Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μα τι φοβερή κίνηση είναι αυτή!

Λίλι μου, μάλλον θα γίνω Σάντυ και θα με λιθοβολήσετε για τις θέσεις που έπαιρνα και δεν κατάφερα τελικά να τηρήσω! Κι αντε να γίνω Σάντυ με πανούλα να μην φαίνομαι, πάει καλά! Αν με δείτε και παραλία να θηλάζω όπως οι κοπέλες πιο πάνω στη φώτο της Μαρμίν, εκεί θα γελάσει κάθε παρδαλό κατσίκι!

Πάντως, όταν βγάλω στήθος δημόσια (έστω και με πάνα) δεν θα σας το κρύψω.....

Εκανα υπέρηχο! Ολα οκ......Μόνο ένα αιμαγγείωμα στο συκώτι έχω που μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά να το ξαναδώ σε ένα εξάμηνο!

Πήγαμε και στην παιδίατρο! Η μπέμπα μας θηριάκι! Εφτασε κοντά στα 4.500 κιλά και 56 πόντους!

Αυτά τα νέα μου!

Να δω πότε θα κάνω φέις! Δεν έχω καθόλου χρόνο! Κι ε΄δω κλεφτά μπαίνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια ..τι κανετε; εγω εκανα αιτηση για να μου βαλουν ιντερνετ να μπορω να μπαινω καθε μερα να τα λεμε...

Μαρτζι μου αντε κανε και εσυ fb να τα λεμε και απο εκει....

Νενα μου υπομονη κανε ενα μηνα αφου μετα θα ξεκινησει κρεμουλες..

Τινγκερ μου ευχομαι σε δυο εβδομαδες να μας ανακοινωσεις την θετικη χοριακη σου..θα εισαι η εγκυουλα ιουλιου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Μάρτζι η επιθυμία σου εξετελέσθη! Έστειλα βίντεο που κλαίει! Αν και είναι δεύτερη λήψη γιατί έκανα το κόλπο και πάνω που πήγε να κλάψει με είδε με το κινητό και πέθανε στο γέλιο! αλλά τελικά τα κατάφερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μα τι φοβερή κίνηση είναι αυτή!

Λίλι μου, μάλλον θα γίνω Σάντυ και θα με λιθοβολήσετε για τις θέσεις που έπαιρνα και δεν κατάφερα τελικά να τηρήσω! Κι αντε να γίνω Σάντυ με πανούλα να μην φαίνομαι, πάει καλά! Αν με δείτε και παραλία να θηλάζω όπως οι κοπέλες πιο πάνω στη φώτο της Μαρμίν, εκεί θα γελάσει κάθε παρδαλό κατσίκι!

Πάντως, όταν βγάλω στήθος δημόσια (έστω και με πάνα) δεν θα σας το κρύψω.....

Εκανα υπέρηχο! Ολα οκ......Μόνο ένα αιμαγγείωμα στο συκώτι έχω που μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά να το ξαναδώ σε ένα εξάμηνο!

Πήγαμε και στην παιδίατρο! Η μπέμπα μας θηριάκι! Εφτασε κοντά στα 4.500 κιλά και 56 πόντους!

Αυτά τα νέα μου!

Να δω πότε θα κάνω φέις! Δεν έχω καθόλου χρόνο! Κι ε΄δω κλεφτά μπαίνω.....

Γίνε εσύ και εμείς ππλά θα σε χειροκροτήσουμε!!!!!!!!!!!

Μια χαρά η μπαλαρίνα μας το τρώει το φαγάκι της!!!Όλα καλά και με εσένα!!!Σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει τίποτα!!!

Καλημέρααααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μάρτζι η επιθυμία σου εξετελέσθη! Έστειλα βίντεο που κλαίει! Αν και είναι δεύτερη λήψη γιατί έκανα το κόλπο και πάνω που πήγε να κλάψει με είδε με το κινητό και πέθανε στο γέλιο! αλλά τελικά τα κατάφερα!

Είστε και οι 2 τρελές.........κάνατε το παιδί να κλαίει για να έχετε βίντεο???????:shock::shock::shock:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχ!!!μπραβο ρε μαρτζι!!!εμεις θα σου πουμε μπραβο που ξεπερασες τον εαυτο σου για το μπουμπουκι σου!!!τι αλλο να πουμε???και να δεις οτι ειδικα οι αντρες οχι μονο δεν το βλεπουν προκλητικο αλλά το σεβονται και το βλεπουν και πολυ τρυφερα να θηλαζει μια μανα το μωρο της...οι γυναικες ειναι οι περιεργες που ουτως ή άλλωας ανεκαθεν ήταν ειναι και θα εινα!!!

καλημερα σας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα! Καλέ Λίλι μην ανησυχείς λίγα δευτερόλεπτα ήταν ασε που δεν κατάλαβε τίποτα γιατί σκέψου την πρώτη φορά που το έκανα ήταν έτοιμος να κλάψει παίρνω το κινητό και αρχίζει να γελάει! Ε μετά απλά πήγα πιο κοντά δεν μπορούσε να φτάσει το βυζ@κι νευρίασε και έκλαψε μόνο λίγα δευτερόλεπτα! Αλλά όλο χαμογελαστό θα τον έχω; ας έχω και το κλαμματάκι του!

Τσέρρυ δίκιο έχεις σε όλα! Για αυτό δεν τις πάω τις γυναίκες (εμείς όλες εξαιρούμαστε) αλλά πραγματικά ειδικά στη δουλειά προτιμώ να συνεργάζομαι με άντρες! Καμμία σχέση όμως!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα! Καλέ Λίλι μην ανησυχείς λίγα δευτερόλεπτα ήταν ασε που δεν κατάλαβε τίποτα γιατί σκέψου την πρώτη φορά που το έκανα ήταν έτοιμος να κλάψει παίρνω το κινητό και αρχίζει να γελάει! Ε μετά απλά πήγα πιο κοντά δεν μπορούσε να φτάσει το βυζ@κι νευρίασε και έκλαψε μόνο λίγα δευτερόλεπτα! Αλλά όλο χαμογελαστό θα τον έχω; ας έχω και το κλαμματάκι του!

Τσέρρυ δίκιο έχεις σε όλα! Για αυτό δεν τις πάω τις γυναίκες (εμείς όλες εξαιρούμαστε) αλλά πραγματικά ειδικά στη δουλειά προτιμώ να συνεργάζομαι με άντρες! Καμμία σχέση όμως!

οτι δηλαδη αυτο το μωρο τωρα κλαιει??????το δικο μου γιατι οταν κλαιει κανει λες και του κοβεις το κεφαλι????????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οτι δηλαδη αυτο το μωρο τωρα κλαιει??????το δικο μου γιατι οταν κλαιει κανει λες και του κοβεις το κεφαλι????????????????

αχαχα έχουμε και από αυτό (μάλλον) αλλά όχι όταν είναι ο μπαμπάς μας σπίτι και για αυτό δεν μπορώ να το καταγράψω γιατί τα τραβάω από το κινητό του άντρα μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ καλά λέει η Κάντυ! Κλάμα είναι αυτό ή νιαούρισμα; Η δική μου ξεσηκώνει ολόκληρο το χωριό λέμε!

Μαρμιν μου, είναι πολύ γλύκας, κλαίει, γελάει! Να τον χαίρεσαι!

Σας έστειλα κι εγώ τρεις φώτο με τη μικρή μου! Η μία (αυτή που είμαστε στο παρκάκι) είναι σημερινή, που βγήκαμε για λίγο και πολύ της άρεσε! Μου είναι όμως πολύ σοβαρή. Δεν χαμογελάει παρά μόνο στον ύπνο της! Σε μας ελάχιστες φορές χαμογέλασε.....Θέλω να έρθει η ώρα να γελάσει τρανταχτά και δυνατά! Πότε θα γίνει αυτό;

Τσέρυ, εσύ πότε θα μου στείλεις φώτο την μικρή σου; Εχω να τη δω από ημερών που μας είχες στείλει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κούκλα η μπαλαρίνα αλλά και η μαμά ανανεώθηκε και οι 2 πανέμορφες!!!!!!!

Σας αρέσαμε; :P Πολύ χαιρόμαστε.....ευχαριστούμε για τα καλά λόγια....Πολύ μας ανεβάζετε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi ειστε κουκλιτσες και οι 2!!!πω πω η αννουλα μεγαλωσε παρα πολυ!!!ομορφυνε κι άλλο!!!

φωτο θα σου στειλω σε 5'!!!να δεις και συ το κοριτσακι μου που μεγαλωσε!!!

αληθεια η κοπελα που μπηκε στο παρεακι μας που ειναι???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...