Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

βγαζετε ακρη με τα μυνηματα μου; γιατι λυπει το ν

ναι εγω μια χαρα καταλαβαινω τι θες να γραψεις.κοιταξε τα χρηματα ειναι παρα πολλα και ειναι κριμα να τα φανε καποιοι αλλοι και οχι να τα αξιοποιησεις εσυ οπως θελεις για το μωρακι σου...το να φυγεις και να πας στην Αθηνα σιγουρα κι αυτη η λυση θα εχει τα εξοδα της αν το δημοσιο νοσοκομειο σας ειναι τοσο χαλια και δεν θελεις ουτε να το σκεφτεσαι τοτε τι να πω εσυ σιγουρα ξερεις καλυτερα μην μας παρεξηγεις απλα ετσι οπως μας εχουν καταντησει σημερα οποιος εχει 6000 μετρητα ειναι πλουσιος και η αληθεια ειναι πως οκ τα δινουμε αλλα μετα??????????μια φιλη που ηταν κι αυτη απο νησι και μαλιστα πολυ μικροτερο απο το δικο σου πηγαινε σε εξωτερικο γιατρο μια φορα το μηνα και εκανε ολες τις εξετασεις και πηγαινε και στο δημοσιο νοσοκομειο παλι μια φορα το μηνα αλλα εκει δεν εκαναν ουτε υπερυχο απλα πηγαινε για να μην χανει την επαφη με τον γιατρο τελικα γεννησε στο δημοσιο φυσιολογικα ουτε επισκληριδιο ουτε τιποτα μια χαρα της πηγαν ολα καθησε μεσα 4 βραδια και πηγαν ολα μια χαρα τωρα αν θα ειχε καποια επιπλοκη δεν ξερω τι θα μπορουσε να ειχε γινει....και παλι σου λεω εσυ ξερεις καλυτερα κι εσυ θα αποφασησεις για το καλο το δικο σου και του μωρου σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi μου κατσε ξαπλα και θα παε ολα καλα.μη βαζεις ασχημα πραγματα στο μυαλουδακι σου και στεαχωριεται το σπορακι σου. 7000 ειναι η καισαρικη και 6000 η φυσιολογικη.μεσα σε αυτη τη τιμη ειαι και τα βλαστοκυτταρα που ειαι 1500 ευρο.αρα υπλογισε 5500 η καισαρικη και και 4500 η φυσιολογικη. το ξερω οτι ειαι πολλα. δε μου περισσυου,απο τοτε που εχασα τη δουλεια που σας ελεγα παραπαω μετα βιας βαζουμε κατι στη ακρη και αυτο ελαχιστο. τα λεφτα τα εχω μαζεψει απο το πρωτο μου μωρακι. τα εβαλα στη ακρη και ειπα δε προκειτε α τα πειραξω γιατι καποια στιγμη θα κανω και γω μωρο. αλλα οσο να ναι στους καιρους που ερχονται ολα πρεπει να τα σκεφτεσαι.

παλι αξιζει να παρεις το αεροπλανο και να ερθεις Θεσσαλονικη μια φιλη μου που γεννησε στο διαβαλκανικό δεν εδωσε πανω από 1200 στον γιατρο και στον αναισθησιολογο και 800 στην κλινική αλλα 900 εδωσε η ασφαλεια της ο ΕΟΠΠΥ. δηλ. η ιδια ουτε 2000 καλα καλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Η χοριακή πρέπει να διπαλσιάζεται ανά δυο μέρες; Εγώ τα υπολόγισα και είχα μια άυξηση της τάξεως του 87% και όχι 100% . Βέβαια η τρίτη χοριακή που ήταν 2320 έγινε σε άλλο μικροβιολογικό από τις δύο προηγούμενες. Κανονικά θα έπρεπε να έχω 2700.

Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως τη δεύτερη φορά που μου έκανε υπέρηχο και είπε πως βλέπει κάτι που πολύ πιθανό να είναι σάκος, σκέφτομαι μην με κορόιδεψε και δεν είδε τίποτα!!!Σας λέω ότι παραλογίζομαι.......

εμενα αυτη η φιλη μου η γυναικολογος μου ειχε πει πως πρεπει να διπλασιαζεται ανα 48 ωρες τωρα εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια τιποτα γιατι εμενα δεν διπλασιαζοταν αλλα πηγαινε και λιγο πιο πανω πχ εκανα Τριτη ηταν 128 μετα εκανα Πεμπτη ηταν 317 και μετα ξαναεκανα Δευτερα και ηταν 2200 οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι το καταλληλο παραδειγμα αλλα η δικη σου νομιζω πως ανεβαινει καλα τωρα για τα ροζ καφε μην σε ανησυχουν το εχω ξαναπει οτι στις πολυ αρχες τα ειχα κι εγω δεν ειναι απολυτως τιποτα μην αγχωνεσαι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Από τη Ζίτσα είναι ο παππούς μου! Καταρράκτη δεν ξέρω κοντά στη Ζίτσα. Θα ρωτήσω τη μαμά μου να μου πει. Ξέρω για το χωριο Καταρράκτη που είναι προς Πράμαντα!

Το χωριό είναι επίσεις κοντά στους Κοχλιούς άν ξέρεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

ωραιο αυτο το καροτσι. ποσο κοστιζει και που το βρισκεις; σε λητω,mothercare,orchestra μηπως υπαρχει;

http://www.skroutz.gr/s/1709038/Peg-Perego-Pliko-P3-Compact-On-Track.html?from=recommendation

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κι εγω μαλλον προς αυτο το καροτσι προσανατολιζομαι, αλλα θα παω να το δω πρωτα από κοντα σε ενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη και μετα αν εινια θα το παραγειλω ή από εκει ή απο το ίντερνετ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αγγελικακι ουτε εγω θα δωσω βλαστοκυτταρα μαλλον θα εισαι η μονη που θα δωσεις...

τσερρυ μου χαιρομαι πουν οι εξετασεις σου ειναι καλες! ο αιματοκριτης σου νομιζω ειναι χαμηλος εγω εχω 32,8 κ μ ειπε ο γιατρος μια χαρα ειναι για τον μηνα που ειμαι...εσυ ομως εισαι σε μικροτερο μηνα...χαρα μ ουτε εγω εχω καθολου πιος στην κοιλια ισα ισα που ειναι τοσο τεντωμενη που μερικες φορες οταν το μωρο κλωτσαει πολυ πολυ δυνατα σχηματιζεται η πατουσα μαζι με τα δαχτυλακια του!!!ειναι φοβερο αυτο θελει φωτογραφια:Pτωρα οσο για την καρδια το μωρο μ ειναι πιο μεγαλο σε μηνα επομενως εχει μεγαλυτερη καρδια κ θα επρεπε να ακουγοταν...τι να πω? ισως ο αντρας μου να μην την ακουσε αλλα γενικα νομιζω με σκετο αυτο δεν ακουγεται...δεν ακουγεται εμενα που ειναι σχεδων 2 κιλα μωρο κ ακουγεται εσενα που ειναι ουτε μισο κιλακι??? μπορει ο αντρας σου να ακουει καλυτερα σαν μουσικος που ειναι:tongue: συνηθως στον 4ο σου λενε το φυλλο αλλα στο β-επιπεδου ειναι πιο σιγουρο!

λιλιτακι δεν το ηξερα αυτο για τα ακτινιδια θα τα ξεκινησω οπως δηποτε!!! απο σημερα κιολας!!!!λιλιτακι περιμενουμε φωτο απο το δωματιακι του μικρου:P

μαργκι μ μην κανεις καθολου δουλειες!

νενα μου να ερθω με το μωρο για καφε! γιατι δεν με θελετε εμενα για καφε μαζι σας?:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι εγω μαλλον προς αυτο το καροτσι προσανατολιζομαι, αλλα θα παω να το δω πρωτα από κοντα σε ενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη και μετα αν εινια θα το παραγειλω ή από εκει ή απο το ίντερνετ.

αχχχ λιγο πολυ εσεις βολευτηκατε με καροτσια εγω τι θα κανω???ρε κοριτσια δεν μ αρεσει κανενα μα κανενα ομως!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ουφφφφφφφφφφφφφφ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαβασα ολα σας τα σχολια μα καλα ποσα γραψατε?????????? εκανα κ δουλειες ταυτοχρονα κ εκανα παρα πολυ ωρα μεχρι να σας διαβασω!!!

τα δικα μ νεα σημερα αλλαζω εβδομαδα μην ξεχνιομαστε;););)ειμαι 33 εβδομαδων ακριβως:P:p:p εμειναν 38 μερες ως την καισαρικη!!!

κοριτσια ακομα δεν βρηκα σπιτι στη ροδο:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

νενα μου να ερθω με το μωρο για καφε! γιατι δεν με θελετε εμενα για καφε μαζι σας?:(

Γιατι μαρη οταν θα τον πιουμε εμεις τον καφέ εσυ θα κοντευεις να γεννησεις!!!:tongue::tongue:

Μη στεναχωριεσαι μπουμπου, ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωή μπορει να καταφερουμε να το πιουμε το καφεδακι με τα μωρά μας.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αχχχ λιγο πολυ εσεις βολευτηκατε με καροτσια εγω τι θα κανω???ρε κοριτσια δεν μ αρεσει κανενα μα κανενα ομως!!!!!!!!!!!!!!

χαρα μ εχεις πολυ καιρο ακομα μπροστα σου σιγουρα θα βρεις καποιο που να σου αρεσει;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γιατι μαρη οταν θα τον πιουμε εμεις τον καφέ εσυ θα κοντευεις να γεννησεις!!!:tongue::tongue:

Μη στεναχωριεσαι μπουμπου, ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωή μπορει να καταφερουμε να το πιουμε το καφεδακι με τα μωρά μας.

εχεις δικιο νενα μ μακαρι να συναντηθουμε ολες μας καποια στιγμη!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εχετε δικιο αλλα απο τη στιγμη που ατρας μου δε θελει στο οσοκομειο δε μπορω α πω θα παω εκει γιατι δε ξερω καν ποιος θα με ξεγεησει αφου δεν υπαρχει σταθερος γιατρος και αν συμβει κατι παλι δε ξερω πως θα ατιδρασω αν και αυτα τα πραγματα ειαι να μην σου τυχουν. για α παω στην αθηα θα πρεπει α ξερω οτι θα μπορει α ρθει καποιος μαζι μου.τα πεθερικα δε τα θελω και οι γονεις μου που θελου δε ξερου αν θα μπορουν γιατι ολα κριοται απο την υγεια του μπαμπα μου. οποτε μπλεξιμο και κει....μεχρι τοτε ααλογα με τα δεδομενα θα αποφασισω. απο χθες με βαλατε σε σκεψεις με τα βλαστοκυτταρα και με τη θεση στο δωματιο. ισως ριξω και γω νερο στο κρασι μου και παω σε 6κλινο. και αν κατσει καμια περιεργη τοτε θα πω να με αλλαξουν.

χθες το βραδυ εβαλα τον αντρα μ κ κατεβασε ολα τα χειμωνιατικα ρουχα και σημερα ολη την ημερα βαζω μπουγαδες θελω να τα τακτοποιησω για να ειναι ετοιμα οταν ερθω απο την ροδο να μην τα εχω μετα....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...