Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

πρωτη μερα στη δουλεια σημερα και ειμαι κάπως. Την χαμενη προσπαθώ να την αποφευγω και να μην την πετυχω σε κανα διαδρομο.Χιχιχιχι!

Κουράγιο, Πέπσι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασιλισες πηγαμε παρεα με τον πριγκηπα μου κ αφησα στην εικονα του αγιου τον σταυρο που μου εκανε δωρο ο αντρας μου! εσεις τι κανετε? με την ελενη τι εγινε?????????????/

Καλά έκανες Μαριούλα μου! Κι εγώ τον δικό μου σταυρό (δώρο από τον άντρα μου) θα τον πάω στην Παναγίτσα του χωριού μας! Τον έχω ταμένο!

Να φυλάνε οι Αγιοι τα μωράκια μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα να ρωτήσω και εσάς!Περιμένω περίοδο αύριο..14 μέρες μετα την ωορρηξία!Μετράω την θερμοκρασία μου το πρωί πρίν σηκωθώ..Σήμερα είχα 37 στις 6 και κάτι το πρωί,σηκώθηκα για τουαλέτα και μετα ξανα κοιμήθηκα!Οταν ξύπνησα μετρήθηκα πάλι πριν σηκωθώ και είχα 37.1!Επίσης έχω συμπτώματα περιόδου,πρησμένο στήθος,πονάκια περιόδου που και που όμως αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι η συχνοουρία..Ποτέ δεν πήγαινα 100 φορές την ημέρα τουαλέτα ούτε ξυπνούσα το πρωί απο την αίσθηση οτι κατουριέμαι!Επίσης με πονούσαν οι θηλές μου ομως τώρα με ενοχλεί το στήθος οταν ξαπλώνω..Υπάρχει περίπτωση να είμαι?Είχε κάποια άλλη τα ίδια συμπτώματα?

Ευχαριστώ και συγνώμη που μπήκα έτσι στο άσχετο στο θέμα σας!!

Καλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα να ρωτήσω και εσάς!Περιμένω περίοδο αύριο..14 μέρες μετα την ωορρηξία!Μετράω την θερμοκρασία μου το πρωί πρίν σηκωθώ..Σήμερα είχα 37 στις 6 και κάτι το πρωί,σηκώθηκα για τουαλέτα και μετα ξανα κοιμήθηκα!Οταν ξύπνησα μετρήθηκα πάλι πριν σηκωθώ και είχα 37.1!Επίσης έχω συμπτώματα περιόδου,πρησμένο στήθος,πονάκια περιόδου που και που όμως αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι η συχνοουρία..Ποτέ δεν πήγαινα 100 φορές την ημέρα τουαλέτα ούτε ξυπνούσα το πρωί απο την αίσθηση οτι κατουριέμαι!Επίσης με πονούσαν οι θηλές μου ομως τώρα με ενοχλεί το στήθος οταν ξαπλώνω..Υπάρχει περίπτωση να είμαι?Είχε κάποια άλλη τα ίδια συμπτώματα?

Καλά έκανες και μπήκες κορίτσι!!!Εγώ είχα πάντα συμπτώματα περιόδου και στις 4 εγκυμοσίνες (η 4η ήταν η τυχερή )μου το διαφορετικό ήταν το στήθος τούμπανο και το πολύ κατούρημα οπότε ναι μπορεί να είσαι....στο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου!!!Όταν πάρεις το θετικό τέστ στα χέρια σου να μπείς να μας το πείς!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Βγάλαμε δοντάκι; Μεγαλώνουμε λοιπόν :P Δεν το κατάλαβα αυτό με την καραμελοβροχή :( Ηξερα ότι πούλησες το smartaki σου, αλλά δεν ήξερα πως πήρατε κιόλας άλλο! Μπράβο.....Κι εγώ εχώ το grande punto του 2009! Το πήραμε καινούργιο, τρομάρα μας και μέχρι και τώρα το ξεχρεώνουμε με δόσεις! Δεν το χάρηκα όμως ακόμη να φανταστείς.....Οταν το πήραμε μου έτυχε το εξωμήτριο....Πού όρεξη μετά γιΑ βόλτες! Μετά ξεχαρβαλιάστηκε το δάχτυλό μου, δεν μπορούσα να οδηγήσω για πόσο καιρό, ύστερα το πήρα και κόντεψα να πέσω σε γκρεμό......Ολα αυτά με έκαναν να το φοβάμαι και προτιμώ να παίρνω το παλιό μας που είναι φιατ κι αυτό αλλά παλιο........Με αυτό αισθάνομαι σιγουριά........ Φιλιά στον μικρό.

Η Μαριούλα στο νησί έχουν έθιμο στο πρώτο δοντάκι να φωνάζουν παιδάκια και να πετάνε καραμέλες πάνω από το μωρό στα υπόλοιπα παιδιά!!!Εμείς πάλι κάνουμε λουκουμάδες με μέλι και όποιος δεί πρώτος το δόντι (εκτός από τους γονείς)να ασημώνει με χρυσαφικό άντε λόγο κρίσης και ασημικό ......!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλά έκανες και μπήκες κορίτσι!!!Εγώ είχα πάντα συμπτώματα περιόδου και στις 4 εγκυμοσίνες (η 4η ήταν η τυχερή )μου το διαφορετικό ήταν το στήθος τούμπανο και το πολύ κατούρημα οπότε ναι μπορεί να είσαι....στο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου!!!Όταν πάρεις το θετικό τέστ στα χέρια σου να μπείς να μας το πείς!!

Αχ!Αλήθεια?Μα έχω πάθει πλάκα με το κατούρημα!Χαχχαχα!Ευχαριστώ πολύ!!!Μακάρι να είμαι και θα μπώ να σας το πώ!!!!Ευχαριστώ!!!

αν η 2η φαση του κυκλου που μετρας θερμοκρασια ξεπερασει τις 16 μερες εισαι εγκυος!!!αυτα που περιγραφεις ειναι ολα συμπτωματα!!! σου ευχομαι να δεις το τεστακι θετικο αυτες τις μερες κ οπως λεει κ η λιλι να μπεις να μας το πεις!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αν η 2η φαση του κυκλου που μετρας θερμοκρασια ξεπερασει τις 16 μερες εισαι εγκυος!!!αυτα που περιγραφεις ειναι ολα συμπτωματα!!! σου ευχομαι να δεις το τεστακι θετικο αυτες τις μερες κ οπως λεει κ η λιλι να μπεις να μας το πεις!!!

Καλησπέρα cherry!!!Αύριο περιμένω να ΜΗΝ αδιαθετήσω!Θα είναι η 14η μέρα μετα την ωορρηξία..Συνεχίζω να έχω δέκατα και ψιλοπονάκια περιόδου,και κάτι σαν τραβήγματα στην κοιλιά...Αν ήταν να μου έρθει δεν θα έπρεπε να πέσει η θερμοκρασία μου?

Η Μαριούλα στο νησί έχουν έθιμο στο πρώτο δοντάκι να φωνάζουν παιδάκια και να πετάνε καραμέλες πάνω από το μωρό στα υπόλοιπα παιδιά!!!Εμείς πάλι κάνουμε λουκουμάδες με μέλι και όποιος δεί πρώτος το δόντι (εκτός από τους γονείς)να ασημώνει με χρυσαφικό άντε λόγο κρίσης και ασημικό ......!!!
Πολύ φοβάμαι πως όλοι θα κάνπυν τα στραβά μάτια και κανείς δεν θα βλέπει το δοντάκι του παιδιού, για να γλιτώσουν την αγορα ασημικού :tongue:

Μα τι ωραία έθιμα είναι αυτά! εμείς δεν έχουμε τίποτα :(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα cherry!!!Αύριο περιμένω να ΜΗΝ αδιαθετήσω!Θα είναι η 14η μέρα μετα την ωορρηξία..Συνεχίζω να έχω δέκατα και ψιλοπονάκια περιόδου,και κάτι σαν τραβήγματα στην κοιλιά...Αν ήταν να μου έρθει δεν θα έπρεπε να πέσει η θερμοκρασία μου?
Εχεις σταθερό κύκλο; Αν ναι, περίμενε να δεις τι θα γίνει αυριο! Αν δεν σου έρθει, τρέχα για χοριακή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εχεις σταθερό κύκλο; Αν ναι, περίμενε να δεις τι θα γίνει αυριο! Αν δεν σου έρθει, τρέχα για χοριακή!

Δεν έχω σταθερό κύκλο όμως είμαι σίγουρη πως αν αδιαθετήσω θα είναι αύριο γιατι γνωρίζω πότε έκανα ωορρηξία!14 μέρες μετα την ωορρηξία αν δεν γίνει γονιμοποίηση αδιαθετούμε..Βέβαια δεν έχω κανένα σύμπτωμα οτι θα μου έρθει όπως είχα άλλες φορές βρε κορίτσια μου..Θα σκάσω μέχρι να ξημερώσει ο Θεούλης την μέρα...

Πολύ φοβάμαι πως όλοι θα κάνπυν τα στραβά μάτια και κανείς δεν θα βλέπει το δοντάκι του παιδιού, για να γλιτώσουν την αγορα ασημικού :tongue:

Μα τι ωραία έθιμα είναι αυτά! εμείς δεν έχουμε τίποτα :(

Χαχαχαχαχα το είδε η μαμά μου που ψάχνει πάντα!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καναμε το εμβόλιο και μας άκουσε το τετράγωνο! Τετοιες φωνές και κλάματα έβαλε η μικρή μου! Τώρα γκρινιάζει λίγο και με κοιτάει ικετευτικά. Την παίρνω αγκαλιά και ησυχάζει, την αφήνω και κλαίει!

Μεγαλώσαμε κι άλλο! Φτάσαμε τα 5 κιλά και είμαστε 58 πόντους!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι μου κ σας μεγαλουτσικη ειναι!!! η δικια μου οταν πηγε για το πρωτο εμβολιο δηλαδη ακριβως 2 μηνων ηταν 5κιλα και 59εκ!!! περιττο να σου πω οτι τα σκ που παω στο κκοσμος οσα μωρα και αν δω κοντα στην ηλικια της ειναι πολυ πιο μικροσωμα!!!αρε το γαλατακι της μαμας τι μωρακια θρεφει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...