Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Koρίτσια μου, γεια σας!

Δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη! Η στενοχώρια μου έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της!

Κάποια στιγμή θα σας πω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια μου, γεια σας!

Δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη! Η στενοχώρια μου έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της!

Κάποια στιγμή θα σας πω!

Γιατί ρε κοριτσάκι μου τί έπαθες???Δέν πιστεύω μαμά και σύζυγος να άρχισαν πάλι???:shock::shock::shock:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Συζυγος και αποκλειστικά και μόνο σύζυγος! Γερός τσακωμός, κορίτσια! Εφτασα σε σημείο να τον φτύσω στην κυριολεξία. Καταλαβαίνετε τι άκουσαν τα αυτάκια μου, για να το κάνω! Μόνο για την μπέμπα μου στενοχωριέμαι που έφτασε σε σημείο να θηλάζει από μία μαμά που έκλαιγε με μαυρο δάκρυ και δεν μπορούσε ένα χαμόγελο να της ρίξει!

Υποτίθεται πως όλα ξεκίνησαν από τη μάνα μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν έκανε τίποτα! Το είπε και μόνος του πως και μόνο που υπάρχει η μάνα μου τον ενοχλεί.....)Τι να την κάνω μετά εγω; Να την σκοτώσω για να μην ενοχλέιται ο κύριος;

Κορίτσια ένα είναι σίγουρο! Πως έπειδή δεν προσφέρει τίποτα προσπαθεί να υποτιμά ότιδήποτε εχω από τους γονείς μου και υποτιμά και κατηγορεί και κείνους.....Θέλει να με βλέπει να στενοχωριέμαι, δεν ξέρω γιατί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Συζυγος και αποκλειστικά και μόνο σύζυγος! Γερός τσακωμός, κορίτσια! Εφτασα σε σημείο να τον φτύσω στην κυριολεξία. Καταλαβαίνετε τι άκουσαν τα αυτάκια μου, για να το κάνω! Μόνο για την μπέμπα μου στενοχωριέμαι που έφτασε σε σημείο να θηλάζει από μία μαμά που έκλαιγε με μαυρο δάκρυ και δεν μπορούσε ένα χαμόγελο να της ρίξει!

Υποτίθεται πως όλα ξεκίνησαν από τη μάνα μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν έκανε τίποτα! Το είπε και μόνος του πως και μόνο που υπάρχει η μάνα μου τον ενοχλεί.....)Τι να την κάνω μετά εγω; Να την σκοτώσω για να μην ενοχλέιται ο κύριος;

Κορίτσια ένα είναι σίγουρο! Πως έπειδή δεν προσφέρει τίποτα προσπαθεί να υποτιμά ότιδήποτε εχω από τους γονείς μου και υποτιμά και κατηγορεί και κείνους.....Θέλει να με βλέπει να στενοχωριέμαι, δεν ξέρω γιατί!

Δεν μ'αρέσουν καθόλου αυτά τα πράγματα πραγματικά...είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!Δεν έχει καμιά δικαιολογία!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μαρτζι υπομονη! Περναει φαση! Εγινε πατερας! Το μονο που μπορεις να του πεις για να τον ταρακουνησεις οτι να ευχεται αυριο μεθαυριο η κορη του να μην ακουει τετοια λογια απ τον αντρα της για τον πατερα της! Αμεσως θα ηρεμησει κ θα ζητησει κ συγνωμη!

Μαρτζι υπομονη! Περναει φαση! Εγινε πατερας! Το μονο που μπορεις να του πεις για να τον ταρακουνησεις οτι να ευχεται αυριο μεθαυριο η κορη του να μην ακουει τετοια λογια απ τον αντρα της για τον πατερα της! Αμεσως θα ηρεμησει κ θα ζητησει κ συγνωμη!
Να ήξερες πόσες φορές του τα είπα αυτά! Δεν καταλαβαίνει τίποτα! Οταν είναι νευριασμένος, λέει τόσες χαζομάρες, μιλάει τόσο άσχημα, που δεν τον αναγνωρίζω! Και στο μεταξύ, μου κρατάει μούτρα.....Κλέιστηκε στο δωμάτιο και δεν βγήκε από τις 5 η ώρα! Είμαι μόνη μου, πιάστηκα να κρατάω την μπεμπούλα, ούτε ένα μπάνιο δεν έχω μπει να κάνω. Οι γονείς μου ήρθαν λίγο το απόγευμα.....Οι καημένοι! Είναι μες στη χαρά με τη μπέμπα! Πού να ήξεραν! Οχι ότι δεν θα άκουσαν τις φωνές του αλλά δεν ρώτησαν τίποτα. Και τους κατηγορεί συνέχεια......Κορίτσια, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Ο άνθρωπος δεν πρόκειται να συνέλθει! Τέλος....... Είμαι τόσο χάλια! :(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχ βρε ματρζι μου, τι να πω...

θα το πω για άλλη μια φορά..αν και δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει...

πρέπει να βρει τρόπο να απασχολείται...με κάτι τεσπα...κάτι να βρει να κάνει..ψάρεμα ξέρω εγώ..κάτι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μάρτζι μου τι τον έπιασε πάλι το χριστιανό; Στανταράκι στενοχωριέται και νιώθει άσχημα που δεν μπορεί να σας προσφέρει όσα θα ήθελε αλλά κάνει τραγικά λάθη! Πολύ λυπάμαι που σε στενοχωρεί και σε φέρνει σε τέτοια κατάσταση!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Να ήξερες πόσες φορές του τα είπα αυτά! Δεν καταλαβαίνει τίποτα! Οταν είναι νευριασμένος, λέει τόσες χαζομάρες, μιλάει τόσο άσχημα, που δεν τον αναγνωρίζω! Και στο μεταξύ, μου κρατάει μούτρα.....Κλέιστηκε στο δωμάτιο και δεν βγήκε από τις 5 η ώρα! Είμαι μόνη μου, πιάστηκα να κρατάω την μπεμπούλα, ούτε ένα μπάνιο δεν έχω μπει να κάνω. Οι γονείς μου ήρθαν λίγο το απόγευμα.....Οι καημένοι! Είναι μες στη χαρά με τη μπέμπα! Πού να ήξεραν! Οχι ότι δεν θα άκουσαν τις φωνές του αλλά δεν ρώτησαν τίποτα. Και τους κατηγορεί συνέχεια......Κορίτσια, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Ο άνθρωπος δεν πρόκειται να συνέλθει! Τέλος....... Είμαι τόσο χάλια! :(

και ο λογος που ξεκινησε ολος αυτος ο καβγας?????? καμια βλακια παλι ε? το παραμικρο ειναι ικανο για να τον κανει να νευριασει! ηρεμησε χαρα μου σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιτσα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kαλημέρα!

Είμαι καλά ή μάλλον το παιζω καλά αφενός να μην καταλάβουν οι γονείς μου πως είμαι χαλια (αν και πιστευω πως κανουμε όλοι το κορόιδο) αφετερου για να δειξω σε αυτόν πως δεν είναι ικανός να μου χαλάσει τη διάθεση! Είμαι τόσο απογοητευμένη μαζί του! Μα τον ματιάζουν; Τι να πω! Ολοι οι συγγενείς μου με καλοτυχιζουν τι καλό άντρα πήρα που με βοηθάει ("και ποιος άλλος βοηθάει τη γυναίκα του;", "και τι ανάγκη έχει η margi; έχει τον άντρα της.....".........όλο τέτοια λένε). Ορίστε τα αποτελέσματα! Είμαι πολύ καλότυχη, τι να πω! Που για ασήμαντους λόγους μπορεί να γίνει έξω φρενών και να χτυπάει πόρτες και παράθυρα χωρίς να υπολογίζει τίποτα!

Από χθες λοιπον το απόγευμα έχει κλειστεί στο δωμάτιο ο κύριος και βγαίνει μόνο για τα απαραίτητα! Μιλάμε πολύ τυπικά, μόνο για πράγματα που αφορούν την μπέμπα! Αυτός μου απευθύνει πού και που το λόγο, εγώ δεν έχω γυρίσει μάτια να τον κοιτάξω. Δεν θέλω να τα ξαναβρούμε, ρε κορίτσια! Πόσες φορές μου ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε πως θα είναι πιο λογικός και πάλι τα ίδια κάνει και χειρότερα! Τώρα δεν τη θέλω τη συγνώμη του! Να μου λειπει! Ας μην μιλάμε καλύτερα...... Από όταν γέννησα μπορεί και να έκανε και τρεις φορές φασαρία.....Αυτά τα πράγματα θέλω δηλαδή; Είπαμε αμάν να κάνουμε παιδάκι και τώρα που ήρθε να μαλώνουμε χωρίς λόγο; Να μου λέει να μην ξανάρθουν οι γονείς μου; Να μου τους βρίζει; Να κάνει σαν υστερικός; Στο κάτω κάτω αυτοί οι άνθρωποι μας έδωσαν ένα σπίτι και μένουμε......Δεν καταλαβα....επειδή ερχονται δυο φορες τη μέρα να δουν το μωρό; Και τα λόγια του μαχαίρια που σου ξεσκίζουν την καρδιά!

Εχω χαλαστεί πάρα πολύ! Ξέρω πως θα τα ξαναβρούμε, αλλά κάτι μέσα μου έχει σπάσει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

στο εχω ξαναπει και θα στο ξαναπω ΣΤΕΙΛΤΟΝ στην μανα του!!!!!!!!

πες του μεχρι να αλλαξεις σταση μεινει μακρια κι απο μενα κι απ το παιδι γιατι μας κανεις κακο μας χαλας την διαθεση και δεν μπορω να το ανεχτω αλλο αυτο μεινε λοιπον μονος σου να σκεφτεις τι θελεις απο την ζωη σου!!!εγω αυτη ειμαι αυτο το σπιτι εχω κι αυτους τους γονεις τωρα αν εσενα δεν σου αρεσουν αυτα και δεν σε καλυπτουν τραβα στο καλο!!!

και να δεις πως θα στρωσει χαρακτηρα!!!αντε τωρα γιατι πολυ αερα εχει παρει ο τυπος τον ανεχεσαι και στα κανει εεε για κατσε του τα προσφερεις ολα κι εσυ και οι γονεις σου κι αντι να λεει ευχαριστω και να τον βουλωνει κανει και τετοια σκηνικα μιλαμε οτι ο Μπαμπηνιωτης στην λεξη αχαριστος πρεπει να βαλει το ονομα του διπλα:evil::evil::evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kαλημέρα!

Είμαι καλά ή μάλλον το παιζω καλά αφενός να μην καταλάβουν οι γονείς μου πως είμαι χαλια (αν και πιστευω πως κανουμε όλοι το κορόιδο) αφετερου για να δειξω σε αυτόν πως δεν είναι ικανός να μου χαλάσει τη διάθεση! Είμαι τόσο απογοητευμένη μαζί του! Μα τον ματιάζουν; Τι να πω! Ολοι οι συγγενείς μου με καλοτυχιζουν τι καλό άντρα πήρα που με βοηθάει ("και ποιος άλλος βοηθάει τη γυναίκα του;", "και τι ανάγκη έχει η margi; έχει τον άντρα της.....".........όλο τέτοια λένε). Ορίστε τα αποτελέσματα! Είμαι πολύ καλότυχη, τι να πω! Που για ασήμαντους λόγους μπορεί να γίνει έξω φρενών και να χτυπάει πόρτες και παράθυρα χωρίς να υπολογίζει τίποτα!

Από χθες λοιπον το απόγευμα έχει κλειστεί στο δωμάτιο ο κύριος και βγαίνει μόνο για τα απαραίτητα! Μιλάμε πολύ τυπικά, μόνο για πράγματα που αφορούν την μπέμπα! Αυτός μου απευθύνει πού και που το λόγο, εγώ δεν έχω γυρίσει μάτια να τον κοιτάξω. Δεν θέλω να τα ξαναβρούμε, ρε κορίτσια! Πόσες φορές μου ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε πως θα είναι πιο λογικός και πάλι τα ίδια κάνει και χειρότερα! Τώρα δεν τη θέλω τη συγνώμη του! Να μου λειπει! Ας μην μιλάμε καλύτερα...... Από όταν γέννησα μπορεί και να έκανε και τρεις φορές φασαρία.....Αυτά τα πράγματα θέλω δηλαδή; Είπαμε αμάν να κάνουμε παιδάκι και τώρα που ήρθε να μαλώνουμε χωρίς λόγο; Να μου λέει να μην ξανάρθουν οι γονείς μου; Να μου τους βρίζει; Να κάνει σαν υστερικός; Στο κάτω κάτω αυτοί οι άνθρωποι μας έδωσαν ένα σπίτι και μένουμε......Δεν καταλαβα....επειδή ερχονται δυο φορες τη μέρα να δουν το μωρό; Και τα λόγια του μαχαίρια που σου ξεσκίζουν την καρδιά!

Εχω χαλαστεί πάρα πολύ! Ξέρω πως θα τα ξαναβρούμε, αλλά κάτι μέσα μου έχει σπάσει!

αχ βρε αγαπη μου εχεις σε ολα δικιο! σε ολα ομως!!! συμφωνω απολυτα με την καντυ αν δεις οτι δεν αλλαζει να του πεις να μεινετε λιγο χωρια για να σκεφτειτε!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...