Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζι στο ναστ.. πηγες? Λενε ειναι καλος!
Oχι μωρέ! Στον Τασ..... πήγα. Εχει φανατική πελατεία, αλλά εμένα δεν μου πολυάρεσε!

Κάντυ, στις οδηγίες θηλασμού λέει πως αν η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγειου είναι 1-4 βαθμούς, τότε το γάλα κρατάει 3-4 μέρες! Εμείς ρυθμίσαμε το ψυγείο σε αυτή την θερμοκρασία και βάλαμε το γάλα που έβγαλα χθες για να το χρησιμοποιήσουμε τη Δευτέρα που θα λείψω.

Το προ πενταώρου γάλα θεωρείται παλιό; Γιατί εγώ προχθές μάζεψα 40 γρ στις 2 το πρωί και μετά στο ίδιο μπουκάλι πρόσθεσα άλλα 70 γρ που μάζεψα στις 7 :confused: Μάλλον βλακεία έκανα, ε; Μετά είδα τις οδηγίες.......Δεν το ξανακάνω.

Μπορείς να φοράς πουκαμισάκι έξω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Α, και κάτι άλλο σχετικά με την άντληση αλλά και το θηλασμό! Πριν και μετά από κάθε θηλασμό πλένετε το στήθος σας και με τι; Εγώ με σκέτο νεράκι και μία φορά την μέρα (ή και δύο) που κάνω ντους με αφρόλουτρο!

Με την άντληση πρέπει πριν να το σαπουνίζουμε καλά το στήθος ή κι εκεί το πλένουμε με χλιαρό νερό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Στον τασ ειχα παει κ εγω μια φορα .δεν μου αρεσε. Στην κουμπαρα μου της ειχε εξασθενησει τον οργανισμο λογω κ καλα κολπιτιδων. Αυτη πηγε στον παρασκευα.. στο νοσοκομειο. Καλος γιατρος του εοπυυ ειναι κ ο ναστ που σου λεω.ειναι κοντα στη καφετερια του γακη

Ούτε σε έσένα άρεσε ε;

Η αδελφή μου έχει πλάκα που όταν της είπα πως είναι πολύ χαχάκιας και δεν μου άρεσε γύρισε και μου είπε "μμμμ! και τι κατάλαβες τόσα χρόνια με τους σοβαρούς και τους δήθεν;"......

O Ναστ... δεν είναι στον εοπυυ!

Αλλά και ο Τασ... που είναι μου πήρε 30 ευρώ για τον υπέρηχο και καλά! Μπούρδες! Να φάνε από παντού θέλουν όλοι οι άσχετοι! Εμένα μου τον σύστησε για καλό μία φίλη μου! Αλλά και από άλλα κορίτσια έχω ακούσει κατά καιρούς πολύ καλά λόγια! Σου λέω τι δεν μου άρεσε! Αυτό το χαχανίστικο στυλάκι..... και κάπως "χαλαρός" ήταν γενικώς!

Επίσης μου έκανε τεστ παπ και διαβάζω τώρα στο ίντερνετ πως δεν έχει καμία αξιοπιστία το τεστ όσο δεν έχεις περίοδο! Για πείτε τα υπόλοιπα κοριτσάκια πότε κάνατε το τεστ! Πότε, στο καλό μου, θα βρω έναν γυναικολόγο να με εμπνέει σε αυτή την παλιοπόλη;;;; Ρώτησα και τον μικροβιολόγο ποιους θεωρεί καλούς και μου είπε πως όλοι οι ιδιώτες είναι παρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο! Από το Πανεπιστημιακό μου είπε πως κορυφή είναι ο Στέφ... και ο Τσαν......!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Οντως στην πολη μας οι ιδιωτες γιατροι ειναι αρκετα χαλια. Εγω στο ναστ που σου λεω ειχα στειλει τον αντρα μου τοτε με τα φαρμακα εξωσωμ κ τα χε γραψει.νομιζω ειναι στον εοπυυ γιατι ειναι κ στο ικα. Δεν εχεις να χασεις κατι αν τον ρωτησεις. Κ γενικα οι φιλες μου που μενουν εκει αυτο το παραπονο εχουν με την ειδικοτητα αυτη.δεν υπαρχουν καλοι γιατροι.

Α, και κάτι άλλο σχετικά με την άντληση αλλά και το θηλασμό! Πριν και μετά από κάθε θηλασμό πλένετε το στήθος σας και με τι; Εγώ με σκέτο νεράκι και μία φορά την μέρα (ή και δύο) που κάνω ντους με αφρόλουτρο!

Με την άντληση πρέπει πριν να το σαπουνίζουμε καλά το στήθος ή κι εκεί το πλένουμε με χλιαρό νερό;

Γεια σου κοπελα μου,να σου ζησει το μωρακι σου!

Θυμαμαι μειναμε μαζι εγκυουλες,η μπεμπουλα μου ειναι 2 μηνων και 6 ημερων:D!

Θηλαζω και εγω αποκλειστικα και ταλαιπωρηθηκα αρκετα.Να'ναι καλα τα κοριτσια απο την Ομαδα Εθελοντων Μητρικου Θηλασμου που με στηριξαν οσο μπορουσαν.

Οσο αφορα την ερωτηση σου η παιδιατρος μου ειχε πει να πλενω το στηθος με λιγο νερακι οταν αρχιζω και οταν τελειωνω τον θηλασμο.Τα κοριτσια (συμβουλοι θηλασμου) μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται μιας και το γαλα μας ειναι αντισηπτικο και προστατευει το μικρουλη μας απο τα μικροβια.Μου ειπαν να βαζω λιγο γαλα γυρω απο την θηλη για ενυδατωση.

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Οπως θα καταλάβατε, πήγα, την τάισα και ξανακοιμήθηκα! Τώρα ξύπνησα!

12 η ώρσ έχω ραντεβού με το γιατρό......λέω να ξανααντλήσω για κανά 10λεπτο ακόμη.

Μάζεψα σε ένα μπουκάλο 110 γρ! Αν φάει ένα γεύμα των 80 γρ, το υπόλοιπο γάλα το πετάμε ή μπορουμε να το δώσουμε σε κανά δίωρο πχ;

Τώρα θα μαζέψω σε άλλο μπουκάλι, αν είναι!

Κορίτσια, εγώ κρυώνω, ο άντρας μου ζεσταίνεται! Εγώ αφού κρυώνω, σκεπάζω την μικρή και την βάζω μακρυμάνικα φορμάκια με γυμνά όμως τα ποδαράκια της! Ο άντρας μου αφού ζεσταίνεται με θεωρεί υπερβολική και φωνάζει!

Τίνκερ, πώς πας; Δεν είχες ξεκινήσει προσπάθεια εξωσωμ;

Γιατι δεν δινεις στηθος και ταλαιπωρησε με αντληση?

Για να δεις αν το μωρο κρυωνει ή οχι θα το ελεγξεις απο το σβερκακο της.Αν ειναι κρυος κρυωνει,αν κλαιει,δυσανασχετει επισης κρυωνει.Μην την ντυνεις βαρια,αυτα ζεστανονται πιο πολυ απο εμας.Εγω δεν της βαζω ουτε καλτσουλες.Βεβαια εγω ειμαι πιο νοτια,πιο ζεστα.Κατι αλλο για το κρυο:προσεξε το δερματακι της αν φαινονται πολυ εντονα οι φλεβιτσες της.Αυτο ειναι δειγμα οτι κρυωνει.Βασικα το χρωμα του δερματος γινεται πιο 'διαφανο"- μου το ειπε χειρουργος που ειδε τυχαια την μικρη στο δρομο.

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

μολις μου ηρθε και η περιοδουλα. Αφου την περιμενα. Διαλεξε μερα. Σημερα έχουμε επετειο γάμου και αύριο γιορταζει το αντράκι μου!!!!!!!!!!!

Να ζησετε και να ευτηχισετε ..υγεια και οτι καλυτερο

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

ΜΑΡΤΖΙ ναι ετσι γραφει αλλα εμενα η Ντουρ μου ειπε να μην το αφηνω πανω απο 24 ωρες ανοιξε κλεισε ψυγειο ζεστη οποτε καλυτερα οχι μου ειπε.

απο γιατρους κι εγω ξερω τον Στε ειναι και διευθυντης πολυ σοβαρος ρε παιδι μου ενω ο Τσαν πολυ πιο προσιτος τωρα εχει παρει πολλες πελατισσες του Πλαχ.

εμενα τεστ παπ μου ειπε μετα το 3μηνο μονο υπερυχο μου ειχε κανει μολις 40ησα και καλλιεργεια και φυσικα τις αιματολογικες που μου εγραψε.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ούτε σε έσένα άρεσε ε;

Η αδελφή μου έχει πλάκα που όταν της είπα πως είναι πολύ χαχάκιας και δεν μου άρεσε γύρισε και μου είπε "μμμμ! και τι κατάλαβες τόσα χρόνια με τους σοβαρούς και τους δήθεν;"......

Αλλά και ο Τασ... που είναι μου πήρε 30 ευρώ για τον υπέρηχο και καλά! Μπούρδες! Να φάνε από παντού θέλουν όλοι οι άσχετοι! Εμένα μου τον σύστησε για καλό μία φίλη μου! Αλλά και από άλλα κορίτσια έχω ακούσει κατά καιρούς πολύ καλά λόγια! Σου λέω τι δεν μου άρεσε! Αυτό το χαχανίστικο στυλάκι..... και κάπως "χαλαρός" ήταν γενικώς!

Επίσης μου έκανε τεστ παπ και διαβάζω τώρα στο ίντερνετ πως δεν έχει καμία αξιοπιστία το τεστ όσο δεν έχεις περίοδο! Για πείτε τα υπόλοιπα κοριτσάκια πότε κάνατε το τεστ! Πότε, στο καλό μου, θα βρω έναν γυναικολόγο να με εμπνέει σε αυτή την παλιοπόλη;;;; Ρώτησα και τον μικροβιολόγο ποιους θεωρεί καλούς και μου είπε πως όλοι οι ιδιώτες είναι παρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο! Από το Πανεπιστημιακό μου είπε πως κορυφή είναι ο Στέφ... και ο Τσαν......!

συμφωνω απολυτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ούτε σε έσένα άρεσε ε;

Στο εξάμηνο μου είπε κ μάλλον θα το αφήσω για Σεπτέμβρη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΜΑΡΤΖΙ ναι ετσι γραφει αλλα εμενα η Ντουρ μου ειπε να μην το αφηνω πανω απο 24 ωρες ανοιξε κλεισε ψυγειο ζεστη οποτε καλυτερα οχι μου ειπε.

απο γιατρους κι εγω ξερω τον Στε ειναι και διευθυντης πολυ σοβαρος ρε παιδι μου ενω ο Τσαν πολυ πιο προσιτος τωρα εχει παρει πολλες πελατισσες του Πλαχ.

εμενα τεστ παπ μου ειπε μετα το 3μηνο μονο υπερυχο μου ειχε κανει μολις 40ησα και καλλιεργεια και φυσικα τις αιματολογικες που μου εγραψε.

Ρώτησα την παιδίατρο και είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα να το κρατήσω 2-3 μέρες στη συντήρηση, αν είναι τόσο χαμηλή η θερμοκρασία!

Κουκερ, σε θυμάμαι:P Να σας ζησει το μωρακι σας!

Αντλω γαλα γιατί τη Δευτερα θα λείπω ώρες από το σπίτι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι θα κάνεις φεις ε; ΜΠΡΑΒΟ!! Θα μας το πεις για να σε προσθέσουμε στην ομάδα μας!
Ολο λέω θα κάνω και δεν κάνω τελικά! Αλλα το σκέφτομαι ήδη πολύ σοβαρα:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...