Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίνα μου, και του χρόνου να είσαι γερή και δυνατή (να έχεις κι ένα όμορφο μωράκι) και να πας να ξαναβοηθήσεις για τις ετοιμασίες που κάνετε για την Αγία Παρασκευή (μεγάλη η χάρη της).

Σας είχα πει για ένα όνειρο που είχα δει μισό περίπου χρόνο πριν μείνω έγκυος; Βρέθηκα σε ένα εκκλησακι της Αγίας Παρασκευής και παραπονιούμουν που δεν έχω παιδάκι! Ακούστηκε μία φωνή να μου λέει "και γιατί δεν έρχεσαι να μου το ζητήσεις;;;". Πήγαμε με τον άντρα μου μετά από λίγο καιρό στο εκκλησάκι αυτό και ενώ φαινόταν να είναι κλειστό, σπρώχνω την πόρτα και ήταν ανοιχτό.....Μια ευωδία από λουλούδια, κορίτσια, απίστευτη! Φυσικά παρακάλεσα και ζήτησα ένα μωράκι! Κι ήρθε το καμάρι μου......

Οσον αφορά τη γιορτή της μικρής, θα την γιορτάζω στην επίσημη γιορτή της Αγίας Αννας, στις 9 Δεκέμβρη! Για τον κόσμο τότε, που ξέρουν τη γιορτή και θα της εύχονται! Η Αγία όμως γιορτάζει άλλες 2 φορές το χρόνο. Στις 25 Ιούλη και στις 9 Σεπτέμβρη. Εννοείται πως εμείς οικογενειακά θα την τιμούμε σε όλες τις γιορτές της (και καθημερινά βέβαια), όπως και τον 15Αυγουστο που θα γιορτάζει το δεύτερο όνομά της, το όνομα της Παναγίτσας μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Η Αγία Παρασκευή είναι προστάτιδα και της δικής μας οικογένειας αφού πρίν 17 χρόνια έσωσε τον μπαμπάκα μου άν όχι από τον θάνατο από αναπηρία σίγουρα!!!Από τότε κάθε χρόνο η μαμά κάνει Αρτοκλασία και την ευχαριστούμε που μας το έχει ακόμα γερό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίνα μου, και του χρόνου να είσαι γερή και δυνατή (να έχεις κι ένα όμορφο μωράκι) και να πας να ξαναβοηθήσεις για τις ετοιμασίες που κάνετε για την Αγία Παρασκευή (μεγάλη η χάρη της).

Σας είχα πει για ένα όνειρο που είχα δει μισό περίπου χρόνο πριν μείνω έγκυος; Βρέθηκα σε ένα εκκλησακι της Αγίας Παρασκευής και παραπονιούμουν που δεν έχω παιδάκι! Ακούστηκε μία φωνή να μου λέει "και γιατί δεν έρχεσαι να μου το ζητήσεις;;;". Πήγαμε με τον άντρα μου μετά από λίγο καιρό στο εκκλησάκι αυτό και ενώ φαινόταν να είναι κλειστό, σπρώχνω την πόρτα και ήταν ανοιχτό.....Μια ευωδία από λουλούδια, κορίτσια, απίστευτη! Φυσικά παρακάλεσα και ζήτησα ένα μωράκι! Κι ήρθε το καμάρι μου......

Οσον αφορά τη γιορτή της μικρής, θα την γιορτάζω στην επίσημη γιορτή της Αγίας Αννας, στις 9 Δεκέμβρη! Για τον κόσμο τότε, που ξέρουν τη γιορτή και θα της εύχονται! Η Αγία όμως γιορτάζει άλλες 2 φορές το χρόνο. Στις 25 Ιούλη και στις 9 Σεπτέμβρη. Εννοείται πως εμείς οικογενειακά θα την τιμούμε σε όλες τις γιορτές της (και καθημερινά βέβαια), όπως και τον 15Αυγουστο που θα γιορτάζει το δεύτερο όνομά της, το όνομα της Παναγίτσας μας!

Το θυμάμαι και αντρίχιασα όπως και την πρώτη φορά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Έστειλα δύο μειλ από διακοπές με βίντεο και φώτο!

Χάρηκα πολύ που είδα νέα από τη Νένα μας ξεχνάω να το πω τόσες μέρες! Και επίσης να πω ότι πρώτα τη τυχερή μας λίστα διάβασα και μετά πήγα φέις! Για ευνόητους λόγους αφού εδώ είναι πιο συμμαζεμένα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμιν, στο έχω πει άπειρες φορές, θα στο ξαναπώ ακόμη μία! Εχεις ένα αξιολάτρευτο παιδάκι, όμορφο, έξυπνο, ζωηρό και γελαστό! Να τον χαίρεστε!

Είδα ότι τελικά τόλμησες μπικίνι, ε:;;; Μπραβο! Μια χαρά το σώμα σου! Φτου!φτο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, στο έχω πει άπειρες φορές, θα στο ξαναπώ ακόμη μία! Εχεις ένα αξιολάτρευτο παιδάκι, όμορφο, έξυπνο, ζωηρό και γελαστό! Να τον χαίρεστε!

Είδα ότι τελικά τόλμησες μπικίνι, ε:;;; Μπραβο! Μια χαρά το σώμα σου! Φτου!φτο!

Σε ευχαριστώ πολύ Μάρτζι μου για τα καλά σου λόγια και για το γιο μου και για μένα! Νομίζω σας το είχα γράψει ότι πήγα με μπικίνι από τον Ιούνιο που έκανα τα πρώτα μπάνια! Ένα ολόσωμο που είχα δε μου άρεσε και έτσι έβαλα τα μπικινάκια μου και σε όποιον αρέσω! Σημασία έχει ότι αρέσω στον αντρούλη μου!;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αυτό έχει σημασία μαρμιν, να αρέσεις στον αντρούλη σου!

Εγώ όταν πάω θάλασσα πρέπει οπωσδήποτε να πάρα καινούργιο μαγιώ, γιατί το περσινό μου είναι τύπου μπραζίλ, αρκετά αποκαλυπτικό και αποκλέιεται να μου κανει το σουτιέν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα κοριτσια μου..τι κανετε?εγω χθες περασα πολυ ωραια..χορεψαμε μετρια γιατι εχουμε και δυο γιαγιαδες στο χορευτικο και εκαναν λαθοι στους χορους..μονο που σκασαμε με τις στολες γιατι ντυθηκαμε στις 7 και ημασταν ετσι μεχρι τις 1..

Μαρτζι μου ευχαριστω..ανατριχιασα με το ονειρο σου..η Αγια παρασκευη να προστατευει την μπουμπου σου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Kαντυ, ΕΛΙΩΣΑ! Τι μανάρια είναι αυτά; Τι κουκλια;;;; Καλά, δεν βρίσκω λόγια! Εχεις διπλή ευτυχία εσυ! Ειδικά μες στην κούνια που είναι τα δυο τους είναι όλα τα λεφτά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαντυ, ΕΛΙΩΣΑ! Τι μανάρια είναι αυτά; Τι κουκλια;;;; Καλά, δεν βρίσκω λόγια! Εχεις διπλή ευτυχία εσυ! Ειδικά μες στην κούνια που είναι τα δυο τους είναι όλα τα λεφτά!!!!

και σημερινο φρεσκο φρεσκο!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...