Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εμένα πέντε μηνων μου είχε πει να του δινω αποστειρωμένο για λίγο καιρό δηλαδή βρασμένο και μετά κανονικο που θα ξεκινούσαμε κρεμούλες νομίζω για σας είναι λίγο νωρίς ακόμα και ο θηλασμός αρκεί μην ξεχνάς πως αν διψάει θα αυξήσει τους θηλασμούς από μόνη της

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ειπα εγω τι επαθα με τις φωτο του γαμου? Οτι ο φωτογραφος δεν μου δινει τα αρνητικα των φωτογραφιών και θα πρεπει καθε φορα οταν θελω να μου τυπωσει φωτο να παιρνω αυτον απο τα Γιαννενα και να μου την στελνει. Αν θελω τα αρνητικα μου ειπε οτι κοστιζει 50 λεπτα το καθενα. Ηδη του είχα δωσει 1700 τοτε για το γαμο τα αλμπουμ το βιντεο και συν ποσα άλλα για φωτο που ηθελα να δώσω σε συγγενεις. Εδω στη Θεσνικη τι ισχυει? Τα δινουν τα αρνητικά?

Καλησπερα κοριτσια μου ..τι κανετε?

Πεπσι μου ουτε εμενα μου εδωσε τα αρνητικα..στον κουνιαδο μου ομως του εδωσε τα αρνητικα απο το γαμο του..αναλογα με τον φωτογραφο μαλλον..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

πεπσι μου ουτε και γω πηρα αρνητικα...και ας χρυσοπληρωσα και γω τον φωτογραφο του γαμου!!!

μαρτζι ναι βαζω κλιματιστικο αλλα προσεχω να μην χτυπαει επανω της και νερο οχι δεν της δινω...απ'οσο ξερω μετα το εξαμηνο διμουμε νερακι αποστειρωμενο που λεει και η μαρμιν...ισως και στο πενταμηνο...θα κανω οτι πει ο γιατρος. προς το παρον δεν χρειαζεται γιτι το γαλα σου ειναι 85% νερο...αν του δωσεις εξτρα νερο δεν θα πιει πολυ γαλα και αυτο σημαινει οτι θα χασει θρεπτικα συστατικα απαραιτητα γιατην αναπτυξη του...και συμφωνω επισης οτι το θεμα ειναι οτι θηλαζεις...το αν το κανεςι δημοσια ή αν δεν σε βολευει και πολυ ειναι αλλο θεμα που δεν πρεπει να σε απασχολει...οπως βολευεσαι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΤΖΙ εγω ειχα ρωτησει την Ντουρ......για νερο και μου ειχε πει οχι θα ξεκινησουμε μετα το 6μηνο μαζι με τις στερεες.οσο για το κλιματ εμεις δεν εχουμε και δεν μπορω να σου πω το χειμωνα ομως που ειχα θεμα με λαιμο μυτη και πηγα στον ωρλ μου ειχε πει πως απαγορευεται για τα μωρα αλλα και για μενα.......(παλια ειχα κολησει τον ιο ου air condition πολυ ταλαιπωρια μεχρι και περικαρδιτιδα ειχα κανει απο τοτε μου εχει μεινει και κληρονομια χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Πέπσι τα αρνητικά δεν τα δίνουν πουθενά είναι πνευματική ιδιοκτησία του φωτογράφου!!!Μάρτζη κλιματιστικό βάζουμε και εμείς αρκεί όπως είπαν και τα κορίτσια να μη χτυπάει το μωρό όσο για το νερό από 5,5 μηνών ξεκινήσαμε και εμείς αποστειρωμένο και στους 6 μήνες κανονικό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα!

Αναρωτηθηκα για το νερό επειδη βλέπω ότι από χθες το μωρό δεν έχει πολλά τσισακια! Να φανταστειτε κοιμήθηκε στις 10, ξύπνησε 6 ( δεν την ξυπνάω ενδιαμεσα) και δεν είχε λερωσει την πάνα της! Ετσι και το προηγούμενο βραδυ! Χθες ήμουν ετοιμη να πάρω τηλ τη γιατρό αλλά από το απόγευμα και μετα εβρεξε τις πανούλες της. Μετρησα κι είχε κάνει 6 φορες τσισα (συμφωνα με τις οδηγίες θηλασμου καλά δήλαδή).

Καντυ, Τσερυ, καθε φορα που κάνουν οι δικές σας τσισακια τις πλένετε ή τις καθαρίζετε με μωρομάντηλα; Εμάς μας είπε η γιατρός να την πλένουμε κάθε φορά με άφθονο νεράκι και ,αν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε, να την καθαρίζουμε με μία βρεγμένη πετσετα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα! Με το ζουζουνάκι μου ξαναγίναμε αυτοκόλλητοι! Μόλις τον ακουμπάω στο κρεβάτι ξυπνάει λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα έτσι έχει κανα δυο βράδια που κοιμόμαστε παρεούλα στο κρεβατάκι μου! Ελπίζω ότι είναι λόγω ζέστης και θα του περάσει γιατί χθες ούτε έφαγε πολύ όλη μέρα ούτε κοιμήθηκε. Από τις δέκα παρά που ξύπνησε μέχρι τις εννιά το βράδυ που πήρε τον πρώτο υπνάκο (γιατί τελικά κοιμήθηκε στις δωδεκα και τέταρτο) κοιμήθηκε συνολικά τρία τέταρτα! Ένα μισάωρο στις δωδεκάμιση και ένα τέταρτο στις 4 μιση

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ, Μαρμιν, εμένα η δική μου απ' όταν γεννήθηκε, κάθε φορά που πάω να την βάλω στην κουνια της στη διάρκεια της μέρας, ξυπνάει αμέσως! Δεν θέλει καθόλου να κοιμάται ή να κάθεται εκεί! ΑΠό τις 9 το βράδυ και μετά που είναι ώρα ύπνου μια χαρά κάθεται! Την υπόλοιπη μέρα μέσα στο καρότσι της!

Αυριο πάμε για εμβόλιο! Δεν πειράζει που κοιμάται τόσο πολύ μου είπε η παιδίατρος. Με συμβούλεψε να μην την ξυπνάω το βράδυ! Οσο για τα τσισάκια να ανησυχήσω αν πέσουν κάτω από 6 φορές τη μέρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Kαλησπερα κοριτσια..τι κανετε?εδω εχει πολυ ζεστη..εβρεξε και λιγο αλλα η ζεστη δεν εφυγε..σημερα ξυπνησα και ζαλιζομουν και στην δουλεια μαλλον ειναι απο τη ζεστη εδω και 2 βραδιες που ειμαστε στην πεθερα δεν κοιμομαστε καθολου καλα γιατι εχει πολυ ζεστη και ειμαστε και ο ενας πανω στον αλλο γιατι το κρεβατι ειναι μονο..και λεγαμε τοσο καιρο οτι δεν χωραμε αλλα αυτη ηθελε να το εχει ετσι γιατι εχει μεσα 2 ντουλαπες της..και σημερα τι μας λεει? Πατε να δειτε οταν μπορειτε για κρεβατι και στρωμα και πειτε μου ποσο εχει να το πληρωσω εγω ,θα πεισω και τον πεθερο σου να το βαψετε και οπως θελετε....επιτελους το καταλαβε οτι δεν γινεται να κοιμομαστε σε μονο 2 ατομα..εμεις θα παμε να δουμε να της πουμε και τιμη και ελπιζω να συμφωνησει και ο πεθερος γιατι πιαστηκαμε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα ομορφούλες μου! Ο υιός μου βλέπω να είναι "βδελας" και απόψε αλλά δε με χαλάει ειδικά όταν σκέφτομαι ότι πολύ σύντομα θα θέλω εγώ αγκαλίτσες και φιλάκια και δε θα με αφήνει! ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα και καλό μήνααααααααααα!!!Το νέο κατόρθωμα του γιού μου,εχθές άνοιξε το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη και τραβούσε τις ταμπλέτες του πλυντηρίου πιάτων εννοείτε έβαλα ΟΛΑ τα απορυπαντικά στο ψηλότερο ντουλάπι του σπιτιού...!!! Α και το άλλο τον είχα στη βεράντα και έκανε ο σύζυγος μια μετακόμιση γλάστρας και εμφανίστηκαν 3 μιρμίγκια μικρούλικα και καθόταν και τα κυνηγούσε με το δάχτυλο στου αρμούς μόλις τα εντοπίσαμε τον πήρε ο σύζυγος αγκαλιά για να καθαρίσω νε ΝΤΕΤΟΛ και έκλαιγε μετά τον αφήσαμε κάτω και τα έψαχνε......χαχαχαχαχα η άκαρδη η μάνα σκότωσα τους νέους φίλους του παιδιού μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαργκι μου τι κανεις εισαι καλα?μπηκα μονο κ μονο για εσενα γιατι με τα υπολοιπα κοριτσια τα λεμε ολη την ωρα στο φβ χαρα μου δεν εχω πολυ χρονο για να μπαινω κ στα 2 :( ολη την ημερα ειμαι εξω απο το σπιτι κ οταν βρω λιγο χρονο μπαινω στο φβ που ειναι οι κοπελες ονλαιν κ μιλαμε ολες μαζι σαν μια ωραια παρεα! χαρα μ δεν πολυ γραφουμε εδω γτ ειναι κουραστικο να σκεφτεσαι τι θα πεις μην τυχον κ το διαβασει καποιος γνωστος σου ενω στο φβ γραφουμε τα ΠΑΝΤΑ κ δεν υπαρχει κινδυνος να τα δει κανεις!

το αντωνιο μου χαρα μ επεσε πριν λιγες μερες απο την κουνιαμε το κεφαλι! επεσε με το κεφαλι κ το σωμα ηταν προς τα πανω μετα εκανε ενα κρατς ο λαιμος του κ επεσε κ το σωμα του στο πατωμα, δεν εκλαψε αμεσως κ νομιζα πως πεθανε:cry: εκανε ενα τεραστιο μελανι καρουμπαλο στο μετωπο:cry: αλλα ευτυχως ειναι μια χαρα το αγορι μου!:P:D

σημερα μπουσουλησε για πρωτη φορα κ πηγε κ σε καλο σημειο στην μπριζα:tongue:

ο αντρας μ δουλευει με τον μπαμπα του αλλα δεν παει καλα η δουλεια κ περνει ελαχιστα λεφτα κ αυτα μια στο τοσο! εγω χθες ξεκινησα δουλεια καθαριζω ενα κρεοπωλειο 2 φορες την εβδομαδα με 6 ευρω την ωρα!(καθε τεταρτη κ σαββατο) σε ενα μηνα θα ξεκινησω κ μια ακομα δουλεια...μια ξαδερφη μ δουλειει εκει αλλα θα φυγει κ θα αναλαβω εγω! ειναι μια γριουλα που θελει νa πηγαινει καθε μερα για καφε αλλα επειδη ντρεπεται να πηγαινει μονη της θα την συνοδευω καθε απογευμα στη καφετερια κ θα μ δινει 250 ευρω το μηνα:tongue: ωραια δουλεια ε???χαχα κ εννοειται ο καφες που θα πινω θα ειναι κερασμενος απο την γριουλα! κατα τα αλλα ολα οκ καυε σαββατο βγαινουμε εξω εστειλα πριν λιγες μερες φωτο με κατι ρουχαλακια που πηρα με 16 ευρω θα στα στειλω κ εσενα να τα δεις ειναι πολυ ομορφα για αυτη την τιμη! φιλακια γλυκια μου :*

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκι μ σου εστειλα μειλ χαρα μ α εβαψα κ τα μαλλια μ κοκκινα στο ειχα πει?δεν θυμαμαι! εχει καιρο βεβαια σχεδων μηνα σου εστειλα κ φωτο με τα μαλλια να τα δεις! τα ρουχα των 16 ευρω ειναι η φουστιτσα με τον κιτρινο μπουστο...εχεις πολλα φιλακια απο τον πριγκηπα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...