Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζι τι έγινε με το γυναικολόγο; Όλα καλά; Πήγες σε αυτόν που σε παρακολουθούσε και στην εγκυμοσύνη σου; Αλήθεια η πίεση σου είναι εντάξει τώρα; Με τη μικρή τι έγινε όσο έλειπες; Της έφτασε το γάλα σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα και χρόνια πολλά στον άντρα της Πέπσι!

Πέπσι μου, να τον χαίρεσαι!

Μαρμιν, δεν πήγα στον γυναικολόγο μου ! Πήγα σε έναν άλλο που είναι στον ΕΟΠΥΥ κι ακουσα καλά λόγια! Εμένα βέβαια δεν με πολυενθουσίασε γιατί ήταν λίγο χαχάκιας αλλά για έναν υπέρηχο, σιγά την δουλεια του την κάνει! Μου είπε πως όλα είναι καλά, μου πήρε δείγμα για τεστ παπ, μου πήρε κολπικό υγρό και μου είπε πως αν δεν βγουν πρώτα τα αποτελέσματα καλό είναι να μην έρθω σε επαφή με τον άντρα μου, μην τυχόν και υπάρχει κάποιο μικρόβιο σε μένα! Το ινομύωματάκι μέσα στην μήτρα υπάρχει και μεγαλώνει και μου συνέστησε στους 8-9 μήνες να αρχίσω προσπάθειες για δέυτερο γιατί μπορεί να μεγαλώσει το ινομύωμα και να με εμποδίσει! Αυτά....

Η πίεση έχει πέσει κατά πολυ, τόσο που λέω μην γίνω υποτασική αντί για υπερτασική που φοβόμουν! 10 η μεγάλη, 7 η μικρη. Ξεκίνησα και αλάτι κανονικά, γιατί αλλιώς θα πάει η πίεση στον γκρεμό.....

Την έφτασε μια χαρά το γαλατάκι και περίσσεψαν και 20 γρ!

Τσέρυ, πώς αποθηκεύεις το γάλα; Εγώ, δυστυχώς έχω ένα μπιμπερό μόνο με καπάκι, και τον συλλέκτη από τον αποστειρωτή! Θα πάω σήμερα, αν προλάβω, να πάρω άλλα τρία μπουκαλάκια!

Πόσα γραμμάρια βάζεις σε κάθε μπουκάλι;

Αν αποθηκεύσεις το βράδυ πχ 30 γρ σε ένα μπουκάλι και βγάλεις άλλα 30 το πρωί, μπορείς το πρωινό γάλα να το προσθέσεις στο μπουκάλι του βραδιού ή πρέπει ξεχωριστά;

Αν πιει το μωρό το μισό από το γάλα, μπορούμε να του δώσουμε μετά από λίγη ώρα το άλλο μισό ή πετάμε αυτό που περίσσεψε;

Θα τα ρωτήσω αυτά και στην παιδίατρο, αλλά αν μπεις και δεις τις ερωτήσεις (ή όποια άλλη ξέρει) ας μου πειτε......

Η μικρή μου έφαγε στις 8, στις 9, στις 10.....Από τις 10 ευτυχώς κοιμάται και μπόρεσα να κάνω μερικές δουλίτσες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημέρα κορίτσια!!

τσέρρυ μου, διάβασα για τον υπολογιστή...

στο φεις έτσι όπως είναι δυσκολεύομαι να βρω τις αναρτήσεις!!

κάντυ διάβασα το ποστ σου!!

θα στα πω όταν σχολάσω....

΄λουναπαρκ ακούω!!Τέλεια!!!

πέπσι εξαφανισμένη ε?? από πότε??

άραγε θα έχουμε καμία εκπλήξη???

διακοπούλες για που λέτε??

εμείς ακόμη δεν αποφασίσαμε...αλλά τέλος του καλοκαιρίου θα πάμε έτσι έχουμε χρόνο...

για κλήρωση μας βλέπω πάλι...θα δείξει...

αχ κ εγω θελω διακοπες!!!
Πιπίλα δεν θέλει! Την πετάει.....Θα΄νόμιζα πως δεν έχω γάλα και δεν χορταίνει αλλά γεμίζει πολύ συχνά τις πάνες με τσίσα και κακά!Επίσης όλο αυτό γίνεται τα μεσημέρια και κρατάει περίπου ως τις 8. Από εκεί και πέρα τρώει και κοιμάται τουλάχιστον μέχρι τη μια!
χαρα μ μια χαρα εχεις γαλα! δοκιμασε να βγαλεις γαλα με το χερι! εγω εβγαζα πολυ περισσοτερο με το χερι!!!
Μου λειπετε οπως παντα αλλα τρεχω ακομη. Ο μπαμπας μου βγηκε απο το νοσοκομειο και ειναι καλα αλλα βλεπω να αρχισουμε να τρεχουμε την μαμα μου που εχει προβλημα με το ποδι της σοβαρο. Τι να πω πια....

Εγω ειμαι μονιμα πτωμα. Αλλα ακομη στεκομαι ορθια.....

Φιλακια πολλα!!!!:P

χαρα μ χαιρομαι που ο μπαμπας σου ειναι καλα! περαστικα στην μαμα σου! κ εγω θυμασαι που σου ειπα οτι ποναω πολυ το αριστερο χερι???ε ακομα δεν μ περασε!:(

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

μολις μου ηρθε και η περιοδουλα. Αφου την περιμενα. Διαλεξε μερα. Σημερα έχουμε επετειο γάμου και αύριο γιορταζει το αντράκι μου!!!!!!!!!!!

χρονια σας πολλα γλυκια μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Καλησπέρα! Με χαρά μου είδα ότι ψιλοοργιάσατε σήμερα! Μπήκαν και τα Δεσποινάκια μας μια χαρούλα! Εμείς ελάχιστον ύψος και βάρος! Για αυτό μου φαινόταν ίδια η σιλουέτα του! 74 ύψος και 9350 βάρος! Δηλαδή μισό πόντο και 150 γραμμάρια! Η γιατρός παραυτα μας βρήκε τέλειους! Είπε ότι έτσι όπως τον βλέπει νομίζει πως αν τον αφήσει κάτω θα περπατήσει και της τον έβαλα στο κρεβάτι και περπατούσε ενώ τον κρατούσα εννοείται και τρελλάθηκε! Μου είπε πως τα μωρά που είναι πολύ ανεπτυγμένα και πάνω από την καμπύλη όπως ο δικός μου τείνουν μετά το πρώτο εξάμηνο να μπουν στην καμπύλη και ότι φυσικά δεν μπορούν να αναπτύσσονται συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό! Δεν τρώμε και κρεμούλα το απόγευμα οπότε όλα μια χαρά!Επίσης μου είπε ότι το φαί το μετέτρεψε σε ενέργεια γιατί είναι πολύ δραστήριος οποτε όλα καλά!! Άντε να δούμε!Μπορώ να δώσω βρώμη για απογευματινό (εγώ τη ρώτησα γιατί μια κοπέλα που γνώρισα στο σούπερ με είπε μια συνταγή) ή ζυμαρικό ότι θέλω ή και τραχανά ακόμη αλλά χωρίς αυγό και φυσικά όλων των ειδών τις κρέμες αλλά μέχρι στιγμής το μωρό μου δεν τρελαίνεται για αυτές ούτε και η μανούλα του φυσικά! Παλιότερα που του έδωσα κανα δυο φορές σιτάλευρο του άρεσε αλλά χθες που του ξαναέδωσα μετά από καιρό έφαγε τη μισή με το ζόρι! Αυτά τα ολίγα!Έκανε κάτι γέλια και "λογάκια" στη γιατρό όταν πήγαμε! Τη ρίξαμε και αυτήν! :tongue::tongue: Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας το γράψω αργότερα!

τελεια τα νεα εγω σου απαντησα κ στο φβ;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκι μ εχεις σκοπο να κανεις δευτερο μωρακι τοσο γρηγορα???
Marioula μου, με αξίωσε ο Θεός με ένα παιδάκι κι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και ευγνώμων! Να είναι καλά το κοριτσάκι μου και δεν θέλω τίποτα άλλο!

Δέυτερο παιδάκι εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή όχι τόσο για μένα αλλά για την μικρή μου. Να έχει ένα αδελφάκι! Αν ήμουν νεώτερη, θα άφηνα να περάσει τουλάχιστον τριετία και μετά θα ξαναπροσπαθούσα! Τώρα όμως είμαι ήδη 38 κι αν το ινομύωμα μεγαλώσει, καταλαβαίνεις ότι θα υπαρξουν δυσκολίες! Οπότε μάλλον θα προσπαθήσουμε μετά από ένα χρόνο, πρώτα ο Θεός!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Marioula μου, με αξίωσε ο Θεός με ένα παιδάκι κι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και ευγνώμων! Να είναι καλά το κοριτσάκι μου και δεν θέλω τίποτα άλλο!

Δέυτερο παιδάκι εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή όχι τόσο για μένα αλλά για την μικρή μου. Να έχει ένα αδελφάκι! Αν ήμουν νεώτερη, θα άφηνα να περάσει τουλάχιστον τριετία και μετά θα ξαναπροσπαθούσα! Τώρα όμως είμαι ήδη 38 κι αν το ινομύωμα μεγαλώσει, καταλαβαίνεις ότι θα υπαρξουν δυσκολίες! Οπότε μάλλον θα προσπαθήσουμε μετά από ένα χρόνο, πρώτα ο Θεός!:P

αγαπη μου ευχομαι να μεινεις εγκυουλα με την μια!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!!!!

ΠΕΠΣΙ να ζησετε και να ειστε ευτυχισμενοι σε ολη σας την ζωη ευχομαι!!!!να χαιρεσαι και τον αντρουλη για σημερα!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ καλοριζικο το νεο δοντακι ευχομαι χωρις πονο και γκρινια να ερθουν και τα υπολοιπα!!!τα νεα σας απο τον γιατρο μου ακουγοντε περιφημα εγω φοβαμαι οτι ο δικος μου θα γινει χοντρουλης αφου ηδη προχθες που πηγαμε για το εμβολιο ηταν κοντα 7 κιλα:shock::shock:

ΤΣΕΡΡΥ καλες βολτες!!!!

ΜΑΡΜΙΝ ΚΑΙ ΛΙΛΙ φουσκομαγουλακι και πονηροφατσακι μεγαλωνουν με ραγδαιους ρυθμους ποτε γεννηθηκαν ποτε καθοντε μονα τους και κανουν και βηματακια ουτε που το πηραμε χαμπαρι!!!να ναι καλα τα ζουζουνακια μου!!!

ΜΑΡΤΖΙ απο το νοσοκομειο δεν σου εδωσαν ενα φυλλαδιο με οδηγιες για τον θηλασμο??εχει κεφαλαιο και για την αποθηκευση.

λοιπον αποθηκευεις μικρες ποσοτητες 60-80 ή οσο τρωει η μικρη σε καθε γευμα αν αυτο της το δωσεις και δεν το πιει ολο το υπολοιπο μπορεις να το κρατησεις μεχρι 1 ωρα μετα την ωρα το πετας ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ

οταν ανλτησεις αν εχεις σκοπο να το δωσεις αμεσως μπορεις να το αφησεις εκτος ψυγειου για 1 ωρα αν δεν εχεις σκοπο να το δωσεις αμεσως τοτε αντλεις και το βαζεις κατευθειαν ψυγειο στο εσωτερικο του ψυγειου οχι στην πορτα εκει μπορεις να το διατηρησεις μονο για 1 24ωρο οχι παραπανω μετα μπαινει σε καταψυξη αν το ψυγειο σου εχει εσωτερικη καταψυξη τοτε μπορεις να το καταψυξεις για 2 εβδομαδες εαν εχεις ξεχωριστο καταψυκτη ή ψυγειοκαταψυκτη μπορεις να το διατηρησεις για 4 μηνες.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ.

εχω κι εγω μια ερωτηση.....

οσες θηλαζετε τι φορατε οταν βγαινετε εξω??????δεν γινεται να σηκωνω την μπλουζα οπου κι αν ειμαι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Το τελευταίο που με ενδιάφέρει αυτή τη στιγμή είναι να σκέφτομαι μία νέα εγκυμοσύνη! Κορίτσια, πώς κάνω φέις;

πατας facebook στο google και οταν σε βγαλει στην σελιδα του φεις επιλεγεις εγγραφη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...