Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω και τα δικά μου! Όπως ξέρετε τα βράδυα μας δεν είναι και πολύ καλά πλέον! Με είπε και η παιδίατρος πως πολλά μωράκια τα κάνουν αυτά όταν έχουν τα δοντάκια τους όπως τώρα ο δικός μου (αλήθεια έγραψα εδώ ότι έβγαλε το πρώτο του δοντάκι το Θρασυβουλάκι μας; Μας το είπε και το έδειξε χθες η παιδίατρος οπότε ή χθες το βγάλαμε ή προχθες) αλλά μετά το συνεχίζουν και τότε πρέπει να κοπεί βίαια δηλαδή να τον αφήνω να κλαίει (δεν μπορώ με τίποτα). Χθες λοιπόν κοιμήθηκα 1 παρά τέταρτο με 2 παρά τέταρτο όπου και ξύπνησε ο Θρασύβουλος να μη σας τα πολυλογώ αν και προσπάθησα να τον κοιμήσω και φάνηκε να πιάνει τελικά έκλαιγε και μου τραβούσε την μπλούζα! Η κατάληξη γνωστή! Ξαπλώσαμε και του έδωσα στήθος όπου και έμεινε ένα διωράκι μέσα στο νερό! Αποτέλεσμα να κοιμηθώ ελάχιστα και εχθές! Το πρωί που σηκώθηκα με έπιασε ένα πράγμα δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω και έκλαιγα ο σύζυγος κάπνιζε στο μπαλκόνι και δε με πήρε χαμπάρι αλλά ήμουν και πτώμα! Ε κατά τις δώδεκα μαλώσαμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο με το σύζυγο, μου φώναξε δυνατά του έλεγα να φύγει γιατί δεν είμαι καλά και επειδή δεν ήθελα να φωνάξω και να τρομάξω το μωρό του πέταξα ένα δαμάσκηνο που κρατούσα και τις παντόφλες μου και άρχισα να κλαίω! Έκλαιγα όμως τόσο πολύ και προσπαθούσα να ετοιμάσω τη φρουτόκρεμα του μωρού που ενώ είχε ανάψει τσιγάρο το έσβησε και μπήκε μέσα και μου ζητούσε συγγνώμη (ενώ δεν έφταιγε μόνο εκείνος) και ότι δεν το ήθελε! Τελικά με τα πολλά με ηρέμησε και εγώ το μόνο που του είπα είναι ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου και να με αφήσει ήσυχη! Μετά έγινε άλλος άνθρωπος! Ασχολήθηκε με το Θρασύβουλο αποκλειστικά και το μεσημέρι μου έλεγε κοιμήσου έχω εγώ το μικρό (κοιμόμασταν όλοι μαζί στην κρεβατοκάμαρα αλλά ξύπνησε ο Θρασάκος μας κάποια στιγμή και τον πρόσεχε). Τεσπα σημασία έχει ότι εμένα τα νεύρα μου έχουν ήδη σπάσει και απορώ πως αντέχετε όσες ξενυχτάτε αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι το ξενύχτι που με κουράζει αλλά το να θηλάζει τόσες ώρες που δεν ξέρω αν όντως τρώει (που το ψιλοαποκλείω) ή απλά πιπιλάει (αλλά δυνατά για μόνο πιπίλισμα) και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα γιατί όταν δοκιμάζω να του δώσω πιπίλα κλαίει και το ξανααρπάζει! Όλη μέρα δεν άνοιξα υπολογιστή γιατί δεν είχα ούτε όρεξη ούτε κουράγιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αχ δε σας είπα! Ο γιος μου έχει καιρό που ακουμπάει στους αγκώνες και προσπαθεί να σηκωθεί, καθίσει και κάθε φορά πάει όλο και πιο πάνω! Σήμερα στο κρεβατάκι του πιάστηκε και λίγο από την πάντα του και κάθησε ε μετά ήταν το εύκολο σηκώθηκε και πιάστηκε από τα κάγκελα! Φωνάζω του άντρα μου "έλα να καμαρώσεις το γιο σου" Τη συνέχεια τη φαντάζεστε! Το κρεβατάκι του είναι πλέον με το στρώμα στο κατώτατο σημείο γιατί δοκίμασε και το μεσαίο αλλά πάλι τα ίδια είχαμε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζη καλά τα λέει η Κάντυ κάνε κάτι δραστικό δεν έχει δικαιολογία πια το έχει παρακάνει!!!Καλημέρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Να ευχηθώ λοιπόν και από εδώ χρόνια πολλά στις Κυριακές μας και σε όσες έχετε Κυριακές που εορτάζουν! Σήμερα είναι και Κυριακή η μέρα! :tongue::tongue: Κανονικά θα έπρεπε να εορτάζετε όλες τις Κυριακές!

:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλέ δε είπα Καλημέραααααα.....????Καλημεεεεεεεεερααααααααααααααα!!!!Χρόνια πολλά στις Κυριακές μας!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρτζούλα μου πώς είσαι; Δεν έχω κάτι να πω ή να προτείνω εσύ ξέρεις καλύτερα! Το τέλειο θα ήταν να βρει ο σύζυγος δουλειά αλλά επειδή χλωμό το βλέπω αυτό πρέπει κάτι άλλο να γίνει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μάρτζι μου, πολύ στεναχοριέμαι με όλα αυτά που συμβαίνουν...

μακάρι να μπορέσω να σε συμβουλεύσω...

δεν ξέρω ούτε τι πρέπει να κάνεις ούτε πως να το χειριστείς..

το να μείνετε λίγο καιρό χωριστά για μένα δεν είναι πολύ καλή λύση...

για απειλή όμως θα του το έλεγα...

δλδ θα του έλεγα ότι θέλει να φύγει από σπίτι...αλλά δεν θα ήθελα να έφευγε..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλησπερα!!! μαρτζι κανε υπομονη...κ γω δεν θα του ελεγα να φυγει κ δεν θεωρω καλη ιδεα να μεινετε χωρια...μπορεις ομως να του πεις οτι καθε φορα που ειναι πχ θυμωμενος με κατι να πηγαινει μια βολτα να ξεσκαει πριν να σου πει τους παραλογισμους του...να ξερεις οτι σε καταλαβαινω γιατι ξερω πως ειναι οι σχεσεις με γονεις στο ιδιο σπιτι κ ειναι δυσκολο κ για τους 2 σας πιστεψε με!!!ας ελπισουμε οτι θα βρεθει μια δουλεια που θα του αποσπα την προσοχή σε ολα αυτα που τον πειραζουν...αλλωστε του χρονου λογικα θα φυγετε απο εκει, ετσι δεν ειναι???και γενικα εσυ με την δουλεια σου μενεις αλλου συνηθως, καλα δεν εχω καταλαβει????

καληνυχτα και θα τα πουμε και αυριο.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημέρα κορίτσια

αρνητικό

τι εννοεις?????????δεν φανταζομαι να εκανες τεστ???????:shock::shock::shock:ειναι παρα πολυ νωρις ετσι κι αλλιως δεν θα εδειχνε θετικο αυτο θα στο ειπε κι ο γιατρος σου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...