δεν πιστεύω ότι καταλαβαίνει απόλυτα τι γίνεται και τι παίζει! Μάλλον μας χωρίζει σε άντρες και γυναίκες γιατί είμασταν στην Εκκλησία στη Χαλκιδική και είχε μπροστά του μια μεγάλη εικόνα ψηφιδωτή του Χριστού και την κοίταζε και έλεγε "μπαμπά" και χαμογελούσε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...