Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!!

εχω στραβωθει να ψαχνω τα της βαφτισης και δεν βρισκω αυτα που θελω:cry::cry:

ΜΑΡΤΖΙ μαθε της πιπιλα ασχετα με το αν τρωει τα χερια η οχι εμενα με εχει βοηθησει πολυ οταν κλαινε οταν θελουν να κοιμηθουν κτλπ

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ υπομονη ολα θα φτιαξουν κι εμας μας λειπεις!!!

ΝΕΝΑΚΙ μου συμπεθερουλα μου τι τρεξιμο που εχεις κι εσυ καλες δουλειες στο μαγαζι ελπιζω να γεμισετε χρηματα φετος και να ανταμηφθουν οι κοποι σας!!!εγω εκλεισα 1/9 βαφτιση

ΚΟΡΙΝΑΚΙ να τα 100στησεις τα μπανακια σου!!

ΤΣΕΡΡΥ καποτε επρεπε να σφουγγαριζω καθε μερα γιατι ετρεχαν τα γαλατα και γινοταν το πλακακι χαλια τωρα τρεχουν τα σαλια και ειμαστε λες και πατανε γουρουνια στο πλακακι:oops::oops::oops:αλλα τι να κανουμε φαση ειναι κι αυτη κι απο το να καθαριζω λιωμενες σοκολατες καλυτερα τα σαλια;);)

Tης έδωσα πιπίλα με πολύ βαριά καρδιά! :( Τώρα κάθεται στο καρίτσι της αμέριμνη και μασουλάει την πιπίλα της! Δεν θελω καθολου να της γίνει συνήθεια η πιπίλα αλλά από το να βάζει τα χερια στο στόμα, να αναγουλιάζει και να βγάζει γουλίτσες κι εγώ να κάθομαι σε αναμμενα κάρβουνα το βράδυ, το προτιμώ!

Τσερυ, κι εσένα η δική σου βάζει τα χεράκια στο στόμα; Εσένα Κάντυ τα βάζουν;

Κάντυ μου, με το καλό η βάφτιση των παιδιών σου!

κορίνα, καλά μπάνια!!!Κάνε και για μας βουτιές! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σας ριχνω καμια ματια αν και πιο πολυ στο Face αλλα δεν εχω κουραγιο να σας γραψω. Μαλλον πρεπει να παρω καποια τηλ να της πω τα νεα μου και να σας τα μεταφερει γιατι δεν εχω χρονο να τα γραψω. Καταρχήν τα γνωστα δουλευω λιγο στην δουλεια μου, πηγαινω και λιγο στο καφε οπου πλεον πιο πολυ ασχολουμε με την οργανωση και τις παραγγελειες και δεν πολυ βοηθαω. Ομως αν θυμαστε εχω νοικιασει και το διπλανο μαγαζι οχι μονο το καφε. Το οποιο και ανοιγω αυριο σαν πιτσαρια. Αναμεσα στα 2 μαγαζια δηλ το εστιατοριο και το καφε εχω κανει μια μινι παιδικη χαρα!!!!

Οποτε φανταζεστε τρεξιμο για να γινουν όλα.

πωπω βρε αγαπη πως τα καταφερες ολα αυτα μπραβο σας!!! χαρα στο κουραγιο σου με ενα μωρο στην αγκαλια να τρεχεις κ τοσο πολυ! φανταζομαι θα εισαι πτωμα! καλε δεν γινεται να παρεις τον αντρα μου για δουλεια σε καποιο απο το μαγαζι σου?:tongue: εχουμε μεινει χωρις δουλεια!!!
Και φυσικα θηλαζω......:lol:!!!!!!

Στην μηνιαία εξέταση πριν 10 μέρες ο γιατρός μου επισήμανε ότι το μωρό πήρε μόνο 250 γρ. σε 1 μήνα ενώ θα έπρεπε να πάρει περίπου το διπλάσιο. Εκείνη την ημέρα ζύγιζε 6400 και ενώ στην καμπύλη του ύψους ήταν αρκετά υψηλά στο βάρος ήταν λίγο πιο πάνω από τον μέσο όρο. Μέχρι τώρα θηλάζω αποκλειστικά και ο γιατρός αυτή τη φορά πρότεινε να δώσω συμπλήρωμα γάλακτος σε σκόνη. Είναι η 3η φορά που προσπάθησα να δώσω στο μωρό γάλα σε σκόνη. Παρόλο που κάθε φορά έδινα διαφορετική μάρκα συνέβη το ίδιο. Ενώ το μωρό το πίνει μετά από 2 ώρες περίπου αρχίζει να κάνει εμέτους. Αυτό διαρκεί κάποιες ώρες όπου το καημένο είναι ανόρεχτο χάνει όλη τη ζωντάνια του και συμπεριφέρεται σαν άρρωστο. Με μόνο 40 ml γάλα σε σκόνη και αυτο γιατι τοσο ηθελε - μετά τον θηλασμό- έκανε πάνω από 3-4 φορές εμετό. Δεν θέλω να σταματήσω να θηλάζω. Αρκεί όμως μόνο ο θηλασμός αν δεν παίρνει αρκετό βάρος? Αυτα τα 40 γρ. ειναι τοσο σημαντικα όσο για να επιμένω να του βρω ενα γάλα σε σκονη? Φυσικα τον πηρα τηλ και του τα ειπα και ειπε να συνεχισω με τον θηλασμο και βλεπουμε.

συνεχισε να θηλαζεις το μωρακι σου κ ολα θα πανε καλα χαρα μου! σε περιστωση που το πειραζει το γαλα νομιζω υπαρχει κ το φριζολακ το πρασινο που ειναι ειδικο για ευαισθητα στομαχακια!

cherry μου ποτε με το καλο η βαφτιση? Και τα υπόλοιπα κοριτσακια πότε λετε? Σορρυ αλλα σας εχασα λίγο και δεν θυμαμαι? Εμεις λέμε για 21-22 Σεπτεμβρη.

με το καλο γλυκια μου!

καλημερα,εχετε μειλ....

τι κανετε κοριτσακια μου; εμεις ας τα λεμε καλα,πολυ τρεξιμο,στεναχωρια κτλ αλλα που θα παει ξαναγινουμε οπως παλια...

η μικρη μου ειναι καλα ,τρωμε 3 γευματα τωρα πια,μονο το ρυζαλευρο δεν της πολυαρεσει.

νενα μου χαρας το κουραγιο σου,και γω τρεχω αλλα μονο που διαβασα ολα αυτα αγχωθηκα και γω. κανε υπομονη με το θηλασμο,και γω περασα απο διαφορες φασεις γιατι μου τυχανε και μενα πολλα τον τελευταιο καιρο,αλλα σε λιγο που θα αρχισετε γευματα θα περιοριστει και ετσι πιστευω δεν θα εχεις θεμα.

μαρτζι νομιζω το εχω ξαναπει,και μενα το κανει αυτο με τα χερακια της και οταν ρωτησα το γιατρο μου ειπε να την αφηνω γιατι ειναι το 2ο σταδιο απολαυσης για τα μωρα,το πρωτο ειναι οταν κανουν κακα,οταν ειναι 1-2 μηνων μετα περνανε στο γλυψιμο χερια-ποδια και μετα απο ερευνε ςπου εχουν γινει παιδακια που στερηθηκαν καποιο απο τα σταδια της παιδικης απολαυσης παρουσιαζουν ψυχολογικα προβληαματα.

τι αλλα ρε κοριτσακια; μου λυπετε παρα πολυ

αγαπη μου κ εσυ μας λειπεις πολυ!!!πως εισαι τωρα εισαι καλυτερα? σου εστειλα μνμ κ σε επαιρνα τηλ!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Tης έδωσα πιπίλα με πολύ βαριά καρδιά! :( Τώρα κάθεται στο καρίτσι της αμέριμνη και μασουλάει την πιπίλα της! Δεν θελω καθολου να της γίνει συνήθεια η πιπίλα αλλά από το να βάζει τα χερια στο στόμα, να αναγουλιάζει και να βγάζει γουλίτσες κι εγώ να κάθομαι σε αναμμενα κάρβουνα το βράδυ, το προτιμώ!

βασιλισα μην νιωθεις ασχημα μαθε την πιπιλα εγω αν θυμασαι καλα ηθελα να την μαθει κ οι υπολοιπεσ κοπελες δεν ηθελαν να την δωσουν στα μικρα τους τελικα ολως τα μωρα την εμαθαν εκτος απο το αντωνιω μου που τοσο ηθελα να την μαθει:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

τα νεα μας τωρα θα τα πω για την μαργκι γτ οι υπολοιπεσ τα ξερετε τα λεμε καθημερινα στο φβ! το πριγκιπακι μου εχει ιωσουλα κ ολο το βραδυ ψηνοταν στον πυρετο! 39,6!!! τον εκανα 3 ντουζακια για να του πεσει κ επεσε στις 5 το πρωι!

ο αντρας μ εμεινε χωρις δουλεια κ ειμαστε ξανα στο ψαξιμο :(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αγγελικακι μου τωρα ειδα το μειλ που εστειλες! τι κοριτσαρος ειναι αυτος?? τι ομορφια!!! ειναι μια κουκλα στην 1η κ στην τελευταια φωτο με τρελανε! αλλα κ εκει που κοιμαται ειναι σκετη γλυκα! να το χαιρεσαι χαρα μου το κοριτσακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις! ετσι ακριβως θελω να ειναι κ εμενα το κοριτσακι μου αν με αξιωσει ο Θεος να κανω!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριουλάκι, περαστικά στον Αντωνάκη σου!

Λυπάμαι που έχασε την δουλειά του ο άντρουλης σου! Υπομονή! Κάτι θα βρεθεί!

Πάω να δω κι εγώ φώτος......κι επανέρχομαι! Ουτως ή άλλως, δεν θα χάσω και καμία συνομιλία (χι!χι!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Eχασα τίποτα;;; Ουφ! Ευτυχώς.....Και το είχα τόσο άγχος, μην μπείτε και δεν σας προλάβω!!!!

Λοιπόν, Αγγελικάκι, η κόρη σου είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Υπέροχη, καταπληκτική, ζωγραφιά!

( Στη φώτο που κοιμάται μοιάζει με την δική μου! )

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ευχαριστω μαρτζι μου..θα κανω και για σενα ..

αγγελικακι κουκλα η αργυρενια..σκετη γλυκα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!Σημερα εχει την πρωτη του γιορτη το Μαρκελλακι μου...ανεπισημα βεβαια!!!Κοιμηθηκε για πρωτη φορα ως τις 11 το πρωι απο χθες το βραδυ...μαλλον ζαβλακωθηκε λιγο απο την μουχλα που εχει εξω...βρεχει ολο το βραδυ!!!οπως κ να χει καλο μας εκανε...με μονη διαφορα οτι εκανε 3 φορες κακα απανωτα, δηλαδη τα πρωτα πρωινά της μαζι με τα 11ατιανά!!!!κ τωρα σαν κατι να ακουσα...παω να ελεγξω....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλά θα κάνω μια νύφη όλα τα λεφτά!!!Κούκλα η Νεραιδένια μας Aggelikaki μου!!!Να τη χαίρεσαι τη χιονάτη σου Τσέρυ μου!!!Μάρτζη θέλουμε φωτό από μπαλαρίνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τσερυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου,παντα γερο και δυνατο. εδω σημερα ειναι αργια και ετσι πηγαμε και μεις επιτελουε γι μπανακι μετα απο πολυ καιρο. εχω χασει αρκετα,ας μου πει καποια τις εξελιξεις. η τι νκερ τι εγινε; εχουμε ευχαριστα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...