Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα,τι κανετε; στο σπιτι επικρατει ενας πανικος και ετσι βρισκω παρηγορια στη δουλεια. Και μεις ετσι ειματσε πανω κατω με τον συζυγο οπως μαρμιν και λιλι,απλα εμας μας βγιανουν πολα νευρα ρε κοριτσια ειδικα τωρα που εχει πεσει πολυ δουλεια ζουμε ενα δραμα. Εγω τις δουλεις του σπιτιου της κανω μονη μου γιατι δουλευει πολλες ωρες ο καημενουλης μου αλλα διασκεδαση υποχρεωσεις και τα λοιπα τα κανουμε μαζι.

Μαρτζι, δεν ειναι υπεροχο που καταλαβαινει πως εισαι η μαμακουλινα της; εμενα με τρελαινει οταν τα κανει αυτα. και μακρυα απο το γαμπρο μου.

καντυ δεν εχω προλαβει να μπω φεις ακι δεν εχω διαβασει τιποτα....

τσερυ τι κανει η μικρουλα σου; μπαινω απο ενα παλιο υπολογιστη που τον βαλαμε μεσα στη παραγωγη για οταν κανουμε τις αραιωσεις και δεν καθεται ποτε κανεις,οποτε οταν φυγουν σερφαρω...μια χαρα μου εκατσε....

μαρακι μου τι κανει ο πριγκιπας μας;

εμεις μεγαλωνουμε και αφρατευουμε,σας χρψσταω πολλες φωτο,τρωμε κρεμα απο τη δευτερα και το σαββατο αρχιζουμε με φρουτα,μηλο-μπανανα. γενιακ ειναι πολυ καλο κοριτσι αλλα κατι εχει παθε τα βραδυα και θελει ολο βυζι,μαλλον θα ξεμυτισει κανενα δοντακι....

ελπιζω να ξανακαταφερω να μπω...

καλη μερα σε ολες ,φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aggelikaki μου μάλλον δοντάκι λέω και εγώ γιατί τα ίδια μου έκανε και ο δικός μου λίγο καιρό πριν και έσκασε μύτη το ένα! Αλήθεια δε σας το είπα! Σήμερα κατάφερα να δω και το δεύτερο που ετοιμάζεται! Δεν έσκασε αλλά πιστεύω ως την Κυριακή να ξεπροβάλλει! :tongue: Αλλά το πρώτο δε μεγάλωσε ακόμα πολύ βρε κορίτσια γιατί; :(

Αρχίσατε κρεμούλες ε; Τέλεια; Τρώει με ευχαρίστηση; Περιμένουμε τις φώτο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπερα κοριτσια μου..τι κανετε?εγω χθες ετρεχα με τον αντρα μου ..ειχε μια αδιαθεσια δεν μπορουσε να κανει τιποτα ,ζαλιζοταν,και τον πηγαμε στο κεντρο υγειας απο εκει επειδη αυτοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα μας εστειλαν στο νοσοκομειο για εξετασεις τον εκαναν καρδιογραφημα τον εξετασαν τον εκεναν εξετασεις αιματος και τελικα μας ειπαν οτι ειχε υπερκοπωση δεν βρηκαν κατι αλλο ,κουραστικε αυτους τους 2 μηνες ,μια να ταιριασει το σπιτι μας ,μια με την δουλεια, το μονο που βρηκαν ειναι οτι εχει στιγμα μεσογειακης μας ειπαν, και επειδη εχει και η θεια μου πρεπει να κανω και εγω μια εξεταση.. σημερα κανονικα δουλευαμε και επειδη τον ειπαν να κατσει να ξεκουραστει πηρε τηλ.τον μπαμπα του πριν να παμε στο νοσοκομειο και του ειπε οτι δεν ειναι καλα και δεν θα παμε και το μονο που του ειπε ειναι οτι ο αδερφος του εχει δουλεια και τι θα γινει ,και μετα του λεει αντε καλα θα του πω να παει αυτος....μετα δεν πηρε ενα τηλεφωνο να δει τι κανει..και σημερα πηρε τηλ. η πεθερα και της ειπε ο αντρας μου τι εχει και το μονο που ειπε ειναι < καλα, αντε γεια >,τελειως αναισθητοι ειναι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίνα περαστικά στον άντρα σου! Κουράστηκε τόσο πολύ ο καημένος; Καλά, βρε παιδάκι μου, κι οι γονείς του τόσο αναίσθητοι είναι; Τι να πω! Υπομονη!

Αγγελικούλα, τι κάνει το κορίτσι μας; Ελπίζω να είναι όλα καλά! Οσο για τον γαμπρό σου, δεν κατάλαβα; Τον καπάρωσες, κυρία μου;;; Εγώ θα του κάνω το προξενιό πάντως κι ας αποφασίσει εκείνος! Εσύ γιατί δεν παίρνεις για γαμπρό το γιο της Κάντυ; Αν δεν κάνω λάθος το μικρούλι εκείνο δεν βρήκε ταίρι!

Μαμριν, για το γυμναστήριο λέω τελικά! Πολύ ωραία χρώματα έχει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια ..τι κανετε?εμεις τα ιδια..ο αντρας μου με εσκασε εχει 2 μερες που ειναι με το πιεσομετρο αγκαλια ακομα και στο κρεβατι ενω δεν εχει τιποτα μια χαρα ειναι η πιεση του και βαζει και εμενα να μετραω την δικη μου για να συγκρινει λεει..και μια οι παλμοι του λεει ειναι ανεβασμενοι μια χαμηλοι, χθες μεχρι τις 3 με κρατησε ξυπνια να μετραμε την πιεση μας για να βλεπει τους παλμους του ,με εβαλε να παρω τηλ. και στο κεντρο υγειας να τους ρωτησω αν ειναι χαμηλοι οι παλμοι του ,εχει παθει αρρωστοφοβια..ελεος οταν αρρωστενουν οι αντρες ειναι χειροτεροι απο μωρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίνα περαστικά στον άντρα σου! Κουράστηκε τόσο πολύ ο καημένος; Καλά, βρε παιδάκι μου, κι οι γονείς του τόσο αναίσθητοι είναι; Τι να πω! Υπομονη!

Αγγελικούλα, τι κάνει το κορίτσι μας; Ελπίζω να είναι όλα καλά! Οσο για τον γαμπρό σου, δεν κατάλαβα; Τον καπάρωσες, κυρία μου;;; Εγώ θα του κάνω το προξενιό πάντως κι ας αποφασίσει εκείνος! Εσύ γιατί δεν παίρνεις για γαμπρό το γιο της Κάντυ; Αν δεν κάνω λάθος το μικρούλι εκείνο δεν βρήκε ταίρι!

Μαμριν, για το γυμναστήριο λέω τελικά! Πολύ ωραία χρώματα έχει!

πολυ αναισθητοι ειναι μαρτζι μου απο εχθες που πηρε τηλ. η μανα του δεν ξαναπηραν καθολου να δουν τι κανει το παιδι τους..τωρα καρφωθηκε στο μυαλο του οτι εχει καποιο προβλημα με την πιεση του χωρις να εχει τιποτα..και ολη την ωρα με εχει στο ποδι να μετραει και την δικη μου για συγκριση..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κυριακή φεύγουμε για Χαλκιδική στους γονείς μου με άγνωστη επιστροφή! Εκεί δε θα έχω ίντερνετ :( οπότε θα σας χάσω! Μια βδομάδα πιστεύω θα την καθίσουμε ίσως και παραπάνω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Marmin, τι ωραία που θα κάνετε διακοπές! Καλά να περάσετε! Αλήθεια, σε ποια περιοχή είστε;

Κορίνα, οι άντρες είναι σαν παιδιά όταν αρρωσταίνουν! Τι πίεση έχει; Πω! πω! έτσι κάνει και ο άντρας μου! Οταν είχα το θέμα με την πίεση, δεν με άφηνε σε ησυχία! Επαιρνε τη δική μου, μετά τη δική του, ύστερα των γονιών μου και όποιου κακομοίρη τύχαινε να μας επισκεφτει, έτσι για να συγκρίνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Marmin, τι ωραία που θα κάνετε διακοπές! Καλά να περάσετε! Αλήθεια, σε ποια περιοχή είστε;

Κορίνα, οι άντρες είναι σαν παιδιά όταν αρρωσταίνουν! Τι πίεση έχει; Πω! πω! έτσι κάνει και ο άντρας μου! Οταν είχα το θέμα με την πίεση, δεν με άφηνε σε ησυχία! Επαιρνε τη δική μου, μετά τη δική του, ύστερα των γονιών μου και όποιου κακομοίρη τύχαινε να μας επισκεφτει, έτσι για να συγκρίνει!

αχ με εσκασε μαρτζι μου..η πιεση του ειναι 12 η μεγαλη και 8 μικρη μια χαρα κανονικη ειναι ..απλα μετα απο αυτο με τον μπαμπα του φοβαται πολυ με τετοια θεμετα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...