Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ευχαριστω πανεμορφες και εχω για τις ευχες για το μαρκελλακι μου!!!

αγγελικακι η ζουζουνα σου ειναι μια κουκλα ζωγραφιστη!!!!

καληνυχτα σας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερυ μου, να την χαίρεστε! Και του χρόνου να γιορτάζετε με υγεία και χαρά την πρώτη της ονομαστική εορτή!

Εμένα πάλι η δική μου έχει λίγες μέρες που γυρίζει μόνη της στο πλάι! Εγώ την βάζω στην κούνια της ανάσκελα και την βρίσκω στο πλάι να μασουλάει το δάχτυλό της!

Αγγελικάκι, καλή αρχή στα μπανάκια σας!

Καλέ, η Μαρμιν πού είναι; Δεν γύρισε ακόμη από τις διακοπές της;

Λιλιτάκι, όλο χαρά είσαι βλέπω που διάλεξες τόσο όμορφη νυφούλα για το γιόκα σου! Θα σας στείλω φώτο της μπαλαρίνας μου όσο πιο σύντομα μπορώ!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αγγελικούλα η κορη σου πανεμορφη και έχω την εντύπωση ότι όσο μεγαλώνει τόσο σε σενα μοιαζει περισσότερο.

Μαρτζι το σαβκο θαμαι Γιάννενα. Αν μπορείς και συ να βρεθούμε για να μου δώσεις το νταροντα αν το εχεις ακόμη

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα η κορη σου πανεμορφη και έχω την εντύπωση ότι όσο μεγαλώνει τόσο σε σενα μοιαζει περισσότερο.

Μαρτζι το σαβκο θαμαι Γιάννενα. Αν μπορείς και συ να βρεθούμε για να μου δώσεις το νταροντα αν το εχεις ακόμη

πεπσι μου, αφου μου είπες πως δεν θα την χρειαστεις, την εδωσα σε μία αλλη κοπέλα από το φόρουμ!:( Λυπάμαι πολύ.....Αλλά ουτως ή αλλως εληγε τελη Ιουλίου.....

Οπως και να εχει, με νταρόντα ή οχι, παρε με, αν θες τηλ, να βρεθούμε να τα πούμε κι από κοντα!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι, τι κούκλος είναι αυτός;;;;; Τι όμορφο και τι χαριτωμένο μωράκι! Ειδικά στο βίντεο με τα μπλε ρουχαλάκια είναι όλα τα λεφτά! Ρε συ, είναι για δάγκωμα ο μπέμπης σου! Και τα δοντάκια σκέτη γλύκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι, τι κούκλος είναι αυτός;;;;; Τι όμορφο και τι χαριτωμένο μωράκι! Ειδικά στο βίντεο με τα μπλε ρουχαλάκια είναι όλα τα λεφτά! Ρε συ, είναι για δάγκωμα ο μπέμπης σου! Και τα δοντάκια σκέτη γλύκα!

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!Ναι μ τέτοια μάγουλα μόνο για δάγκωμα είναι!!!:tongue::tongue::tongue:Θέλουμε φωτό και από μπαλαρίνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

μαρτζι μου ξεπεταχτηκε πολυ κ ομορφυνε παρα πολυ η μπουμπου σου!!!!και φαινεται οντως οτι θα ειναι τσαουσα σαν την δικια μου!!!αν σου γυρναει απο τωρα δεξια αριστερα περιμενε να δεις τουμπες που θα κανει σε λιγο καιρο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζη το γλυκό αγγελούδι σου νομίζω σου μοιάζει!!!Κούκλα η μπαλαρίνα μας .....μεγαλώνει και αυτό το ζουζούνι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μου ρθε παλι η περιοδος κ μαλιστα νωριτερα. δεν ξερω αυτη τη φορα ειχα πιστεψει οτι θα τα καταφερναμε! Δεν ξερω απογοητευτηκα παρα πολυ

Κοριτσάκι όλες το έχουμε περάσει το στάδιο ....να σου πω να μην απογοητεύεσαι και να μην στεναχωριέσαι ξέρω ότι τσάμπα θα τα πω .......απλά περνάμε τη φάση και συνεχίζουμε δυναμικά.....και εμείς εδώ στήριγμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...