Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Άντε μπράβο Μάρτζι μου να δεις θα σου αρέσει πολύ γιατί θα είμαστε όπως εδώ απλά θα διαβαζόμαστε μόνο μεταξύ μας! Όσο για το στήθος ξέχασα πριν εγώ δεν έπλενα ούτε τώρα φυσικά το πλένω ούτε πριν ούτε μετά μόνο στο μπάνιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμσταν επισκεψη τωρα επιστρεψαμε τα μωρα κυριοι ο μικρος απο την ωρα που πηγαμε κοιμηθηκε και κοιμησμενο τον φεραμε η μικρη ολο παιχνιδι και κουβεντες ηταν μεχρι που κουραστηκε και αποκοιμηθηκε κι αυτη!!!

ουτε εγω πλενω στηθος μονο κανα 2 φορες την ημερα κανω ντουζακι γιατι γενικα ιδρωνω πολυ.

πειτε μου τι φορατε εξω εσεις που θηλαζετε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα αγαπες

Σιγα σιγα αρχιζω να ηρεμω λιγο. Βεβαια δουλευω αρκετα αλλα αρχισα να ειμαι λιγο πιο χαλαρα με το καφε γιατι αρχισε να κινειται λιγο παραπανω οποτε εχουμε πιο σταθερα προσωπικο και για περισσοτερες ωρες σε σχεση με πριν. Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα και μεγαλωνει. Ακομη θηλαζουμε αν και φλερταρω συνεχως με την ιδεα να του δωσω και λιγο ξενο πιο πολυ γιατι τυγχαινει να θελει να φαει οταν εγω δουλευω και να κλαιει. Δεν μπορω να σταματαω το ραντεβου μου για να τον ταιζω αν και μερικες φορες αναγκαζομαι να το κανω. Οταν κρατω χρονο να τον ταισω πολλες φορες κοιμαται και ξυπναει πανω στα ραντεβου. Βεβαια εδω που φτασα ισως θα πρεπει να κανω αλλο ενα μηνα υπομονη για να αρχισουμε τις κρεμουλες οποτε να εχω το περιθωριο να δουλευω και να τον ταιζει η μαμα μου.

Ειναι πολυ γλυκουλης και χαμογελαστος και αρχισε να χορευει. Τρελαινεται για χορο και τραγουδια. :tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Nena μου, τι καλά που μπήκες και μας είπες τα νεα σου! Μας έχεις λέιψει, να το ξέρεις! Χαίρομαι που πάει καλά το καφέ! Οσον αφορά το θηλασμό, ένας μήνας έμεινε, κάνε υπομονή! Αλήθεια, εσύ δεν έχεις θηλαστρο; Γιατί δεν αποθηκεύεις γαλατάκι να το αφήνεις στην μαμά σου να το ταίζει;

Αλλά πώς και θα αρίχσετε τόσο νωρίς τις κρεμούλες; Από τον 6ο και μετά δεν ξεκινάνε;

Κάντυ, φόρα πουκάμισο, να ξεκουμπώνεις ένα δυο κουμπάκια να είσαι οκ!

Αχ, κορίτσια μου, σήμερα μου ήρθε να γίνω Σάντυ Κουτσοσταμάτη! Πήγαμε μια βόλτα στο παραλίμνιο τη μικρή! Με το που φτάνουμε στο παρκάκι και καθόμαστα, βάζει τα κλάματα ( είχε έρθει η ώρα του φαγητού). Βγάζουμε το μπουκάλι με το αποθηκευμένο γάλα, μέχρι να το ζεστάνουμε, η μικρή ξεσήκωσε όλο το παραλίμνιο! Μας κοίταζε ο κόσμος! Μού ήρθε να την πάρω να την βάλω στο στήθος να σταματήσει το κλάμα!

Αλλά ο άντρας μου φταίει, γιατί εγώ του είπα να το βάλουμε στο ισοθερμικό τσαντάκι χλιαρό το γαλατάκι από το σπίτι, για να μην αργούμε σε περίπτωση που θελήσει να φάει! Αυτός το χαβά του....Πήρε ένα μπωλ και ζεστό νερό στο θερμός και λέει "σε χρόνο ρεκόρ θα το χλιαρέψω".......Ναι μεν το ζέστανε σύντομα, αλλά αυτά τα λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να ξεσηκωσει το μώλο η μικρή.......Ρεζίλι γίναμε! Αφήστε που είχε και λίγο ψύχρα και δεν το χάρηκα, φοβούμενη μη μου κρυώσει το καμάρι!

Θα το ξανασκεφτούμε να ξαναπάμε, γιατί δεν μας βόλεψε καθόλου με το καρότσι, αφού σε πολλά σημεία ο πεζόδρομος είναι χάλια!!!!

Αν την βλέπατε πόσο αστραπιαία ήπιε 100 γρ γάλα, θα παθαίνατε πλάκα! Και με τη θηλή της calma παρακαλώ, που για να κατεβάσει γάλα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια.........Εμεινα με ανοιχτό το στόμα!

Και το καλύτερο; Ενώ είχα πάρει πόσα πράγματα μαζί, ξέχασα τη σαλιάρα (αφού ποτέ δεν χρησιμοποιώ) κ έγινε χάλια το μικρό μου! Έυτυχώς είχα μωρομάντηλα και την καθάρισα λίγο στο λαιμουδάκι της!

Η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη! Την επόμανη θα είμαστε πιο οργανωμένοι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αυριο έχω υπέρηχο και μετά, αν προλάβω να γυρίσω νωρίς, θα πάω την μικρή στην παιδίατρο να την ζυγίσει και να την εξετάσει!΄15 ιουλίου έχουμε το πρώτο εμβόλιο και η γιατρός μου είπε αν θέλω να πάμε μια και καλή τότε! Αλλά εγώ έχω περιέργεια να δω πώς τα πάμε με το βάρος και μιας και η σύμβουλος είπε πως έπρεπε ήδη να έχει ζυγιστεί, προτίμησα να την επισκεφτούμε 2 φορές στο μήνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα!

Κάντυ είδα και χθες την ερώτηση σου αλλά δεν ξέρω να απαντήσω καθότι μέχρι στιγμής δε χρειάστηκε να τον ταίσω έξω και όταν χρειάστηκε πήγα αμάξι άσε που ήταν και χειμώνας! Επίσης την προηγούμενη Κυριακή που έκανα τον πρώτο μου δημόσιο θηλασμό σε ταβέρνα γιατί δεν γινόταν αλλιώς ίσα που το έπιασε και μετά κοιμήθηκε φορούσα φορεματάκι που δένει στο λαιμό έβαλα και ένα σεντονάκι!

Μάρτζι όντως η πρώτη φορά δύσκολη!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπερα και απο μας...μαρτζι πολλες ερωτησεις!!!λοιπον....

Τσέρυ, πώς αποθηκεύεις το γάλα; Εγώ, δυστυχώς έχω ένα μπιμπερό μόνο με καπάκι, και τον συλλέκτη από τον αποστειρωτή! Θα πάω σήμερα, αν προλάβω, να πάρω άλλα τρία μπουκαλάκια!

Πόσα γραμμάρια βάζεις σε κάθε μπουκάλι;

Αν αποθηκεύσεις το βράδυ πχ 30 γρ σε ένα μπουκάλι και βγάλεις άλλα 30 το πρωί, μπορείς το πρωινό γάλα να το προσθέσεις στο μπουκάλι του βραδιού ή πρέπει ξεχωριστά;

Αν πιει το μωρό το μισό από το γάλα, μπορούμε να του δώσουμε μετά από λίγη ώρα το άλλο μισό ή πετάμε αυτό που περίσσεψε;

μαρτζι εγω εχω 6 μπουκαλακια συνολικα, 4 μικρα και 2 μεγαλα...θεωρησα οτι καποια στιγμη θα χρειαστουν οπως κ να χει ειτε για νερο, ειτε για γαλα σε μεγαλυτερη ηλικια, ειτε για συλλογη οποτε και τα προμηθευτηκα απο πριν...άσε που φρικαρω με την οργανωση και θα χα λυσσαξει χωρις μπιμπερο και ας μην τα χρειαζομαι!!!

το γαλα το αποθηκευουμε σε μικρες δοσεις. Συνηθως των 30 ή των 60μλ για να μην χρειαστει να το πεταμε. Δεν αναμειγνυουμε ποτε κρυο με ζεστο. τα βαζουμε και τα 2 στο ψυγειο κ οταν φτασουν στην ιδια θερμοκρασια τα αναμυγνευουμε. Επισης αντεχουν 3 ωρες εκτος ψυγειου (με θερμοκρασια μικροτερη των 22 βαθμων), 3 μερες στο ψυγειο (οχι στην πορτα αλλα στο πανω πανω ραφι και πισω πισω) και 3 μηνες καταψυξη. Στον καταψυκτη μεχρι και 6μηνο. Αν ζεστανεις το γαλα μπορεις να της το δωσεις μεσα στην ωρα αλλιως πεταμα. Όλα αυτα που λεω ειναι απο τα μαθηματα...

τεστ παπ δεν εχω κανει ουτε και γω. Το ζητησα στην γιατρο μου κ μουειπε μετα το 3μηνο.

καντυ οταν βγαινω εξω τα πεταω ολα κανονικοτατα!!!εχω μαζι μου μια πανα αγκαλια μαλακή για να σκεπαζομαστε κ την θηλαζω κανονικα. Αυτο το εχω κανει πολλες φορες στο κοσμος σε καφε αλλά και εκει που ειναι τα εστιατορια παρακαλώ αλλά, στον πεζοδρομο καλαμαριας αλλά κ στο καφε του χωριου!!!επισης στα φραιντεις στο κοσμος τους ρωτησα που να παω να θηλασω και με εβαλαν σε εναν καναπε σε μια ακρη του μαγαζιου...φυσικά εχω παει και στον ειδικά διαμορφωμενο χωρο αλλά αυτο δεν γινεται παντα. Πάντως η αληθεια ειναι οτι οι χωροι αυτοι ειναι μια χαρα για θηλασμο αν και καποιοι ειναι λιγο μικροι...

Μαρτζι το στηθος δεν το πλενω σε καθε θηλασμο. Το πλενω στο ντουζ μια φορα την μερα, συνηθως το βραδυ πριν κοιμηθω κ μαλιστα δεν βαζω αφρολουτρο καθολου στο στηθος!!!μονο νερακι. Μετα απο καθε θηλασμο αλοιφω τις θηλες με γαλα. Εκτος οτι το γαλατακι ειναι αντισυπτικο, οι θηλες μας επισης εχουν πορους που αυτοκαθαριζουν την θηλη.

ρωτησες και κατι αλλο και το ξεχασα???

η μαρκελλιτσα μου σημερα ηταν γκρινιαρουλα απο το απογευμα και μετα...ευτυχως κοιμηθηκε νωρις σημερα...κατα τις 9, αν και ξυπναει γιατι της πεφτει η πιπιλα!!!μεγαλος ερωτας η πιπιλα μας...και σε αυτο την μανουλα εμοιαξε που την εκοψε (με 1000 ζορια και μετα απο πολλες απειλες) στο νηπιαγωγειο!!!Παντως επειδη αν δεν εχει πιπιλα τρωει τα χερια της την αφηνω!!!

αυτα πενταμορφες για σημερα...παω να φαω το βρωμογαλατακι μου ΄κ μετα θα παιξουμε με τον αντρουλη μου ενα καινουριο επιτρεπεζιο..."πανδημια".

μαρτζι και σια μηπως ξερετε κανεναν καλο γαστρεντερολογο ή ακομη καλυτερα γιατρο που να ειδικευεται στο παγκρεας????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερρούλα μου εγώ σου απάντησα ήδη! Ο γιατρός που δούλευα είναι όντως πολύ καλός και μάλιστα αριστούχος και με δύο ειδικότητες αλλά όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε ακριβώς τι ανάγκη θα έχει και θα βρούμε και άλλον τι στο καλό τι τον έχουμε το σύζυγο στο νοσοκομεί; Τον ρώτησα ήδη και δεν ξέρει αλλά "ρωτώντας πας στην πόλη"! Θα τον βάλω να μάθει! Καληνύχτα και φιλάκια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τσερυ μου, άργησες να ανεβάσεις κατεβατό, αλλά επιτέλους τα κατάφερες και απαντησες σε όλες τις απορίες μου! Μπράβο, βρε κορίτσι! Ημουν σίγουρη πως θα έχεις κρατήσει σημειώσεις από τα μαθήματα! Γαστρεντερολόγο δεν γν΄ρίζω να σου συστήσω, δυστυχώς....

Μαρμιν και Μαριούλα είδα επιτέλους τα μέιλ που στείλατε. Πολύ όμορφα τα αγοράκια σας! Μαρμιν, μια παράκληση! Θα μου στείλεις βίντεο τον μπουμπούκο να κλαίει! Φαινεται τόσο χαδιάρης που είμαι σίγουρη πως και το κλαμα θα έχει κάτι το ναζιάρικο και θέλω να το δω!

Μαριούλα, κούκλος ο Αντωνάκης! Στις φώτο με τον πατέρα του είναι τόσο γλυκός! ΚΑΙ ο δικός σου πρέπει να είναι πολύ γελαστός, ε;

Εμένα η δική μου σπάνια εώς ποτέ χαμογελάει! Στον ύπνο της πάντα ρίχνει χαμόγελα, στον ξύπνιο της είναι πολύ΄σοβαρή! Προχθές θυμάστε που σας είπα πως μου χαμογέλασε; Ο άντρας μου δεν το πίστευε και με έκανε να πιστεύω πως ήτνα έτοιμη να κλάψει και νόμισα πως χαμογελά! Σήμερα λοιπόν με κορόιδευε και άρχισα κι εγώ να μιλάω δυνατά στην μικρή, να κουνάω χέρια πόδια, να την ζουλάω την κοιλια και ω! του θάυματος, έσκασε χαμόγελο και το έιδε και ο άντρας μου να μην λέει, ο αχώνευτος, πως τα φαντάζομαι!

Πάω για ύπνο. Η ζουζούνα κοιμάται από τις 9,30! Αν δεν ξυπνήσει μόνη της ως τις 3, θα την ξυπνήσω εγώ εκείνη την ώρα!

Σας φιλω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου θα προσπαθήσω πραγματικά γιατί φώτο θυμάμαι που τον τραβούσα όταν έκλαιγε γιατί μου άρεζε πολύ και ήταν πολύ μικρούλης τότε θα ψάξω μήπως έχω και βίντεο από τα παλιά αλλά στο κινητό γιατί μόνο από εκεί μπορώ να ανεβάσω αν όχι τότε θα πρέπει να τον πετύχω να κλαίει και να τον τραβήξω κάτι που πλέον γίνεται πολύ σπάνια αλλά κάτι έχω κατά νου! Αν του βγάλω βυζάκι και δεν τον αφήνω να το πάρει σίγουρα θα κλάψει οπότε θα τον τραβήξω :tongue: Είμαι πολύ κακούργα; :rolleyes: Αααααα και μην τον λες καλέ τον καημενούλι τον άντρα σου αχώνευτο :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kaλημέρα!

Α, ρε κακούργα Μαρμιν! Αλλά ίο κακούργα είμαι εγώ που θέλω να δω το παιδί να κλαίει! Χα! χα!

Αχώνευτος! αχώνευτος! ακου που σου λέω....Ξέρω εγώ.....

Πάω να συμμαζέψω λίγο!

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα και εδώ!!!Μάρτζη να σε φανταστώ Σάντυ Κουτσοσταμάτη και τι στο κόσμο........!!!Κάντυ εγώ πάω στο αμάξι και θηλάζω οπότε ότι θέλω φοράω αλλά ένα πουκάμισο θα βόλευε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...