Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπέρα!

Τίνκερ, φαντάζομαι θα έκανες χοριακή, σωστά; Αν δεν έκανες, μην χάνεις τις ελπίδες σου!

Μαρμιν,σου κάνει κόλπα ο μικρός, ε; Δεν κατάλαβα κάτι. Η παιδίατρος σου είπε να κόψετε το θηλασμό μαχαίρι;

Εχω μία ερώτηση προς όλα τα κορίτσια που θηλάζουν! Η μικρή μου τις τελευταίες μέρες πίνει γαλατάκι για 10 λεπτά μόνο, το πολύ 12 και κάποιες φορές 8! Ρώτησα τη σύμβουλο για τις εναλλαγές στήθους κι είπε ότι και 10 λεπτά να τρώει, την επόμενη φορά να δίνω το άλλο στήθος, για να αδειάζουν και τα δύο! Αυτό και κάνω! αλλά, βρε κορίτσια, να χορταίνει έτσι, δεδομένου πως το παχύ γάλα βγαίνει μετά το 10λεπτο ή δεν είναι στάνταρ αυτό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέμα σύζυγος τώρα!

Μια που είμαι ήρεμη να σας πω τι έγινε να μου πείτε τη γνώμη σας!

Ηθελε να πάει για ψάρεμα στην ηγουμενίτσα και δεν τον άφησα! Εκεί έγινε ο καβγάς! Οχι την ίδια μέρα που του είπα όχι, αλλά την επόμενη που τον πήρε η μάνα μου να πάνε με το αυτοκίνητο να πάρει λίπασμα! Ε, μετά ποιος τον άκουγε......"Με έχετε για να σας κάνω τις εξυπηρετήσεις σας, κι εγώ ένα χόμπι έχω, κι έχω 10 μήνες να πάω για ψάρεμα και τόσο καιρό σε βοηθάω και το ένα και το άλλο". Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, έμπλεξε μετά τους γονείς μου κι εκεί παρεκτράπηκα κι εγώ, γιατί έχω βαρεθεί να έχουμε ένα θέμα μεταξύ μας κι η κουβέντα να γύρίζει πάντα στο τι κάνει η μάνα μου και ο πατέρας μου!

Φτάσαμε στο σημείο , από αυτή τη γελοιότητα, να μιλήσουμε άκόμη και για διαζύγιο! Κάντυ, του έχω πει αυτά που λες πολλές φορές. Ο άνθρωπος όταν τσαντίζεται δεν καταλαβαίνει τίποτα! Μετά παραδέχεται τις μ@λ@κιες που λέει......Σήμερα του είπα πως δεν είναι κατάσταση αυτή και πως κάτι πρέπει να γίνει! Του πρότεινα να δούμε κάποιον, όποιον προτιμά ή σύμβουλο γάμου ή πνευματικό, για να μας καθοδηγήσει! Συμφώνησε για πνευματικό και μπορεί να πάμε παρέα να δούμε τον πνευματικό μας. Δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει! Το θέμα είναι πως πρέπει να κοντρόλάρουμε λίγο το θυμό μας κι ο ένας και ο άλλος! Γιατί κι εγώ κορίτσια όταν τσαντίζομαι κάνω και λέω πράγματα που δεν με τιμούν.....

Εσείς που ξέρετε, Μαρμιν και Τσέρυ, μπορεί ένας πνευματικός να δεχτεί ένα ζευγάρι μαζί ή πρέπει να τους δει χώρια;

Με μία φίλη που συζητούσα για το θέμα, πήρε το μέρος του άντρα μου και είπε πως εγώ φταιω που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Πως δεν τον αφήνω να ανασάνει.....πως τον εχω εγκλωβίσει.....πως πρεπει να τον αφήνω να έχει προσωπικό χρόνο να κάνει πράγματα που του αρέσουν......

Ρε κορίτσια, δεν ξέρω.....Τόσο πολύ πιέζεται;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου καταρχήν ο πνευματικός εννοείται πως βλέπει μαζί το αντρόγυνο! Να πάτε πιστεύω πως θα σας βοηθήσει!

Το μωράκι σου προφανώς ρουφάει πιο δυνατά τώρα και χορταίνει γρηγορότερα! Εγώ πάντως επειδή θυμάμαι ότι το είχα απορία θυμάμαι που η Πατσούρου έλεγε πως αλλάζουμε στήθος μόνο μεταξύ ενός καλού ύπνου που θα τον καταλάβουμε γιατί δεν το ξυπνάει ούτε κανόνι! Τεσπα εγώ αν ήταν κοντά η ώρα που ξαναέτρωγε του έδινα το ίδιο!

Τώρα για τον αντρούλη σου ίσως με το να του απαγορεύεις να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν όπως το ψάρεμα που φαντάζομαι ότι είναι και δαπανηρό ίσως να γυρίζει στο μυαλό του ότι αυτό οφείλεται στην ανεργία του! Δηλαδή επειδή δε φέρνει εισόδημα δεν έχει δικαίωμα και για προσωπικό χρόνο! Καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου τώρα που είστε ήρεμοι και οι δύο να καθίσετε να κάνετε μια ήρεμη κουβέντα και να ψάξετε μέσα σας τι φταίει! Μου θυμίζετε εμάς! Και γω τα ίδια κάνω Μάρτζι μου! Μπορεί από μια κουβέντα να γίνω Τούρκα και να λέω ότι μου κατέβει και τα περισσότερα δε θυμάμαι καν ότι τα είπα μετά αλλά δυστυχώς ο σύζυγος τα θυμάται αλλά ευτυχώς δε μου το κρατάει! Επίσης έχει και ο δικός μου την κακιά συνήθεια από το πουθενά να πετάει για τη μάνα μου και συνήθως μαλλώνουμε και φυσικά γυρνάει και μου λέει ότι υποστηρίζω τη μάνα μου και μην πει κακιά κουβέντα για αυτή και εξαιτίας της μαλώνουμε "πώς γίνεται να μαλώνουμε πάντα εξαιτίας της μάνας σου;" Να και εχτές το ίδιο έγινε και ακόμα δεν κατάλαβε πως δε μαλώνουμε επειδή συμφωνώ με τη μάνα μου αλλά επειδή βαρέθηκα σε κάθε τι άσχετο να μου λέει για αυτήν! Στη τελική κοντεύει τα 70 και είναι και μάνα μου τι μπορώ να κάνω; Να της αλλάξω μυαλιά τώρα ή να αναλλώνομαι μαλώνοντας μαζί της; Δεν τα καταλαβαίνει όλα αυτά; Δεν ξέρει ότι θέλω ηρεμία; Τι τρώγεται; Ξέρεις που κατέληξα; Επειδή οι δικοί του δε ζουν και μας βοηθούν αποκλειστικά οι δικοί μου προσπαθεί να βρίσκει κουσούρια και να τους κατηγορεί και επειδή για το μπαμπά μου δεν μπορεί αν πει τίποτα γιατί στόμα έχει και μιλιά δεν έχει λέει για τη μάνα μου που τις πετάει και εκείνη τις κουφαμάρες της ώρες ώρες! Μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται και με τον άντρα σου αλλά έχει ως αιτία την ανεργία του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Θέμα σύζυγος τώρα!

Μια που είμαι ήρεμη να σας πω τι έγινε να μου πείτε τη γνώμη σας!

Ηθελε να πάει για ψάρεμα στην ηγουμενίτσα και δεν τον άφησα! Εκεί έγινε ο καβγάς! Οχι την ίδια μέρα που του είπα όχι, αλλά την επόμενη που τον πήρε η μάνα μου να πάνε με το αυτοκίνητο να πάρει λίπασμα! Ε, μετά ποιος τον άκουγε......"Με έχετε για να σας κάνω τις εξυπηρετήσεις σας, κι εγώ ένα χόμπι έχω, κι έχω 10 μήνες να πάω για ψάρεμα και τόσο καιρό σε βοηθάω και το ένα και το άλλο". Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, έμπλεξε μετά τους γονείς μου κι εκεί παρεκτράπηκα κι εγώ, γιατί έχω βαρεθεί να έχουμε ένα θέμα μεταξύ μας κι η κουβέντα να γύρίζει πάντα στο τι κάνει η μάνα μου και ο πατέρας μου!

Φτάσαμε στο σημείο , από αυτή τη γελοιότητα, να μιλήσουμε άκόμη και για διαζύγιο! Κάντυ, του έχω πει αυτά που λες πολλές φορές. Ο άνθρωπος όταν τσαντίζεται δεν καταλαβαίνει τίποτα! Μετά παραδέχεται τις μ@λ@κιες που λέει......Σήμερα του είπα πως δεν είναι κατάσταση αυτή και πως κάτι πρέπει να γίνει! Του πρότεινα να δούμε κάποιον, όποιον προτιμά ή σύμβουλο γάμου ή πνευματικό, για να μας καθοδηγήσει! Συμφώνησε για πνευματικό και μπορεί να πάμε παρέα να δούμε τον πνευματικό μας. Δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει! Το θέμα είναι πως πρέπει να κοντρόλάρουμε λίγο το θυμό μας κι ο ένας και ο άλλος! Γιατί κι εγώ κορίτσια όταν τσαντίζομαι κάνω και λέω πράγματα που δεν με τιμούν.....

Εσείς που ξέρετε, Μαρμιν και Τσέρυ, μπορεί ένας πνευματικός να δεχτεί ένα ζευγάρι μαζί ή πρέπει να τους δει χώρια;

Με μία φίλη που συζητούσα για το θέμα, πήρε το μέρος του άντρα μου και είπε πως εγώ φταιω που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Πως δεν τον αφήνω να ανασάνει.....πως τον εχω εγκλωβίσει.....πως πρεπει να τον αφήνω να έχει προσωπικό χρόνο να κάνει πράγματα που του αρέσουν......

Ρε κορίτσια, δεν ξέρω.....Τόσο πολύ πιέζεται;

Εγώ πάντως δεν του έχω πεί ποτέ όχι σε κάτι που θέλει να κάνει ακόμα και όταν δεν δούλευε που τα οικονομικά μας ήταν χάλια και εκείνος πήγενε κάθε μέρα για καφέ λίγες ήταν οι φορές που του φώναξα γι'αυτό και ''τσακωθήκαμε'' Άν όντως είχε να πάει 10 μήνες για ψάρεμα λάθος σου που δεν τον άφησες και δεν βλέπω και τον λόγο που του αρνήθηκες.....συγνώμη κιόλας που παίρνω θέση αλλά όλη μέρα και αυτός στο σπίτι χωρίς να μπορεί να προσφέρει ούτε τα βασικά στην οικογένεια του ολόκληρος άντρας είναι πολύ υποτιμητικό για τον ίδιο ,εδώ εγώ που είμαι γυναίκα και τώρα που δεν έχω εισόδημα (πρώτη φορά από τα 13 μου παρακαλώ)νιώθω ζητιανάκι που ο άντρας μου μου δίνει το μισθό και κάνω κουμάντο εγώ αλλά και πάλι για να αγοράσω για εμένα κάτι τον ρωτάω (και παρόλο που ΠΟΤΕ δεν μου λέει όχι)και νιώθω άσχημα!!!Άστον λίγο λάσκα ρε κορίτσι...Αυτή είναι η άποψη μου και έτσι λειτουργούμε εμείς σαν ζευγάρι βγαίνω με τις φίλες μου όποτε θέλω και εκείνος το ίδιο ποτέ δεν καταπιέσαμε ο ένας τον άλλον σε τίποτα άλλα γούστα ο καλός μου άλλα εγώ ακόμα και στα μπουζούκια εγώ γουστάρω Πλούταρχο εκείνος ούτε να τον ακούει δεν μου έχει πεί ποτέ ''μη πάς'' Η πολύ καταπίεση δεν φέρνει καλά αποτελέσματα βρε Μάρτζη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Βρε κοριτσάκια μου, δεν αισθάνομαι πως τον καταπιέζω! Ισα- ίσα....

Απλά, το θέμα ψάρεμα μου κάθεται στο στομάχι γιατί όποτε πηγαίνει, ξεχνάει να γυρίσει.........Και δεν του το απαγόρεψα ακριβώς! Απλά του είπα να μην πάει για βραδινό ψάρεμα ( γιατί φοβάμαι ) αλλά ούτε και για πρωινό, για να μην φύγει από το σπίτι μες στο βράδυ! Του είπα να φύγει από εδώ κατά τις 8 το πρωί, αλλά αυτός επέμενε πως το ψάρεμα γίνεται ή πολύ πρωινές ώρες ή βράδυ.....Στο τέλος του είπα να πάει όποτε θέλει αλλά αυτός δεν ήθελε να πάει μετά από την τσαντίλα του!

Μα αυτό το ψάρεμα έχει γίνει αιτία πολλών τσακωμών....Τι το ήθελα κι εγώ και δεν του είπα ευθύς εξαρχής να πάει;

Το θέμα όμως δεν είναι τόσο το ψάρεμα κι αντε αυτό λύνεται, το θέμα είναι που θυμώνουμε και οι δυο με το παραμικρό και τσακωνόμαστε σαν να είμαστε οι χειρότεροι εχθροί.....Αχ, κορίτσια μου, τι κουβέντες είπα και με τη γλώσσα και με τη σκέψη, δεν μπορείτε να φανταστείτε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου καταρχήν ο πνευματικός εννοείται πως βλέπει μαζί το αντρόγυνο! Να πάτε πιστεύω πως θα σας βοηθήσει!

Το μωράκι σου προφανώς ρουφάει πιο δυνατά τώρα και χορταίνει γρηγορότερα! Εγώ πάντως επειδή θυμάμαι ότι το είχα απορία θυμάμαι που η Πατσούρου έλεγε πως αλλάζουμε στήθος μόνο μεταξύ ενός καλού ύπνου που θα τον καταλάβουμε γιατί δεν το ξυπνάει ούτε κανόνι!1) Τεσπα εγώ αν ήταν κοντά η ώρα που ξαναέτρωγε του έδινα το ίδιο!

Τώρα για τον αντρούλη σου ίσως με το να του απαγορεύεις να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν όπως το ψάρεμα που φαντάζομαι ότι είναι και δαπανηρό ίσως να γυρίζει στο μυαλό του ότι αυτό οφείλεται στην ανεργία του! Δηλαδή επειδή δε φέρνει εισόδημα δεν έχει δικαίωμα και για προσωπικό χρόνο! Καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου τώρα που είστε ήρεμοι και οι δύο να καθίσετε να κάνετε μια ήρεμη κουβέντα και να ψάξετε μέσα σας τι φταίει! Μου θυμίζετε εμάς! Και γω τα ίδια κάνω Μάρτζι μου! Μπορεί από μια κουβέντα να γίνω Τούρκα και να λέω ότι μου κατέβει και τα περισσότερα δε θυμάμαι καν ότι τα είπα μετά αλλά δυστυχώς ο σύζυγος τα θυμάται αλλά ευτυχώς δε μου το κρατάει! Επίσης έχει και ο δικός μου την κακιά συνήθεια από το πουθενά να πετάει για τη μάνα μου και συνήθως μαλλώνουμε και φυσικά γυρνάει και μου λέει ότι υποστηρίζω τη μάνα μου και μην πει κακιά κουβέντα για αυτή και εξαιτίας της μαλώνουμε "πώς γίνεται να μαλώνουμε πάντα εξαιτίας της μάνας σου;" Να και εχτές το ίδιο έγινε και ακόμα δεν κατάλαβε πως δε μαλώνουμε επειδή συμφωνώ με τη μάνα μου αλλά επειδή βαρέθηκα σε κάθε τι άσχετο να μου λέει για αυτήν! Στη τελική κοντεύει τα 70 και είναι και μάνα μου τι μπορώ να κάνω; Να της αλλάξω μυαλιά τώρα ή να αναλλώνομαι μαλώνοντας μαζί της; Δεν τα καταλαβαίνει όλα αυτά; Δεν ξέρει ότι θέλω ηρεμία; Τι τρώγεται; Ξέρεις που κατέληξα;2) Επειδή οι δικοί του δε ζουν και μας βοηθούν αποκλειστικά οι δικοί μου προσπαθεί να βρίσκει κουσούρια και να τους κατηγορεί και επειδή για το μπαμπά μου δεν μπορεί αν πει τίποτα γιατί στόμα έχει και μιλιά δεν έχει λέει για τη μάνα μου που τις πετάει και εκείνη τις κουφαμάρες της ώρες ώρες! Μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται και με τον άντρα σου αλλά έχει ως αιτία την ανεργία του!

1) Η δική μου τρώει ανά μιαμιση με δυο ώρες ( καμία φορά και παραπάνω). Να, τώρα έφαγε στις 12.30 για 10 λεπτά και μέχρις στιγμής δεν έχει φάει. Κοιμήθηκε κιόλας οπότε πιστεύω πως θα το φάμε το δίωρο! Της δίνω επομένως το άλλο στήθος;

2) Κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω, αν και τώρα τελευταία βοηθούν αρκετά και οι δικοί του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ πάντως δεν του έχω πεί ποτέ όχι σε κάτι που θέλει να κάνει ακόμα και όταν δεν δούλευε που τα οικονομικά μας ήταν χάλια και εκείνος πήγενε κάθε μέρα για καφέ λίγες ήταν οι φορές που του φώναξα γι'αυτό και ''τσακωθήκαμε'' Άν όντως είχε να πάει 10 μήνες για ψάρεμα λάθος σου που δεν τον άφησες και δεν βλέπω και τον λόγο που του αρνήθηκες.....συγνώμη κιόλας που παίρνω θέση αλλά όλη μέρα και αυτός στο σπίτι χωρίς να μπορεί να προσφέρει ούτε τα βασικά στην οικογένεια του ολόκληρος άντρας είναι πολύ υποτιμητικό για τον ίδιο ,εδώ εγώ που είμαι γυναίκα και τώρα που δεν έχω εισόδημα (πρώτη φορά από τα 13 μου παρακαλώ)νιώθω ζητιανάκι που ο άντρας μου μου δίνει το μισθό και κάνω κουμάντο εγώ αλλά και πάλι για να αγοράσω για εμένα κάτι τον ρωτάω (και παρόλο που ΠΟΤΕ δεν μου λέει όχι)και νιώθω άσχημα!!!Άστον λίγο λάσκα ρε κορίτσι...Αυτή είναι η άποψη μου και έτσι λειτουργούμε εμείς σαν ζευγάρι βγαίνω με τις φίλες μου όποτε θέλω και εκείνος το ίδιο ποτέ δεν καταπιέσαμε ο ένας τον άλλον σε τίποτα άλλα γούστα ο καλός μου άλλα εγώ ακόμα και στα μπουζούκια εγώ γουστάρω Πλούταρχο εκείνος ούτε να τον ακούει δεν μου έχει πεί ποτέ ''μη πάς'' Η πολύ καταπίεση δεν φέρνει καλά αποτελέσματα βρε Μάρτζη!!!

Τον αφήνω και με αφήνει να κάνουμε ό,τι θέλουμε, αλήθεια λέω! Απλά αυτός, επειδή είναι άνεργος και τα οικονομικά μας είναι στενά, έχει κόψει τις βόλτες για να μην χαλάει λεφτά. Εγώ τον παρακαλάω να πηγαίνει για κανά καφέ με φίλους αλλά αυτός δεν θέλει. Προσωπικά έξοδα δεν έχει, πέρα από ένα πακέτο τσιγάρα μία φορά την εβδομάδα! Ρούχα έχει να ψωνίσει από πέρισυ ( κι αυτά που πήρε, τα πήρε από κινέζικο!). Πάντα λέει να ψωνίζω εγώ και η μπέμπα κι αυτός δεν θέλει να παίρνει τίποτα! Καλά, μην φανταστείς ότι ψωνίζω κι εγώ, αλλά όσο να'ναι όλο και κάτι θα ξοδέψω....Λίγο το μαλλάκι, λίγο κανά ρουχαλάκι, κάτι θα πάρω ( με τσοντάρει και η μάνα μου για αυτά). Αυτός τίποτα! Και τα λεφτά που του έδωσαν οι γονείς του τώρα που ήρθαν αυτός τα έβαλε στην άκρη για την μπέμπα και δεν θέλησε να ξοδέψει τίποτα! Κ΄ρατησε μόνο 50 ευρώ για να πάει για ψάρεμα.....(που δεν πήγε τελικά).

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πιστεύω Μάρτζι μου πως πρέπει να της δώσεις από το άλλο στήθος όχι αυτό που έφαγε αν και μάλλον θα την έχεις δώσει ήδη να φάει! Δεν πειράζει που τρώει δεκάλεπτα αφού χορταίνει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΤΖΙ εχω μια ιδεα την τεταρτη θα ειμαι μονη ελατε να παει ο αντρας σου για ψαρεμα μεχρι οοοοοτι ωρα θελει κι εσεις θα καθησετε εδω κι ετσι κι εσυ θα βγεις να ξεσκασεις και ο αντρας σου θα κανει αυτο που του αρεσει κι εγω θα εχω παρεουλα και θα γνωριστουμε κιολας!!!!!!

τι λες??????????????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΤΖΙ εχω μια ιδεα την τεταρτη θα ειμαι μονη ελατε να παει ο αντρας σου για ψαρεμα μεχρι οοοοοτι ωρα θελει κι εσεις θα καθησετε εδω κι ετσι κι εσυ θα βγεις να ξεσκασεις και ο αντρας σου θα κανει αυτο που του αρεσει κι εγω θα εχω παρεουλα και θα γνωριστουμε κιολας!!!!!!

Εμένα μου αρέσει!! :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια, Κάντυ, το σκέφτηκα πριν ακόμη μου το προτείνεις πως αν τόσο πολύ θέλει να έρθει Ηγουμενίτσα, να έρθω κι εγώ για να σε γνωρίσω!

Αν τελικά έρθει, θα έρθω κι εγώ! Αλλά με τη μικρή σκέφτομαι τι να κάνω, γιατί μια φορά που την πήγαμε ως τα Γιαννενα έκλαιγε σε όλο το δρόμο! Καθόλου δεν της αρέσει στο καθισματάκι!

Αλλά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πιστεύω Μάρτζι μου πως πρέπει να της δώσεις από το άλλο στήθος όχι αυτό που έφαγε αν και μάλλον θα την έχεις δώσει ήδη να φάει! Δεν πειράζει που τρώει δεκάλεπτα αφού χορταίνει!

Την τάισα από το άλλο κι έφαγε μόνο 8 λεπτά το ζιζάνιο! Για να μην κλαίει και να σφραγίζει το στοματάκι της πάει να πει πως χορταίνει! Πέρασε τώρα μιαμιση ώρα από την ώρα που την τάισα κι ακόμη δεν έχει διαμαρτυρηθεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και εμένα μου αρέσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα δεν φτάνει που δεν γράφεις σχεδόν τίποτα εδώ και καιρό μας τη λες κι όλας; :confused::confused:

xaxa nai:tongue:

Να σας πω και τα δικά μου! Όπως ξέρετε τα βράδυα μας δεν είναι και πολύ καλά πλέον! Με είπε και η παιδίατρος πως πολλά μωράκια τα κάνουν αυτά όταν έχουν τα δοντάκια τους όπως τώρα ο δικός μου (αλήθεια έγραψα εδώ ότι έβγαλε το πρώτο του δοντάκι το Θρασυβουλάκι μας; Μας το είπε και το έδειξε χθες η παιδίατρος οπότε ή χθες το βγάλαμε ή προχθες) αλλά μετά το συνεχίζουν και τότε πρέπει να κοπεί βίαια δηλαδή να τον αφήνω να κλαίει (δεν μπορώ με τίποτα). Χθες λοιπόν κοιμήθηκα 1 παρά τέταρτο με 2 παρά τέταρτο όπου και ξύπνησε ο Θρασύβουλος να μη σας τα πολυλογώ αν και προσπάθησα να τον κοιμήσω και φάνηκε να πιάνει τελικά έκλαιγε και μου τραβούσε την μπλούζα! Η κατάληξη γνωστή! Ξαπλώσαμε και του έδωσα στήθος όπου και έμεινε ένα διωράκι μέσα στο νερό! Αποτέλεσμα να κοιμηθώ ελάχιστα και εχθές! Το πρωί που σηκώθηκα με έπιασε ένα πράγμα δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω και έκλαιγα ο σύζυγος κάπνιζε στο μπαλκόνι και δε με πήρε χαμπάρι αλλά ήμουν και πτώμα! Ε κατά τις δώδεκα μαλώσαμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο με το σύζυγο, μου φώναξε δυνατά του έλεγα να φύγει γιατί δεν είμαι καλά και επειδή δεν ήθελα να φωνάξω και να τρομάξω το μωρό του πέταξα ένα δαμάσκηνο που κρατούσα και τις παντόφλες μου και άρχισα να κλαίω! Έκλαιγα όμως τόσο πολύ και προσπαθούσα να ετοιμάσω τη φρουτόκρεμα του μωρού που ενώ είχε ανάψει τσιγάρο το έσβησε και μπήκε μέσα και μου ζητούσε συγγνώμη (ενώ δεν έφταιγε μόνο εκείνος) και ότι δεν το ήθελε! Τελικά με τα πολλά με ηρέμησε και εγώ το μόνο που του είπα είναι ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου και να με αφήσει ήσυχη! Μετά έγινε άλλος άνθρωπος! Ασχολήθηκε με το Θρασύβουλο αποκλειστικά και το μεσημέρι μου έλεγε κοιμήσου έχω εγώ το μικρό (κοιμόμασταν όλοι μαζί στην κρεβατοκάμαρα αλλά ξύπνησε ο Θρασάκος μας κάποια στιγμή και τον πρόσεχε). Τεσπα σημασία έχει ότι εμένα τα νεύρα μου έχουν ήδη σπάσει και απορώ πως αντέχετε όσες ξενυχτάτε αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι το ξενύχτι που με κουράζει αλλά το να θηλάζει τόσες ώρες που δεν ξέρω αν όντως τρώει (που το ψιλοαποκλείω) ή απλά πιπιλάει (αλλά δυνατά για μόνο πιπίλισμα) και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα γιατί όταν δοκιμάζω να του δώσω πιπίλα κλαίει και το ξανααρπάζει! Όλη μέρα δεν άνοιξα υπολογιστή γιατί δεν είχα ούτε όρεξη ούτε κουράγιο!

vasilisa m signwmi ala simfwnw se ola me tin lili eprepe na ton afiseis na paei oli mera sto spiti einai o kaimenos exei dikio pou tsantistike k den pige mia fora ithele k ekeinos na paei meta apo 10 mines k esy den ton afises:( gia na leei ekeinos oti aftes tis wres prepei na paei kati tha 3erei...

καλημέρα κορίτσια

αρνητικό

xara mou gt ekanes test??????einai paaaara polu nwris min xaneis tis elpides sou!!!

ax teleia ideaaaaaaaaaaaaaaaaa:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...