Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου στο πρώτο πόδι είναι Ν. Μουδανιά! Απλά από εκεί πάμε όπου θέλουμε!
Εμένα μου αρέσει πολύ η Καλλιθέα! Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα, όταν ήμουν φοιτήτρια! Είχα μείνει άφωνη από το χρώμα της θάλασσας και το πόσο καθαρή ήταν :P Μετά από χρόνια βέβαια που ξαναπήγα. είχε βγάλει αχινούς η θάλασσα και πάτησε έναν ο άντρας μου και θυμάμαι που τ΄ρεχαμε στο νοσοκομείο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εμένα μου αρέσει πολύ η Καλλιθέα! Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα, όταν ήμουν φοιτήτρια! Είχα μείνει άφωνη από το χρώμα της θάλασσας και το πόσο καθαρή ήταν :P Μετά από χρόνια βέβαια που ξαναπήγα. είχε βγάλει αχινούς η θάλασσα και πάτησε έναν ο άντρας μου και θυμάμαι που τ΄ρεχαμε στο νοσοκομείο!

αχαχα Μάρτζι μου πλάκα έχεις! Και η Άθυτος είναι όμως πολύ όμορφη και γραφική και με εξίσου ωραία θάλασσα! Εμείς Καλιθέα πάμε συνήθως απόγευμα για βολτίτσα! Θαλασσίτσα πάμε πιο κοντά Ποτίδαια και δεύτερο πόδι καλύβες, παλιά και Άγιο Μάμα αλλά όταν έκλεισε το μπιτς δεν την καθάριζαν καθόλου και δεν ξαναπήγαμε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αχ! Αγιο Μάμμα!!! Τι μου θύμισες τώρα! Πηγαίναμε κι εκεί και μου άρεσε πάρα πολύ! Εκλεισε το μπιτς; Μα γιατί; Υπέροχο χωριουδάκι με πεντακάθαρες αυλές και ωραιότατη η εκκλησία του Αγίου Μάμμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και Αθύτο είχαμε πάει αρραβωνιασμένοι! Και βρήκαμε ένα ρολόι guess αντρικό χωμένο μέσα στην άμμο κάτω από την ξαπλώστρα μας! Το αφήσαμε σε κοινή θέα μήπως και ερχόταν κάποιος να το ψάξει, αλλά μέχρι να φύγουμε κανείς δεν το αναζήτησε! Ετσι το κρατήσαμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

margki tha se parakalame gia polu akoma na kaneis fb??????? xaneis polla nea me to na min exeis fb! kane bre xara mou na ta leme pio sixna:p mou leipeis alla den exw xrono na mpenw k sta 2:( an den exeis skopo na kaneis toulaxiston pes mas to na min sto leme adika...exw mia idea!kane fb k an den sou aresei meta to svineis e? ti les?;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια μου, δεν θα κάνω προς το παρόν! Και δεν θα κάνω γιατί ξέρω πως θα μου αρέσει τρελά και θα έχω το μυαλό μου πώς να μπαίνω αφήνοντας στην άκρη άλλα πράγματα! Εδώ το παθαίνω με την "τυχερή λίστα" αυτό....δεν θα το παθαίνω με το face; Τώρα είμαι σε φάση που δεν Θέλω να περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή! Οταν κάθομαι με το ζόρι σηκώνομαι να κάνω καμία δουλειά! Ξέρω πως θα εθιστώ, οπότε αφήστε το καλύτερα!

Δεν πειράζει. Συνεχίστε εσείς στο face κι εγώ θα μπαίνω να σας λέω τα νέα μου εδώ που και που!

Κάποια στιγμή θα κάνω λογαριασμό, αλλά όχι τώρα!

Θα σας γράψω νέα μας από Δευτέρα που θα πάμε να κάνουμε εμβόλιο στη μικρή!

Είμαστε καλά, δόξα το Θεό! Απλά, έχουμε 2 νύχτε που ξυπνάμε ανά δίωρο, ενώ είχα συνηθίσει τους 5ωρους ύπνους της μικρούλας μου!

Είμαι στενοχωρημένη με όσα γίνοντα στον κλάδο μου! Φοβάμαι πως σιγά σιγά θα έρθει και η σειρά μου και μπορεί να απολυθώ! Τι θα κάνουμε αν συμβεί κάτι τέτοιο;

Αυτά πάνω κάτω τα νέα μου!

Σας φιλώ, κοριτσάκια μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα σε όλα! Για το φέις έχεις ένα δίκιο και εγώ όταν θέλω να κάνω δουλειές ή οτιδήποτε δεν ανοίγω υπολογιστή αλλά τελικά το φέις μου φάνηκε πολύ χρήσιμο γιατί διαβάζω και για τη σχολή μου θέματα, σημειώσεις, σος κτλ

Τώρα με τους εκπαιδευτικούς και εγώ σε σκεφτόμουν αλλά μη στενοχωριέσαι από τώρα για κάτι που μπορεί να μη γίνει και ποτέ! Να σου πω εγώ δεν ακούω ειδήσεις αλλά ακούει ο άντρας μου και αναγκαστικά πέρνει και εμένα το αφτί μου διάφορα! Ε λοιπόν και εγώ το σκέφτομαι και για το σύζυγο και για μένα γιατί είμαστε και οι δύο σε θέσεις άστα να πάνε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, δεν κατάλαβα αυτο με τις σημειώσεις από το φέις! Πού τις βρίσκεις τις σημειώσεις! Αυτό με ενδιαφέρει πολύ...Για εξηγησέ μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, δεν κατάλαβα αυτο με τις σημειώσεις από το φέις! Πού τις βρίσκεις τις σημειώσεις! Αυτό με ενδιαφέρει πολύ...Για εξηγησέ μου!

Τα παιδιά από τη σχολή που είμαι έχουν κάνει διάφορες ομάδες στο φέις και εκεί λένε όλα αυτά που σου είπα! Μέχρι και ειδική ομάδα πρωτοετών έχει! Εσένα τι ακριβώς σε ενδιαφέρει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...