Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΜΑΡΤΖΟΥΛΑ εγω γενικα δεν προλαβαινω να γραψω ουτε απο δω ουτε απο κει και οταν μπω μην νομισεις οτι τα παιρνω χαμπαρι ολα να σκεφτεις οτι η μαρμιν εφυγε για διακοπες κι εγω χαμπαρι δεν πηρα μετα απο κατι μερες ρωτουσα που χαθηκε:oops::oops:τωρα απο την περασμενη εβδομαδα ειχα προβλημα με τον υπολογιστη-ιντερνετ και παλι ειχα μερες να μπω και ειχα χασει επεισοδια τρεχω και με την βαφτιση ψαχνω απο δω ψαχνω απο κει....γενικα δεν εχω γραψει κατι σημαντικο οταν γραφω σου στελνω κι εσενα πμ οπως την περασμενη φορα;)

οσο για την μυστηκοπαθεια μια μερα μου λεει μια φιλη ''εσυ που μπαινεις σε τετοια φορουμ για πες με τι ονομα εχεις μπει και σε ποια σελιδα να μπω να διαβασω'':shock::shock:φυσικα δεν της ειπα αλλα αν ασχοληθει και συνδιασει γεγονοτα θα το βρει δεν ειναι και δυσκολο:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμενα βαζουν τα χερια στο στομα βεβαια εμενα δεν το εκαναν απο τοσο μικρα αλλα τωρα το κανουν και ειναι πολυ εκνευριστηκο τρεχουν τα σαλια τα φανελακια τους ειναι συνεχεια μουσκεμα και επειδη βαζουν ολο το χερι μεχρι βαθια βγαζουν και γουλιες:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ μου, μην απολογείσαι που δεν μπαίνεις, καλή μου! Ούτε εγώ μπαίνω πλέον όπως παλιότερα!

Είμαι πολύ στενοχωρημένη για εκείνο το θέμα! Συνεχώς αναρωτιέμαι "γιατι;". Βέβαια όλα γίνονται κι όλα κάποια στιγμή ξεπερνιούνται, αλλά όταν το σίδερο είναι ζεστο, καίει και τσουρουφλίζει άσχημα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λέτε λοιπόν να μην της το βγάζω το δαχτυλο, ε; Σήμερα η μικρή μου ήταν τόσο απορροφημένη με το δάχτυλο στο στόμα, είχε κλέισει και τα ματάκια της κι εγώ της το έβγαλα για να της βάλω πιπίλα! Τρόμαξε κι άρχισε να κλαίει το καμάρι μου! Αχ, πόσο τη λυπήθηκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω πως σημερα ήταν η Κοιμησις της Αγίας Αννας!

Έχεις δίκιο γλυκιά μου! Και γω ήθελα να πάω στην Εκκλησία και να κοινωνήσω το μικράκι μου αλλά πολύ κούραση και δεν τα κατάφερα. Ούτε για αύριο το βλέπω! Θα προσπαθήσω Κυριακή αν και τώρα αποκτήσαμε και άλλο θέμα! Κλαίει ακατάπαυστα στο αυτοκίνητο ακόμα και σε κοντινές αποστάσεις ενώ παλιότερα το απολάμβανε!

Άσχετο αλλά η Λίλι μας πού χάθηκε σήμερα; Λέτε το καψουράκι να βγάζει και άλλα δοντάκια και να θέλει μανούλα;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα και από εμάς!!!Μάρτζη εγώ του το έβγαζα το δάχτυλο και του έδινα πιπίλα μέχρι που τα καταφέραμε και σταμάτησε άν και καμια φορά το βάζει και τώρα αλλά όταν του λέω ''εεεεπ τι είπε η μαμά ποτέ το δάχτυλο στο στόμα'' λές και καταλαβαίνει με κοιτάει το βγάζει και ξεκαρδίζεται στα γέλια!!!Εχθές είχαμε πάει στους νονούς μας βόλτα γι'αυτό χαθήκαμε!!!Μαρμίν και το καψουράκι κλαίει στο αμάξι πια και ενώ είχα αρχίσει να κάθομαι μπροστά ξανά πήγα στο πίσω κάθισμα!!!!!!Η νύχτα μας ήταν μαγική κοιμήθηκε από τις 10,30 σηκώθηκα στις 3 απο τρόμο ότι κάτι έπαθε αλλά κοιμόταν το αγγελούδι μου στις 5 φώναξε ''μαμά'' τον τάισα και τελικά σηκώθηκε στις 8,30!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα!

Και τώρα τα νέα από τις διακοπές! Κάλιο αργά παρά ποτέ ε; Λοιπόν περάσαμε ωραία, το μωρό λύθηκε στα γέλια, στη θάλασσα πλατσούριζε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο δεν έκλαψε ή δυσανασχέτησε αλλά έκλαιγε όταν τον τυλίγαμε με την πετσέτα που καταλάβαινε ότι πλέον δεν έχει άλλο! Δεν ξεκολλούσε από τον μπαμπά μου παρά μόνο αν πεινονυστούσε που θα ερχόταν σε μένα για βυζί ή στη μαμά μου για φαγάκι! Εντάξει και με βόλτες ξεγελιόταν αλλά εάν έβλεπε τον μπαμπά μου κοπανοχτυπιόταν να πάει σε αυτόν και όταν τον έπαιρνε αγκαλιά αν πηγαίναμε να τον πάρουμε σφιγγόταν σφιχτά πάνω του! Με τον άντρα μου κάναμε το εξής πήγαινε ο ένας από τη μια μεριά και ο άλλος από την άλλη και του λέγαμε έλα, έλα κάνοντας τα χέρια καταλάβατε πως εκείνος γυρνούσε από την άλλη όπου τον περίμενα εγώ ή ο άντρας μου και του κάναμε πάλι έλα, έλα γυρνούσε ξανά από την άλλη και έβλεπε έναν από τους δυο μας! ΣΤο τέλος τον αγκάλιαζε από τον λαιμό και δεν κοίταζε ούτε δεξιά ούτε αριστερά! χαχαχα πολύ πλάκα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και να σας πω ότι επειδή με "νημονεύατε" (σωστά το είπα Μαριούλα; ) εκεί που ήμουν μάθαινα όλα σας τα νέα και σας θυμόμουν και από μόνη! Για παράδειγμα θυμήθηκα ότι το Μαρκελλάκι μας του χρόνου θα γιορτάζει και το Χριστινάκι μας στις 24 που γυρνούσα κι όλας και ας μην πρόλαβα να της ευχηθώ! Χριστινάκι μου αναδρομικά να χαίρεσαι και αυτή τη γιορτούλα σου! Επίσης έμαθα για το Αντωνιώ μας και πολύ λυπήθηκα! Εγώ έχει καιρό που δεν τον αφήνω να παίζει μόνο του στο κρεβάτι αλλά πλέον όταν γύρισα σπίτι και τον έβαλα για ύπνο να σας πω την αλήθεια θυμήθηκα τον Αντωνάκη μας και λίγο το σκεφτόμουν μη γίνει καμιά στραβή! Σε δευτερολεπτα τα άτιμα μπορεί να πάθουν το οτιδήποτε! Μαράκι μου τρομάρα που θα πήρες ε; Φαντάζομαι! Σταμάτησε ο χρόνος ώσπου να ακούσεις το κλάμα του!! Εμένα τι μου έκανε χθες; Τον έβαλα στο καροτσάκι του άδετο και έπλενα ένα παιχνιδάκι του και ευτυχώς τον κοίταζα! Σε χρόνο ντε τε κορίτσια πιάνει το χερουλάκι που έχει μπροστά το καρότσι και κάνει σα μονόζυγο και κρεμάει τα πόδια κάτω αν θυμάστε σας είχα βάλει μια φώτο που γλυστρούσε προς τα κάτω! Τώρα το έκανε μια και έξω! Ευτυχώς που είναι χοντρούλης και "βρήκε"! Σε χρόνο ντε τε όμως πέταξα και γω το παιχνιδάκι και τον κράτησα! Άτιμουλικα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμινακι μου ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχχες σοσυ!!!

μρτζουλα να χαιρεσαι εστω και ανεπισημα την μπαλαρινα σου!!!του χρονου θα κανουμε κανονικη γιορτουλα!!!

για το θεμα που ρωτας με την πιπιλα εγω σου απαντησα...τωρα αν το μωρακι κλαιει πολυ οταν το βγαζεις εγω θα την αφηνα αλλα και παλι θα ειχα τον νου μου, δεν θα επαναπαυομουν...με καθε ευκαιρια πιπιλα...

οσο για το θεμα του φεις και εκει λεμε τα καθημερινα οπως τα λεγαμε και εδω...απλα εκει ειμαστε κλειστη ομαδα και τα βλεπουμε μονο μα μονο εμεις...φυσικα δεν λεμε κατι διαφορετικα απο αυτα που λεγαμε και εδω...τα καθημερινα μας απλα καποιες φορες λεμε και πιο προσωπικα...ανεβαζουμε φωτο κτλ κτλ....ποου εδω δεν μπορουμε να το κανουμε...εγω σου εχω στειλει καποιες φωτο που ειχα ανεβασει στα κοριτσακια...προσπαθω να μπαινω και εδω καθημερινα να μαθαινω νεα σου εφοσον δεν θες να κανεις φβ...

αληθεια αυτο που εγραψες "Είμαι πολύ στενοχωρημένη για εκείνο το θέμα! Συνεχώς αναρωτιέμαι "γιατι;". Βέβαια όλα γίνονται κι όλα κάποια στιγμή ξεπερνιούνται, αλλά όταν το σίδερο είναι ζεστο, καίει και τσουρουφλίζει άσχημα!"

...δεν το καταλαβα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

οσο γι αυτο που λεν οι θειες σου επετρεψε μου αλλα ειναι τερμα για τερμα ανευθυνο!!!στο μωρακι σου δινεις το καλυτερο και δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για αυτο και επισης σου εχω πει ποσο σε θαυμαζω που ενω ησουν ντεμι και με τον περιγυρω σου ετοιμη να "υποτροπιασεις" και να δωσεις ξενο κι ομως το παλεψες και τωρα στο μωρακι σου δινεις οτι καλυτερο θα μπορουσες να δωσεις!!!και να ξερεις οτι ο κυκλος της μητροτητας ανοιγει με την εγκυμοσυνη, συνεχιζεται στην τοκετο και κλεινει με τον θηλασμο!!!ειναι απαραιτητο σταδιο....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Korιτσια, τι έπαθε ο Αντωνάκης μου; Χτύπησε στην κούνια; Μαριούλα μου, πες μου πώς είναι το παιδί!

Τσέρυ μου, κι εγώ κοιτάω να της δίνω πιπίλα όταν βλέπω να βάζει δαχτυλάκι! Να ρωτήσω κάτι για πιπίλα! Βγάζω αποστειρωμένη, την δίνω στη μικρή, την πετάει μετά από 10 λεπτά, την ξαναδίνω, την κρατάει λιγο αποκοιμιέται και την πετάει! Την πιπίλα την αποστειρώνω αμέσως μετά ή μπορώ να την αφήσω κάποιες ώρες έξω και να την ξαναδώσω; Εγώ την αποστειρώνω ξανά!

Το μήν Τσέρυ μου αναφερόταν σε αυτό που συζητούσατε στο φόρουμ! Με ενημέρωσε η Μαρμιν και στενοχωρέθηκα πάρα πολυ!

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ περίμενα να θηλάσω αποκλειστικά! Και ο περίγυρός μου (μάνα, θείες, ξαδέλφες) επιμένουν να μου λένε για το ξένο και τι βλακείες κάνω! Ειδικά η μάνα μου που θέλει να κρατάει με τις ώρες τη μικρή, της χαλάω τα σχέδια που δεν έχει μπουκάλι γάλα να της δώσει!!!!! Το λέει συνέχεια "Αχ! μπεμπούλα μου, τι να σε κάνω; Αυτή η μάνα σου δεν σε έμαθε με λίγο ξένο να κάθεσαι περισσότερο". Εμένα μου αρεσε ο θηλασμός και θα το συνεχίσω μέχρι εκεί που θα μπορέσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια μου..

να γραψω και εδω για την μαρτζι μας..

αυτες τις μερες κανουμε προβα με το χορευτικο γιατι θα χορεψουμε σημερα σε ενα χωριο..χθες πηγα με τις γυναικες του χωριου να μαγειρεψουμε στην αιθουσα της εκκλησιας για σημερα για να το μοιρασουμε στο παρεκκλησακι της Αγιας παρασκευης που εχουμε στο χωριο μας..μετα την λειτουργια μοιραζουμε φαγητο στον κοσμο και γλενταμε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Korιτσια, τι έπαθε ο Αντωνάκης μου; Χτύπησε στην κούνια; Μαριούλα μου, πες μου πώς είναι το παιδί!

Τσέρυ μου, κι εγώ κοιτάω να της δίνω πιπίλα όταν βλέπω να βάζει δαχτυλάκι! Να ρωτήσω κάτι για πιπίλα! Βγάζω αποστειρωμένη, την δίνω στη μικρή, την πετάει μετά από 10 λεπτά, την ξαναδίνω, την κρατάει λιγο αποκοιμιέται και την πετάει! Την πιπίλα την αποστειρώνω αμέσως μετά ή μπορώ να την αφήσω κάποιες ώρες έξω και να την ξαναδώσω; Εγώ την αποστειρώνω ξανά!

Το μήν Τσέρυ μου αναφερόταν σε αυτό που συζητούσατε στο φόρουμ! Με ενημέρωσε η Μαρμιν και στενοχωρέθηκα πάρα πολυ!

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ περίμενα να θηλάσω αποκλειστικά! Και ο περίγυρός μου (μάνα, θείες, ξαδέλφες) επιμένουν να μου λένε για το ξένο και τι βλακείες κάνω! Ειδικά η μάνα μου που θέλει να κρατάει με τις ώρες τη μικρή, της χαλάω τα σχέδια που δεν έχει μπουκάλι γάλα να της δώσει!!!!! Το λέει συνέχεια "Αχ! μπεμπούλα μου, τι να σε κάνω; Αυτή η μάνα σου δεν σε έμαθε με λίγο ξένο να κάθεσαι περισσότερο". Εμένα μου αρεσε ο θηλασμός και θα το συνεχίσω μέχρι εκεί που θα μπορέσω!

ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!Όλοι οι άλλοι να πάνε να κουρεύονται(συγνώμη κιόλλας) ωραία δείχνουν την αγάπη τους για τη μπεμπούλα σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...