Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα!

Μαρμιν, να περάσεις καλά, κοπέλα μου! Με ενδιαφέρουν σημειώσεις νομικής. Συγκεκριμένα από το τμήμα νομικής Θεσσαλονίκης, αλλά δεν ξέρω κανέναν. Αν μάθεις κάτι, πες μου, σε παρακαλώ!!!

Πέπσι μου, πού ήσασταν διακοπές; Πώς τα περάσατε;

Ναι, καισαρική έκανα! Πονούσα πολύ για 2 ολόκληρες μέρες! Κατάφερα να σηκωθώ μετά από ένα 24ωρο, περπατούσα με πολύ μεγάλη δυσκολία....Την τρίτη μέρα ήμουν πολύ καλύτερα! Την 4η πήρα μόνο ένα παυσίπονο και από την 5η μέρα και μετά δεν ένιωθα πια κανέναν πόνο! Εκανα άνετα τις δουλειές του σπιτιού!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

loipon perisy tetoia mera akrivws eida to vrady ena oneiro!!! irthe ena pedaki k m xaideve tin koilia (imoun egios) etsi opws m tin xaideve mou edi3e ton stavro pou foraw sto lemo mou (tha ton deite se oles tis feto ton faraw edw k xronia!) kai mou eipe xwris omws na vgalei fwni apo to stoma tou ena periergo pragma den mporw na sas to e3igisw me koitaze sta matia k mou milage xwris omws na milaei apla me evlepe san na diavaza tin skepsi tou ena pragma. mou eipe loipon oti thelei ton stavro mou otan ton evgala na tou ton dwsw mou eipe oxi den thelei na tou ton dwsw sta xeria alla na ton paw spiti tou. ma pws ginete na ton ferw sto spiti sou afou den 3erw pou meneis? me epiase na me paei spiti tou k me pige se ena agnwsto gia emena meros edw stin kalimno pou pote den eixa paei ws twra k ekei... eixe mia ekklisitsa! 3ipnisa amesws k skeftomoun ti mporei na simenei afto to oneiro den edwsa simasia k sinexisa ton ipno m tin epomeni mera to skeftomoun sinexeia pira loipon ta3i k ton kathodigousa gia na tou dei3w pou tha me paei! ta monopatia ola itan akrivws opws k sto oneiro k koritsia pragmati ekei pou me pige ipirxe i ekklisitsa pou eixa dei sto oneiro mou!!!! emeina me anoikto to stoma! rwthsa k ematha pianou agiou einai i ekklisitsa afti k einai tou agiou Kirikou! enimerwthika k ematha pws o agios Kirikos einai oi prostaths twn mikrwn pediws ton skotwsan 3 xronwn epidi i mana tou itan Xristiani! i erminia mou? o agios Kirikos thelei ton stavro mou kai tha mou prosexei to antwnio mou! simera ena xrono meta tha tou paw ton stavw stin eikona tou den ton pigena toso kero gt ithela na parw k to mwraki mou mazi na proskinisoume! epidi o agios einai prostatis twn mikrwn pediwn meta tin leitourgia moirazoun pagwta se ola ta pedakia!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula, τι φοβερό όνειρο ήταν αυτό; Βεβαίως και να πας τον σταυρό σου στον Αγιο! Αφού ήρθε στον ύπνο σου και τον ζήτησε να τον πας παρέα με τον Αντωνάκη!

Πράγματι κάποια όνειρα είναι τόσο σημαδιακά!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριουλα κοριτσακι μου να τον πας τον σταυρο.αυτα τα ονειρα οντως σε σημαδευουν.θα σου προσεχει τα μωρα σου!
Marioula, τι φοβερό όνειρο ήταν αυτό; Βεβαίως και να πας τον σταυρό σου στον Αγιο! Αφού ήρθε στον ύπνο σου και τον ζήτησε να τον πας παρέα με τον Αντωνάκη!

Πράγματι κάποια όνειρα είναι τόσο σημαδιακά!

Καληνύχτα!

βασιλισες πηγαμε παρεα με τον πριγκηπα μου κ αφησα στην εικονα του αγιου τον σταυρο που μου εκανε δωρο ο αντρας μου! εσεις τι κανετε? με την ελενη τι εγινε?????????????/

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και εδώ!!!Μάρτζη μου να σου πώ τα νέα μας!!!Παρασκευή όπως πάντα πήγαμε στο εξοχικό όλη νύχτα το καψουράκι έκλαιγε πολύ πολύ και δεν τον παρηγορούσε τίποτα ούτε στήθος ούτε πιπίλα ούτε κάν η Βουγιουκλάκη....αποτέλεσμα το Σαββάτο το μεσημέρι έσκασε μύτη το πρώτο μας δοντάκι.....!!!Εμείς δεν έχουμε όμως καραμελοβροχή φτιάχνουμε λουκουμάδες με μέλι θα τους κάνει ο μπαμπάς μας σήμερα....ωστόσο είναι έτοιμο και το δεύτερο να μας χαιρετήσει!!!Πήραμε και αμάξι δεν θυμάμαι να στο έχω πεί ένα Fiat punto του 2005 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το είχε μια κοπέλα γιατρός και είναι πολύ προσεγμένο!!! Αυτά τα νέα μας!!!Να μου φιλήσεις τη μπαλαρίνα !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

πρωτη μερα στη δουλεια σημερα και ειμαι κάπως. Την χαμενη προσπαθώ να την αποφευγω και να μην την πετυχω σε κανα διαδρομο.Χιχιχιχι!

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

πρωτη μερα στη δουλεια σημερα και ειμαι κάπως. Την χαμενη προσπαθώ να την αποφευγω και να μην την πετυχω σε κανα διαδρομο.Χιχιχιχι!

Και άν τη πετύχεις ρίξε της ένα φτύσιμο και αν απορίσει και ζητήσει το λόγο πές της ''για να μη σε ματιάσω καλέ'' Χααχαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα και εδώ!!!Μάρτζη μου να σου πώ τα νέα μας!!!Παρασκευή όπως πάντα πήγαμε στο εξοχικό όλη νύχτα το καψουράκι έκλαιγε πολύ πολύ και δεν τον παρηγορούσε τίποτα ούτε στήθος ούτε πιπίλα ούτε κάν η Βουγιουκλάκη....αποτέλεσμα το Σαββάτο το μεσημέρι έσκασε μύτη το πρώτο μας δοντάκι.....!!!Εμείς δεν έχουμε όμως καραμελοβροχή φτιάχνουμε λουκουμάδες με μέλι θα τους κάνει ο μπαμπάς μας σήμερα....ωστόσο είναι έτοιμο και το δεύτερο να μας χαιρετήσει!!!Πήραμε και αμάξι δεν θυμάμαι να στο έχω πεί ένα Fiat punto του 2005 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το είχε μια κοπέλα γιατρός και είναι πολύ προσεγμένο!!! Αυτά τα νέα μας!!!Να μου φιλήσεις τη μπαλαρίνα !!!
Βγάλαμε δοντάκι; Μεγαλώνουμε λοιπόν :P Δεν το κατάλαβα αυτό με την καραμελοβροχή :( Ηξερα ότι πούλησες το smartaki σου, αλλά δεν ήξερα πως πήρατε κιόλας άλλο! Μπράβο.....Κι εγώ εχώ το grande punto του 2009! Το πήραμε καινούργιο, τρομάρα μας και μέχρι και τώρα το ξεχρεώνουμε με δόσεις! Δεν το χάρηκα όμως ακόμη να φανταστείς.....Οταν το πήραμε μου έτυχε το εξωμήτριο....Πού όρεξη μετά γιΑ βόλτες! Μετά ξεχαρβαλιάστηκε το δάχτυλό μου, δεν μπορούσα να οδηγήσω για πόσο καιρό, ύστερα το πήρα και κόντεψα να πέσω σε γκρεμό......Ολα αυτά με έκαναν να το φοβάμαι και προτιμώ να παίρνω το παλιό μας που είναι φιατ κι αυτό αλλά παλιο........Με αυτό αισθάνομαι σιγουριά........ Φιλιά στον μικρό.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...