Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω δεν ξερω αν σας το ειπα...μαλλον το ειπα...η κολλητη μου θα στειλει μια φιλη της (την Σοφια Χρυσοχοιδου, που ειναι μοντελο κ γιορταζει κιολας σημερα, καλη της ώρα) να μου ζωγραφισει το δωματιο οπως θέλω!!!αν κανω αγορι θα ζωγραφισω τον μικρο πριγκιπα!!!αν κανω κοριτσι...δεν ξερω γιατι εχει πολλα παντως ουτε εγω θελω να το μπυκωσω το δωματιο με παρα πολλες ζωγραφιες και χρωματα....ποτε βλεπουμε κοριτσια το φυλλο?στην αυχενικη διαφανεια?

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150783084990045.734481.185697785044&type=3 Κάτι τέτοιο να φανταστώ???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω λεω να κανω καμια δουλιτσα βασικα σιδερο εχω μαγειρεμα δεν εχω σημερα ο ντρουλης μου θα επιστρεψει αυριο το πρωι οποτε καπως θα την βολεψω κι εγω σημερα σημερα εφτιαξε ο καιρος δροσουλα εχει βεβαια αλλα εχει ηλιο και δεν φαινεται για βροχη οποτε ευκαιρια να κανω καμια δουλιτσα!!το μεσημερακι τα λεμε παλι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια τρώω γεμιστά να είναι καλά η μανούλα!!!!Χωρίς κυμά σκέτα γιατί δέν σας το έχω πεί αλλά μοσχάρι δέν τρώω καθόλου :P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

το βρηκα.....peg perego pliko p3 κλεινει σαν ομπρελα πολυ καλο!!

αυτο ειναι που ειχα βρει αρχικα και σας εστειλα και φωτο αλλα ρε συ ειναι κλασικο καροτσι και καπως βαρυ μαλλον. Θα παω να το δω απο κοντα!!!!FABRIC_00000296_PHOTO_00000520.jpg

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

πηρα τα πρωτα αποτελεσματα απο τις εξετασεις. αιματοκριτης 32,5. οτα εμεια εγκυος ειχα 32,οποτε καλα ειμαστε και ζαχαρο 79. καλο ειναι;

Είναι τρίκαλο κοριτσάκι μπράβο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα! Διαβάζω πόση ώρα. Κάποια τα θυμάμαι κάποια όχι. Μού φαίνεται θα απαντώ σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά για να μην ξεχνιέμαι.

Ντέπα, στους γονείς μου το είπα, πριν πάω για υπέρηχο και πέταξαν από την χαρά τους οι άνθρωποι. Μετά τον υπέρηχο πήραν κι αυτοί μια πίκρα, γιατί στο ενδιάμεσο που περίμενα τα αποτελέσματα της χοριακής με πήρε η μάνα μου και της είπα ότι δεν φάνηκε τίποτα στον υπέρηχο και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Τώρα πλέον κρατάμε όλοι μας μικρό καλάθι.....

Εχω γνωστές που γέννησαν στο Πανεπιστημιακό και είναι πολύ ευχαριστημένες. Τις προάλλες που επισκέφτηκα φίλη μου που γέννησε ήταν σε δίκλινο δωμάτιο και το μωράκι της το είχε δίπλα της από τη στιγμή που γέννησε!

Λιλιτάκι, την πίτα που λες με το καλαμποκάλευρο την κάνει η μαμά μου και την λέμε μπατσαριά! Είναι φοβερή! Ο παππούς σου από πού ήταν; Με γεια και το δωματιάκι του μωρού. Αντε με το καλό!!!

Αγγελικάκι, 7000 το σύνολο;;;;;Οχι, βρε κορίτσι μου.....Εκτός κι αν είστε οικονομικά πολύ καλά και δεν σας νοιάζει το ποσό. Τότε πάω πάσο. Οπως και να έχει, κάνετε αυτό που πιστέυετε πως είναι καλύτερο για σας......Εμάς απλά μας φαίνεται τόσο εξωφρενικό το ποσό γι' αυτό λέμε όσα λέμε.....Είναι απάτη. Και από τη στιγμή που παίρνει 800 ο γιατρός, η κλινική παίρνει 6200;;;;Πού ακούστηκε;;; Οσο για τα βλαστοκύτταρα, ούτε που το σκέφτομαι......

Τσέρυ, σιγά σιγά φτιάχνει το στομάχι σου. Αφού κατάφερες τη σπανακόπιτα, θα καταφέρεις και όλα τα υπόλοιπα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

το βρηκα.....peg perego pliko p3 κλεινει σαν ομπρελα πολυ καλο!!

αυτο ειναι που ειχα βρει αρχικα και σας εστειλα και φωτο αλλα ρε συ ειναι κλασικο καροτσι και καπως βαρυ μαλλον. Θα παω να το δω απο κοντα!!!!FABRIC_00000296_PHOTO_00000520.jpg

Είναι πολύ όμορφο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, τι είναι καλό να τρώμε στην εγκυμοσύνη; Δεν πολυέχω όρεξη. Πίνω γάλα πρωί και βράδυ, κανά φρούτο με το ζόρι γιατί με πειράζουν ( ανέκαθες με πείραζν ) και μεσημεριανό ό,τι φτιάχνει η μανα μου. Σήμερα που λείπει έβαλε μπριζόλες στο φούρνο ο δικός μου. Δεν κάνω τίποτα. Φοβάμαι .Σήμερα το πρωί σκουπίστηκα κι είχα ελάχιστο καφέ. Τι με ήθελες; Ξάπλωσα και δεν κουνήθηκα ως τις 12. Τώρα δεν έχω αλλά είμαι πολύ κότα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα! Διαβάζω πόση ώρα. Κάποια τα θυμάμαι κάποια όχι. Μού φαίνεται θα απαντώ σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά για να μην ξεχνιέμαι.

Ντέπα, στους γονείς μου το είπα, πριν πάω για υπέρηχο και πέταξαν από την χαρά τους οι άνθρωποι. Μετά τον υπέρηχο πήραν κι αυτοί μια πίκρα, γιατί στο ενδιάμεσο που περίμενα τα αποτελέσματα της χοριακής με πήρε η μάνα μου και της είπα ότι δεν φάνηκε τίποτα στον υπέρηχο και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Τώρα πλέον κρατάμε όλοι μας μικρό καλάθι.....

Εχω γνωστές που γέννησαν στο Πανεπιστημιακό και είναι πολύ ευχαριστημένες. Τις προάλλες που επισκέφτηκα φίλη μου που γέννησε ήταν σε δίκλινο δωμάτιο και το μωράκι της το είχε δίπλα της από τη στιγμή που γέννησε!

Λιλιτάκι, την πίτα που λες με το καλαμποκάλευρο την κάνει η μαμά μου και την λέμε μπατσαριά! Είναι φοβερή! Ο παππούς σου από πού ήταν; Με γεια και το δωματιάκι του μωρού. Αντε με το καλό!!!

Αγγελικάκι, 7000 το σύνολο;;;;;Οχι, βρε κορίτσι μου.....Εκτός κι αν είστε οικονομικά πολύ καλά και δεν σας νοιάζει το ποσό. Τότε πάω πάσο. Οπως και να έχει, κάνετε αυτό που πιστέυετε πως είναι καλύτερο για σας......Εμάς απλά μας φαίνεται τόσο εξωφρενικό το ποσό γι' αυτό λέμε όσα λέμε.....Είναι απάτη. Και από τη στιγμή που παίρνει 800 ο γιατρός, η κλινική παίρνει 6200;;;;Πού ακούστηκε;;; Οσο για τα βλαστοκύτταρα, ούτε που το σκέφτομαι......

Τσέρυ, σιγά σιγά φτιάχνει το στομάχι σου. Αφού κατάφερες τη σπανακόπιτα, θα καταφέρεις και όλα τα υπόλοιπα.

Και ο παππούς και η γιαγιά(γονείς μαμάς)είναι από Καταράκτη Ιωαννίνων κοντά στη Ζήτσα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Margi κι εγώ πιστευω ότι πήγες πολυ νωρίς, εγώ ειχα χορική 3500 στις 2/7 και πήγα την Πέμπτη 5/7 και φανηκε το σακουλακι. Βαλε πόσο ειχε παει η χοριακή τότε? Σίγουρα πανω απο 7000 μονάδες. Επίσης ο γιατρος μου εχει τον μεγαλο υπέρυχο γιατι ειναι ειδικευμενος στα β επιπεδου και πάλι μου ειπε: Βρηκαμε σακουλακι!!!! Σαν να μην ήταν σιγουρος ότι θα το δουμε δηλ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Από τη Ζίτσα είναι ο παππούς μου! Καταρράκτη δεν ξέρω κοντά στη Ζίτσα. Θα ρωτήσω τη μαμά μου να μου πει. Ξέρω για το χωριο Καταρράκτη που είναι προς Πράμαντα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi κι εγώ πιστευω ότι πήγες πολυ νωρίς, εγώ ειχα χορική 3500 στις 2/7 και πήγα την Πέμπτη 5/7 και φανηκε το σακουλακι. Βαλε πόσο ειχε παει η χοριακή τότε? Σίγουρα πανω απο 7000 μονάδες. Επίσης ο γιατρος μου εχει τον μεγαλο υπέρυχο γιατι ειναι ειδικευμενος στα β επιπεδου και πάλι μου ειπε: Βρηκαμε σακουλακι!!!! Σαν να μην ήταν σιγουρος ότι θα το δουμε δηλ.

Λές Νένα μου; Δεν σου κρύβω πως φοβάμαι μην μου συμβεί πάλι το ίδιο. Πηγαίνω τουαλέτα και με λέυζει κρύος ιδρώτας μέχρι να σκουπιστώ και να δω ότι όλα είναι καλά. Καταλαβαίνεις τι επαθα το πρωί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η χοριακή πρέπει να διπαλσιάζεται ανά δυο μέρες; Εγώ τα υπολόγισα και είχα μια άυξηση της τάξεως του 87% και όχι 100% . Βέβαια η τρίτη χοριακή που ήταν 2320 έγινε σε άλλο μικροβιολογικό από τις δύο προηγούμενες. Κανονικά θα έπρεπε να έχω 2700.

Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως τη δεύτερη φορά που μου έκανε υπέρηχο και είπε πως βλέπει κάτι που πολύ πιθανό να είναι σάκος, σκέφτομαι μην με κορόιδεψε και δεν είδε τίποτα!!!Σας λέω ότι παραλογίζομαι.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, τι είναι καλό να τρώμε στην εγκυμοσύνη; Δεν πολυέχω όρεξη. Πίνω γάλα πρωί και βράδυ, κανά φρούτο με το ζόρι γιατί με πειράζουν ( ανέκαθες με πείραζν ) και μεσημεριανό ό,τι φτιάχνει η μανα μου. Σήμερα που λείπει έβαλε μπριζόλες στο φούρνο ο δικός μου. Δεν κάνω τίποτα. Φοβάμαι .Σήμερα το πρωί σκουπίστηκα κι είχα ελάχιστο καφέ. Τι με ήθελες; Ξάπλωσα και δεν κουνήθηκα ως τις 12. Τώρα δεν έχω αλλά είμαι πολύ κότα.

Αν ειναι λίγο το καφέ μην ανησυχεις

Οσο για τη διατροφή θα πρεπει να τρως ισοροπημένα δηλ. και το γαλα σου το πρωι και τα φρουτα ενδιαμεσα και την σαλατουλα το μεσσημερι και μεσα στην εβδομαδα και ψαρι και οσπριο και κρεας και λαδερο, καλό είνια να μην υπερβάλεις σε κατι δηλαδη να μην 6 φορες την εβδομαδα κρεας.

Εγω εδω και ενα μηνα τρωω πολυ αστατα εκει που ειχα προγραμμα τα εκανα μανταρα. Εφαγα και τα σωστά αλλα εφαγα και ότι απαγορευμενο και παχυντικό υπάρχει. Βεβαια το ευχαριστηθηκα. Πρεπει να ξανα μπω σε προγραμμα. Εβαλα σύνολο 2-3 κιλά βεβαια όλοι μου λενε ότι ειναι καλά αν σκεφτειται ότι σε μια εβδομάδα κλεινω τον 40 και μπαινω στον 5ο. Εγώ σκεφτομαι μηπως ειναι πολλά.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...