Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Είδες Τσέρυ μου; Οντως το μητρικό γάλα είναι πολύ θρεπτικό και κάνει τα καμάρια μας να μεγαλώνουν γρήγορα! Δεν το περίμενα, να σου πω την αλήθεια, και κάθε φορά εντυπωσιάζομαι! Τα κοριτσάκια μας μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμο!

58,5 εκετοστά η δική μου και 4920 κιλάκια!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καναμε το εμβόλιο και μας άκουσε το τετράγωνο! Τετοιες φωνές και κλάματα έβαλε η μικρή μου! Τώρα γκρινιάζει λίγο και με κοιτάει ικετευτικά. Την παίρνω αγκαλιά και ησυχάζει, την αφήνω και κλαίει!

Μεγαλώσαμε κι άλλο! Φτάσαμε τα 5 κιλά και είμαστε 58 πόντους!

Γυναικάρα η μπαλαρίνα μπράβο!!!Όσο για το εμβόλιο υπομονή τι άλλο και εμένα ματώνει η ψυχή μου κάθε φορά αλλά τι να κάνουμε που χρειάζονται και αυτά!!! Σήμερα μίλησα στο Skype με Marioula και Πρίγκηπα........δεν έχω λόγια καψουράκι και πρίγκηπας άψογη συνενενόηση πολύ γέλιο......κάποια στιγμή πήρε η Marioula και τον Τιμόν αγκαλιά και ο Αντωνάκης του τραβούσε χέρια πόδια αυτιά παιχνίδι τον βλέπει και το καψουράκι μιας και δεν έχουμε σκυλάκι μαδούσε εμένα αυτιά μαλλιά μύτη.......χαχαχαχα και φυσικά να σας πώ ότι η θέα από το σπίτι της Μαρίας είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!Μίλησα και με Marmin ένα θα σας πώ αγοράσανε κάλτσες γιατί βρέχει και έχει κρύο....ευτυχώς έχει πάρει του μωρού και καλτσάκια και ζακετούλα αλλά για τους ίδιους δεν προνόησε!!!Και φυσικά μίλησα και με ΠΑΤΡΙΔΑ κάντυ και πολύ χάρηκα που την άκουσα μια χαρά!!!Εμείς πήγαμε βόλτα στο Allou πολύ του αρέσει του μπουτούνια μου σήμερα εκτός από το καρουζέλ μπήκαμε και στα ελεφαντάκια που πατάς ένα κουμπί και ανεβαίνουν ψηλά έ με είδε εμένα που πατούσα το κουμπί και μετά το πατούσε μόνος του και όταν τελείωσε και δεν ανέβαινε νευρίαζε και φώναζε το νούμερο χαχαχαχα καλά περάσαμε!!!Αυτά τα νέα μας σας αφήνω πάω για νανάκια οι άντρες μου κοιμούνται ήδη και οι 2.........Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέραααα!!!Είχαμε μια πολύ καλή νύχτα ευτυχώς ηρέμησε το καψουράκι μου....απλά τώρα δαγκώνει με λύσσα ότι βρεί και πρώτα πρώτα εμένα ...........άν δαγκώσει και βυζί να δώ τι θα κάνω.....!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Λίλι μου, αν δαγκώσει βυζί, φαντάζομαι θα σε ακούσουμε!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Πώς μου είστε; Εμείς καλά! Δεν ανέβασε πυρετό, ευτυχώς! Είχε λίγη γκρίνια αλλά οκ!

Κι εδώ έχει ψύχρα! Τι βράδυ της φόρεσα κοντομάνικο και από πάνω μακρυμάνικο να φανταστείτε! Εκλεισα και την πόρτα από την κρεβατοκάμαρα και της έριξα ένα σεντονάκι! Νομισα πως θα το πετάξει όπως έκανε άλλες φορές, αλλά ούτε μία φορά δεν το πέταξε! Εγώ με καλοκαιρινές πυτζάμες και σε κάποια φάση συνειδητοποίησα πως είχα κουκουλωθεί με το σεντόνι! Πότε θα δούμε καλοκαίρι;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι μου, αν δαγκώσει βυζί, φαντάζομαι θα σε ακούσουμε!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Πώς μου είστε; Εμείς καλά! Δεν ανέβασε πυρετό, ευτυχώς! Είχε λίγη γκρίνια αλλά οκ!

Κι εδώ έχει ψύχρα! Τι βράδυ της φόρεσα κοντομάνικο και από πάνω μακρυμάνικο να φανταστείτε! Εκλεισα και την πόρτα από την κρεβατοκάμαρα και της έριξα ένα σεντονάκι! Νομισα πως θα το πετάξει όπως έκανε άλλες φορές, αλλά ούτε μία φορά δεν το πέταξε! Εγώ με καλοκαιρινές πυτζάμες και σε κάποια φάση συνειδητοποίησα πως είχα κουκουλωθεί με το σεντόνι! Πότε θα δούμε καλοκαίρι;;;;

Το είχαν πεί ότι έτσι θα πάει φέτος το καλοκαίρι ''δροσερό''!!!Πάντως δεν ξέρουε τι θέλουμε και εμείς όταν έχει ζέστη γκρινιάζουμε όταν δροσίζει ζητάμε καλοκαίρι.......!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα....εμενα παλι τα θρεφταρια μου στο πρωτο εμβολιο ηταν 5700 και 5470:shock::shock::shock:

πρεπει να τους ξεκινησω διαιτα:tongue::tongue:

επισσης μετα το εμβολιο εχουν μια απιστευτη ησυχια ειδικα ο μπεμπης κοιμαται με τις ωωωωρες παρακαλω να ερχεται η μερα του εμβολιου να ξεκουραζομαι ειναι σαν να μην υπαρχουν μωρα στο σπιτι σας λεω!!!!

εδω παντως εχει ζεστη αλλα επειδη φυσουσε λιγο σκεπασα τον μικρο με σεντονακι το βραδυ επειδη του φορουσα αμανικο φανελακι,εεε αυτο ηταν κοπανιωταν ολη νυχτα ωσπου στις 3.30 μου ξυπνησε μουσκεμα στον ιδρωτα τον αλλαξα και τον πηρα κι αυτον στο κρεβατι και κοιμηθηκε με το βυζι στο στομα.εχουμε διωξει και τον μπαμπα μας στο αλλο δωματιο να εχουμε απλα οι 3 μας στο κρεβατι:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχαχχα!!!καντυ και μεις ετσι κανουμε!!!για την ακριβεια μας αφησε και εφυγε αλλα να σου πω την αληθεια δεν τον φωναξαμε και να γυρισει!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καναμε το εμβόλιο και μας άκουσε το τετράγωνο! Τετοιες φωνές και κλάματα έβαλε η μικρή μου! Τώρα γκρινιάζει λίγο και με κοιτάει ικετευτικά. Την παίρνω αγκαλιά και ησυχάζει, την αφήνω και κλαίει!

Μεγαλώσαμε κι άλλο! Φτάσαμε τα 5 κιλά και είμαστε 58 πόντους!

μπραβο αγαπη μου μια χαρα ειναι η κουκλιτσα σου!!!

καλημερα....εμενα παλι τα θρεφταρια μου στο πρωτο εμβολιο ηταν 5700 και 5470:shock::shock::shock:

πρεπει να τους ξεκινησω διαιτα:tongue::tongue:

επισσης μετα το εμβολιο εχουν μια απιστευτη ησυχια ειδικα ο μπεμπης κοιμαται με τις ωωωωρες παρακαλω να ερχεται η μερα του εμβολιου να ξεκουραζομαι ειναι σαν να μην υπαρχουν μωρα στο σπιτι σας λεω!!!!

εδω παντως εχει ζεστη αλλα επειδη φυσουσε λιγο σκεπασα τον μικρο με σεντονακι το βραδυ επειδη του φορουσα αμανικο φανελακι,εεε αυτο ηταν κοπανιωταν ολη νυχτα ωσπου στις 3.30 μου ξυπνησε μουσκεμα στον ιδρωτα τον αλλαξα και τον πηρα κι αυτον στο κρεβατι και κοιμηθηκε με το βυζι στο στομα.εχουμε διωξει και τον μπαμπα μας στο αλλο δωματιο να εχουμε απλα οι 3 μας στο κρεβατι:oops:

α βασιλισα μια χαρα σας βρισκω! εμενα ο πριγκηπας μου οταν κανει εμβολιο ειναι γκρινιαροιυλης ολη την ημερα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! Τι κανετε;

Κάντυ, θρεφταράκια τα μικρά σου, ε; Φτου! φτου!

Η δική μου έχει μια απίστευτη γκρίνια (ιδίως τα μεσημέρια). Είδα κι έπαθα να την ησυχάσω. Τώρα βολεύτηκε για λίγο στην κούνια της fisher price ( τι φοβερό παιγχίδι, σας το έχω ξαναπει νομίζω). Αν προλάβω να φάω κάτι καλά θα είναι! Την τάισα, την άλλαξα, την πήρα στο κρεβάτι (επηρεασμένη από τις δικές σας εμεπιρίες που ηρεμούν δίπλα σας) τίποτα η μπέμπα! Εχει αρχίσει πάλι εδώ και μια βδομάδα και βάζει τα χεράκια της στο στόμα! Απίστευτη εξάρτηση όμως κοριτσια! Το βράδυ την ακούω που μασουλάει τα χεράκια της πριν βάλει τα κλάματα για φαι!

Ουφ! σηκώνομαι να φαω......Είμαι και άυπνη.....Αν δεν κοιμηθεί λίγο τώρα, την έβαψα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μεγαλη μερα σημερα!!! Πήγαμε για τα βαφτιστικα οπως σας ειπα....γυρισαμε σε 4 μαγαζια και τα κλεισαμε κιολας!!! πηραμε το πακετο με τα σχετικα..ενα φανταστικο φορεματακι που αν το βρω θα σας το βαλω να το δειτε...επισης δανειστικαμε απο το μαγαζι στολιδια για τον στολισμο της εκκλησιας...ενα ποδηλατο μεταλλικο, ενα ανθρωπακι, 2 ασπρα ψαθινα και ενα μπολ για να βαλω τα ζαχαρωτα!!!οποτε θα γλιτωσω κ τον στολισμο με λιγα υφασματα μονο!!!ειδαμε και για σταυρο σε ενα μαγαζι που με ξετρελλανε μπορω να πω!!!θα δουμε ακομη εναν ομως κ μετα θα κλεισουμε...ειδα τιμη για μπομπο....0,60 απλο ασπρο πουα τουλι με ροζ λεπτη κορδελιτσα οπου θα εχει περασμενη μια πεταλουδιτσα...αυτη θα ειναι για ολον τον κοσμο. στα παιδακια ακομη το ψαχνω και στους συγγενεις θα κανω 50 εικονιτσες με την αγια Μαρκελλα...τωρα θα ψαξω μηπως κ τυχον βρω αυτο το υφασμα πολυ πιο οιοκνομικο σε καμια σελιδα για να τα φτιαξουμε μονοι μας γιατι ειναι υπεραπλες οι μπομπο!!!αν παρω απο αυτους τα υλικα γλιτωνω 30ε που τα θεωρω πολυ λιγα...πιο πολυ βασικα θελω να τα κανω για να λεω αυριο μεθαυριο οτι ηταν ολα χειροποιητα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Σας ριχνω καμια ματια αν και πιο πολυ στο Face αλλα δεν εχω κουραγιο να σας γραψω. Μαλλον πρεπει να παρω καποια τηλ να της πω τα νεα μου και να σας τα μεταφερει γιατι δεν εχω χρονο να τα γραψω. Καταρχήν τα γνωστα δουλευω λιγο στην δουλεια μου, πηγαινω και λιγο στο καφε οπου πλεον πιο πολυ ασχολουμε με την οργανωση και τις παραγγελειες και δεν πολυ βοηθαω. Ομως αν θυμαστε εχω νοικιασει και το διπλανο μαγαζι οχι μονο το καφε. Το οποιο και ανοιγω αυριο σαν πιτσαρια. Αναμεσα στα 2 μαγαζια δηλ το εστιατοριο και το καφε εχω κανει μια μινι παιδικη χαρα!!!!

Οποτε φανταζεστε τρεξιμο για να γινουν όλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Και φυσικα θηλαζω......:lol:!!!!!!

Στην μηνιαία εξέταση πριν 10 μέρες ο γιατρός μου επισήμανε ότι το μωρό πήρε μόνο 250 γρ. σε 1 μήνα ενώ θα έπρεπε να πάρει περίπου το διπλάσιο. Εκείνη την ημέρα ζύγιζε 6400 και ενώ στην καμπύλη του ύψους ήταν αρκετά υψηλά στο βάρος ήταν λίγο πιο πάνω από τον μέσο όρο. Μέχρι τώρα θηλάζω αποκλειστικά και ο γιατρός αυτή τη φορά πρότεινε να δώσω συμπλήρωμα γάλακτος σε σκόνη. Είναι η 3η φορά που προσπάθησα να δώσω στο μωρό γάλα σε σκόνη. Παρόλο που κάθε φορά έδινα διαφορετική μάρκα συνέβη το ίδιο. Ενώ το μωρό το πίνει μετά από 2 ώρες περίπου αρχίζει να κάνει εμέτους. Αυτό διαρκεί κάποιες ώρες όπου το καημένο είναι ανόρεχτο χάνει όλη τη ζωντάνια του και συμπεριφέρεται σαν άρρωστο. Με μόνο 40 ml γάλα σε σκόνη και αυτο γιατι τοσο ηθελε - μετά τον θηλασμό- έκανε πάνω από 3-4 φορές εμετό. Δεν θέλω να σταματήσω να θηλάζω. Αρκεί όμως μόνο ο θηλασμός αν δεν παίρνει αρκετό βάρος? Αυτα τα 40 γρ. ειναι τοσο σημαντικα όσο για να επιμένω να του βρω ενα γάλα σε σκονη? Φυσικα τον πηρα τηλ και του τα ειπα και ειπε να συνεχισω με τον θηλασμο και βλεπουμε.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...