Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kaλημέρα! Νένα περαστικά στον μπαμπά σου! Δεν ήξερα πως είναι νοσοκομείο! Να ειναι γερός ο άνθρωπος κι έυχομαι να πάνε όλα καλά και με την μαμά σου!

Μαρμιν, μήπως κι εμένα περνάει τώρα το άλμα ανάπτυξης γιαυτό θέλει συνέχεια να τρώει; Ετσι έκανε και ο δικός σου όταν το περνούσε;

Μάζεψα 110 γρ! Φεύγω....Ξύπνησε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπως θα καταλάβατε, πήγα, την τάισα και ξανακοιμήθηκα! Τώρα ξύπνησα!

12 η ώρσ έχω ραντεβού με το γιατρό......λέω να ξανααντλήσω για κανά 10λεπτο ακόμη.

Μάζεψα σε ένα μπουκάλο 110 γρ! Αν φάει ένα γεύμα των 80 γρ, το υπόλοιπο γάλα το πετάμε ή μπορουμε να το δώσουμε σε κανά δίωρο πχ;

Τώρα θα μαζέψω σε άλλο μπουκάλι, αν είναι!

Κορίτσια, εγώ κρυώνω, ο άντρας μου ζεσταίνεται! Εγώ αφού κρυώνω, σκεπάζω την μικρή και την βάζω μακρυμάνικα φορμάκια με γυμνά όμως τα ποδαράκια της! Ο άντρας μου αφού ζεσταίνεται με θεωρεί υπερβολική και φωνάζει!

Τίνκερ, πώς πας; Δεν είχες ξεκινήσει προσπάθεια εξωσωμ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

να κάνετε κάτι στη μέση ..

εκείνη πως αισθάνεται??

κοίτα εγώ θα της φορούσα ρούχα και από πάνω και από κάτω αλλά καλοκαιρινά..δεν θα άφηνα τα ποδαράκια έξω αλλά και ούτε μακρυμάνικα από πάνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

μολις μου ηρθε και η περιοδουλα. Αφου την περιμενα. Διαλεξε μερα. Σημερα έχουμε επετειο γάμου και αύριο γιορταζει το αντράκι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μολις μου ηρθε και η περιοδουλα. Αφου την περιμενα. Διαλεξε μερα. Σημερα έχουμε επετειο γάμου και αύριο γιορταζει το αντράκι μου!!!!!!!!!!!

Να τα χιλιάσετε κοριτσάκι μου και να είστε πάντα ερωτευμένοι!!!Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για αύριο και όσο για τη καταραμένη αφού τη περίμενες καλά έκανε και ήρθε για να μη μπαίνεις και σε διαδικασίες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χρόνια πολλά!!!εύχομαι τα καλύτερα...τις ευχές μου τις ξέρεις και τις έχεις

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπέρα! Με χαρά μου είδα ότι ψιλοοργιάσατε σήμερα! Μπήκαν και τα Δεσποινάκια μας μια χαρούλα! Εμείς ελάχιστον ύψος και βάρος! Για αυτό μου φαινόταν ίδια η σιλουέτα του! 74 ύψος και 9350 βάρος! Δηλαδή μισό πόντο και 150 γραμμάρια! Η γιατρός παραυτα μας βρήκε τέλειους! Είπε ότι έτσι όπως τον βλέπει νομίζει πως αν τον αφήσει κάτω θα περπατήσει και της τον έβαλα στο κρεβάτι και περπατούσε ενώ τον κρατούσα εννοείται και τρελλάθηκε! Μου είπε πως τα μωρά που είναι πολύ ανεπτυγμένα και πάνω από την καμπύλη όπως ο δικός μου τείνουν μετά το πρώτο εξάμηνο να μπουν στην καμπύλη και ότι φυσικά δεν μπορούν να αναπτύσσονται συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό! Δεν τρώμε και κρεμούλα το απόγευμα οπότε όλα μια χαρά!Επίσης μου είπε ότι το φαί το μετέτρεψε σε ενέργεια γιατί είναι πολύ δραστήριος οποτε όλα καλά!! Άντε να δούμε!Μπορώ να δώσω βρώμη για απογευματινό (εγώ τη ρώτησα γιατί μια κοπέλα που γνώρισα στο σούπερ με είπε μια συνταγή) ή ζυμαρικό ότι θέλω ή και τραχανά ακόμη αλλά χωρίς αυγό και φυσικά όλων των ειδών τις κρέμες αλλά μέχρι στιγμής το μωρό μου δεν τρελαίνεται για αυτές ούτε και η μανούλα του φυσικά! Παλιότερα που του έδωσα κανα δυο φορές σιτάλευρο του άρεσε αλλά χθες που του ξαναέδωσα μετά από καιρό έφαγε τη μισή με το ζόρι! Αυτά τα ολίγα!Έκανε κάτι γέλια και "λογάκια" στη γιατρό όταν πήγαμε! Τη ρίξαμε και αυτήν! :tongue::tongue: Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας το γράψω αργότερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Πεπσούλα μου να ζήσετε! Πάντα αγαπημένοι ερωτευμένοι και με ένα μπεμπέ πολύ πολύ σύντομα που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας! Και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για αύριο! Πολύχρονος!! Αλήθεια τα πόσα χρόνια γάμου κλείνετε;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Χρονια πολλά Πέπσι! Να ζήσετε και να είστε παντα καλά και ευτυχισμένοι! Ευχομαι του χρόνου να γιορτάσετε μαζί με το μωράκι σας!

Οσο για την περίοδο, συμφωνλω με αυτα που σου είπε το Λιλιτάκι!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...