Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Η χοριακή πρέπει να διπαλσιάζεται ανά δυο μέρες; Εγώ τα υπολόγισα και είχα μια άυξηση της τάξεως του 87% και όχι 100% . Βέβαια η τρίτη χοριακή που ήταν 2320 έγινε σε άλλο μικροβιολογικό από τις δύο προηγούμενες. Κανονικά θα έπρεπε να έχω 2700.

Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως τη δεύτερη φορά που μου έκανε υπέρηχο και είπε πως βλέπει κάτι που πολύ πιθανό να είναι σάκος, σκέφτομαι μην με κορόιδεψε και δεν είδε τίποτα!!!Σας λέω ότι παραλογίζομαι.......

Καλε δεν διπλασιζεται ακριβώς αλλα στο περίπου. Επίσης εγώ την Τρίτη 3/7 ειχα κλεισει την 5η εβδομάδα οπότε την Πεμπτη που πήγα βρισκόμουν στην 6η εσυ πρεπει να πήγες πριν κλεισεις την 5η ετσι δεν ειναι?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε δεν διπλασιζεται ακριβώς αλλα στο περίπου. Επίσης εγώ την Τρίτη 3/7 ειχα κλεισει την 5η εβδομάδα οπότε την Πεμπτη που πήγα βρισκόμουν στην 6η εσυ πρεπει να πήγες πριν κλεισεις την 5η ετσι δεν ειναι?

Συμφωνα με όσα είπαν τα κορίτσια ήμουν 5 και 1 ημέρα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα Καλημέρα Καλημέρα!!!Καλέ από έχθές το απόγευμα έχω να μπώ και διαβάζω 20 λεπτά!!!Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή με τις πίτες μου έχεται κάνει μεγάλη ζημιά κορίτσια εμένα έφτιαχνε ο παπούκας μου γνήσιος Ηπειρώτης και από τότε που έφυγε από κοντά μας φτιάχνει η μανούλα οι αγαπημένες μου είναι η κασόπιτα (χωρίς φύλο χυλός με τυρί)και η μπλατσόπιτα (με διάφορα χόρτα και καλαμποκάλευρο πάλι χωρίς φύλο)Φυσικά τρώω και σπανακόπιτα αλλά όχι πολύ λόγο αλεργίας στο σπανάκι(συγκεκριμένα στο σίδηρο)αλλά τις αποφεύγω τώρα για τα κιλά!!! Για τις ομάδες τώρα χιχιχιχιχι εμείς είμαστε και οι 2 ΑΕΚ και μάλιστα και οι 2 πολύ πορωμένοι οι παπούδες και όλοι οι υπόλιποι στην οικογένεια είναι γαυράκια οπότε καταλαβένετε τι χαμός γίνετε χιχιχιχιχιχι!!!Όσο για τα βλαστοκύταρα ούτε εμείς θα κρατήσουμε για όλους τους λόγους που είπατε!!!Nena μου μπράβο κοριτσάκι μου που πάνε όλα καλά με το μωράκι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και για το δεύτερο μωράκι της φίλης σου!!!Α και εμένα ο άντρας μου άκουγε καρδούλα κορίτσια όταν έβαζε αυτάκι στη κοιλιλα και επειδή τον κορόιδευα ρώτησε τον γιατρό και μας είπε πως ναί ακούγετε πολλές φορές ανάλογα με τη θέση του μωρού!!!Deppa πολύ καλό αυτό με τους μήνες που έβαλες όσο για την απορόα σου νομίζω μπορώ να στη λύσω άν κοιτάξεις τους μήνες στο ημερολόγιο δέν έχουν όλοι 4 εβδομάδες υπάρχουν και μήνες με 5 οπότε λογικά αυτός είναι ο λόγος που βάζουν σε κάποιους μήνες παραπάνω και αυτός είναι ο λόγος που εγώ μπερδεύομαι :-) Αυτά δέν ξεχασα κάτι....α μόνο ότι ζηλεύω που θα βρεθείτε για καφέ!!! :-P

και εγω ζηλευω που θα πανε για καφε!θελω και εγω να παμε για καφε:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

margi μου κατσε ξαπλα και θα παε ολα καλα.μη βαζεις ασχημα πραγματα στο μυαλουδακι σου και στεαχωριεται το σπορακι σου. 7000 ειναι η καισαρικη και 6000 η φυσιολογικη.μεσα σε αυτη τη τιμη ειαι και τα βλαστοκυτταρα που ειαι 1500 ευρο.αρα υπλογισε 5500 η καισαρικη και και 4500 η φυσιολογικη. το ξερω οτι ειαι πολλα. δε μου περισσυου,απο τοτε που εχασα τη δουλεια που σας ελεγα παραπαω μετα βιας βαζουμε κατι στη ακρη και αυτο ελαχιστο. τα λεφτα τα εχω μαζεψει απο το πρωτο μου μωρακι. τα εβαλα στη ακρη και ειπα δε προκειτε α τα πειραξω γιατι καποια στιγμη θα κανω και γω μωρο. αλλα οσο να ναι στους καιρους που ερχονται ολα πρεπει να τα σκεφτεσαι.

margi μου κατσε ξαπλα και θα παε ολα καλα.μη βαζεις ασχημα πραγματα στο μυαλουδακι σου και στεαχωριεται το σπορακι σου. 7000 ειναι η καισαρικη και 6000 η φυσιολογικη.μεσα σε αυτη τη τιμη ειαι και τα βλαστοκυτταρα που ειαι 1500 ευρο.αρα υπλογισε 5500 η καισαρικη και και 4500 η φυσιολογικη. το ξερω οτι ειαι πολλα. δε μου περισσυου,απο τοτε που εχασα τη δουλεια που σας ελεγα παραπαω μετα βιας βαζουμε κατι στη ακρη και αυτο ελαχιστο. τα λεφτα τα εχω μαζεψει απο το πρωτο μου μωρακι. τα εβαλα στη ακρη και ειπα δε προκειτε α τα πειραξω γιατι καποια στιγμη θα κανω και γω μωρο. αλλα οσο να ναι στους καιρους που ερχονται ολα πρεπει να τα σκεφτεσαι.
Nai, κοριτσάκι μου, όλα πρέπει να τα σκεφτόμαστε. Γιαυτό σου λέμε ότι τα 6000 για το μωράκι σου ξέρεις πόσο πολύ θα σας διευκόλυναν στην αρχή; Αλλά ό,τι σκέφτεστε εσείς ότι είναι το καλύτερο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

το βρηκα.....peg perego pliko p3 κλεινει σαν ομπρελα πολυ καλο!!

αυτο ειναι που ειχα βρει αρχικα και σας εστειλα και φωτο αλλα ρε συ ειναι κλασικο καροτσι και καπως βαρυ μαλλον. Θα παω να το δω απο κοντα!!!!FABRIC_00000296_PHOTO_00000520.jpg

βαρυ??8,5 κιλα ειναι βρε...δεν ειναι βαρυ και γενικα ειναι πολυ ευχρηστο!!!και αν θες εχει και πορτ μπεμπε και καθησματακι!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Διαβάζω πόση ώρα. Κάποια τα θυμάμαι κάποια όχι. Μού φαίνεται θα απαντώ σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά για να μην ξεχνιέμαι.

Ντέπα, στους γονείς μου το είπα, πριν πάω για υπέρηχο και πέταξαν από την χαρά τους οι άνθρωποι. Μετά τον υπέρηχο πήραν κι αυτοί μια πίκρα, γιατί στο ενδιάμεσο που περίμενα τα αποτελέσματα της χοριακής με πήρε η μάνα μου και της είπα ότι δεν φάνηκε τίποτα στον υπέρηχο και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Τώρα πλέον κρατάμε όλοι μας μικρό καλάθι.....

Εχω γνωστές που γέννησαν στο Πανεπιστημιακό και είναι πολύ ευχαριστημένες. Τις προάλλες που επισκέφτηκα φίλη μου που γέννησε ήταν σε δίκλινο δωμάτιο και το μωράκι της το είχε δίπλα της από τη στιγμή που γέννησε!

Λιλιτάκι, την πίτα που λες με το καλαμποκάλευρο την κάνει η μαμά μου και την λέμε μπατσαριά! Είναι φοβερή! Ο παππούς σου από πού ήταν; Με γεια και το δωματιάκι του μωρού. Αντε με το καλό!!!

Αγγελικάκι, 7000 το σύνολο;;;;;Οχι, βρε κορίτσι μου.....Εκτός κι αν είστε οικονομικά πολύ καλά και δεν σας νοιάζει το ποσό. Τότε πάω πάσο. Οπως και να έχει, κάνετε αυτό που πιστέυετε πως είναι καλύτερο για σας......Εμάς απλά μας φαίνεται τόσο εξωφρενικό το ποσό γι' αυτό λέμε όσα λέμε.....Είναι απάτη. Και από τη στιγμή που παίρνει 800 ο γιατρός, η κλινική παίρνει 6200;;;;Πού ακούστηκε;;; Οσο για τα βλαστοκύτταρα, ούτε που το σκέφτομαι......

Τσέρυ, σιγά σιγά φτιάχνει το στομάχι σου. Αφού κατάφερες τη σπανακόπιτα, θα καταφέρεις και όλα τα υπόλοιπα.

εχει το πανεπιστημιακο rooming in? αυτο ομολογω πως δεν το ηξερα νομιζα πως δεν εχει αυτο πραγματικα ειναι πολυ καλο γιατι να ξερετε οτι τα νοσοκομεια που δεν εχουν δεν καθοντε να δουν ποτε θα πεινασει το καθε μωρο να το πανε στη μαμα να θηλασει του δινουν το μπιμπερο με το γαλα που θελουν να προωθησουν κι αν θελει η μαμα μετα να θηλασει την πατησε αντε μαθε το μωρο μετα την ευκολια του μπιμπερο να πιασει στηθος!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ωραιο αυτο το καροτσι. ποσο κοστιζει και που το βρισκεις; σε λητω,mothercare,orchestra μηπως υπαρχει; τι καλο θα φατε σημερα; εμεις καλαμαρακια τηγαητα με μπροκολο και σως γιαουρτιου.

μαρτζι μου εχω στειλει και πμ. δε εχω επιλογη. η νοσοκομιο ή κλιικη. αν παω αθηα θα πρεπει α παω με τους γ0οεις μου. ο ατρας μου δε θα μπορει α ρθει. εδω δε θα παρει ουτε μια μερα οτα θα γεννησω.

πηρα τα πρωτα αποτελεσματα απο τις εξετασεις. αιματοκριτης 32,5. οτα εμεια εγκυος ειχα 32,οποτε καλα ειμαστε και ζαχαρο 79. καλο ειναι;

αφου δεν επεσε κι αλλο μια χαρα ειναι φανταζομαι παιρνεις κι εσυ σιδηρο???το ζαχαρο μια χαρα ειναι αλλα σιγουρα θα σε βαλει να κανεις καμπυλη οπως ολες!!!νομιζω στην 28η την κανουμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι παιρνω μια φορα την μερα. ισως αργοτερα μου το κανει 2. δε μπορω με τιποτα α παρω μαγησιο και ασβεστιο. ειδικα το ασβεστιο που το πιπιλας. απαπαπα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...