Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Me αφορμή το άρθρο της Λίλι για το δημόσιο θηλασμό, να σας πω πως σήμερα που είχε πολύ ζέστη και καθόμασταν στο μπαλκόνι που ήταν δροσερά, είπα να θηλάσω εκεί και να καλυφθώ με μία πάνα, μιας και το μπαλκόνι είναι πολύ κοντά στο δρόμο και περνάνε διάφοροι! Ε, κορίτσια! Δεν το έχω....Πάει και τελείωσε. Στο χώρο μου, χωρίς να φαίνομαι και πάλι είχα το ένα μάτι στο μωρό, το άλλο στο δρόμο μην και περάσει κανείς! Πού να θήλαζα και σε καφετέρια ή σε πραγματικά δημόσιο χώρο!!!! Δεν πρόκειται να το δοκιμάσω. Εδώ αγχώθηκα σπίτι μου, δεν θα αγχωθώ έξω; Είναι θέμα ατόμου τελικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Χθες το βράδυ κατά τις 11 παρά ξύπνησε ο γιος μου με κλάμματα! Τον πήρα αγκαλίτσα και αποκοιμήθηκε χωρίς πιπίλα παρακαλώ! Μόλις τον έβαλα στο κρεβάτι του ώσπου να πάω στο σαλόνι ξανά κλάμματα! Τον πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε! Άνοιγε τα ματάκια του με έβλεπε τα έκλεινε και ξανακοιμόταν! Κορίτσια δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου! Ήθελα να κοιμηθούμε έτσι όλη νύχτα πειράζει; Τελικά επειδή είχε και αέρια και έκλαιγε μέσα στον ύπνο του μόλις κουνιόμουν τον πήρα στο σαλόνι να δω μήπως ήθελε κακάκια και πονούσε η κοιλιτσα του! Τεσπα να μη σας τα πολυλογώ εκεί ξύπνησε και έκανε χαρούλες! Κατά τις 12μιση καταφέραμε να κοιμηθούμε αλλά την έβγαλε όλο το βράδυ δίπλα μου με όχι και πολύ ήσυχο ύπνο και εγώ "πάλευα" και με το κλιματιστικό γιατί στο κρεβάτι μου "χτυπάει" περισσότερο! Πιθανολογώ πως ζεσταινοταν γιατί μόλις ανέβαζα λίγο τη θερμοκρασία άρχιζε να κουνιέται και να θηλάζει μόλις την κατέβαζα (δηλαδή περισσότερη ψύξη) κοιμόταν! Στις έξι τον έβαλα στο κρεβάτι του αφού θήλασε καλά (ελπίζω) και περιμένω! Αλλά και χθες δεν ήταν καλό βράδυ! Ξύπνησε κανα δυο φορές και τις υπόλοιπες ώρες είχε ανήσυχο ύπνο! Πότε θα τελειώσει αυτή η παλιοζέστη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ξέχασα να σας πω ότι πήραμε τις φώτο της βάπτισης και τα ντιβιντι και φυσικά όλο το αρχείο των φωτογραφιών όπως σας είχα πει οπότε θα σας στείλω μερικές κάποια στιγμή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Σας ειπα εγω τι επαθα με τις φωτο του γαμου? Οτι ο φωτογραφος δεν μου δινει τα αρνητικα των φωτογραφιών και θα πρεπει καθε φορα οταν θελω να μου τυπωσει φωτο να παιρνω αυτον απο τα Γιαννενα και να μου την στελνει. Αν θελω τα αρνητικα μου ειπε οτι κοστιζει 50 λεπτα το καθενα. Ηδη του είχα δωσει 1700 τοτε για το γαμο τα αλμπουμ το βιντεο και συν ποσα άλλα για φωτο που ηθελα να δώσω σε συγγενεις. Εδω στη Θεσνικη τι ισχυει? Τα δινουν τα αρνητικά?

Σας ειπα εγω τι επαθα με τις φωτο του γαμου? Οτι ο φωτογραφος δεν μου δινει τα αρνητικα των φωτογραφιών και θα πρεπει καθε φορα οταν θελω να μου τυπωσει φωτο να παιρνω αυτον απο τα Γιαννενα και να μου την στελνει. Αν θελω τα αρνητικα μου ειπε οτι κοστιζει 50 λεπτα το καθενα. Ηδη του είχα δωσει 1700 τοτε για το γαμο τα αλμπουμ το βιντεο και συν ποσα άλλα για φωτο που ηθελα να δώσω σε συγγενεις. Εδω στη Θεσνικη τι ισχυει? Τα δινουν τα αρνητικά?

όχι δεν τα δίνουν! Και κανα δυο άλλοι είπαν ότι θα μου δώσουν τα αρνητικά αλλά ήθελαν γύρω στα 200 με 250 ευρώ έξτρα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Eδω είμαι! Αφόρητη ζέστη, ρε κορίτσια! Επιτρέπεται το κλιματιστικό; Εσύ Τσερυ βάζεις;

Ναι κοριτσάκι αφόρητη και το κλιματιστικό επιτρέπεται αλλά να μη χτυπάει πάνω στα μπουμπουκάκια μας! Εμένα καμια φορά χτυπάει αλλά προσπαθώ να το έχω τουλάχιστον όσο χαμηλά γίνεται!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Den αντεχουμε άλλο! Τώρα είναι στην κρεβατοκάμαρα με τον μπαμπά της κι εβαλαν κλιματιστικό!Πάω κι εγω σε λίγο!

Κορίτσια, Τσέρυ και Κάντυ, που είναι κοντά τα μωράκια μας ηλικιακά, τι γίνεται με το νερό; Πίνουν και από πότε; Εγώ ξέρω πως μετά το 6μηνο, αλλά βρισκομαι σε ανησυχία, γιατί από χθες το βράδυ μέχρι τώρα η μικρή μου έβρεξε την πανούλα της μόνο 2 φορές! Τη μία ήταν βαριά η πάνα πράγμα που σημαίνει ότι θα την είχε βρεξει 2 φορές, την άλλη ήταν ελαφρια....ΑΝτε να έκανε τσισάκια και 3 φορές! Θα δω μέχρι το απόγευμα και θα πάρω τηλ τη γιατρό να ρωτησω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...