Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Σχολίασα στο mail !

Αλλά δεν μπορώ, θα κάνω ένα σχόλιο κι εδώ!

Είσαι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!

Τέτοια βλέπετε λοιπόν στο φεις! Μετά το σημερινό,το αποφάσισα, θα κάνω κι εγώ όσο πιο σύντομα μπορώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ πάλι έχω την αίσθηση οτι μας έχουν φακελώσει προ πολλού! Άντε κάνε! Άλλα έλεγες στο προηγούμενο σου μνμ! Αλλιώς θα βάλω την Τσέρρυ να σου στείλει κι άλλες φώτο κτλ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Η μικρή μου κοιμάται κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να μπω!

Τι κάνετε;

Δεν σας είπα πως τεστ ΠΑΠ και κολπικό υγρό βγήκαν μια χαρά! Χθες ήρθε και η μεγάλη μέρα για το αντρόγυνο και επιτέλους μετά από 10 μήνες έγινε αυτό που καταλαβαίνετε!

Κορίτσια, σαν παρθ..... ένιωσα! Δεσποινίς, ετών 38, παρθ.....!!!! Χα!χα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!

Η μικρή μου κοιμάται κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να μπω!

Τι κάνετε;

Δεν σας είπα πως τεστ ΠΑΠ και κολπικό υγρό βγήκαν μια χαρά! Χθες ήρθε και η μεγάλη μέρα για το αντρόγυνο και επιτέλους μετά από 10 μήνες έγινε αυτό που καταλαβαίνετε!

Κορίτσια, σαν παρθ..... ένιωσα! Δεσποινίς, ετών 38, παρθ.....!!!! Χα!χα!

Χαχαχαχαχαχα ναι έτσι είναι μετά από τόσο καιρό φτού και από την αρχή!!!Μια χαρά και οι εξετάσεις σου μπράβο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Θ Ε Ο Σ ΚΑΙ ....Σ Α Τ Α Ν Α Σ

Εν αρχή .........................................

Ο Θεός...... γέμισε τη γη με μπρόκολο,κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο ανδρα και γυναικα να ζήσουν υγιεινά....... και παντοτινά!!!!!!.

Ο σατανάς όμως...... δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε:

«Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»

και ο ανδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!»

και η efh πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!».

Και.... έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά.

Και ο Θεός ......δημιούργησε το γιαούρτι ώστε να διατηρήσει η ismi το σώμα της όπως άρεσε στον ανδρα.

Και ο σατανάς.... δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε!!!.

Και η εφη άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πηγε από το 38 στο 46.

Και έτσι είπε ο Κύριος:...... «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!»

Και ο σατανάς..... εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά.

Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.

Ο Κύριος όμως είπε:...... «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!»

Και ο σατανάς....... συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια,τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου!!!!.

Και οι τιμές χοληστερίνης του ανδρα ανέβηκαν στα ουράνια!!!!!.

Ετσι ο Θεός...... έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά με την άθληση.

Και ο σατανάς ......δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με τα τηλεχειριστήρια, για να μην κουράζεται ο ανδρας με το ζάπινγκ.

Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.

Ετσι ο Θεός...... δημιούργησε την πατάτα,φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες.

Και ο σατανάς....... αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια τα οποία τηγάνησε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι.

Και ο ανδρας πήρε μερικά κιλά ακόμη

Ο Θεός όμως...... έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν προλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες.

Και ο σατανάς ......έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των....99 λεπτών....

Και ρώτησε ο σατανάς:.... «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;»

Και είπε ο ανδρας: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!»

Και είπε ο σατανάς: .... «Ετσι μπράβο!»

Και ο ανδρας έπαθε έμφραγμα.

Και ο Θεός..... αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ πάς της καρδιάς.

Και τότε ο σατανάς είπε.... "είπαμε να παίζουμε τίμια"

και δημιουργησε....το ΙΚΑ......

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...