Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kαντυ μου, το πιστεύεις ότι το σκεφτόμουν αυτό που προτείνεις αυτές τις μέρες; Ωραία θα ήταν, πράγματι! Θα το κανονίσουμε τον Αυγουστο, γιατί τελικά ο άντρας μου κανόνισε να πάει αύριο στο Ακτιο!

Τον επόμενο μήνα λοιπόν σίγουρα θα ξαναθελήσει να φυγει εκτός Ιωαννίνων και να πάει να μυρίσει θάλασσα! Ε, τότε θα αρπάξω την ευκαιρία και θα έρθω κι εγώ με την μπέμπα! Ελπίζω βέβαια μέχρι τότε να κάθεται κι αυτή καλύτερα στο καθισματάκι, γιατί τώρα όσες φορές τη βάλαμε, πλάνταξε στο κλάμα! Δεν της αρεσει καθόλου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, και επισήμως πλέον ΔΕΝ έχουμε νονό για το μωρό μας!

Δεν αγχώνομαι όμως! Ολο και κάποιος θα βρεθεί.....Σκέφτομαι τα λόγια της Μαρμιν ότι για κάθε παιδάκι είναι ορισμένος ο νονός και παρηγοριέμαι πως κάποιος θα θελήσει να βαφτίσει την Αννα Μαρία μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, και επισήμως πλέον ΔΕΝ έχουμε νονό για το μωρό μας!

Δεν αγχώνομαι όμως! Ολο και κάποιος θα βρεθεί.....Σκέφτομαι τα λόγια της Μαρμιν ότι για κάθε παιδάκι είναι ορισμένος ο νονός και παρηγοριέμαι πως κάποιος θα θελήσει να βαφτίσει την Αννα Μαρία μας!

Ναι κοριτσάκι μου σίγουρα θα βρεθεί μην ανησυχείς! Χαίρομαι που η ηρεμία επανήλθε στο σπίτι σας και καταλάβατε και οι δύο τα λάθη σας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα ομορφες φιλεναδιτσες μου,μπηκα απο τη δουλεια τωρα που εφυγε το αφεντικο μου και μπορω να μπω απο τον δικο του υπολογιστη. Εμεις ειματσε καλα,δεν σας ξεχναω και μου λυπετε πολυ. ισως καταφερω να μπω και πιο βραδυ. Μια μεγαλη αγκαλια σε ολες και πολλα φιλακια.

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες φιλεναδιτσες μου,μπηκα απο τη δουλεια τωρα που εφυγε το αφεντικο μου και μπορω να μπω απο τον δικο του υπολογιστη. Εμεις ειματσε καλα,δεν σας ξεχναω και μου λυπετε πολυ. ισως καταφερω να μπω και πιο βραδυ. Μια μεγαλη αγκαλια σε ολες και πολλα φιλακια.

Kαλημέρα Αγγελικούλα! Ούτε εμείς σε ξεχνάμε! Να φιλήσεις και την Αργυρένια μας!:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!

Αγγελικάκι μου, τι κάνετε; Η μικρούλα σου ελπίζω να είναι καλά! Κι εμάς μας έλειψες!

Κορίτσια μου, τα έχω κάνει πάνω από τη χαρά μου! Η μικρή μου χαμογελάει πλέον συνειδητά κάθε φορά που με βλέπει! Είναι τόσο γλυκεια, το καμάρι μου! Κάθεται ήσυχα στο καροτσάκι της, χωρίς να γκρινιάζει, κοιτάζει δεξιά και αριστερά και μόλις την πλησιάζω και αρχίζω να της μιλάω, χαμογελάει! Αυτό ήταν...Πάει, έλιωσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!

Αγγελικάκι μου, τι κάνετε; Η μικρούλα σου ελπίζω να είναι καλά! Κι εμάς μας έλειψες!

Κορίτσια μου, τα έχω κάνει πάνω από τη χαρά μου! Η μικρή μου χαμογελάει πλέον συνειδητά κάθε φορά που με βλέπει! Είναι τόσο γλυκεια, το καμάρι μου! Κάθεται ήσυχα στο καροτσάκι της, χωρίς να γκρινιάζει, κοιτάζει δεξιά και αριστερά και μόλις την πλησιάζω και αρχίζω να της μιλάω, χαμογελάει! Αυτό ήταν...Πάει, έλιωσα!

Τέλεια αίσθηση ε; :D:D:D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!

Ότι πιο όμορφο!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπερα και απο μας!!!!

τινκερακι κακως εκανες βρε κοριτσακι μου απο τωρα το τεστ....αφου ειπαμε σε μετραμε!!!τωρα στεναχωρεθηκες για το αποτελεσμα για το οποιο δεν μπορεις να εισαι κ σιγουρη...καταλαβαινβ την αγωνια σου...

αγγελικακι φιλια στην αργυρενια!!!μαθαμε τα νεα σας και ευτυχως ολα ειναι καλα!!!Αφου μπαινεις απο τον υπολογιστη του αφεντικου να θυμασαι να σβηνεις το ιστορικο μετα!!!

καντυ φανταστικη η ιδεα σου!!!!

μαρτζι...εσυ θα εχεις τα πιο πολλα να διαβασεις!!!τυχερη!!!

καταρχην αυτο που ρωτας για το γαλα. Το μωρακι σου εχει μεγαλωσει και ρουφαει με μεγαλυτερη δυναμη οποτε μια χαρα το ακουω το 8-10 λεπτα...εμενα σε εκεινη την φαση ετρωγε 5!!!επισης αν θες κανε το πειραμα και βαλε την μικρη σου να ρουφιξει στο στηθος οχι στη θηλη αλλά λιγο παραδιπλα!!!έχω να σου πω οτι ρουφαν με τετοια δυναμη που ποναει!!!σε μενα επιασε μια μερα εκει καταλαθος και εκανα αμαν να της το βγαλω αποτ ο στομα!!!

Το θεμα συζυγος....και γω ειμαι της αποψης οτι επρεπε να τον αφησεις και η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα γιατι ηθελες συγκεκριμενη ωρα να παει???παντως οντως, επειδη εχουμε κ στο σπιτι μας ψαραδες..., η σωστη ωρα να παν ειναι αυτη!ειτε βραδυ ειτε ξημερωματα...άλλωστε αν παν μερα θα τους πιασει ο ηλιος και θα καουν καλοκαιριατικα...

στο δικο μας σπιτι ισχυει το εξης...τα κανουμε ολα παρεα οχι λογω συνθηκων αλλά και γιατι περναμε ωραια μαζι...αν θελει ομως ο αντρας μου να παει καπου δεν του το αρνουμαι...βεβαια δεν εχει και παραλογες απαιτησεις...δηλαδη δεν μου εχει ζητησει να παει ποτε στα μπουζουκια μονος του...(δεν μας λειπει κιολας άλλωστε - ξερεις εσυ) ομως σε ταβερνακι με φιλους για ουζα εχει παει!!!Μην σου πω οτι καποτε τους κανονιζα στο σπιτι και βραδιες μπυρας για πλει στασιον κτλ κτλ...περνουσα και γω καλα μαζι τους!!αυτοι επαιζαν και εγω κουβαλουσα μπυρες, πατατακια, πιτσες κτλ...οχι να γινει συνηθεια αλλα μια στο τοσο γιατι οχι???δεν ειναι κακο να θελει να εχει κ προσωπικο χρονο κ ασχολιες...το θεμα της κουβεντας βεβαια εχω να σου πω οτι εχω ακουσει και απο αλλους που εχουν τους γονεις τοσο κοντα να γυρναει στους γονεις και παντα την πληρνουν οι μανες...δεν θα πω οτι δεν εχεις δικαιο, ισα ισα θεωρω οτι μαλλον θα πρεπει να ξεδιαλυνει στο μυαλο του την κατασταση και να αποφασισει να σου πεταει τουλαχιστον αυτα που πραγματικα τον ενοχλουν ωστε εσυ να κανεις κατι γι αυτα και να λυσετε τα προβληματα σαας...με το να τον ενοχλει και ο αερας που αναπνεει δεν νομιζω να μπορει να βρεθει λυση...

εμεις εχουμε τον πνευματικο μας μαζι και του μιλαμε και οι 2 μαζι αλλα και χωρια...μαλιστα το ιδανικο ειναι να εχετε τον ιδιο πνευματικο!!!

οσο για το θεμα των καυγαδων μην αγχεσαι...δεν αποτελεις εξαιρεση...ολοι καπως ετσι μαλωνουν λιγο πολυ!!!εμεις να δεις τι λεμε αν εκνευριστουμε....πλακωνομαστε και μετα απο μια ωρα ολα μελι γαλα σαννα μην εγινε τιποτα...(κ χωιρς να εχουμε λυσει το προβλημα μαλιστα!!!) έτσι συμβαινει συνηθως σε χαρακτηρες που ειναι δυναμικοι και οι 2....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Αχ Τσέρρυ μου ωραία τα έγραψες και μου θύμησες εμάς! Και εμείς όλα μαζί τα κάνουμε και σπανίως ο σύζυγος βγαίνει για λίγο με κανένα φίλο του αλλά απόγευμα ή μεσημέρι ποτέ μπουζούκια μόνος του όχι γιατί του το απαγόρευσα αλλά γιατί δε θέλει όπως και εγώ δεν πηγαίνω μόνη μου γιατί ξέρω ότι δε θα περάσω καλά χωρίς το αυτοκολλητάκι μου! Και επίσης όταν μαλώνουμε λέμε διάφορα (κυρίως εγώ) αλλά αγαπιόμαστε ξανά πολύ σύντομα :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμείς κορίτσια όταν μαλώνουμε ο σύζυγος φεύγει και όταν μου περάσει έρχεται και όλα καλά άν μείνει εγώ δεν σταματάω οπότε με αφήνει να τσακώνομαι μόνη μου....!!!Αλλά κάνουμε πολλά πράγματα χώρια για παράδειγμα δεν πάει εύκολα σε γάμους βαφτήσεις κ.α. εγώ όμω πηγαίνω δεν θέλω να τον πιέζω και να έχουμε καυγάδες γιατί εγώ κάνω μπάμ όταν έχω νεύρα!!!Αλλά δεν με πειράζει ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος έχει και κάποιο πρόβήμα με τον αυχένα του και κάθε φορά που τον βλέπου οι ''καλοί '' συγγενείς του το λένε ''ακόμα έτσι είσαι?''Και πολύ απλά δεν γουστάρει να εξηγεί κάθε τρεις και λίγο το πρόβλημα του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσερυ, με αποζημίωσες σήμερα που με είχες παραμελήσει τόσο καιρο!!!!

Αχ, βρε κορίτσια θα με περάσατε για μέγαιρα, αλλά δεν είμαι έτσι! Να, για δύο χρόνια που ήμασταν μακριά, στο σχολείο που δούλευα, ξέρετε πόσο ισορροπημένοι ήμασταν; Βγαίναμε με τους φίλους μας και μαζί και χώρια! Πήγαινε για ψάρεμα τα βράδια, τα πρωινά, όποτε ήθελε.....σπάνια μαλώναμε!

Εδώ, κάπου πιεζόμαστε και οι δυο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Tόσα χρόνια λοιπόν σαν τους τσιγγάνους να περιφερόμαστε καταλαβαίνετε πως όλοι οι φίλοι μας είναι σε απόσταση! Πέρισυ είχαμε μια τέλεια παρέα στον τόπο διορισμού μου. Περνούσαμε τέλεια! Τωρα πλέον μιλάμε μαζί τους τηλεφωνικά, αφού σκορπιστήμαμε σε διάφορα σημεία της Ελλάδας! Στην πόλη μου έχουμε αρκετούς γνωστούς αλλά κανέναν πλέον κολλητό. Ετσι, ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μαζί και περνάμε καλά, δεν έχουμε παράπονο! Και πιο παλιά μαζί πηγαίναμε για ψάρεμα και συνδυάζαμε ψάρεμα με μπάνιο! ΑΠό εδώ και στο εξης θα κάνουμε πράγματα οι τρεις μας! Θα μεγαλώσει λίγο η μπεμπούλα και θα πηγαίνουμε όλοι μαζί τις βολτίτσες μας!

Αλήθεια, βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι. Από πότε αρχίσατε να βγάζετε τα μωρά σας βόλτα με το καροτσάκι στην γειτονιά; Εγώ εδώ στην γειτονιά δεν την έχω βγάλει ακόμη, γιατί μαθαίνω από τη μάνα μου για τα μικρά της γειτονιάς ( που μόλις με δουν με το καρότσι, θα τρέξουν να δουν το μωρό) ότι συνέχεια είναι άρρωστα. Φοβάμαι λίγο κι έτσι αποφεύγω να κάνω βόλτα στην γειτονια και απομακρυνόμαστε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου εγώ με το που σαραντίσαμε τον έβγαζα αρκεί να μην έβρεχε γιατί ήταν και χειμώνας! Και στην Εκκλησία τον πήγαινα και έτρεχαν όλες οι γνωστες της μαμάς μου και τον έβλεπαν και σιγά σιγά τον έπαιρναν κι όλας και σε καμία μέχρι σήμερα δεν είπα όχι! Εξυπακούεται ότι ήταν υγιείς όσο μπορείς να το ξέρεις βέβαια αυτό! Τώρα εσένα πρόκειται για παιδάκια αλλά είναι και κρίμα μωρέ να μην την βγάλεις με τέτοιες μέρες! Αν τα πεις με καλό τρόπο ότι επειδή είναι πολύ μικρούλα και δεν έκανε κανένα εμβόλιο και μπορεί πολύ εύκολα να αρρωστήσει να την κοιτάξουν από μακριά μόνο ώσπου να μεγαλώσει και να παίζει μαζί τους δε θα σε ακούσουν λες; Επίσης για καθόλου μέγαιρα δε σε πέρασα! Αντιθέτως πιστεύω ότι και εγώ το ίδιο μάλλον θα έλεγα ότι δηλαδή φοβάμαι νύχτα αλλά ίσως θα προσπαθούσα να το πω πλαγίως αν ήξερα ότι θα θυμώσει!

Λίλι μου κάθε ζευγάρι λειτουργεί διαφορετικά και σημασία έχει να περνάνε καλά και οι δύο μέσα στο γάμο και να μη νιώθει κάποιος καταπίεση! Κ μεις βγαίνουμε μόνοι μας με φίλο ή φίλη για καφεδάκι απλά εγώ φροντίζω ή να είναι πρωί που δουλεύει ο σύζυγος ή μεσημέρι που κοιμάται και αν είναι απόγευμα συνήθως κανονίζει και ο σύζυγος! Και αυτό όχι γιατί δε με αφήνει αλλά γιατί εγώ νιώθω έτσι! Αντιθέτως ο σύζυγος θα με αφήσει και θα βγει απόγευμα αλλά και αυτό γιατί και εγώ δε θα θέλω να βγω αλλά θα προτιμήσω να καθίσω σπίτι να ηρεμήσω ή να κάνω καμια δουλειά! Γενικά δε με έχει περιορίσει ούτε πιέσει για τίποτα ούτε καν για παιδί που ξέρουμε πόσο πολύ το ήθελε! Δηλαδή επειδή ήξερε ότι δεν θέλω την εξωσωματική (έπειτα έμαθα ότι και ο ίδιος φοβόταν για μένα και δεν την ήθελε) ούτε νύξη μου έκανε ποτέ ακόμα και όταν φαινόταν να μην υπάρχει άλλη λύση! Και όταν κάναμε παιδί και κατάλαβα πόσο το ήθελε τον ρώτησα γιατί δε με πίεσε ποτέ για εξωσωματική αφού το ήθελε τόσο πολύ και μου λέει "γιατί σε πίεσα ποτέ για τίποτα;" και είχε δίκιο! Πάντα σέβεται τις επιθυμίες μου! Αλλά και πάντα μου έλεγε πως αν είναι να πάθω κάτι εγώ δεν θέλει παιδί! Έτσι λειτουργούμε εμείς! Γνωρίζω όμως ζευγάρι που χώρισε επειδή δεν έκαναν παιδί! Και μάλιστα δύο ζευγάρια! Στη μία περίπτωση ξέρω σίγουρα πως τη χώρισε ο άντρας! Όπως επίσης ξέρω ζευγάρι (εξ ακοής) με δύο παιδιά που όταν έμαθαν πως η σύζυγος έπασχε από την πάθηση τη δική μου ο άντρας της την παράτησε και τα παιδιά του :idea: και η κοπέλα από τη στενοχώρια υποτροπίασε και έμεινε παράλυτη! Στα δύσκολα δοκιμάζονται οι σχέσεις και πιστεύω πως λίγο πολύ οι δικές μας είναι δοκιμασμένες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...