Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σαφέστατα έχουμε δοκιμαστεί μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά δεν σκέφτηκα ολυτε για μια στιγμή να αφήσω τον αντρούλη μου όταν είχε εκείνος το πρόβλημα αλλά και εκείνος όταν εγώ αντιμετώπιζα το θέμα της καρδιάς είχε πεί ακριβώς ότι και ο δικός σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαφέστατα έχουμε δοκιμαστεί μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά δεν σκέφτηκα ολυτε για μια στιγμή να αφήσω τον αντρούλη μου όταν είχε εκείνος το πρόβλημα αλλά και εκείνος όταν εγώ αντιμετώπιζα το θέμα της καρδιάς είχε πεί ακριβώς ότι και ο δικός σου!!!

Μα εννοείται! Και ο δικός μου αντιμετώπισε θέμα υγείας και του στάθηκα βράχος και ας ήταν η σχέση μας πολύ αρχή! Σε τέτοιες στιγμές δείχνει ο καθένας τι είναι! Όσο για τους συγγενείς αλλά και τους "φίλους" καλά θα κάνουν να κοιτάνε τα χάλια τους! Αμάν πια! Βαρέθηκα να κρίνουν όλοι επιφανιακά! Καλά κάνεις και πηγαίνεις μόνη σου και δεν τον πιέζεις! Και γω έτυχε να πάω σε γαμοβάπτιση (στο γλέντι δεν πήγα) χωρίς το σύζυγο γιατί ήταν νωρίς (5 η ώρα Μάιο μήνα) και ήθελε να κοιμηθεί! Ε και τι έγινε; Πήγα με τις μαμάδες μου! Αν τον ήθελα οπωσδήποτε ξέρω ότι θα ερχόταν αλλά δε χάλασε και ο κόσμος να πάω μόνη μου! Απλά ούτε βάφτηκα ούτε χτενίστηκα ούτε τα ρούχα που υπολόγιζα έβαλα! Πήγα λίγο απλά αλλά με το μωράκι μου το Θρασυβουλάκι μου και ούτε με ένοιαζε για τον κόσμο! Και λίγο να τους γράφουμε δεν πειράζει αντιθέτως θα έλεγα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μα εννοείται! Και ο δικός μου αντιμετώπισε θέμα υγείας και του στάθηκα βράχος και ας ήταν η σχέση μας πολύ αρχή! Σε τέτοιες στιγμές δείχνει ο καθένας τι είναι! Όσο για τους συγγενείς αλλά και τους "φίλους" καλά θα κάνουν να κοιτάνε τα χάλια τους! Αμάν πια! Βαρέθηκα να κρίνουν όλοι επιφανιακά! Καλά κάνεις και πηγαίνεις μόνη σου και δεν τον πιέζεις! Και γω έτυχε να πάω σε γαμοβάπτιση (στο γλέντι δεν πήγα) χωρίς το σύζυγο γιατί ήταν νωρίς (5 η ώρα Μάιο μήνα) και ήθελε να κοιμηθεί! Ε και τι έγινε; Πήγα με τις μαμάδες μου! Αν τον ήθελα οπωσδήποτε ξέρω ότι θα ερχόταν αλλά δε χάλασε και ο κόσμος να πάω μόνη μου! Απλά ούτε βάφτηκα ούτε χτενίστηκα ούτε τα ρούχα που υπολόγιζα έβαλα! Πήγα λίγο απλά αλλά με το μωράκι μου το Θρασυβουλάκι μου και ούτε με ένοιαζε για τον κόσμο! Και λίγο να τους γράφουμε δεν πειράζει αντιθέτως θα έλεγα!

ποσες μαμαδες εχεις???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ποσες μαμαδες εχεις???

αχαχα! Δύο! Τη μαμά μου και την κολλητή της! Μάλιστα της έχω δώσει και ονόματα HDL, LDL σαν τις χοληστερίνες! Εννοείται πως η HDL είναι η κολλητή γιατί δε με μαλώνει ποτέ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας!

Πήγαμε βολτα στο παραλίμνιο σήμερα κι ήταν πολύ όμορφα! Δεν είχε πολύ κόσμο, μιας και είναι καθημερινή και κάναμε άνετα την βολτίτσα μας! Κι όταν θέλησε η μικρή να φάει καθίσαμε στο αυτοκίνητο κι όλα μια χαρά!

Δεν ξέρω τι μου παθαίνει τα μεσημέρια και τα απογεύματα και με βγάζει νοκ άουτ! Ενώ όλο το βράδυ και τα πρωινά τρώει συγκεκριμένες ώρες (τη νύχτα ανά 4ωρο και τη μέρα ανά δίωρο) από το μεσημέρι και μετά κάτι την πιάνει και θέλει να τρώει ανά μισή ώρα, το πολύ μία! Αφήστε που δεν κλέινει μάτι.....

Κάντυ, σε σκέφτομαι συχνά αυτές τις μέρες και σου βγάζω το καπέλο που τα καταφέρνεις με δυο μωρά! Αλήθεια, για πες μας πώς τα βγάζεις πέρα, όταν πεινάνε και τα δύο μαζί;

Εχω πρόβλημα με τα πόδια μου! Μουδιάζουν συνέχεια οι πατούσες μου!

Μαρμιν, όπως βλέπεις από σήμερα ξεκινήσαμε δυναμικά τις βολτες! Εχουμε εμβόλιο τη Δευτέρα! Μετά από αυτό θα ξεκινήσουμε βόλτες και στην γειτονιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γεια σας!

Πήγαμε βολτα στο παραλίμνιο σήμερα κι ήταν πολύ όμορφα! Δεν είχε πολύ κόσμο, μιας και είναι καθημερινή και κάναμε άνετα την βολτίτσα μας! Κι όταν θέλησε η μικρή να φάει καθίσαμε στο αυτοκίνητο κι όλα μια χαρά!

Δεν ξέρω τι μου παθαίνει τα μεσημέρια και τα απογεύματα και με βγάζει νοκ άουτ! Ενώ όλο το βράδυ και τα πρωινά τρώει συγκεκριμένες ώρες (τη νύχτα ανά 4ωρο και τη μέρα ανά δίωρο) από το μεσημέρι και μετά κάτι την πιάνει και θέλει να τρώει ανά μισή ώρα, το πολύ μία! Αφήστε που δεν κλέινει μάτι.....

Κάντυ, σε σκέφτομαι συχνά αυτές τις μέρες και σου βγάζω το καπέλο που τα καταφέρνεις με δυο μωρά! Αλήθεια, για πες μας πώς τα βγάζεις πέρα, όταν πεινάνε και τα δύο μαζί;

Εχω πρόβλημα με τα πόδια μου! Μουδιάζουν συνέχεια οι πατούσες μου!

Μαρμιν, όπως βλέπεις από σήμερα ξεκινήσαμε δυναμικά τις βολτες! Εχουμε εμβόλιο τη Δευτέρα! Μετά από αυτό θα ξεκινήσουμε βόλτες και στην γειτονιά!

Τέλεια! Καλά κάνεις κοριτσάκι μου! Εγώ σκέψου ότι μέχρι και το λεωφορείο παίρνω όταν θέλω να πάω κάπου ή αν περπατώντας φύγω μακριά! Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Α ρε δε θα αρχίσει να περπατάει το ταρζανάκι μου! Βόλτες και πάρκα που έχουμε να πάμε! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι και το Θρασυβουλάκι μπόλικη άμμο :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΤΖΙ φτιαξε φεις εχω διαφορα θεματα κατα καιρους που εδω δεν μπορω να τα πω και δεν θελω να τα ξερουν οι μισες:cry::cry::cry:

δεν τα βγαζω περα......σημερα ειμαι μονη η ψυχολογια μου χαλια τρεχω σαν τον βεγγο ουτε νερο δεν εχω προλαβει να πιω απο το πρωι:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αχ, βρε Κάντυ μου, σε καταλαβαίνω! Εγώ εδώ με ένα μωράκι και καμία φορά ακόμη και με βοήθεια νιώθω να πελαγώνω! Γι' αυτό σου λέω πως σε σκέφτομαι συχνά!

Μαρμιν και Λίλι τέλεια τα μπουμπουκάκια σας! Μεγάλωσαν και ομόρφυναν πολύ! Αχ, Λίλι πόσο ζήλεψα την πισίνα! Τι ωραιο καιρό έχετε εκεί! Εμείς εδώ έχουμε ψύχρα! Εγώ έχω κρυώσει, να φανταστείτε!

Λίλι, ο μικρός σου φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από 6 μηνών! Ειδικά σε αυτή με τον μπαμπά φαίνεται να είναι 2 χρονών! Θα του κάνω προξενιό με την ανιψιά μου να ενώσουν τα μπουτάκια τους! Τέτοια μπουτάκια έχει κι αυτή!

Μαρμιν, ο μικρός τρώει σοκολάτα σε εκείνη τη φώτο που μου έστειλες; Ηθελα αν σε ρωτήσω και για ένα ωραίο παπλωματάκι που του έχεις! Πάπλωματάκι είναι ή κουβερτούλα καλοκαιρινή; Είναι πολύ όμορφο! Επίσης τρελάθηκα με τη φώτο που ανοίγει το πλυνητήριο!

Φιλιά....

Καληνύχτα σε όλες σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αχ, βρε Κάντυ μου, σε καταλαβαίνω! Εγώ εδώ με ένα μωράκι και καμία φορά ακόμη και με βοήθεια νιώθω να πελαγώνω! Γι' αυτό σου λέω πως σε σκέφτομαι συχνά!

Μαρμιν και Λίλι τέλεια τα μπουμπουκάκια σας! Μεγάλωσαν και ομόρφυναν πολύ! Αχ, Λίλι πόσο ζήλεψα την πισίνα! Τι ωραιο καιρό έχετε εκεί! Εμείς εδώ έχουμε ψύχρα! Εγώ έχω κρυώσει, να φανταστείτε!

Λίλι, ο μικρός σου φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από 6 μηνών! Ειδικά σε αυτή με τον μπαμπά φαίνεται να είναι 2 χρονών! Θα του κάνω προξενιό με την ανιψιά μου να ενώσουν τα μπουτάκια τους! Τέτοια μπουτάκια έχει κι αυτή!

Μαρμιν, ο μικρός τρώει σοκολάτα σε εκείνη τη φώτο που μου έστειλες; Ηθελα αν σε ρωτήσω και για ένα ωραίο παπλωματάκι που του έχεις! Πάπλωματάκι είναι ή κουβερτούλα καλοκαιρινή; Είναι πολύ όμορφο! Επίσης τρελάθηκα με τη φώτο που ανοίγει το πλυνητήριο!

Φιλιά....

Καληνύχτα σε όλες σας!

Χαχαχαχα είναι μπουτούνιας το παιδί μου!!!Καληνύχτα Μάρτζη μου και περαστικά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μάρτζι μου κουβερτούρα είναι αλλά μην φανταστείς ότι την έφαγε όλη! ΣΤην αρχή έτριβε τα ούλα του και μετά άρχισε να λιώνει και τρελάθηκε ο καημενούλης μου αλλά μετά του την πήρα και για να τον ξεγελάσω τον έβαλα στο νεροχύτη και τον έπλενα και είδες χαρές που έκανε; Όσο για το "παπλωματάκι" μήπως εννοείς ένα πίσω του εκεί που τρώει τη σοκολάτα; Αν ναι είναι από αυτά που τα λένε "γυμναστήρια" νομίζω και που τον ξαπλώνεις κάτω και παίζει! Κανονικά έχει κρικάκια στις τέσσερις άκρες που κρέμονται διάφορα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...