Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Άλλη μια εφιαλτική νύχτα έφτασε στο τέλος της! Ο μπουμπούκος μου ξύπνησε στις μιάμιση με κλάμματα! Πήγα να τον ξεγελάσω με πιπίλα και νανούρισμα στην αγκαλιά αλλά αυτός τραβούσε μπλούζα και έκλαιγε! Να μη σας τα πολυλογώ έγινε αυτό που φαντάζεστε! Τον ξάπλωσα δίπλα μου και του έδωσα βυζάκι! Αυτό που δε φαντάζεστε είναι ότι δεν το άφησε μέχρι τις πεντέμιση όπου το τράβηξα εγώ και τον έβαλα στο κρεβατάκι του! Επιχείρησα να κάνω το ίδιο και στις τρισήμιση αλλά το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσει και να βάλει τα κλάμματα! Εντάξει να κοιμάται όλη νύχτα δίπλα μου αλλά όχι και να ρουφάει το στήθος μου! Αυτό πάει πολύ! Φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο οπότε υπομονή! Και ρουφάει δυνατά ο άτιμος!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααχαχχαχα!!!μαρτζι καταρχην να σου πω οτι εισαι ηδη φακελωμενη με το ρουτερ που εχεις, το κινητο, την τηλεοραση κτλ κτλ...μπορεις να δωσεις κ ψευτικα στοιχεια αν θες...εγω να φανταστεις εχω κανει φβ κ στο σκυλι μου!!!

2ον...επτελους σεξ ε???κ μεις το επιχειρησαμε αλλα "γλυκα πονουσε το μαχαιρι..." ετρεξε κ λιγο αιματακι οποτε το αφησαμε και παλλι το σπορ...

μαρμιν πολυγελασα με το κειμενο!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Marmin, 4 ώρες στο στήθος;;;;Πώς άντεξες;

Αλήθεια, μαρμιν και Λίλι, πότε σκέφτεστε να σταματήσετε το θηλασμό;

Δέν το έχω σκεφτεί καθόλου Μάρτζη μου και ούτε θέλω να το σκέφτομαι......ας τελειώσει μόνο του όπως της Μαριούλας!!!Δεν θέλω να πάρω χάπια όσο θέλει το μωρό μου εγώ θα είμαι εδώ να του δίνω!!!Είναι πραγματικά η ομορφότερη στιγμή της μέρας μας και θα στεναχωρεθώ πολύ όταν τελειώσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Δέν το έχω σκεφτεί καθόλου Μάρτζη μου και ούτε θέλω να το σκέφτομαι......ας τελειώσει μόνο του όπως της Μαριούλας!!!Δεν θέλω να πάρω χάπια όσο θέλει το μωρό μου εγώ θα είμαι εδώ να του δίνω!!!Είναι πραγματικά η ομορφότερη στιγμή της μέρας μας και θα στεναχωρεθώ πολύ όταν τελειώσει!!!
Aχ, τι ωραία που τα λες! Μπράβο βρε που σκέφτεσαι έτσι! Πόσες φορές τη μέρα τρώει τώρα το καψουράκι;

Τσέρυ, εμένα δεν βγήκε αίμα αλλά πονούσε! Και μετά που πήγα για τσίσα έτσουζε το άτιμο! Ε, μετά από τόσο καιρό, τι περιμένεις; :tongue:

Η μπεμπούλα τις δύο τελευταίες μέρες σταθεροποιήθηκε στις 2 ώρες θηλασμου! Υπάρχουν γεύματα που τελειώνουν στα 8 λεπτά κι εκεί μην ξέροντας ποιο στήθος να δώσω την επόμενη φορά, πήρα ξανα τη σύμβουλο να την ρωτήσω κι είπε να δίνω το επόμενο στήθος.

Τσέρυ,εσείς πώς τα πατε με το θηλασμό; Μπήκατε σε μία σειρά; Καθε πόσες ώρες τρώει η δική σου! Ρωτάω εσένα επειδή τα κοριτσάκια μας είναι πολύ κοντά (1 μήνα διαφορά έχουν οι ζουζούνες). Να ξέρω τι θα με περιμένει πάνω κάτω σε ένα μήνα!:P

Μαρμιν κι εμένα μου άρεσε πολύ το κειμενάκι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Σήμερα έφτιαξα ρύζι με κοτοπουλο στο φούρνο και θα το πιστέψετε ότι ξέχασα να ρίξω λάδι;;;; Εγινε τόσο στεγνό το φαγητάκι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καταρχην να πω στην μαρμιν ενα μεγαλο μπραβο!!!αυτο μου το εκανε μια φορα η μικρη μου στην κλινικη την πρωτη μερα που την θηλαζα απο τις 9 μεχρι τις 12 και το ατιμο ηταν ξυπνιο και με κοιτουσε ολη αυτη την ωρα!!!εννοειτε οτι και της δικιας μου δεν της παιρνεις βυζι απο το στομα και ας κοιμαται βαθια...απορώ πως καταλαβαινει!!!

μαρτζι εμεις τα παμε πολυ καλα με τονν θηλασμο πλεον!!!αν θυμασαι ειχαμε ιστοριες τοτε με τα γαλατα...τελικα πηρα μια συμβουλο και γω και μου τα εξγησε τοσο αναλυτικα ολα...δεν εφταιγε οτι δεν ειχα γαλα (αν και μεταξυ μας εγω ακομη το πιστευω...) οσο οτι η ροη μου δεν ηταν τοσο μεγαλη...η δικια μου ομως με τις ποσοτητες που ειχε μαθει να τρεχουν στο στομα της (αν θυμαστε τα γαλατα τρεχαν κ γινομουν μουσκεμα στον υπνο μου στην αρχη... κ η μικρη μπουκωνόταν και πνιγοταν στο γαλα) καλομαθε και δισανασχετουσε στο να ρουφηξει απο μονη της...ειδικα τις μερες που μας επιανε το αλμα!!!την 2η φορα που σας γκρινιαζα αφησα το θηλαστρο στην ακρη οπως και αυτη με συμβουλεψε και αρχισα να την ταιζω πολυ συχνα...ανα μια ωρα ή ανα 2 το πολυ αν κοιμοταν!!!αυτο πρωι βραδυ και σιγα σιγα επανηλθαμε!!!επισης εγω εδινα σταθερα το ενα στηθος σε καθε γευμα οπου και εφτανε κ αυτη ειναιμια μεθοδος απογαλακτισμου μουειπε...βεβαια στην δικη μου περιπτωση ηταν μια χαρα γιατι με τοσο γαλα που εια θα παθαινα μαστιτιδες...αυτο που κανω τωρα ειναι να δινω ναι μεν ενα στηθος την φορα αλλά δινω και απο το αλλο λιγο για συμπληρωμα για να φευγει το γαλα κ να αναγκαζω τον μαστο να βγαλει κι άλλο...αυτο πουεκανα δηλαδη και με το θηλαστρο απλα τωρα βαζω το μωρο στο στηθος!!!πλεον τρωμε ανα 3ωρο μη σου πω και 4ωρο..βεβαια καποιες φορες διψαει κ νωριτερα αλλά απο μονη της σπανια κλαιει...δεν την αφηνω εγω. το εχω στον νουμου να την ταισω για να μην χασω το γαλα μου...θελω στην ημερα να κανουμε τουλαχιστον 8 γευματα!!!Με αυτη την μεθοδο η χοντρουλα μου ειναι αφρατη αφρατη κοντα 5,5 κιλά!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Το καψουράκι τρώει στις 6 το πρωί γαλατάκι στις 10 φρουτόκρεμα 1 με 1,30 φαγάκι στις 3,30 γαλατάκι στις 6,30 κρεμούλα και στις 9,30 γαλατάκι και νάνι και ξυπνάει τις τελευταίες μέρες ξυπνάει 3 με 4 τη νύχτα για λίγο ακόμα βυζάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μάρτζι σε πιστεύουμε για το λαδάκι! Εγώ ξεχνάω να βάλω και το φαί :tongue::tongue:

Και μένα θα μου λείψει ο θηλασμός αλλά δεν ξέρω και γω πότε θα το σταματήσω εάν δε γίνει από μόνο του! Όπως το έχω σχεδιάσει μέσα Φλεβάρη που θα παώ στη δουλειά θα έχω ήδη κόψει το πρωινο εάν δεν το κάνει η φύση! Δηλαδή μπαίνοντας στο δεκατέσσερα μάλλον γιατί δε θα προλαβαίνω να τον θηλάζω πριν φύγω αλλά και σε τέτοια ηλικία δε θα θέλω να βγάλω με το θήλαστρο! Οποτε αφήνοντας μόνο βραδυνό κάπου εκεί θα τελειώσει φαντάζομαι το γλυκό αυτό ταξίδι μας :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εκεί θα φτάσει το παρεάκι .........καλημέρα -καλησπέρα -καληνύχτα??????

αχαχα και γω αυτό σκέφτηκα αλλά είπα να μην κάνω παρεμβολές ώσπου να δω τι θα γίνει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...