Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nena μου μας έχεις λείψει πολύ αλλά ξέρουμε ότι τρέχεις κοριτσάκι μου!!!Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου και όσο για το βάρος και εμείς κάποιο μήνα δεν είχαμε πάρει πολύ αλλά θα αναπληρώσει τον επόμενο μήνα μην αγχώνεσαι μια χαρά τα πας με το θηλασμό και μπράβο σου που αντέχεις και μπράβο στο μωρό σου που δεν θέλει ξένο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

με καλυψε η λιλι...αν εχει θεμα αλλεργιακο απο τα ξενα αυτο ειναι η δυσανεξια στην λακτοζη που σημαινει οτι δυσκολα θα βρεις απλο γαλα να του καθεται!!!εχει καποια ειδικα στο φαρμακειο που ειναι και πανακριβα!!!εγω ισως επεμενα στοην θηλασμο περισσοτερο..βεβαια εξαρταται κ απο το παιδι ισως...δηλαδη θα της εβαζα προγραμμα αν 2ωρο να τρωει...η δικια μου πιανει το βυζι ακομη και αν εχει φαει πριν απο 10λεπτα...αν θες προσπαθησε το. επισης σε αυτην μας την μετρηση η δικια μου πηρε 500γραμ αντι για κιλο που παιρνει συνηθως...ο γιατρος ειπε οτι δικαιολογειτε κ απο την ζεστη που εχει αυτο γιατι οσο να ναι δεν εχει την ιδια ορεξη με πριν...εγω την ταιζα σταθερα ανα 2ωρο αν θυμασαι με δικη μου πρωτοβουλια και ο γιατρος μου ειπε να της δινω οποτε αυτη το ζητησει αλλα να μην ξεπερναει τις 3 - 3,30 ωρες....

η βαφτιση μας ειναι 15-9 και προετοιμαζομαστε πυρετοδως!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

οσο για το μαγαζι που λες δεν ειχα ιδεα!!!καλες δουλειες και εκει!!!!αντε βρες λιγο χρονο να μας πεις περισσοτερα!!!φιλια στα μπουτακια σας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Τι καλά που ετοιμάζεστε για τα βαφτίσια των μωρών σας! Κι εγώ θα ήθελα να βάφτιζα νωρίς, αλλά αφού δεν έχουμε νονο, δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα!

Τσερυ με το καλό!

Νένα, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε! Καλές δουλειές εύχομαι κοπέλα μου! Οσο για το γαλά, δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω. Υπάρχει περίπτωση να μην εχει καμία αλλεργία και απλά να του πέφτει βαρύ το ξένο; Κάτι ελεγε τις προάλλες η Κάντυ για ένα ελαφρύ γάλα που παίρνει για τα μωράκια της! Για ρωτησέ την λίγο να σου πει τη μάρκα!

Να, μια ξάδέλφη μου, αύτό μου έλεγε: πως καλός ο θηλασμός μα, αν χρειαστεί το παιδί να πιει για χ ή ψ λόγους ξένο, δεν θα το δεχτεί εύκολα ο οργανισμός του!

Κορίτσια, τι να κάνω που η μικρή μασουλάει τα χεράκια της; Τι είναι καλύτερο; να δώσω πιπίλα ή να την αφήνω να βάζει χεράκια στο στόμα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πιπιλα ασυζητητη μαρτζι!!!!καλη αρχη κ σε σας!!ολη μερα αυτη την δουλεια κανω...βγαζω χερια, σκουπιζω σαλια κ δινω πιπιλα!!!!
Ta χεράκια τα βάζει στο στόμα όταν θέλει να φάει, γι αυτό σκέφτομαι να μην τη μάθω πιπίλα. Μετά δεν θα την αφήνει με τίποτα! Αν δω ότι της γίνεται συνήθεια το δάχτυλο και το κάνει κι άλλες ώρες, τότε αναγκαστικά θα της δώσω!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!!

Εμείς μόλις γυρίσαμε από την καθιερωμένη πρωινή βόλτα στο τετράγωνο! Κάναμε και μία στάση σε μία ξαδέλφη, καθίσαμε λίγο και γυρίσαμε! Τώρα την πάει ο πατέρας της δεύτερη γύρα κι εγώ θα κάνω καμία δουλίτσα!

Οσες έχετε Ηλία ή Ηλιάννα να τους χαίρεστε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καλημερα,εχετε μειλ....

τι κανετε κοριτσακια μου; εμεις ας τα λεμε καλα,πολυ τρεξιμο,στεναχωρια κτλ αλλα που θα παει ξαναγινουμε οπως παλια...

η μικρη μου ειναι καλα ,τρωμε 3 γευματα τωρα πια,μονο το ρυζαλευρο δεν της πολυαρεσει.

νενα μου χαρας το κουραγιο σου,και γω τρεχω αλλα μονο που διαβασα ολα αυτα αγχωθηκα και γω. κανε υπομονη με το θηλασμο,και γω περασα απο διαφορες φασεις γιατι μου τυχανε και μενα πολλα τον τελευταιο καιρο,αλλα σε λιγο που θα αρχισετε γευματα θα περιοριστει και ετσι πιστευω δεν θα εχεις θεμα.

μαρτζι νομιζω το εχω ξαναπει,και μενα το κανει αυτο με τα χερακια της και οταν ρωτησα το γιατρο μου ειπε να την αφηνω γιατι ειναι το 2ο σταδιο απολαυσης για τα μωρα,το πρωτο ειναι οταν κανουν κακα,οταν ειναι 1-2 μηνων μετα περνανε στο γλυψιμο χερια-ποδια και μετα απο ερευνε ςπου εχουν γινει παιδακια που στερηθηκαν καποιο απο τα σταδια της παιδικης απολαυσης παρουσιαζουν ψυχολογικα προβληαματα.

τι αλλα ρε κοριτσακια; μου λυπετε παρα πολυ

Aggelikaki, γιατί εισαι στενοχωρημένη; Ελπίζω να είναι όλα καλά με την μικρή! Δεν μπόρεσα να δω τις φώτο, γιατί δεν τις ανοίγει - δυστυχως!

Ναι, κοπέλα μου, κάπου θα βρούμε κι εμείς νονό! Τι στο καλο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα!!!

εχω στραβωθει να ψαχνω τα της βαφτισης και δεν βρισκω αυτα που θελω:cry::cry:

ΜΑΡΤΖΙ μαθε της πιπιλα ασχετα με το αν τρωει τα χερια η οχι εμενα με εχει βοηθησει πολυ οταν κλαινε οταν θελουν να κοιμηθουν κτλπ

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ υπομονη ολα θα φτιαξουν κι εμας μας λειπεις!!!

ΝΕΝΑΚΙ μου συμπεθερουλα μου τι τρεξιμο που εχεις κι εσυ καλες δουλειες στο μαγαζι ελπιζω να γεμισετε χρηματα φετος και να ανταμηφθουν οι κοποι σας!!!εγω εκλεισα 1/9 βαφτιση

ΚΟΡΙΝΑΚΙ να τα 100στησεις τα μπανακια σου!!

ΤΣΕΡΡΥ καποτε επρεπε να σφουγγαριζω καθε μερα γιατι ετρεχαν τα γαλατα και γινοταν το πλακακι χαλια τωρα τρεχουν τα σαλια και ειμαστε λες και πατανε γουρουνια στο πλακακι:oops::oops::oops:αλλα τι να κανουμε φαση ειναι κι αυτη κι απο το να καθαριζω λιωμενες σοκολατες καλυτερα τα σαλια;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...