Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ η μικρη σου ειναι πολυ μα πολυ γλυκουλα!!!!!και περιμενω πως και πως να ερθετε να σας γνωρησουμε κι απο κοντα!!!

ΠΕΠΣΙ με το να καθεσαι και να στεναχωριεσαι και να μυζεριαζεις δεν κερδιζεις τιποτα παρε δραστικες αποφασεις για το πως θα κινηθεις και το τι θα κανεις απο δω και περα.και αν μπεις σημερα στο φεις θα δεις οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο δυσκολα και περιπλοκα απ οσο νομιζουμε:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γεια σας!

Μαρμιν, μπήκες και βγήκες σαν σίφουνας! Πες μας τα νέα σας!

Κάντυ, σου άρεσε η μικρή μου; Εγώ έχω καιρό όμως να δω τα δικά σου! Στείλε μου καμία φωτογραφία! Ελπίζω να είσαι καλά, γιατί το υπονοούμενο για το φεις με έβαλε σε σκέψεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Περάσαμε πολύ ωραία απλά δεν προλαβαίνω να σας τα πω! Είδα μόνο φώτο της Μάρτζι και η μικρή είναι κουκλάρα! Άλλαξε πολύ και μεγάλωσε! Φτου φτου! Μάρτζι μου η Κάντυ μας είναι μια χαρά αλλού πήγαινε το υπονοούμενο και αν κάνεις το συνδυασμό θα καταλάβεις! Άντε κάνε φέις για να μην κουράζεις το μυαλουδάκι σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρμιν μου χαίρομαι που περάσατε ωραία! Είδες πώς μεγάλωσε η μικρούλα μου!!!

Βρε κορίτσια, έχω μια απορία! Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια στο φόρουμ; Εγινε κάτι; Γιατί πλέον δεν ανακοινώνετε τίποτα, αποφεύγετε προσωπικές συζητήσεις κτλ; Δεν έχω καταλάβει! Εχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας που διέφυγε της δικής μου; Πέιτε μου να ξέρω τουλάχιστον. Μας παρακολουθεί κανείς;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αλήθεια έστειλε και καμία άλλη μήπως φώτο με μειλ και τα έχασα; Εγώ πήρα μόνο Αργυρένια και "Μαρτζένια"
Μαρτζενια;;;;Ουάου!!!! Φοβερό :P Πολύ μού άρεσε!

Οχι, δεν εχασες τιποτα άλλο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, τι να κάνω; Τρώει ακατάπαυστα το χεράκι της κάθε φορά που είναι να κοιμηθεί! Δίνω πιπίλα, την κρατάει για λίγο, την φτύνει και ξαναβάζει δάχτυλο! Χθες την πήγα βόλτα με το καροτσάκι! Κλασικά, το χεράκι στο στόμα και ύπνος!

Τα γευματά μας έχουν σταθεροποιηθεί πλέον στις 2 και κάτι ώρες! Τρώει από 5 ως 10 λεπτά μόνο από το ένα στήθος σε κάθε γεύμα! Χθες κοιμήθηκε στις 10 και ξύπνησε ξανα στις 5! Καλά δεν είναι; Πρώτη φορά κοιμήθηκε τόες ώρες συνεχόμενα!

Και σήμερα πάλι μία θεία μου μού είπε να δίνω και ξένο ταυτόχρονα για να το μάθει! Θα έχω πρόβλημα μεγάλο μετά λεει, γιατί δεν θα θέλει να πιει άλλο γάλα! Τους φαίνεται περίεργο που την θηλάζω αποκλειστικά! Βλέπετε όλες στον περίγυρό μου, ξαδέλφες, νύφες κτλ, θήλαζαν μεν αλλά έδιναν ταυτόχρονα και ξένο! Εγώ γιατί να δώσω από την στιγμή που τρέφεται μέχρι στιγμής καλά από μένα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζούλα μου πάνω κάτω ότι γράφουμε εδώ τα γράφουμε και στο φέις απλά ότι είναι κάπως "φωτογραφικό" ή λίγο πιο προσωπικό επειδή εδώ μπαίνει ο οποιοσδήποτε και διαβάζει ενώ στο φέις μόνο εμείς κάποια κορίτσια προτιμούν να το μοιράζονται μόνο στο φέις! Θα σου στείλω και πμ για να σου πω κι άλλα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Mάρτζι σου έστειλα πμ!

Όσο για το δάχτυλο τι να πω! Το πιπιλάει ή το τριβει γιατί την ενοχλούν τα ούλα της; Πάντως όπως και να έχει πιστεύω πως είναι πολύ μικρούλα ακόμα και δε θα πρέπει να της το πάρεις βίαια αν της το τραβάς και επιμένει έντονα άστο και ανα διαστήμα το προσπαθείς ώσπου να βρεις πρόσφορο έδαφος! Αλλάζουν συνεχώς όμως!

Λίλι ξέχασα να σου πω ότι είμαστε σε άλμα εδώ και μία εβδομάδα και αυτή την φορά είναι τρεις συνεχόμενες! Δηλαδή εσείς χθες μπήκατε στη δεύτερη εβδομάδα του άλματος ενώ εμείς μπαίνουμε το Σάββατο και η κορύφωση της θα είναι η τελευταία εβδομάδα (36η). Πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτά που σου κάνει είναι δοντάκι! Και σήμερα μια κοπέλα μου είπε ότι λένε πως τα πάνω είναι πιο δύσκολα από τα κάτω! Βοήθεια μας!:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρτζούλα μου πάνω κάτω ότι γράφουμε εδώ τα γράφουμε και στο φέις απλά ότι είναι κάπως "φωτογραφικό" ή λίγο πιο προσωπικό επειδή εδώ μπαίνει ο οποιοσδήποτε και διαβάζει ενώ στο φέις μόνο εμείς κάποια κορίτσια προτιμούν να το μοιράζονται μόνο στο φέις! Θα σου στείλω και πμ για να σου πω κι άλλα!

Το έλαβα το πμ :(:(:(:(

Το δάχτυλο το πιπιλάει, δεν το τρίβει! Δεν της το βγάζω βιαια! Το τραβάω πολύ τρυφερά μιλώντας της και της δίνω πιπίλα! Την κρατάει για λίγο και φτού! και από την αρχή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το έλαβα το πμ :(:(:(:(

Το δάχτυλο το πιπιλάει, δεν το τρίβει! Δεν της το βγάζω βιαια! Το τραβάω πολύ τρυφερά μιλώντας της και της δίνω πιπίλα! Την κρατάει για λίγο και φτού! και από την αρχή!

Nai κοριτσάκι μου δεν το έγραψα εγώ σωστά δεν εννοούσα πως της το παίρνεις βίαια απλά εάν μετά κλαίει γοερά άστο μην προσπαθεις να της το ξαναπάρεις έστω και γλυκά για να το θέλει τόσο πολύ κάτι ξέρει έτσι λέω εγώ βέβαια όταν πάτε στην παιδίατρο ρώτα και τη δική της γνώμη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...